küçümsemek gibi olacak ama yani çine sattığın adamlar başarımıdır değildir tabikide bana atınç örneğini verin onun gibi satışları arttırın o zaman başarı olur işte
yani fenerde sowu anlatıp duruyor ama geçecek onu çnk sattıgın yer belli kimse avrupada kimse vermez o parayı dolayısıyla bunlar transfer başarısı değildir
gomez, dembaba sosa gibi kişilerin alınması yani normal değerinden düşürülerek alınmasınıda ben başarı olarak saymıyorum
çnk tek rakipleri bizdik bizden başka ilgilenen yoktu ve aylar yıllar sürdü pazarlığı diğer türlü söylediğimiz gibi talebi olan oyuncu şuana kadar alınmamıştır dolayısıyla bunuda daha yeni yeni öğrenecekler ve bu süreçte yeni enramolar takıma gelebilir
cnk ögrenme süreci genelde sancılı geçti bu kişilerin
Konumuz transfer başarısı değil. Senin mantığınla alamayacağımız oyuncularla vakit kaybediyorduk, ben de sana öyle olmadığını gösteren 4 tane örnek verdim. Şimdi konuyu başarı muhabbetine çevirmeye çalışıyorsun.
Ayrıca "bir oyuncuyu değerinden düşürülerek alınmasını başarı olarak saymadığını" söyleyerek kendini komik duruma düşürüyorsun. Çünkü transfer başarısının ansiklopedik tanımı budur.
Ayrıca 6.5'a aldığın adamı 13'e satmak da başarıdır, nereden aldığının ya da nereye sattığının önemi yoktur. İster Çin'e sat, ister Katar'a, kar ettiysen etmişsindir.
Demba Ba'nın, Sosa'nın, Gomez'in tek talipleri bizmişiz, lafa bak. Demba Ba'ya başta 6.5 milyon euro fiyat belirleselerdi, Sosa'yı 3.5 milyon euro'ya satışa koysalardı ya da Gomez'i bedavaya kiralık listeisne yazsalardı, kapılarında kuyruk olurdu. En basitinden Galatasaray 9 milyon euro'yu duyunca çekildi Gomez pazarlığından.
Neyse ki deneyimli Beşiktaşlılar bu transfer pazarlıklarının değerini biliyor. Aylar yıllar süren o pazarlıklar sayesinde UEFA kriterlerini sağlarken şampiyon olduk. Neyse sen de öğrenirsin zamanla.