2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12384941 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yapılır mı bu be hayallerim yarim kaldı ciddiye aldım :(

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mayıs 2016, 00:59:27
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Engizisyon usulüyle mi çözelim ben kendim mi asayım @nusretaslanturk forum karar versin  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 11:07:35 atalay ]

Çevrimdışı nusretaslanturk

Yapılır mı bu be hayallerim yarim kaldı ciddiye aldım :(

bence bu yılki formuyla gelirse ikinci yunus emre olursun :) o kadar isteme ospirik'i :)

Engizisyon usulüyle mi çözelim ben kendim mi asayım @nusretaslanturk forum karar versin  :D
dövüşerek yargılanmayı talep ediyorum   :evillol: :evillol:
şovalye olarakta @Emre.Guler i seçiyorum :)

Çevrimdışı Alper1903

Neyse ben zaten inanmamıştım :P

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bence bu yılki formuyla gelirse ikinci yunus emre olursun :) o kadar isteme ospirik'i :)
Ospina ya da ruffier bu  2 kaleciyi istiyorum 2.cinin gelmesi daha zor ospina'da düzenli oynarsa ciddi katkı verir... 

Neyse ben zaten inanmamıştım :P
aslında bende bi afalladım tweet'i görünce ama gözlüklü resmi tanıdık geldi oradan anladım sonra :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

aslında bende bi afalladım tweet'i görünce ama gözlüklü resmi tanıdık geldi oradan anladım sonra :)
Şaka bir yanada adam londrada ntv spor mu izleyecek

izliyormuş :) hatta antep fıstığını çok seviyormuş  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Ensar

niye ben mısır da seyrediyorum :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ensar

izliyormuş :) hatta antep fıstığını çok seviyormuş  :evillol: :evillol:
hadi beeeeee yattı desene bize kajucu lazım :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu Ospina'nın beğendiği 20 den fazla tweet ten biri. Adamın gönlü var bizde.

https://twitter.com/goktugbuluut/status/673942035812978688
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı can1903

Her transfer gündemimize gündeme gelen oyuncuların hiç biri gelmiyor. Bkz: Skrtel ve Ospina. Bakalım bu sefer olacak mı?
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Bishamon

https://gfycat.com/GloomyGiantIchidna

Tolga hiç kalesinden böyle çıktı mı ?  :lol:

Çevrimdışı murat baltacı

aspordaki uğur karakullukçu gs rode için girişim yapmış bayern renato sanchezi almış rode yi bırakacakmış ama yüksek bedel istemiş 10 milyom euro deyince gs geri vites yapmış tam bizlik oyuncu bi girişim yapsak 6-7 ye alabilsek müthiş bi orta sahamız olur.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı 38life

Marcelo 3. stoper olacak seneye belli oldu. 4 ve 5 numara şuan Rhodolfo ve Tosic.

Bu durumda 2 stoper kesin gelecek.

Bence alınacak 2 transferden biri 1 numara diğeri 4 numara olacak.

aspordaki uğur karakullukçu gs rode için girişim yapmış bayern renato sanchezi almış rode yi bırakacakmış ama yüksek bedel istemiş 10 milyom euro deyince gs geri vites yapmış tam bizlik oyuncu bi girişim yapsak 6-7 ye alabilsek müthiş bi orta sahamız olur.
aynen öyle

Çevrimdışı murat baltacı

Ek olarak Şampiyonlar Ligi'nde hedef koymak şu açıdan çok önemli.

Top16 yapan bir Oğuzhan inanılmaz uçuk fiyata alıcı bulur. Şuan 30 ise TOP16 görürse 50 talep edebilirsin.

Seneye 15-15 tabelayı yapsın bir de gruptan çıkalım Oğuzhan'a alternatif ararız hemen Hollanda'dan.

İngiltere'ye karşı attığı 1 ara pas fiyatına 5 milyon ekledi.
Seneyede şampiyon olup üçüncü yıldızı takalım ozi yi güzel fiyata okutup 2017de sözleşmesi bitecek salih uçan aklı varsa bize gelmek isteyecektir. Şenol hocanın elinde oda ozi gibi parlayabilir stil olarak benzer bi oyuncu.

Ne dersin Çağrı olurmu böyle bi senaryo :)
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı 38life

bu arada gomez yerine de forvet bakmak lazım yavaştan...

fio en az 5-10 arası para ister bizimkilerde vermez... veremez...

kiralık bony falan artık :/

Bonservis konusu Gomez'e bağlı. Kimse konuşmuyor ama Gomez'in fiorentinadan hala yüklü miktarda alacağı var. Hala ödemediler. Gomez "Eğer 1-2'den fazla bonservis isterseniz hiçbiryere gitmem sizde kalırım" adlı blöf kartını Fiorentina başkanının suratına çarptığında Fiorentinanın yapacak hiçbirşeyi kalmaz. Daha 2 sene önceki alacaklarını ödeyemediği Gomez'e aynı maaşı bir yıl daha vermek onlar için intihar gibi birşey olur. Eeee Gomez de imza parası istiyorsa bahsettiğim blöfü yapmak zorunda.

Herşey Gomez'e bağlı...

Çevrimdışı 38life

Asıl Xhaka 45 ediyorken Oğuzhan kaç edecek ben bunu merak ediyorum.

Şuan 40 milyonun altında  hiçbir teklife evet demem. Gayet net söylüyorum belki başkan verir 30 milyona ama ben asla verilsin demem bu paraya.

Euro 2016 ve Şampiyonlar ligi sonrası 60 milyon Euro :D Ne sükse olur be...

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Atiba bu performansını nekadar sürdürebilir bilmiyoruz, rode tam isabet olur, ama bence cok zor.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı murat baltacı

töre için ingiltereden aziz gibi gaza gelecek başka bi kulübün başkanı yokmu westhamdan 5 milyon fazla versede pazarlık kızışsa hazır ingilizler para saçarken 20-25 milyonu görsek :)
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı 38life

Atiba bu performansını nekadar sürdürebilir bilmiyoruz, rode tam isabet olur, ama bence cok zor.

Rode 17/18 sezonu için iyi bir transfer olur.

Etiketler: