2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12385043 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı WarrChief

Asıl Xhaka 45 ediyorken Oğuzhan kaç edecek ben bunu merak ediyorum.

Şuan 40 milyonun altında  hiçbir teklife evet demem. Gayet net söylüyorum belki başkan verir 30 milyona ama ben asla verilsin demem bu paraya.

akşamki programda bunun sinyali verildi oguzhan yolcu olabilir bence olmalıda çnk 4 senenin sonunda oda iyi yerleri hakediyor artık

ayrıca unutuluan birşey var bu oyuncuları türkiyeden satıyoruz yani o paraları hiçbir zaman etmicektir hayal yani kısacası
[ Son Düzenleme: 26 Mayıs 2016, 08:37:46 WarrChief ]

Çevrimdışı İhsan

25 milyon soylentileri var.

25 milyona olsan Vodafone da imza TÖREni yaparız + 40.000 x 100 TL = 4 milyon iyi para valla  :biggrinking:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Gomez bir hata yaptı bozdu anlaşmayı. Bunu düzeltmek için elinden geleni yapacaktır.

O üzülecek bizde 5 milyon euro isteyecekti yıllık o parayı İtalyanlar yiyecek kendi 3.5'tan devam edecek.

@Çağrı
Gomez hata yapmadı ve anlaşmayıda bozmadı. Gomez başından beri ben kararımı sezon sonu vereceğim dedi. Kulüpler bunu dikkate almayarak böyle anlaştı.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Gürcan

Fio alip oynatmaz gomezde gitmez satmasi icinde bizim onayimiz ve bonservisin yarisi bizim. O halde gomez kaliyorum derse fiorentina bu anlasmayi devam ettirmek zorunda aksi halde zararli cikan fiorentina olacakm ya bizde oynayacak ya da 20 m euro uzeri teklif ile gelmesi gerekecek. Gomez kalici bence artik.

Eldeki coplerden bir kurtulalim öncelikle ayrica takim yaslaniyor alttan oguzhan tore gibi 20 li yaslarda adamlar almaliyiz. Emre mor bunlardan biri sadece

Çevrimdışı OrhanAker

FutbolArena özel haberine göre;
Töre westham ile anlaşmış sira bizde..
Oziye athletico talip..bir sene daha kalması lazım ondan sonra gelsinler :bandit:
Sosa ve q17 için çinden teklifler var..
Bye bye q17 :D

Çok ciddi bonservis gelebilir töre ve q17 den otuzu geçersek..efsane bir defans hattımız olabilir.

Çevrimdışı Deadam

Günaydın Beşiktaş Ailesi
 Dün Şenol hocayı dinleyen varsa bi decode etsin o kadar iç içe cümleler kurduki yine  bir müddet sonra kulaklarımdan duman çıktı
Kimler gidecek kimler kalacak bi ismaili anlandım kalacak dediği

Bide demirkola giydirdi
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı OrhanAker

Gomeze de ingiltereden teklifler varmış ama ben büyük takımlar dışında gomezin gideceğine ihtimal vermiyorum.

Çevrimdışı Çağatay

Günaydın forum ahalisi
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Günaydın Beşiktaş Ailesi
 Dün Şenol hocayı dinleyen varsa bi decode etsin o kadar iç içe cümleler kurduki yine  bir müddet sonra kulaklarımdan duman çıktı

Bide demirkola giydirdi
İsmail ve Tolga kalacak. Hoca defans oyuncularına yeterince önem vermiyor, nasıl olsa gol atıyoruz diye. Bu da türk futbolunun sorunu, Şenol Hoca hiç bir zaman üst düzey defans oyuncularıyla oynamadığı için İsmail gibi adamlar kendisine Roberto Carlos gibi geliyor. Mustafa Pektemek için bir yayında üzüldüğünü söyledi, çok çabalıyor takıma girmek için üzülüyorum onu kadroda koyacak yer bulamadığım için diyor. İdmanlardaki çalışkanlık Türk futbolunun en büyük sorunu sanırım :) İdmanlarda kıçını yırt maçlarda hiç bir şey yapma yinede kendine iyi bir kontrat alabilirsin ve kendine kadroda yer bulabilirsin, bu dediğim daha çok defans ve defansif orta saha oyuncuları için geçerli..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı worns

Ben Gökhan için 12-13 milyon euro civarını bile olumlu buluyorum açıkçası. Takım iskeletinden bir şey kaybetmeden bu paralara oyuncu satabilmek de büyük başarı olacaktır.

Oğuzhan için ise iş değişir. Oğuzhan hem takımın çok önemli bir parçası hem muadili oyuncu bulmak kolay değil. Ayrıca, Gökhan'ın kariyerinin hızlı bir inişe geçme riski var ama Oğuzhan'da bu riski daha az görüyorum. Bu sene gördüklerimizden çok çok daha fazlasını ortaya koyabilecek potansiyele sahip. Bu sene satmamalıyız. Ne zaman 30 milyonlar konuşulacak duruma gelir o zaman değerlendirilebilir. Yoksa da hep kalsın isterim takımda.

Çevrimdışı OrhanAker

İsmail ve Tolga kalacak. Hoca defans oyuncularına yeterince önem vermiyor, nasıl olsa gol atıyoruz diye. Bu da türk futbolunun sorunu, Şenol Hoca hiç bir zaman üst düzey defans oyuncularıyla oynamadığı için İsmail gibi adamlar kendisine Roberto Carlos gibi geliyor. Mustafa Pektemek için bir yayında üzüldüğünü söyledi, çok çabalıyor takıma girmek için üzülüyorum onu kadroda koyacak yer bulamadığım için diyor. İdmanlardaki çalışkanlık Türk futbolunun en büyük sorunu sanırım :) İdmanlarda kıçını yırt maçlarda hiç bir şey yapma yinede kendine iyi bir kontrat alabilirsin ve kendine kadroda yer bulabilirsin, bu dediğim daha çok defans ve defansif orta saha oyuncuları için geçerli..
Formundasın abi :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Formundasın abi :D
Her zaman :D İsmail, Tolga, Mustafa Pektemek gibi adamlar kadroda kendine yer bulduğu sürece de bu fikri savunacağım. Elli tane böyle adam sayarım geçmişten benzer şekilde devamlı oynayan, bu Türk futbolunun kanayan yarası..

Yasin Sülün
İbrahim Üzülmez(Son dönemleri hariç)
İbrahim Toraman
Ümit Özat
Sarbi
Selçuk Şahin
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Koa_lAA

Her zaman :D İsmail, Tolga, Mustafa Pektemek gibi adamlar kadroda kendine yer bulduğu sürece de bu fikri savunacağım. Elli tane böyle adam sayarım geçmişten benzer şekilde devamlı oynayan, bu Türk futbolunun kanayan yarası..

Yasin Sülün
İbrahim Üzülmez(Son dönemleri hariç)
İbrahim Toraman
Ümit Özat
Sarbi
Selçuk Şahin

baki mercimek hocam.. tam senin tarif ettiğin topcuydu... anlatılan oydu.. hiçbir idmanı kaçırmaz, çok çalışır vs. sonra 11 çıkar 1 tane top kesemez.. ve bu adam bizde oynadı ellaam..

Çevrimdışı Serhat Akkaya

baki mercimek hocam.. tam senin tarif ettiğin topcuydu... anlatılan oydu.. hiçbir idmanı kaçırmaz, çok çalışır vs. sonra 11 çıkar 1 tane top kesemez.. ve bu adam bizde oynadı ellaam..
Sonra Türk futbolu ilerlemiyor, ilerlemez tabi, sadece çalışmak yetseydi birşeyler için bugün dünya çok farklı bir noktada olurdu, yetenek, zeka, disiplin v.b etmenleri unutuyoruz. Eskiden defansta kazma diye tabir edilen adamlarla iş yapıyordun ama günümüz futbolunda zekası olmayan adamın yeri yok. Bu saydığım adamlarda ne yetenek ne futbol zekası ne de disiplin var. Tabi işin içinde bazı başka dinamiklerde var, bunlar işi dahada içinden çıkılmaz hale getiriyor. Basketbol takımı 2-3 sezondur playoff a bile çıkamıyor, bizim bütçemizin üçte biri bütçeye sahip takımlar playoff yapıyorlar, biz ise halen Mustafa Pektemek gibi adamları zengin ediyoruz bir de üstüne hiç bir katkısı olmadığı halde televizyonlarda güzelleme yapıyoruz..
[ Son Düzenleme: 26 Mayıs 2016, 10:34:00 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sonra Türk futbolu ilerlemiyor, ilerlemez tabi, sadece çalışmak yetseydi birşeyler için bugün dünya çok farklı bir noktada olurdu, yetenek, zeka, disiplin v.b etmenleri unutuyoruz. Eskiden defansta kazma diye tabir edilen adamlarla iş yapıyordun ama günümüz futbolunda zekası olmayan adamın yeri yok. Bu saydığım adamlarda ne yetenek ne futbol zekası ne de disiplin var. Tabi işin içinde bazı başka dinamiklerde var, bunlar işi dahada içinden çıkılmaz hale getiriyor. Basketbol takımı 2-3 sezondur playoff a bile çıkamıyor, bizim bütçemizin üçte biri bütçeye sahip takımlar playoff yapıyorlar, biz ise halen Mustafa Pektemek gibi adamları zengin ediyoruz bir de üstüne hiç bir katkısı olmadığı halde televizyonlarda güzelleme yapıyoruz..

Bir teknik direktör televizyon önünde oyuncusunu kötülememeli, kulis arkasında yönetimle neler konuştuğunu 3 aşağı 5 yukarı tahmin edilebiliyor.

Şenol Güneş kendisini gerçekten beğeniyor olsa, koca sezon 15 dakika oynatmazdı.

Çevrimdışı tuncaboylu

Günaydın Beşiktaş Ailesi

Bide demirkola giydirdi

Serhat dikkatli dinlememiş.

Şenol Hoca defansa takviye gerektiğini 1-2 stoper, 1 sağ bek, 1 sol bek ve Boyko satılırsa kaleci alınacağını söyledi satır aralarında. Tüm savunmaya takviye istediğini söyledi kısaca.

İsmail'in rotasyon oyuncusu olarak tutulmasını istiyor, Marcelo büyük ihtimalle kalacak ve Tosiç de gönderilmiyor.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bir teknik direktör televizyon önünde oyuncusunu kötülememeli, kulis arkasında yönetimle neler konuştuğunu 3 aşağı 5 yukarı tahmin edilebiliyor.

Şenol Güneş kendisini gerçekten beğeniyor olsa, koca sezon 15 dakika oynatmazdı.
Bu senede kadroda kalacaksa ve tek maç bile oynamayacaksa ben bir şey konuşulduğunu düşünmeyeeğim ki artık bu noktayı çoktan geçtik. İşin arka tarafında başka şeyler var Mustafa Pektemek konusunda, İsmail ve Tolga konusundaki dinamikler farklı ama Mustafa olayı çok farklı. 15 dakika oynattığın adamı da katıldığın her programda dile getirmezsin dimi?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Serhat dikkatli dinlememiş.

Şenol Hoca defansa takviye gerektiğini 1-2 stoper, 1 sağ bek, 1 sol bek ve Boyko satılırsa kaleci alınacağını söyledi satır aralarında.

İsmail'in rotasyon oyuncusu olarak tutulmasını istiyor, Marcelo büyük ihtimalle kalacak ve Tosiç de gönderilmiyor.
Asıl öncelik defans ve sol  beke benim tahminim bir rotasyon oyuncusu alınacak. Çünkü sol bek için yeterli paramız yok. Sezon başladığında bunları tekrar konuşuruz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu senede kadroda kalacaksa ve tek maç bile oynamayacaksa ben bir şey konuşulduğunu düşünmeyeeğim ki artık bu noktayı çoktan geçtik. İşin arka tarafında başka şeyler var Mustafa Pektemek konusunda, İsmail ve Tolga konusundaki dinamikler farklı ama Mustafa olayı çok farklı. 15 dakika oynattığın adamı da katıldığın her programda dile getirmezsin dimi?

Mustafa'nın büyük bir kontratı var ve alıcı bulmamız zor. Tek şansımız "aslında iyi çocuk, tanısanız seversiniz" tarzı yorumlarla cilalayıp kendisini alacak bir takım bulmak.

Şenol Güneş de bu taktiği uyguluyor. Yoksa kulüpte kimse sezonda 15 dakika oynayacak adama 1.5 milyon euro verildiği için mutlu değil.

Çevrimdışı tuncaboylu

Asıl öncelik defans ve sol  beke benim tahminim bir rotasyon oyuncusu alınacak. Çünkü sol bek için yeterli paramız yok. Sezon başladığında bunları tekrar konuşuruz.

Paramız yoksa, zaten yapacak bir şey yok.

Gökhan Töre söylenen fiyatlara satılırsa, stoperden sonra alınacak ilk oyuncu sol bek olacak; Şenol Güneş'n söyledikleri bunu işaret etti dün akşam.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Mustafa'nın büyük bir kontratı var ve alıcı bulmamız zor. Tek şansımız "aslında iyi çocuk, tanısanız seversiniz" tarzı yorumlarla cilalayıp kendisini alacak bir takım bulmak.

Şenmol Güneş de bu taktiği uyguluyor. Yoksa kulüpte kimse sezonda 15 dakika oynayacak adama 1.5 milyon euro verildiği için mutlu değil.
Çok ama çok aşırı iyimser bir gözlem. Kimse oh adam çok iyiymiş baksana, ben bunu transfer edeyim, fayda bulamazsam akrabalardan birisiyle evlendiririm diye oyuncu bakmaz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Paramız yoksa, zaten yapacak bir şey yok.

Gökhan Töre söylenen fiyatlara satılırsa, stoperden sonra alınacak ilk oyuncu sol bek olacak; Şenol Güneş'n söyledikleri bunu işaret etti dün akşam.
Şenol Güneş geçen senede bağıra bağıra orta saha istiyordu, kaleci istiyordu alınmadı.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Çok ama çok aşırı iyimser bir gözlem. Kimse oh adam çok iyiymiş baksana, ben bunu transfer edeyim, fayda bulamazsam akrabalardan birisiyle evlendiririm diye oyuncu bakmaz.

Bence de beyhude bir çaba, ama başka çaremiz yok. "Mustafa da deve yüküyle para kazanıyor, bir halta yaradığı da yok." diyerek hiç satamayız.

Dün Akhisar maçından sonra kızağa çektiği Alexis'i bile övdü Şenol Hoca, elindeki oyuncuları asla kötülemiyor. Akıllı adam.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bence de beyhude bir çaba, ama başka çaremiz yok. "Mustafa da deve yüküyle para kazanıyor, bir halta yaradığı da yok." diyerek hiç satamayız.

Dün Akhisar maçından sonra kızağa çektiği Alexis'i bile övdü Şenol Hoca, elindeki oyuncuları asla kötülemiyor. Akıllı adam.
Sözleşmesi karşılıklı anlaşılarak fesih edilebilir. Bu da bir yöntem, kadro dışı bırakırsın, mobbing uygularsın bir şekilde anlaşmaya zorlarsın kontratını fesih edersin. Çünkü kimse Pektemek'e para vermez, onun maaşını da karşılamaz..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Şenol Güneş geçen senede bağıra bağıra orta saha istiyordu, kaleci istiyordu alınmadı.

Çünkü paramız yoktu, stadı yetiştiremesek UEFA kriterlerinden başabaş kuralını (20 milyon euro açık) sağlayamadığımız için Avrupa'ya katılamayacaktık.
[ Son Düzenleme: 26 Mayıs 2016, 11:01:05 tuncaboylu ]

Etiketler: