2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12390028 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mayıs 2016, 00:22:48
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
bu arada gomez yerine de forvet bakmak lazım yavaştan...

fio en az 5-10 arası para ister bizimkilerde vermez... veremez...

kiralık bony falan artık :/

Yahu şöyle şeyler yazmayın neden böyle bir şey olsun. Adam kalmak istiyorum dedi ne 10 milyonu.

10 milyon veren çıkmaz bile bizden istesinler onu. 3 milyon civarına en kötü ihtimalle bitiririz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kalyoncu

olma ihtimali yüksek bu yazdıklarının nuri şahin ve adlar değişebilir diğerleri gerçekleşmeye yakın bencede
Makbulude bu gibi harcayamıyoruz hayalimde bambaşka isimler var başlık açıldığında yazmıştım ama bu olursa herkesde razı olacaktır çok yük bindirmez seneye başa baş denklik içinde yıpratmaz bizi.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mayıs 2016, 00:23:17
  • Beşiktaş / Bodrum
Töre dan da kaça dan acaba ? 15'ten aşağısına ben dan değilim

15.6 + %25 deniyor ama bakalım ne çıkacak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Tahsin

valla bilmiyom abi 'Tore is done' demiş adam :) töre işi tamam demiş.
20 milyon pound yazıyorlar  :icool:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Gürcan

25 m olmasini kimse beklemesin ancak atibayla aliriz o parayi ama 20 m euro alirsak cok iyi olur ilac gibi gelir şampiyonluğun ardindan.

Gomez isini halledip, 2 bek , 2 stoper alip. Kale ile baska mevkiye boyko milo pedro veli pektemek in satilma durumuna göre davranilmali.

Çevrimdışı nusretaslanturk

20 milyon pound yazıyorlar  :icool:
abi o oraya ayırdıkları oyuncu için tahmini bütçeleri sanırım, sur bir daha okuyum

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Törenin gitmesi çok yüksek ihtimal de fiyat mevzusu çok karışık 20 m sterlin falan bana zor geliyor da olursa efsane olur

Çevrimdışı Kalyoncu

valla bilmiyom abi 'Tore is done' demiş adam :) töre işi tamam demiş.
15 e razıyızda sen çaktırma şimdi onlar para saçacaklar büyük payı biz alalım 22 de sen onlara :)

Çevrimdışı Tolga

Bu arada Nuri haberleri de çıkıyor şahsen böyle bir transfere gerek olmadığını düşünüyorum.

Hem aradığımız tipte bir oyuncu değil hem de uzun zamandan beri hep söylediğim birşey var Türkiye'den hangi takımla anlaşırsa elinde patlayacağını düşünüyorum.

Alınırsa da ya tutarsa transferi olur ki tutmayacağını düşünüyorum. Benim açımdan tek olumlu yanı yerli rotasyonunu arttırması olur.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ensar

O kadar kritik ki. Bu sene şampiyonluk çok önemli çok dengeyi değiştirecek demiştik. Galatasaray yokoldu uzun bir süreliğine. Fenerbahçe krize girdi Uefa ile anlaşmaya gitti. Bunları hep tahmin ediyorduk.

Şimdi ne mi var? Fazlası var. Bu sene yapılacak doğru hamleler 2. şampiyonluğu getireceği gibi kadronun gücünü ve derinliğini ciddi oranda arttıracak.

Fenerbahçe çok ağır darbe aldı. Paraya ve hakemlere rağmen bu işin olamayacağını anlamak ne demek biliyor musunuz? Nasıl bir moralle gireceklerini düşünün sezona.

Bitmedi. Bu sene şampiyonluk çok daha önemli. Galatasaraylı olma eğiliminde olan binlerce çocuk Beşiktaşlı olacak ve Gomez forması isteyecek babasından.

Bu sene şampiyon olmak demek Beşiktaş markasını iyice parlatmak demek. Üst üste 3'e yelken açıp MAF dönemini arkada bırakmak demek. Bütün dengeleri değiştirmek gerek.

Hazır olun. Lokal bir Fener - Galata rekabeti izleyeceksiniz 2. kim olur derbileri kim alır diye biz kupayı kaldırırken. Çok fena Beşiktaş nefreti göreceksiniz 3. seneden itibaren şaşırmayın.
bu sene fener lobisi ve geri de kalmasına rağmen yükselmemizi istemeyen gs lobisi yolumuza çok taş koyacak , bu sene bu yüzden de çok önemli
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Gürcan

20 m paund mu ohaa bilic sampiyonluk borcunu oduyor derim 20 m paund ise

Çevrimdışı underworld

Yahu şöyle şeyler yazmayın neden böyle bir şey olsun. Adam kalmak istiyorum dedi ne 10 milyonu.

10 milyon veren çıkmaz bile bizden istesinler onu. 3 milyon civarına en kötü ihtimalle bitiririz.
Gomez gitsin bonservissini alsin free olarak gelsin.

Çevrimiçi murat

.
Bu törede peugeot gibi adam bir alırken birde satarken sevindiriyor :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Pedro, milosevic, serdar, ismail,pektemek ve veliylede yollar ayrılmalı

Çevrimdışı Tolga

Pedro, milosevic, serdar, ismail,pektemek ve veliylede yollar ayrılmalı

İsmail kalır. :D

Çevrimdışı Bishamon

20M ound veriyorlar ise yanına hediye Veli verilmeli bence

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mayıs 2016, 00:27:54
  • Beşiktaş / Bodrum
Tarih 6 Aralık

http://haber.besiktasarena.com/kac-para-bir-sampiyonluk-29127.html

Asıl konuya dönecek olursak sahi sadece siz mi para yatırdınız bu işe değerli Fenerbahçeliler? 3 senedir küllerinden doğmaya çalışan, bir yandan stadını yapmaya çalıştığı için şehir şehir gezen, 3 sene her türlü taraftar baskısına göğüs gerip sabırlıca planlama dahilinde transfer yapmaya çalışan Beşiktaş ne yatırdı? Beşiktaş’ın oyuncuları karın tokluğuna mı oynuyor? Ya da farklı şekilde sorayım. O Beşiktaş bile bu işin yatırımından ne kadar para yatırıldığından bahsetmiyorken sizin her yenilgide ortaya bunu atma amacınız nedir? Acaba planı kesin şampiyonluk üzerine kurmuş olabilir misiniz? Şampiyon olamazsanız çıkarmakta çok zorlanacağınız bir yükümülülüğün altına girmiş olabilir misiniz? Muhtemelen çoğunun cevabı hayır olacaktır. Uefa yetkilileri de şampiyon olacağınızı düşünerek muhtemelen nezaketen çağırmıştır İsviçre’ye başa baş kuralı denetimine.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Tahsin

abi o oraya ayırdıkları oyuncu için tahmini bütçeleri sanırım, sur bir daha okuyum
Her TD nin bir kontenjanı vardır muhakkak. Hele kş EPL deki paraları düşünürsek çok fazla değil. Demek ki çok önceden geldi bu teklifler ki Başkan 100 milyonlardan bahsetti. Zamanıyla Toschak tutup 20 milyona Balic'i Real'e kakalatmıştı. Eğer 20 milyon pound ise Bilic'e son sözüm helal sana olacak  :D
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu törede peugeot gibi adam bir alırken birde satarken sevindiriyor :D
İyi kazandırmış olacak bize abi katkıları da oldu yolu açık olsun 4.5 m Euroya almıştık 15 + ya satmak çok sevindirici

Çevrimdışı nusretaslanturk

15 e razıyızda sen çaktırma şimdi onlar para saçacaklar büyük payı biz alalım 22 de sen onlara :)

abi ben demedim ya :D diğer arkadaş koydu resmi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mayıs 2016, 00:28:53
  • Beşiktaş / Bodrum
20M ound veriyorlar ise yanına hediye Veli verilmeli bence

Veli'yi şu haliyle verirsek fiyat 18'e düşer :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mayıs 2016, 00:29:56
  • Beşiktaş / Bodrum
Gomez gitsin bonservissini alsin free olarak gelsin.

Gomez bir hata yaptı bozdu anlaşmayı. Bunu düzeltmek için elinden geleni yapacaktır.

O üzülecek bizde 5 milyon euro isteyecekti yıllık o parayı İtalyanlar yiyecek kendi 3.5'tan devam edecek.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Kaleci-2 stoper-sağ bek-sol bek-orta saha-kanat

Töre ve Boyko satılırsa 6 ya da 7 transfer yapılacaktır.

Çevrimdışı Gürcan

20 m £ e ben veli ve cok sevdigi pektemek i veririm promosyon olarak

Çevrimdışı sozkul

Trt de Ersine gıcık oldu gibi hissettim ben o huzursuz olunca ben de gıcık oldum biraz..o yüzden bugün daha rahat ve mutlu gördüm hocayı..

Şenol hocanın bu akşamı programını bir yerde video olarak izleme imkanım var mı?
Ayrıca alakasız bir soru,  tlf daki tapatalkdan sign out olmadan neden pad ile bağlanamıyorum foruma?

Etiketler: