2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12396028 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

yunusla kumanovalıyı da unutmamak lazım ciğerleri soldutotem yüzünden.
zaten diğer yarısınıda onlar attırdı :D
yanlız onların totem bu hızla giderlerse uzun sürmez :evillol:

Çevrimdışı onder23

eren albayrak başakşehir ile anlaşmış
Böylece  bek opsiyonları bir azaldı  :D
Bu arada başakşehir için iyi bir transfer

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şu çocuk videolarda ateş ediyor bildiğin ama 90 dakika nasıl acaba.. Var mı bu ligi izleyen :evillol:

http://www.transfermarkt.com.tr/omar-abdulrahman/profil/spieler/114149

[ Son Düzenleme: 25 Mayıs 2016, 19:42:27 Yusuf Tekeli ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı brkntcnr

Ben şahsen  Serdar Aziz' in Şenol Hoca nın isteği doğrultusunda alınacağına kesin gözüyle bakıyorum. Bursa zorda, Serdar için rekabet yaratamazlar. Biz de bundan faydalanıp elimizdeki Beşiktaş kalitesinde olmayan oyuncularımızı takasla falan yollayabiliriz. Mesela Pedro kiralık + pektemek + 2 milyon gibi. Onun dışında Marcelo nun bonservisi alınacak. Rhodolfo ve Tosic de var. Bu isimler dışında bir tane de ŞL seviyesinde stoper alınacak. İlgilendiğimiz isimlerden -Subotic,Rakitsky,Skrtel,Glik,Juan Jesus- hepsi şl seviyesinde iş yapabilecek kalitede isimler. O yüzden benim için pek farketmez. Transfer - Serdar Aziz - Rhodolfo - Marcelo - Tosic beşli stoper hattı kurulacağını düşünüyorum.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Türkay

Mario

Ghezzal Sosa Aras

Lucas Oğuzhan

Mas Jesus Serdar Gökhan

Adler

En olabilecek kadro bu bence
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Ensar

Gomezin şu açıklamaları artık sabırları taşırdı
Beşiktaşı kendi menfaatleri için kullanmış bunu anladım
Söze bak bayerne inat fiorentinaya inat
Beşiktaş nedir lan nedir ? Her canı sıkılanın intikam almak amaçlı kullanacağı kulüp müdür hayırdır ulan
Yedirmeyiz beşiktaşımızı
Açıklamalara bak resmen küçümsemiş ulan Takımımızı
Şu açıklamalardan sonra kimse kalkıpta gomez demesin
İstemediğiniz o Gökhan Töre bile böyle açıklamalar yapmadı Quaresma bile böyle açıklamalar yapmadı
Alın size Gomez
Gomez derhal gönderilmeli derhal.
ne diyon la sen :D bu forumun en çabuk gaza gelen elemanı sensin kardeşim :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ensar

Mario

Ghezzal Sosa Aras

Lucas Oğuzhan

Mas Jesus Serdar Gökhan

Adler

ciddi misin , kadroda şampiyon kadrodan 3 oyuncu var , şaka yapıyorsun herhalde :)

Çevrimdışı tuncaboylu

Şu çocuk videolarda ateş ediyor bildiğin ama 90 dakika nasıl acaba.. Var mı bu ligi izleyen :evillol:

O ligde futbolculara çok fazla para veriyorlar, o yüzden Avrupa2ya falan pek çıkmıyor oyuncular. Bu adam da senelik 3-3.5 milyon euro alıyordur en az.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Mario

Ghezzal Sosa Aras

Lucas Oğuzhan

Mas Jesus Serdar Gökhan

Adler

8 oyuncu değiştirmişsin. Ciddi olamazsın :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Mario

Ghezzal Sosa Aras

Lucas Oğuzhan

Mas Jesus Serdar Gökhan

Adler

Yazdıklarımı geri alıyorum atiba yokmuş :) mas yerine başka adam lazım

Çevrimdışı Dr.Zeck

Bu cocuk iyi hosta sanırım seneliği 6 7 ye mi ne oynuyormus oyle bisey okumustum nette.

city denemeye almıstı bi ara bunu ama neden bıraktı bilmiyorum.

belki okdugum gercek olmayabilir ama buna kimse talip olmuyor avrupadan oda ilginc bilmediğimiz seyler muhakak vardır tabi

Çevrimdışı Türkay

ciddi misin , kadroda şampiyon kadrodan 3 oyuncu var , şaka yapıyorsun herhalde :)

Jesus Adler Gönül Ghezzmal varken  Tosic Tolga Beck Quaresma mı oynasın? :D

Çevrimdışı İhsan

Beşiktaş nedir lan nedir ? Her canı sıkılanın intikam almak amaçlı kullanacağı kulüp müdür hayırdır ulan
Yedirmeyiz beşiktaşımızı
İstemediğiniz o Gökhan Töre bile böyle açıklamalar yapmadı Quaresma bile böyle açıklamalar yapmadı
Alın size Gomez

Bende inadına Gomez diyorum.
Fiorentina ya inat nerede yazıyor ?!? :alala:

Bence yazdıkların ayıp. Almancan varsa repörtajın tamamını okumanı veya Almanca bilen bir arkadaşından tercüme ettirmeni şiddetle tavsiye ediyorum.

Ben okurkan duygulandım.

http://www.faz.net/aktuell/sport/fussball-em/deutsches-team/mario-gomez-will-so-hoch-hinaus-wie-moeglich-14246062.html

http://www.faz.net/aktuell/sport/fussball-em/deutsches-team/mario-gomez-will-so-hoch-hinaus-wie-moeglich-14246062-p2.html

http://www.faz.net/aktuell/sport/fussball-em/deutsches-team/mario-gomez-will-so-hoch-hinaus-wie-moeglich-14246062-p3.html

Beşiktaşın reklamı ancak bu kadar yapılabilir
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Ensar

Jesus Adler Gönül Ghezzmal varken  Tosic Tolga Beck Quaresma mı oynasın? :D
baştan kadro yapıp bi senede şampiyon olamazsın :D

Çevrimdışı Savaş

Şu şampiyon kadroyu bastan sona bozmayın yahu :D

Ön 6'lı olduğu gibi kalmalı. Arkayı 5'leyelim yeterli.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şu şampiyon kadroyu bastan sona bozmayın yahu :D

Ön 6'lı olduğu gibi kalmalı. Arkayı 5'leyelim yeterli.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Öne maksimum 2 oyuncu alınacak. Onun da birisi yatırım olur.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı dkn_34

serdar aziz beşiktaşa gelmeyi isteyerek çok akıllı davranıyor.
serdar azize  dünyada fenerden hariç 7 milyon euro verecek kulüp yok.
biz serdar azize biraz daha ilgi koyarsak büyük ihtimal serdar aziz ile yönetimin arası bozulur makul bir ücrete gelir diye düşünüyorum.
birde francoyu takasta gönderdik mi tam olur ondan da kurtuluruz.

Çevrimdışı Bishamon

Atiba yerine yazılabilecek tek oyuncu Sebastian Rode  :D

Çevrimdışı mylife1903

serdar aziz beşiktaşa gelmeyi isteyerek çok akıllı davranıyor.
serdar azize  dünyada fenerden hariç 7 milyon euro verecek kulüp yok.
biz serdar azize biraz daha ilgi koyarsak büyük ihtimal serdar aziz ile yönetimin arası bozulur makul bir ücrete gelir diye düşünüyorum.
birde francoyu takasta gönderdik mi tam olur ondan da kurtuluruz.
Mustafayi vereceksin ki hepten bitsinler

Çevrimdışı guti10

Bazen bazı yerlerde görüyorum herkes kadro yapıyor yeni sezon için ama fazla uçmayalım bence.
Öyle milyon eurolar verip yıldız transferler yapmayalım. Gomez gibi tutmaz hepsi.
27 yaş altı çok fazla maaş istemeyen sistem oyuncuları alalım. Günümüzde scouting çok önemli bişey ve dünyanın en büyük takımları bu yüzden sistemini yıllardır tıkır tıkır işletiyor.

Yani milyon eurolar verip yıldız alacağımıza yıllar önce yaptığımız gibi Oğuzhan gibi isimlere yönelelim. Mesela Tolga Ciğerci, Kerem Demirbay gibi gurbetçiler. Feyenord'da 21 yaşında Vilhena var, Twente'de 25 yaşında Felipe Gutierrez var bu tür adamlara yönelelim. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin işi çok zor önümüzdeki 3-4 yılda. Fener'i UEFA takip ediyor zaten satmadan almaları para saçmaları mümkün değil. Galatasaray da maddi olarak çok kötü durumda ve kadrosu çöplerle dolu bence. Bu iki kulüp de yapılanmayı bilmiyor. Aziz Yıldırım ve Dursun Özbek'te Fikret Orman gibi vizyon yok bence. Parayı iyi yönetemiyorlar. İşleri güçleri şov yapmak, para saçmak. Trabzon'un da durumu epey kötü ama onlarda en azından adam akıllı yönetim var ve bizim izlediğimiz politikayı izleyip 2-3 sene içinde kafaya oynarlar bence.

Tarihimizin en büyük şansı var elimizde. Hacıosmanoğlu, Aziz Yıldırım, Dursun Özbek gibi yöneticiler kulüplerini iflasa sürüklerken biz Fikret Orman sayesinde harika bir yapılanma süreci geçirdik ve UEFA'nın rakiplerimize verdiği cezaları da göz önüne alırsak önümüzdeki 2-3 sene kupalara ambargo koymamız lazım. Benim tahminim Aziz ve Dursun kaldığı sürece Gs ve Fb'den bi cacık olmaz. Bugün herkesin dalga geçtiği bataktaki Trabzon bile akıllı bir yapılanmayla geçer bunları. Bizim bu sırada arayı açmamız lazım, oyuncu parlatıp avrupaya satmamız lazım.

Çevrimdışı WarrChief

Zaman kaybı yaşayan sen değilsin, yöneticiler. Onlar da bu işi gönüllü yapıyorlar.

Senin mantığına göre Demba Ba için 13 milyon euro isteniyordu. Zaten 6.5 milyon euro'ya getirilemezdi, uğraşmaya değmezdi.
1 önceki sene CL'de final oynayan Sosa'yı 3.5 milyona getirmek mi? Ahaha, bu ne biçim teklif. Zaman kaybı resmen.
9 milyon euro istenen Mario Gomez'i bedava kiralamak mı? İlahi yani, böyle teklif mi olur.
Sene başında 3.5 milyon euro istenen Marcelo'yu 1.3 milyon euro satın alma opsiyonuyla kiralamak mı? Ahaha, kaybettiğin zamana yazık.

Transfer uğraş işidir. Uğraşmazsan, geçen sene Fenerbahçe'nin yaptığı gibi har vurup harman savurursan, sene sonunda yakana yapışırlar.

küçümsemek gibi olacak ama yani çine sattığın adamlar başarımıdır değildir tabikide bana atınç örneğini verin onun gibi satışları arttırın o zaman başarı olur işte

yani fenerde sowu anlatıp duruyor ama geçecek onu çnk sattıgın yer belli kimse avrupada kimse vermez o parayı dolayısıyla bunlar transfer başarısı değildir

gomez, dembaba sosa gibi kişilerin alınması yani normal değerinden düşürülerek alınmasınıda ben başarı olarak saymıyorum

çnk tek rakipleri bizdik bizden başka ilgilenen yoktu ve aylar yıllar sürdü pazarlığı diğer türlü söylediğimiz gibi talebi olan oyuncu şuana kadar alınmamıştır dolayısıyla bunuda daha yeni yeni öğrenecekler ve bu süreçte yeni enramolar takıma gelebilir  :kop:  cnk ögrenme süreci genelde sancılı geçti bu kişilerin
[ Son Düzenleme: 25 Mayıs 2016, 20:25:22 WarrChief ]

Çevrimdışı cursedofdragon

Başakşehirden semih şentürk ayrılmış bizle ne alakası var dediğinizi duyar gibiyim pektemek'e çökecekler.

Üfürelim :D

Çevrimdışı Türkay

Amaaaan boşverin benim kadroyu zaten olmaz o :D

Çevrimdışı Hunter1987

Yedirmeyiz beşiktaşımızı
Alın size Gomez
Anlamadım ki ters çevirip mi okudun acaba ?

Gesendet von meinem HTC One_M8 mit Tapatalk

Bana ne abi, en büyük BESIKTAS !

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Başakşehirden semih şentürk ayrılmış bizle ne alakası var dediğinizi duyar gibiyim pektemek'e çökecekler.

Üfürelim :D
800 bin euro yeter

Etiketler: