2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12388412 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Zafer55

Türkiyeden hiç bir futbolcuya avrupa takımları 20 milyon eurodan fazla vermez. Eğer Westham gerçekten 18 milyon euro verildiyse bence Gökhan ederini bulmuştur.Belki 2 yıl sonra 30 milyon euro eder ancak bizden 30 milyon euroya kimse almazken westhamdan misal chelsea bal gibi de 30 u basıp alır.  O nedenle burada asıl belirleyici Şenol Hocanın tavrı ve Gökhanın düşüncesi. Beşiktaşa şampiyon olurken fazla da katkı sağlayamadım ama bu sene çok şey vereceğim diyen Gökhanın başımızın üstünde yeri var.Aksi halde satılmasında fayda var. Belki de bu durum Kerim Frei'ın önünü açar.

Oğuzhanda 20 den fazlasını görecez bence.Gökhanın yeteneği için 18 az ama mevcut durumu için "çok güzel para"
Kerim için ise fırsat bu seneydi aslında .Gökhan yeterince açmıştı önünü Kerimin

Çevrimiçi murat

Gökhan Töre'nin Beşiktaş'ta kalarak 30 milyon euro para etmesi bence çok düşük ihtimal.
Euro 2016'da 1-2 maça çıkacak sadece. Genel olarak çok top tutuyor, karakter olarakta biraz sorun yaratmaya müsait.
Bu sezon yokları oynadı ligte, uefa'da da ahım şahım iş yapmadı. Seneye bundan daha iyi olsa da gidip birden 10 gol-15 asist yazacağını düşünmüyorum. İyi oyuncu ama 15-18m euro nakit parayı tercih ederim biz zaten adamı 4te bir fiyatına aldık.

12m euro ve üstü paralara bence satılması başarıdır.
Biraz Porto vari bir takıma dönmek doğru hamle olur. Gökhan'ı satarsak bu sene 15'e Westham'a seneye Kerim-Aras 2lisinden biri kesinlikle sıçrama gösterecektir. Onlarda iyi oynarsa Beşiktaş'la yükseleceklerini anlar.
Emre Mor mesela 5e alınabilir Gökhan yerine. 2-3 sene oynar satarız sonra.

Oğuzhan'ın satılmasını istemiyorum zira kendisi takımın bel kemiği ve yeteneği-oyun görüşü de çok üst düzey. Oğuzhan mümkünse 1 sene daha kalsın. Seneye 20m derlerse de zaten oyuncu gitmek istedi mi satacaksın başka çaresi yok.
emre mor 5 çok değilmi?

Çevrimdışı b.damatoglu

Futbol 80lerde Brezilya oyunuydu. Çünkü taktik formasyon, stratejiden ziyade bireysel yetenekler üzerinden oynanıyordu oyun.

90lar ve 2000lerle birlikte bu iş değişti. Senin alıp gitmen, iyi adam geçmen, ayağının düzgün olması bir yere kadar iş yapıyor.
Burdan ötesi taktik formasyona bağlılık, oyun zekası, topsuz oyun bilgisi devreye giriyor ki takım olarak bunu uyguladığında ve bu düzene uyum sağlayacak dişliler ortaya çıkardığında bireysel yeteneğin çok daha ötesine geçen bir kollektif akıl yaratıyorsun.

Olcay teknik ve fiziksel özellikler açısından zayıf fakat kollektif aklın parçası olarak da özel bir adam.

Almanya gibi taktik altyapının iyi verildiği yerlerde, taktik zekaya sahip futbolcular çoktur. Ama tr de yok. Hatta hiç yok. Olcay bu sebeple Almanya'da kıymetsiz Türkiyede kıymetli.

Mesela, Fabian Ernst de öyle ahım şahım teknik biri değildi. Hızını kaybettiği ileri yaşlarda bile Türkiye'de iyi bir topçu olarak oynadı.

Elinizde Pogba yoksa Fabian Ernst iyi bir topçudur.

Elinizde Marco Reus yoksa Olcay Şahan iyi bir futbolcudur.

Olcay'a alternatif sayabileceğiniz tüm isimler ya taktik zeka fukarası isimler ya da Olcay kadar taktik zekası olmayan-teknik fiziksel olarak da fark yaratmayan isimler.

Olcay iyidir.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Zafer55

Caner Erkin´in Menajeri Batur Altıparmak: "Önce Fenerbahçe ile görüşeceğiz‚ anlaşma sağlayamazsak Inter´in teklifini değerlendireceğiz. Fenerbahçe Caner´in kalmasını isterse ve iyi bir teklif verirse takımda kalma konusunu ciddi şekilde düşünürüz."

Caner'in hala Türkiye'de kalma ihtimali varsa neden teklif yapılmıyor?

Yani diyoki interle imzalamadık ey Beşiktaş

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Caner Erkin´in Menajeri Batur Altıparmak: "Önce Fenerbahçe ile görüşeceğiz‚ anlaşma sağlayamazsak Inter´in teklifini değerlendireceğiz. Fenerbahçe Caner´in kalmasını isterse ve iyi bir teklif verirse takımda kalma konusunu ciddi şekilde düşünürüz."

Futbolcusunu açık artırmaya çıkarmış bir menajer görüyorum burada . Bu menajerlerin de  bir etik anlayışının olması lazım . Batur Altıparmak uzak durulması gereken menajerlerden.

Çevrimdışı Kuntz

Futbol 80lerde Brezilya oyunuydu. Çünkü taktik formasyon, stratejiden ziyade bireysel yetenekler üzerinden oynanıyordu oyun.

90lar ve 2000lerle birlikte bu iş değişti. Senin alıp gitmen, iyi adam geçmen, ayağının düzgün olması bir yere kadar iş yapıyor.
Burdan ötesi taktik formasyona bağlılık, oyun zekası, topsuz oyun bilgisi devreye giriyor ki takım olarak bunu uyguladığında ve bu düzene uyum sağlayacak dişliler ortaya çıkardığında bireysel yeteneğin çok daha ötesine geçen bir kollektif akıl yaratıyorsun.

Olcay teknik ve fiziksel özellikler açısından zayıf fakat kollektif aklın parçası olarak da özel bir adam.

Almanya gibi taktik altyapının iyi verildiği yerlerde, taktik zekaya sahip futbolcular çoktur. Ama tr de yok. Hatta hiç yok. Olcay bu sebeple Almanya'da kıymetsiz Türkiyede kıymetli.

Mesela, Fabian Ernst de öyle ahım şahım teknik biri değildi. Hızını kaybettiği ileri yaşlarda bile Türkiye'de iyi bir topçu olarak oynadı.

Elinizde Pogba yoksa Fabian Ernst iyi bir topçudur.

Elinizde Marco Reus yoksa Olcay Şahan iyi bir futbolcudur.

Olcay'a alternatif sayabileceğiniz tüm isimler ya taktik zeka fukarası isimler ya da Olcay kadar taktik zekası olmayan-teknik fiziksel olarak da fark yaratmayan isimler.

Olcay iyidir.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gayet temiz anlatmışsınız mevzuyu  :ok:

Çevrimdışı Berat

Futbolcusunu açık artırmaya çıkarmış bir menajer görüyorum burada . Bu menajerlerin de  bir etik anlayışının olması lazım . Batur Altıparmak uzak durulması gereken menajerlerden.

İsmail'in de menajeri bu adam :D

Çevrimdışı brkntcnr

Hakikaten Olcay stilinde Müllerden başka topçu var mı? Şu oyuncu türünü Olcay ve Müller oluşturuyor komple :D

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Şampiyonlar ligine tek takım olarak katılırsak her      şey değil en az kaç m euro kazanırız

Çevrimdışı kyiv

Araz Özbiliz nasıl bir oyuncu? Süratli? Bileklerine hakim?Sert şut çeken?Hava toplarına hakim?Tek pas oynayan?Derinlemesine oynayan? vs. vs.

Gökhan Töre gitse yerini dolduramaz mı?Bana kalırsa daha önce hiç izlememe rağmen sezonun 2. yarısındaki Gökhan Töreden çok daha etkili olur.

Çevrimdışı Tolga

Çok net diyor ki Caner'i isteyen kulüpler varsa hala teklif yapabilir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Zafer55

Çok net diyor ki Caner'i isteyen kulüpler varsa hala teklif yapabilir.

Diyor ki interin verdiği para diyo vergiler çıkınca aman aman bi para değil ,aynı parayı fener versin caner tükürdüğünü yalar diyo yapmadığı şey değil diyo.Ha Beşiktaş fazlasını verirse orada olur diyo.

Çevrimdışı Çağatay

Anlasilan ne fb ne inter canerin menejerini tatmin edebilmiş. Fb zaten fazla veremeyecek elleri mahkum, inter de vermesine verir birseyler ama vergi girince işin içine o da azaliyor. Olay şöyle olur fb nin net vereceginden muhtemelen daha azı interde eline gececek canerin. Burada biz devreye girip bi 300-400 fazlasini verdigimiz anda bize imzayi basar.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı OrhanAker

Hakikaten Olcay stilinde Müllerden başka topçu var mı? Şu oyuncu türünü Olcay ve Müller oluşturuyor komple :D

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Okazaki de var :D olcay 2 :D

Çevrimdışı OrhanAker

Adler
Gökhan.  Skertel.    Glik.    Caner

Aha alın size savunma :D

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı Tolga

Diyor ki interin verdiği para diyo vergiler çıkınca aman aman bi para değil ,aynı parayı fener versin caner tükürdüğünü yalar diyo yapmadığı şey değil diyo.Ha Beşiktaş fazlasını verirse orada olur diyo.
Bence biz devreye girersek 1.7-1.8 gibi bir paraya anlaşırız.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Şampiyonlar ligine tek takım olarak katılırsak her      şey değil en az kaç m euro kazanırız

Dostum gese +8 almıştı fener gidemediği için..

Ama yayın geliri falan dahil mi bilmiyorum.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Adler

Aman allahım gözlerime inanamıyorum.. :ssss:
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı MUSTAFA_

Adler

Bu defans hattı kurulursa dertsiz tasasız maç izlemenin doruklarında gezeriz

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Bishamon

Jonas Hector ne kadardır ?  :lol:

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı Ensar

yemin ederim yoruldum arkadaş Olcay mevzusundan ne sıkı tartıştık :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı onurturan

Almanca bilmiyorum google a Adler yazdım görsellere tıkladım duygulandım keşke gelse  :bawling:

Çevrimdışı Tolga

Adler

:bigstar:

Etiketler: