2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12396635 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı dkn_34

gökhan töreden gelecek para herşeyi belirleyecek .
şuan defans hattı için en net isim skrtel olarak gözüküyor.
serdar azizinde gelme olasılığı bence diğerlerine göre yüksek.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

gökhan töreden gelecek para herşeyi belirleyecek .
şuan defans hattı için en net isim skrtel olarak gözüküyor.
serdar azizinde gelme olasılığı bence diğerlerine göre yüksek.
serdar azizi hiç mi hiç
İstemiyorum

Çevrimdışı xenos

küçümsemek gibi olacak ama yani çine sattığın adamlar başarımıdır değildir tabikide bana atınç örneğini verin onun gibi satışları arttırın o zaman başarı olur işte

yani fenerde sowu anlatıp duruyor ama geçecek onu çnk sattıgın yer belli kimse avrupada kimse vermez o parayı dolayısıyla bunlar transfer başarısı değildir

gomez, dembaba sosa gibi kişilerin alınması yani normal değerinden düşürülerek alınmasınıda ben başarı olarak saymıyorum

çnk tek rakipleri bizdik bizden başka ilgilenen yoktu ve aylar yıllar sürdü pazarlığı diğer türlü söylediğimiz gibi talebi olan oyuncu şuana kadar alınmamıştır dolayısıyla bunuda daha yeni yeni öğrenecekler ve bu süreçte yeni enramolar takıma gelebilir  :kop:  cnk ögrenme süreci genelde sancılı geçti bu kişilerin

@ozan062 sen misin  :evillol:

Çevrimdışı dkn_34

serdar azizi hiç mi hiç
İstemiyorum

şenol hoca serdar azizi beğeniyorum diye açıklama yapmıştı .kulubüne resti çekerse gelir .fener devreye girmez diye düşünüyorum .

Çevrimiçi COB

Ospina (Adler)

Beck.           Rhodolfo.         Glik.       Coentrao

Atiba.       Oğuzhan

Ghezzal (Emre)              Sosa.                 Olcay

Gomez

Sanirim en ölçülü kadro bu.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

şenol hoca serdar azizi beğeniyorum diye açıklama yapmıştı .kulubüne resti çekerse gelir .fener devreye girmez diye düşünüyorum .
Dediğin gibi olabilir de olmamasını tercih ederim daha iyi ve istikrarlı stoperlerin gelmesi gerekiyo

Çevrimdışı mylife1903

serdar azizi hiç mi hiç
İstemiyorum

Aynen, bedava olsa gene dusunurdum, gelsemi gelmesemi, diye bonservis odeyip almak akil tutulmasi olur ustelik bursaya. Yalcini alsinlar iste, pektemek ile takas huzur icinde cozulsun bu is

Çevrimdışı dkn_34

Emre Mor'un menajeri Dortmund haberlerini yalanlamış.
emre mor  ve kerimin frei aynı tarzda oyuncular.

Çevrimdışı brkntcnr

Ospina (Adler)

Beck.           Rhodolfo.         Glik.       Coentrao

Atiba.       Oğuzhan

Ghezzal (Emre)              Sosa.                 Olcay

Gomez

Sanirim en ölçülü kadro bu.
Beck yerine Gg Coentrao yerine de Caner yapabilsek tadından yenmez. Ki Coentrao dışında gayet makul kadro.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mayıs 2016, 20:46:51
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Gomezin şu açıklamaları artık sabırları taşırdı
Beşiktaşı kendi menfaatleri için kullanmış bunu anladım
Söze bak bayerne inat fiorentinaya inat
Beşiktaş nedir lan nedir ? Her canı sıkılanın intikam almak amaçlı kullanacağı kulüp müdür hayırdır ulan
Yedirmeyiz beşiktaşımızı
Açıklamalara bak resmen küçümsemiş ulan Takımımızı
Şu açıklamalardan sonra kimse kalkıpta gomez demesin
İstemediğiniz o Gökhan Töre bile böyle açıklamalar yapmadı Quaresma bile böyle açıklamalar yapmadı
Alın size Gomez
Gomez derhal gönderilmeli derhal.

Yine dikkatli okumuyorsun..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mayıs 2016, 20:48:30
  • Beşiktaş / Bodrum
Çok opsiyon var ama mali durum ne bilmiyoruz.

Başa baş kuralına uyumlu olacak olsa; Adler, Coentrao, Skrtel, Glik, Gönül, Lass da yaparsın.

Bunlar bonservis olarak veya kiralık olarak karşılayabileceğimiz adamlar ama finansal durumu tam bilmiyoruz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

Gökhan Töre konusunda bir gelişme oldu mu?

Çevrimdışı ilhan mansız

Çok opsiyon var ama mali durum ne bilmiyoruz.

Başa baş kuralına uyumlu olacak olsa; Adler, Coentrao, Skrtel, Glik, Gönül, Lass da yaparsın.

Bunlar bonservis olarak veya kiralık olarak karşılayabileceğimiz adamlar ama finansal durumu tam bilmiyoruz.
3 oyuncu yeterli, yeter ki üst düzey olsun.

Çevrimdışı tuncaboylu

küçümsemek gibi olacak ama yani çine sattığın adamlar başarımıdır değildir tabikide bana atınç örneğini verin onun gibi satışları arttırın o zaman başarı olur işte

yani fenerde sowu anlatıp duruyor ama geçecek onu çnk sattıgın yer belli kimse avrupada kimse vermez o parayı dolayısıyla bunlar transfer başarısı değildir

gomez, dembaba sosa gibi kişilerin alınması yani normal değerinden düşürülerek alınmasınıda ben başarı olarak saymıyorum

çnk tek rakipleri bizdik bizden başka ilgilenen yoktu ve aylar yıllar sürdü pazarlığı diğer türlü söylediğimiz gibi talebi olan oyuncu şuana kadar alınmamıştır dolayısıyla bunuda daha yeni yeni öğrenecekler ve bu süreçte yeni enramolar takıma gelebilir  :kop:  cnk ögrenme süreci genelde sancılı geçti bu kişilerin

Konumuz transfer başarısı değil. Senin mantığınla alamayacağımız oyuncularla vakit kaybediyorduk, ben de sana öyle olmadığını gösteren 4 tane örnek verdim. Şimdi konuyu başarı muhabbetine çevirmeye çalışıyorsun.

Ayrıca "bir oyuncuyu değerinden düşürülerek alınmasını başarı olarak saymadığını" söyleyerek kendini komik duruma düşürüyorsun. Çünkü transfer başarısının ansiklopedik tanımı budur.

Ayrıca 6.5'a aldığın adamı 13'e satmak da başarıdır, nereden aldığının ya da nereye sattığının önemi yoktur. İster Çin'e sat, ister Katar'a, kar ettiysen etmişsindir.

Demba Ba'nın, Sosa'nın, Gomez'in tek talipleri bizmişiz, lafa bak. Demba Ba'ya başta 6.5 milyon euro fiyat belirleselerdi, Sosa'yı 3.5 milyon euro'ya satışa koysalardı ya da Gomez'i bedavaya kiralık listeisne yazsalardı, kapılarında kuyruk olurdu. En basitinden Galatasaray 9 milyon euro'yu duyunca çekildi Gomez pazarlığından.

Neyse ki deneyimli Beşiktaşlılar bu transfer pazarlıklarının değerini biliyor. Aylar yıllar süren o pazarlıklar sayesinde UEFA kriterlerini sağlarken şampiyon olduk. Neyse sen de öğrenirsin zamanla.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mayıs 2016, 20:52:32
  • Beşiktaş / Bodrum
3 oyuncu yeterli, yeter ki üst düzey olsun.

3 oyuncu yeterli değil bence riskli olur. Minimum 3 oyuncu olmalı diyelim onun yerine.

Tüm sezon Beck ile gitmez. İsmail ile zaten gitmez. Tolga ile hiç gitmez. Stoperlerle de gitmez.

Atiba 60 maç oynayamaz. Quaresma tüm sezonun yükünü çekemez gibi bolca sorun var aslında.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mayıs 2016, 20:53:17
  • Beşiktaş / Bodrum
Gökhan Töre konusunda bir gelişme oldu mu?

18'e gidiyor deniyor Bilic kafayı taktı alacak bu yaz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı dkn_34

bu şampiyonada cenk tosun ve oğuzhan iyice dikkatleri üzerine çeker.
mario gomez sözleşme imzalamazsa şampiyonda çok başarılı olursa iyi teklifler gelecektir bence gider.

Çevrimdışı dkn_34

bilic kafaya taktığını alıyor. beşiktaşta lanziniyi çok istemişti west hamda hayalini gerçekleştirdi.

Çevrimdışı berkotistis

karcemarskas

beck  skrtel    agger   caner

atiba    ozzy

Robben     sosa      olcay(kerim,quaresma,aras kim formdaysa artık)

Gomez.

18 e sat töreyi.  Kur bu kadroyu. Ligi alır , ş ligi çok fena bir grup olmazsa gruptan çıkar.   Ben mi abartıyorum ?

Çevrimdışı Bishamon

West Ham'da para var çünkü  :lol: Payet'i de bize istemişti

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mayıs 2016, 21:03:22
  • Beşiktaş / Bodrum
bilic kafaya taktığını alıyor. beşiktaşta lanziniyi çok istemişti west hamda hayalini gerçekleştirdi.

O yüzden 20-25 arası bir şey koparsak iyi olacak. Hajduk'a yararı dokunmuyor bize dokunsun.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gayet iyi bizim açımızdan o fiyata 3 tane sağlam adam için bütçe oluştu

Çevrimdışı Zafer55

Törenin euro16 kadrosunda(23 kişilik)olma ihtimali varmı sizce? Eğer olur ise turnuva bitmeden satmaz onu başkan..

Çevrimdışı uğur07

Tuncelili ozan yok mu yav. Düğünumuzde gobek atmiyor. Hep cenazemizde helva yiyordu. 😄

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: