2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12384995 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

İngilteredeki kaç kulübün sahibi arap, kaç kulübün sahibi ABD'li bilen var mı? @Çağrı

Çevrimdışı ozgursum

töre için ingiltereden aziz gibi gaza gelecek başka bi kulübün başkanı yokmu westhamdan 5 milyon fazla versede pazarlık kızışsa hazır ingilizler para saçarken 20-25 milyonu görsek :)
Hocam Tore cok kotu gecirdigi sezondan sonra degil 20 milyon 15 i bulursa bile super bir rakamdir bizim icin. Cok abartmaya gerek yok bence. Oguzhanin da daha yuksek paralara gitmesinin tek sarti avrupa sampiyonasinda veya sampiyonlar liginde MUHTESEM oynamasidir. O zaman kitleriz birine buyuk paralara.

Çevrimdışı Bishamon

İngilteredeki kaç kulübün sahibi arap, kaç kulübün sahibi ABD'li bilen var mı? @Çağrı

Bulmak zor değil   :)

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_English_football_club_owners

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Kiralık + satın alma opsiyonlu rode bize şart olan şeydir.
2 milyon kiralama bedeli, 6 7 de opsiyon şeklinde uefa yı da ekarte etmiş oluruz. Rode atibanın değil ozzy nin alternatifi olur ayrıca.

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Bishamon

Man City'nin sahibi takımların hepsini alacak kadar zengin  :lol: :lol:

Çevrimdışı murat baltacı

Hocam Tore cok kotu gecirdigi sezondan sonra degil 20 milyon 15 i bulursa bile super bir rakamdir bizim icin. Cok abartmaya gerek yok bence. Oguzhanin da daha yuksek paralara gitmesinin tek sarti avrupa sampiyonasinda veya sampiyonlar liginde MUHTESEM oynamasidir. O zaman kitleriz birine buyuk paralara.
Aynı görüşteyim ama ingilizlerin para saçtığını görünce ne kadar fazla koparırız diyede düşünmüyo değilim 15 i rahat bulur bence töre bu sezonki performansı değil biliçin aklındaki performansı önemli hemde avrupa maçlarındada yaptı o performansı bende 15 ve üstü her rakama fitim ama şöyle bi durumda var avrupa şampiyonasında devam ederde töre bir iki iyi maç oynarsa westham ne istersek koyar masaya.

Oğuzhan konusunda ne fiyat gelirse gelsin satılmamalı bence töre riskli oyuncu öyle bi performans sergilerki rezilde olur vezirde ama ozi öyle değil bizede çok katkısı var bi sene daha beklesin bize avrupa kupasını aldırsın öyle satalım. töre bu sene katkı sağlamadı satılması güç kaybettirmez para kazandırır ama ozi para kazandırsa bile güç kaybı yaşarız.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Hunter1987

Bulmak zor değil   :)

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_English_football_club_owners
Leicester citynin sahibinin adını okuyayım derken bayılmışım 😂

Gesendet von meinem HTC One_M8 mit Tapatalk

Bana ne abi, en büyük BESIKTAS !

Çevrimdışı 38life

Emre Mor bizim yeni Gökhan Töremiz olacaktı. Alıp, parlatıp, satıp kâr edecektik. Büyük balık kaçırdık.

Çevrimdışı murat baltacı

gökhan gönülü çok istememe rağmen ne zaman spor programı dinlesem herkez fener yönetimi görüşmeye yanaşmıyo gökhan ısrarla fenerle son bi görüşme yapmak istiyo anlaşamazsa Beşiktaşa gidebilir diyolar bu beni kıllandırıyo.

Yahu kardeşim sen en iyi zamanlarında çok iyi top oynamışsın takımına katkı vermişsin kaptan olmuşsun yabancılara para saçarken senle anlaşmaya yanaşmıyolar Beşiktaşta ligin yükselen takımı sana ilgisini belli etmiş oyun sistemide sana uygun başkanıda hocasıda senle ilgili olumlu konuşuyo sen hala azizin egosunun dinmesini ve senle görüşmesini bekliyosan gelme kardeşim.zaten yaşından dolayı istediğin ücret riskli bide böyle fenerin kapısında yatacaksan kal olduğun yerde isteksiz evlilikten çocuk olmazmış.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Bishamon

Emre Mor bizim yeni Gökhan Töremiz olacaktı. Alıp, parlatıp, satıp kâr edecektik. Büyük balık kaçırdık.
Daha bir şey kaçırmadık ?  :alala:

Çevrimdışı 38life

Daha bir şey kaçırmadık ?  :alala:

Yani söylentiler gerçekse diyeyim ozaman.

Çevrimdışı murat baltacı

Yatmadan bi kadro yapalım böyle kadroyu anca rüyamızda görürüz heralde :)

adler
wiel   glik    jesus   caner

atiba  rode 

arfa        ozi        sosa

gomez
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Kuntz

Aynı görüşteyim ama ingilizlerin para saçtığını görünce ne kadar fazla koparırız diyede düşünmüyo değilim 15 i rahat bulur bence töre bu sezonki performansı değil biliçin aklındaki performansı önemli hemde avrupa maçlarındada yaptı o performansı bende 15 ve üstü her rakama fitim ama şöyle bi durumda var avrupa şampiyonasında devam ederde töre bir iki iyi maç oynarsa westham ne istersek koyar masaya.

Oğuzhan konusunda ne fiyat gelirse gelsin satılmamalı bence töre riskli oyuncu öyle bi performans sergilerki rezilde olur vezirde ama ozi öyle değil bizede çok katkısı var bi sene daha beklesin bize avrupa kupasını aldırsın öyle satalım. töre bu sene katkı sağlamadı satılması güç kaybettirmez para kazandırır ama ozi para kazandırsa bile güç kaybı yaşarız.

İngilizlerin bu para saçma olayı beni de çok umutlandırıyor. Ayrıca rakam olarak uçmayalım falan deniyor ama bunlar birazda oyuncuları bu fiyatlara satmaya alışmamış olmamızla alakalı. Dembaba veya Ersan'dan o kadar para kazanacağımız bile kimsenin aklına gelmemiştir. Yavaş yavaş işler değişiyor ve bizde bu işin lokomotifi olacakmışız gibi geliyor. Töre için 15 bu verilere bakınca çok uçuk bir rakam gibide durmuyor. Hele ki Bilic adamı deli gibi isterken bu parayı hatta fazlasını kasaya koyarsak şaşırmam. Oğuzhan için söylediklerinize katılıyorum. Hem Avrupa şampiyonası hem şampiyonlar ligi arenasında boy gösterdikten sonra yine Türkiye'de hiç alışılmadık bir fiyata Oziyi de satabiliriz. Tabi bu durum sonrasında Beşiktaş'ın özellikle genç yetenekler ve yıldız adayları için bir geçiş noktası olması gerçeğine dönüşür ki bu da bir anda Beşiktaş'ı odak noktası ve tercih edilen takım olma noktasına getirir. Sadece şampiyonluklar için ağır basacağımız yıllar başlamıyor marka değeri olarakta öne çıkacağımız dönemler başlıyor. Yeter ki taraftar bu uzun vadeli hedefi anlasın ve algılasın sonrası cidden güzel olacak.

Çevrimdışı Deniz

Kacan bise yok imza atmadi adam daha hicbir yere.

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi COB

Töre giderse ne yapip edip Emre Mor'u almak lazim.

Birde Q7 Çine falan okutulursa Adnan Januzaj a çökelim. Şenol Güneş dokunuşuyla iyi kaar elde ederiz.

Çevrimiçi COB

Birde geçen sene Toloi Ile de ilgileniyorduk. Hala gündemimizde mi acaba.

Glik - Toloi - Rhodolfo - Marcelo çok sağlam defans hatti olur.

Çevrimdışı mylife1903

yok artık 15 oldu 25 yarın vodafone arenaya gelsin töre güzel bi paket yapıp öyle gönderelim 25 milyonda içine pektemeğide atarız :icool:
25 milyon normal fiyat tore icin, mustafayi ise bilic cok seviyor, sevenleri kavusturalim, mustafayi surpriz olarak gokhan tore ile beraber ingiltereye gonderelim. Hatta koli bandi ile ikisini siyam ikizi yapistirabilirim ben mustafa giderse paramiz cebimizde kalacagi icin baskan masraftan kacmasin ve "bonus-promosyon-supriz" yazili koli bandi siparis versin, hemencik paketleyeyim ikisibirarada

Çevrimdışı mylife1903

Euro değil de Pound'dur inşallah. Xhaka'nın 45 milyon euro ettiği yerde 15 milyon euro Töre için az
Katiliyorum, neden satmaya ugrasir bir hava var bizde, satilik futbolcu yok kardesim. Ismail dahil, mustafa dahil satmiyoruz. Gonderirsek paraya ihtiyacimiz yok, bedava gondeririz. Tok satici olmak lazim

Insan musterisine bir bakar, herifler parali, bizim urunu istiyorlar biz satmiyoruz.
25 milyon ingiliz mangiri versinler olur, avrupa mangiri az olur tore icin.
Herifler sacma sapan adamlara manyak manyak paralar veriyor, tore orada dokturur 7-8 gol 12 asist falan yapar.

Toreyi paketlemeye calisiyoruz ama westham bugun istiyor yarin da isteyecek tore listeye girdi, ben olsam satmam, sampiyonlar liginde parlatir west ham cok samimi kankisi(!) chelseaya sokarim toreyi.
Boylece chelseaden cikani chelsiye sokmus oluruz, efsane transfer olur.

West hamda cok para varsa mustafa icin gelsinler

Çevrimdışı mylife1903

Benim korkum Töre-Kerim-Oğuzhan-Cenk gibi oyuncuları sattıktan sonra aynı onlar gibi yetenekli ve genç oyuncularla yetlerini doldurabilir miyiz?

Tutar mı tutmaz mı? Sorular sorular aklımdaki sorular at bunları kenara :ishock: :evillol:
Dolduramayiz, boyle jenerasyon 10yilda bir gelir, ben satilmasina cok sicak bakmiyorum acikcasi, misyonunu tamamlamadi daha tore. 25 milyonluk ingiliz mangiri olursa dusunmek lazim

Çevrimdışı mylife1903

Arkadaslar hemen linc etmeyin de gokhan tore giderse bu kasimpasali tunay toruna coksek acaba sicrama yaptirabilir miyiz o cocuga?
@atalay ile cagri bir baksa ben eskiden begenirdim o cocugu ne olduysa ona kadroya giremiyorum, tarz olarak bence benziyor toreye.

Çevrimiçi Savaş

Arkadaslar hemen linc etmeyin de gokhan tore giderse bu kasimpasali tunay toruna coksek acaba sicrama yaptirabilir miyiz o cocuga?
@atalay ile cagri bir baksa ben eskiden begenirdim o cocugu ne olduysa ona kadroya giremiyorum, tarz olarak bence benziyor toreye.
Niye linç edelik abi Tunay'ı bende beğenirim. Bilekleri yumuşak, hızlı ve son vuruşları fena değildir. Güzel rotasyon topçusu olur.

Paşa'dan beğendiğim iki adam var benim. Biri Eren diğeri Tunay. Eren gs'ye gidecek muhtemelen ama Tunay için bi çalışma yapılabilir bencede.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Niye linç edelik abi Tunay'ı bende beğenirim. Bilekleri yumuşak, hızlı ve son vuruşları fena değildir. Güzel rotasyon topçusu olur.

Paşa'dan beğendiğim iki adam var benim. Biri Eren diğeri Tunay. Eren gs'ye gidecek muhtemelen ama Tunay için bi çalışma yapılabilir bencede.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tunay Tore'nin yerini dolduramaz. Gokhan'in yeteneklerini kucumsemeyin, kotu gecirdi dediginiz sakatlandigi bir sezonda 24 macta 4 gol 7 asistle oynamis. Ki bence de daha iyisini yapabilecek potansiyel var.

Çevrimdışı WarrChief

O kadar kritik ki. Bu sene şampiyonluk çok önemli çok dengeyi değiştirecek demiştik. Galatasaray yokoldu uzun bir süreliğine. Fenerbahçe krize girdi Uefa ile anlaşmaya gitti. Bunları hep tahmin ediyorduk.

Şimdi ne mi var? Fazlası var. Bu sene yapılacak doğru hamleler 2. şampiyonluğu getireceği gibi kadronun gücünü ve derinliğini ciddi oranda arttıracak.

Fenerbahçe çok ağır darbe aldı. Paraya ve hakemlere rağmen bu işin olamayacağını anlamak ne demek biliyor musunuz? Nasıl bir moralle gireceklerini düşünün sezona.

Bitmedi. Bu sene şampiyonluk çok daha önemli. Galatasaraylı olma eğiliminde olan binlerce çocuk Beşiktaşlı olacak ve Gomez forması isteyecek babasından.

Bu sene şampiyon olmak demek Beşiktaş markasını iyice parlatmak demek. Üst üste 3'e yelken açıp MAF dönemini arkada bırakmak demek. Bütün dengeleri değiştirmek gerek.

Hazır olun. Lokal bir Fener - Galata rekabeti izleyeceksiniz 2. kim olur derbileri kim alır diye biz kupayı kaldırırken. Çok fena Beşiktaş nefreti göreceksiniz 3. seneden itibaren şaşırmayın.

ligtv dekoder var o devreye girer ve biz yine eskiye döneriz. adamların gözü kara herşey beklenir

Çevrimdışı İhsan

İsmail konusu umarım daha konuşulmaz. Kalma ihtimali %99 şu anda :)

Gitme şansı %0
Come to Beşiktaş

Etiketler: