2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12384751 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bana pek inandırıcı gelmiyor 50 m euro falan :)

Çevrimdışı Tolga

Bana da :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mayıs 2016, 00:40:45
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yado

Marcelo 3. stoper olacak seneye belli oldu. 4 ve 5 numara şuan Rhodolfo ve Tosic.

Bu durumda 2 stoper kesin gelecek.

Marcelo kalırsa 1 tane Taş stoper (Kjaer , Chedjou tarzı ) işimizi görür sezon açılışına doğru Rodolfo'nun da durumu netleşmiş olur aşa yukarı duruma göre 1 fırsat transferi denerler duruma göre .

Şuan için beklentim . Marcelo kalır. İlk Taş stoperi alırlar . Boykoyu pazarlama , satış . > Yeni Kaleci > Sol bek-sağ bek

Transfer rotası budur muhtemelen . ( Boyko hariç giden oyuncu olmadığını varsaydım .)
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mayıs 2016, 00:41:43
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Çünkü hiç satılmadı bu fiyata. Bir kez bunu kim yaparsa -ki en yakın aday biziz- bundan sonra fiyatlar çok farklı olacak.

2. ligden Çağlar 3 milyona gitti Dünya daralıyor herkes her yeri izliyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kalyoncu

Aynen serdar aziz gibi nuri şahini de hiç istemiyorum

Yerli olarak kimi alalım peki çağlarda gitti göze çarpan olur dediğimiz ikisi var törede gitti diyoruz o kurduğumuz yerli rotasyonundan üç oyuncu gitti yenilerini alalımki çark işlesin

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Bishamon

Ospina gelsin sonra James Rodriguez  :lol:

Çevrimiçi COB

Asıl Xhaka 45 ediyorken Oğuzhan kaç edecek ben bunu merak ediyorum.

Şuan 40 milyonun altında  hiçbir teklife evet demem. Gayet net söylüyorum belki başkan verir 30 milyona ama ben asla verilsin demem bu paraya.

Xhaka aldiği parayi hak edecek. Xabi Alonso ve Schweinsteiger karişimi. Oğuzhan Ile ayni tipte değil. Arsenal alabileceği en ofansif Ön liberoyu aldi.  Oğuzhan'a 30 milyon teklif gelse de hemen satilir. 

Asil fantazi Xhaka - Ozi - Mesut ortasahasi yapsa Arsenal, kenarlarda Alexis ve Chamberlain desek,  iyi bir forvetle şanpiyob olurlar.

Çevrimdışı mmansiz

Töre için 16 üstü iyi fiyat bence

M.Mansız

Çevrimdışı Ensar

oha ospina değildir la o olsa olsa sivasli mehmet felandır  :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi murat

Çok fena bomba bıraktın yalnız burası yanar 1  saat :D
Adam gelmeden beşiktaş aşkıyla yanıp tutuşuyor.mehmet ali yi uyku tutmaz bu gece.hadi hayırlısı.

Çevrimdışı Bishamon

oha ospina değildir la o olsa olsa sivasli mehmet felandır  :D

Ospina ama televizyon photoshoplu  :D

Çevrimdışı cursedofdragon

ospina hayırlı olsun hadi hayırlı geceler :D

Çevrimdışı Tolga

Adam gelmeden beşiktaş aşkıyla yanıp tutuşuyor.mehmet ali yi uyku tutmaz bu gece.hadi hayırlısı.
Adamın buraya gelmek için yapmadığı şey kalmadı valla sırf bu kadar istekli olduğu için bile gelmesini çok istiyorum müthiş katkı sağlar :icool:

Çevrimdışı Zafer55

Gözlüklü kalecimi olur hiç  :)

Çevrimdışı Tolga

Görüntü fotoşok beyler sakin olun :evillol:

Çevrimdışı nusretaslanturk

çok fazla yangın yerine dönmeden şunu da atayım  :evillol: :evillol: :evillol:

https://twitter.com/D_Ospina1/status/713836147353509888

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Benim korkum Töre-Kerim-Oğuzhan-Cenk gibi oyuncuları sattıktan sonra aynı onlar gibi yetenekli ve genç oyuncularla yetlerini doldurabilir miyiz?

Tutar mı tutmaz mı? Sorular sorular aklımdaki sorular at bunları kenara :ishock: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

çok fazla yangın yerine dönmeden şunu da atayım  :evillol: :evillol: :evillol:

https://twitter.com/D_Ospina1/status/713836147353509888

Ulan belki milyon poundların var televizyona bak cimri herif :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı onurturan

Çevrimdışı nusretaslanturk

Etiketler: