2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12388606 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu arada Nuri haberleri de çıkıyor şahsen böyle bir transfere gerek olmadığını düşünüyorum.

Hem aradığımız tipte bir oyuncu değil hem de uzun zamandan beri hep söylediğim birşey var Türkiye'den hangi takımla anlaşırsa elinde patlayacağını düşünüyorum.

Alınırsa da ya tutarsa transferi olur ki tutmayacağını düşünüyorum. Benim açımdan tek olumlu yanı yerli rotasyonunu arttırması olur.
Aynen serdar aziz gibi nuri şahini de hiç istemiyorum

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mayıs 2016, 00:31:15
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Kaleci-2 stoper-sağ bek-sol bek-orta saha-kanat

Töre ve Boyko satılırsa 6 ya da 7 transfer yapılacaktır.

Durum budur. 4'ü üst kalite olsun razıyım. 3'ü genç olsun gerekirse.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Bishamon

Veli'yi şu haliyle verirsek fiyat 18'e düşer :D
Haklısın ama Bilic çok seviyor yazın iyi bir kamp dönemi sonrasında eski agresifliğine dönebilir bence.Ama bizim sistemde yeri yok

Çevrimdışı Mehmet57

BPL takimlarindan hersey beklenir. West Ham'in maddi gucu uc buyuklerden cok daha fazla. Her ne olursa olsun yuklu bir miktar kasamiza girecek. 15 mi olur, 20 mi olur, 25 mi olur gorecez. Ben acikcasi 15-20 arasi arti bonus bekliyorum, ama Ingilizler icin bu "20 million pounds" dedikleri okadar normal bir fiyat ki. Oguzhan'dan hicbir artisi olmayan Joao Mario icin United 60 milyona kadar cikiyor.

Çevrimdışı underworld

Gomez bir hata yaptı bozdu anlaşmayı. Bunu düzeltmek için elinden geleni yapacaktır.

O üzülecek bizde 5 milyon euro isteyecekti yıllık o parayı İtalyanlar yiyecek kendi 3.5'tan devam edecek.
Gomez yediği naneyi kendi toparlasin.
Başkanın yerinde olsam bonservis falan vermem

Çevrimdışı RevivaL

15.6 + %25 deniyor ama bakalım ne çıkacak.
Euro değil de Pound'dur inşallah. Xhaka'nın 45 milyon euro ettiği yerde 15 milyon euro Töre için az

Çevrimdışı Gürcan

Eldeki curukleri yollayip ustune tore ile boyko satisi yeterli olur bu yil butce icin. Tek yapmamiz gereken defansi duzeltip 1 tane genc tore bulmak

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2016, 01:33:26 atalay ]

Çevrimdışı Tolga

Aynen serdar aziz gibi nuri şahini de hiç istemiyorum

Serdar Aziz'e de gerek yok.

Durum budur. 4'ü üst kalite olsun razıyım. 3'ü genç olsun gerekirse.
Arka taraf kaliteli olsun da genç ve potansiyelli kanat oyuncusuna da razıyım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi COB

Güncel değerlere bakarsak 20 m pound,  26.3 milyon euro ya denk geliyor.

Böyle bir teklif olduğunu sanmiyorum ama doğru ise yetenekli ama problemli bir oyuncuyu efsane bir rakama kitlemiş olacağiz.

Töre satilirsa mevcut sistemin devami için ne pahasina olursa olsun Emre Mor alinmali.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mayıs 2016, 00:34:44
  • Beşiktaş / Bodrum
Euro değil de Pound'dur inşallah. Xhaka'nın 45 milyon euro ettiği yerde 15 milyon euro Töre için az

Asıl Xhaka 45 ediyorken Oğuzhan kaç edecek ben bunu merak ediyorum.

Şuan 40 milyonun altında  hiçbir teklife evet demem. Gayet net söylüyorum belki başkan verir 30 milyona ama ben asla verilsin demem bu paraya.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Gürcan

Adamlarda ligden dusen adamin kazanci bizden cok. Ingilizlerden her sey beklenir ucusan paralar enteresan

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Önümüzdeki seneye her anlamda güzel gireceğiz stat, şampiyonlar ligi dolayısıyla daha fazla gelir, daha kaliteli bir kadro 3.yıldızı da taktık mı her şey 4 4 lük olur...

Çevrimdışı Yado

İsmail konusu umarım daha konuşulmaz. Kalma ihtimali %99 şu anda :)

Rakıya düşürdü hoca bizi akşam akşam , daha çok içerim  :ebebe:
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı Gürcan

Gelecek yil oguzhanin ederi bu ucan rakamlar ile 50 m eurolari bulacaktir.

Çevrimdışı Tolga

Bu arada Töre'nin en fazla 15-20 m euro arasında bir bonservis bedeline satılabileceğini düşünüyorum.

Daha üstünü de şahsen beklemiyorum. Türkiye'den hiçbir oyuncuya bu paraları EPL takımlarının bile vereceğini sanmıyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ensar

bence burda küçümseyici yorumlar yapmayın 15e razıyız kitlemek felan , onlar da burda ki nabza bakıyordur :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Mehmet57

Xhaka'yi gecin, Joao Mario icin Chelsea ve United 50-60 milyon civarlarina cikiyor.

Oguzhan'i isteyen takima 50'den kapiyi acacaksin.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mayıs 2016, 00:36:37
  • Beşiktaş / Bodrum
Fransa ligi bu ligden çok üstün bir lig değil yıllardır EPL'ye geçirmedikleri adam kalmadı.

Değerini bulmadan kimse verilmemeli. Biz elimizdekinin defolarını biliyoruz ama onlar sadece yeteneklerini görüyorlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Asıl Xhaka 45 ediyorken Oğuzhan kaç edecek ben bunu merak ediyorum.

Şuan 40 milyonun altında  hiçbir teklife evet demem. Gayet net söylüyorum belki başkan verir 30 milyona ama ben asla verilsin demem bu paraya.
Fazla iyimser olmadın mı

Çevrimdışı Bishamon

Oğuzhan Euro 2016 ve ŞL performansı sonrası değerini ikiye katlar

Çevrimdışı Kalyoncu

Bu törede peugeot gibi adam bir alırken birde satarken sevindiriyor :D
Beynini yemeden satmak önemliydi :) çok güldürdünüz Teşekkürler

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mayıs 2016, 00:38:22
  • Beşiktaş / Bodrum
Ek olarak Şampiyonlar Ligi'nde hedef koymak şu açıdan çok önemli.

Top16 yapan bir Oğuzhan inanılmaz uçuk fiyata alıcı bulur. Şuan 30 ise TOP16 görürse 50 talep edebilirsin.

Seneye 15-15 tabelayı yapsın bir de gruptan çıkalım Oğuzhan'a alternatif ararız hemen Hollanda'dan.

İngiltere'ye karşı attığı 1 ara pas fiyatına 5 milyon ekledi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Gürcan

Epl den kim teklifle gelirse uçuk rakam isteyecen birde portekiz ligine hep sasirmisimdir adamlar ucuz adam alip söZleşmeye 40 m gibi rakamlar koyuyorlar daha alirken degerlenecek hissi verip epl ye bunun uzerinden satiyorlar.

Çevrimdışı underworld

Avrupa'da net başarı elde etmeden iyi fiyata  okutmak biraz zor.

Etiketler: