2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12369658 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mehmetthedum

eren ? ismail ?  :bawling:

serdar da kurtuluş degil dimi abi taşçıdır heralde  :D

Aziz..

Gerçekçi yazdım. Daha o kadar da olmadık.. oraya buraya 6-7 bonservis verelim. 1-2 tane ancak yüksek  bonservis verebiliriz. Bu sene için  serdar, ospina,marcelo,skirtel, eren, aras bence yeterli..

Ayrıca eren/ismail ikilisini şampiyonluk için yeterli görüyorum. Sanki piyasada sol bek var da...??
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı brkntcnr

The Algerian forward is out of contract at Mestalla at the end of June and has not yet agreed an extension. But that does not seem to be the motive behind Feghouli's suspension. Sources close to the club suggest that after last weekend's game against Las Palmas, Feghouli travelled to Paris and did not return back in time for training on the Tuesday due to flight problems.

He claims he had purchased a return flight, but in the end travelled to the French capital by other means. These circumstances led to the airline cancelling his return flight as he had not flown on the original flight with the same documents.

Another possible reason - as Superdeporte report - could be the fact he refused to do a warm down after the win over Sevilla on Sunday. He was part of the squad, coming on in the 76th minute. On Monday, Feghouli wasn't present at training, either, alleging muscle problems, which could also be behind the suspension. It could also be a combination of the above.

Gece yaşantısı hızlı , futboldan , profesyonellikten uzak disiplinsiz bir tip . Kafasına göre Paris'e gece gezmelerine gidiyor sözde uçak dönüş problemi sebebiyle Salı günü antrenmana gelmiyor veya gelemiyor.  76. dakikada(Skora bu kadar katkı yapan oyuncunun 76. dakikada oyuna sokulmasının nedenini sen açıkla) girdiği Sevilla maçından sonra kas soğutma antrenmanı yapmayı reddetmesi,  maçtan sonra antrenmana çıkmaması , bu oyuncuya yatırım yapmış Valencia kulübünün oyuncuyu bir takım sebeplerden oyuncuyu kadro dışı bırakması , Manchester United,Paris Saint Germen gibi kulüplerle bu oyuncunun adının anılmasına karşın bu kulüplerin transferde o kadar ısrarcı olmamasını açıklayabilirsin.
Heh tamamdır bende bunları öğrenmek istiyordum teşekkür ederim :) Ama Quaresma bile adam edildiyse Feghouli' nin de adam edilmesi o kadar imkansız birşey olmasa gerek.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bitmiyor şöyle yorumlar. Bir tek bunda ve bunun gibiler de beyin var çünkü.

Paris Saint Germen ,Manchester United gibi kulüplerde beyin yok bu arkadaşta beyin var sanırım.Arkadaşa beyni hayırlı uğurlu olsun.

Çevrimdışı nusretaslanturk

Ntvspora güvenilmez ama rakam üç aşağı beş yukari doğruysa....
7 verin gözünüzü seviyim bitsin bir an önceeee :D

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yapabilirsek Ersan'ı 7 ye satıp Kamil'i 7 ye almak.. vay beee

Çevrimdışı SLYKRT

Heh tamamdır bende bunları öğrenmek istiyordum teşekkür ederim :) Ama Quaresma bile adam edildiyse Feghouli' nin de adam edilmesi o kadar imkansız birşey olmasa gerek.
Bir deliyi dizginlersinde birden fazlasının ipi elinden kaçabilir.Heleki istanburda reynalar laylalar derken cukka cukka  :ishock:
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Futbolcu olmasa bence seri katil olurdu bu adam  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Berat

Ortada 6.5'ta anlaşalım Glik için :D

Çevrimiçi murat

Beğenilmeyen Feghouli La Liga' da 155 maçta 22 gol 34 asist yapmış. Arızalı diyenler ne arızası var hiç bilmiyorum. Youtube a Feghouli fight yazdık mı bile video çıkmıyor  :lol: :lol: Şaka bir yana şu adamın arızası ne bilenler söylesin biz de aydınlanalım. Quaresma isteyen biri Feghouli ye arızalı diyince insanın pek inanası gelmiyor.  :D :D
<
Bu ortalamalar senede 11 gole katkı verdiğini gösteriyor.geçen sene fb den 3 milyon üstü isteyen biri için bence fazla.bizim o bölgede oynayan oyuncular 1.5 civarı kaxanırken ve ffp baskısı üzerimizdeyken onu buraya getirmek hayal.feguliyi alacağına atif şeyşuyu al daja çok iş yapar.atıf onun kaleye biraz daha yakın oynayan versiyonu.

Çevrimdışı brkntcnr

Bir deliyi dizginlersinde birden fazlasının ipi elinden kaçabilir.Heleki istanburda reynalar laylalar derken cukka cukka  :ishock:
Kısmet bu işler ya hayırlı bir kız bulur evlendirirsin o reinalardan çıkmayan adam evinde tv başında mandalina falan soyar belki  :lol: :lol: :lol:

Ortada 6.5'ta anlaşalım Glik için :D
sırtıma alır tek ayak üstünde zıplayarak getirrim italya'dan :)  :evillol:

Çevrimdışı OrhanAker

yapabilirsek Ersan'ı 7 ye satıp Kamil'i 7 ye almak.. vay beee
O yüzden fazla uzatmaya hiç gerek yok..böyle fırsat gelmeyebilir bir daha bu sezon.

Çevrimdışı Berat

sırtıma alır tek ayak üstünde zıplayarak getirrim italya'dan :)  :evillol:

Yardımın geliyor merak etme  :evillol:

Çevrimdışı brkntcnr

<
Bu ortalamalar senede 11 gole katkı verdiğini gösteriyor.geçen sene fb den 3 milyon üstü isteyen biri için bence fazla.bizim o bölgede oynayan oyuncular 1.5 civarı kaxanırken ve ffp baskısı üzerimizdeyken onu buraya getirmek hayal.feguliyi alacağına atif şeyşuyu al daja çok iş yapar.atıf onun kaleye biraz daha yakın oynayan versiyonu.
Ben zaten Feghouli illede Feghouli demiyorum. Ama oynayacağımız yerin bi farkına varmamız lazım. Şampiyonlar Ligi' nde olacağız. Aminu' yla Aras' la yola çıkmak sol bekte İsmaille yola çıkmak gibi birşey. Güvenilir birisi lazım oraya sadece anlatmaya çalıştığım şey bu.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mayıs 2016, 17:34:31
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Kulüpten bilgi alan biriyle görüştüm. Atınç'tan gelen 1 milyon euro transfer bütçesine eklenip eklenmeyeceği kesin değilmiş.

Yine Alexis'e verilen 1.1 milyon euro ve Marcelo alınırsa verilecek 1.2 milyon euro da bütçeden düşüyormuş.

Yani şu anda bütçemiz 7 milyon euro - 2.3 milyon euro = 4.7 milyon euro.

Baya mantıksız bu yalnız. İçeride aldıkların bu seneden düşsün, dışarıda aldıkların buraya dahil olmasın.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tuncaboylu

öyle saçmalık olmaz kusura bakma , alexis devre arasında alındı o dönemde sayılır marcelo için bilemeyeceğim

Aynı saçmalığı ben de söyledim, bana gelen bilgi bu yönde ve kesinmiş.

evet marcelo'ya kiralama bedeli ödenmedi. satın alınırsa alınacak bedel düşülecek. alexis icin ödenen bedeli hatırlamıyorum ama (1,1 milyonmuş) arkadasın söylediğine gore yaz transferi olarak değerlendiriliyormuş. uefa'dan aldıkları yanıta gore bu şekilde değerlendirme yapılmış kulüp içerisinde.

Çevrimdışı Berat

Kesin bilgi yayalım  :s20:

tunca abi, bence birisi ağır sallamış ya.. bir deli kuyuya taş atmış 10 akıllı çıkaramamış olayına döner bu twtter'a falan düşerse
marcelo kısmı doğrudurda alexise verilen para düşmez bence

vay arkadaş ne hareketli gün oldu ya, ofiste işleri yetiştiremedim valla gündemi takip etmekten

Çevrimdışı tuncaboylu

tunca abi, bence birisi ağır sallamış ya.. bir deli kuyuya taş atmış 10 akıllı çıkaramamış olayına döner bu twtter'a falan düşerse

bana gelen mesaj bu yönde:

abi selam, dogrudan kulüpten finansçı arkadaşımla gorustum. konuyu uefa'ya sormuşlar ara transfer döneminde. ersan'ın transferi 2017 yaz transferi olarak sayiliyormus. marcelo ve alexis icin de aynı sey gecerli. sonuç olarak 7-2,5=4,5 m avroluk bir bonservis bütçesi var bu sene icin. gelir gider dengesini (20 m avro + 10 m avro da ilavesi varmış. 10 m ilave zarar hususu kararda yoktu. sanirim kulübün aş'ye katkısı) bu sene tutturuyorlar. seneye 10+10 m avroluk bir zarara kadar sorun görünmüyor. zaten cl geliri vs. ile o konuda da sorun olmayacağını söylüyorlar. ama iyi transfer icin adam satmak lazım diye de ekleme yaptı arkadas. muhtemelen töre gidici gibi görünüyor.

bana gelen mesaj bu yönde:

abi selam, dogrudan kulüpten finansçı arkadaşımla gorustum. konuyu uefa'ya sormuşlar ara transfer döneminde. ersan'ın transferi 2017 yaz transferi olarak sayiliyormus. marcelo ve alexis icin de aynı sey gecerli. sonuç olarak 7-2,5=4,5 m avroluk bir bonservis bütçesi var bu sene icin. gelir gider dengesini (20 m avro + 10 m avro da ilavesi varmış. 10 m ilave zarar hususu kararda yoktu. sanirim kulübün aş'ye katkısı) bu sene tutturuyorlar. seneye 10+10 m avroluk bir zarara kadar sorun görünmüyor. zaten cl geliri vs. ile o konuda da sorun olmayacağını söylüyorlar. ama iyi transfer icin adam satmak lazım diye de ekleme yaptı arkadas. muhtemelen töre gidici gibi görünüyor.

umarım bir hata vardır

Çevrimdışı cursedofdragon

Kulüpten bilgi alan biriyle görüştüm. Atınç'tan gelen 1 milyon euro transfer bütçesine eklenip eklenmeyeceği kesin değilmiş.

Yine Alexis'e verilen 1.1 milyon euro ve Marcelo alınırsa verilecek 1.2 milyon euro da bütçeden düşüyormuş.

Yani şu anda bütçemiz 7 milyon euro - 2.3 milyon euro = 4.7 milyon euro.

senin arkadaşın seni keklemiş o zaman :)

Çevrimdışı tuncaboylu

umarım bir hata vardır

Tam konuşmayı yazayım:

20.05.2016 16:25

bilgi için teşekkürler. yalnız bazı sorularım var:

1- alexis ve marcelo ara transferi döneminde katıldı takıma. neden 2017 yaz transferi olarak sayılıyor?
2- marcelo kiralık olarak katıldı ve kiralama bedeli ödenmedi.
http://www.milliyet.com.tr/besiktas-marcelo-guedes-i-kap-a-besiktas-2187797-skorerhaber/

bu durumda 7 milyon bütçeden marcelo'nun maliyeti, kendisini satın almamız durumunda eksilmeyecek mi? opsiyonu 1.3 milyon euro, ama kaça satın alacağımız belli değil. o konuda da pazarlık yapıyormuş bizimkiler duyduğum kadarıyla.

20.05.2016 16:35

evet marcelo'ya kiralama bedeli ödenmedi. satın alınırsa alınacak bedel düşülecek. alexis icin ödenen bedeli hatırlamıyorum ama (1,1 milyonmuş) arkadasın söylediğine gore yaz transferi olarak değerlendiriliyormuş. uefa'dan aldıkları yanıta gore bu şekilde değerlendirme yapılmış kulüp içerisinde.

20.05.2016 17:53
anladım. acaba atınç'tan gelen ekstra 1 milyon euro ne olacak, o da sayılacak mı?

20.05.2016 21:28
merhaba tekrar, atinc'tan gelen parayı bilmiyorum ama sanirim töreyi satınca bu hesaplara pek ihtiyacımız olmayacak :) ama har vurup harman savurmazlar inşallah.

Çevrimdışı cursedofdragon

Tam konuşmayı yazayım:

1- alexis ve marcelo ara transferi döneminde katıldı takıma. neden 2017 yaz transferi olarak sayılıyor?
http://www.milliyet.com.tr/besiktas-marcelo-guedes-i-kap-a-besiktas-2187797-skorerhaber/

bu durumda 7 milyon bütçeden marcelo'nun maliyeti, kendisini satın almamız durumunda eksilmeyecek mi? opsiyonu 1.3 milyon euro, ama kaça satın alacağımız belli değil. o konuda da pazarlık yapıyormuş bizimkiler duyduğum kadarıyla.

anladım. acaba atınç'tan gelen ekstra 1 milyon euro ne olacak, o da sayılacak mı?

merhaba tekrar, atinc'tan gelen parayı bilmiyorum ama sanirim töreyi satınca bu hesaplara pek ihtiyacımız olmayacak :) ama har vurup harman savurmazlar inşallah.

bu konuşmaların resmini atarmısın erdal torunoğulları ekli bende facede onada soracağım cevap veriyor ?

Tam konuşmayı yazayım:

biz yazları karıştırıyor olmayalım abi? alexis evet yaz transferi olarak sayılıyor ama bence geçen yazın transferi olarak sayılıyor bence..

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

Aziz..

Gerçekçi yazdım. Daha o kadar da olmadık.. oraya buraya 6-7 bonservis verelim. 1-2 tane ancak yüksek  bonservis verebiliriz. Bu sene için  serdar, ospina,marcelo,skirtel, eren, aras bence yeterli..

Ayrıca eren/ismail ikilisini şampiyonluk için yeterli görüyorum. Sanki piyasada sol bek var da...??

abi sadece turkiyeye bakmışsın bence. serdar aziz oynayacagına tosiç oynasın daha iyi bence. ayrıca ben töreden gelmesi muhtemel para sebebiyle 6-7 verelim dedim sol bek için. eren albayrak ismail serdar tolga vs gibi adamlarla bayern karşısına çıktıgımızı duşunsene. 2.liverpool vakası olur. bu kadar guzel bir ileri hattımız varken defansa kjaer kıvamında sol beke marsilyadaki mendy kıvamında adamlar almayı başarırsak çok şanssız bir kura çekmezsek gruptan çıkabiliriz.

sadece şampiyonluk olmamalı hedef. uzerine koyarak devam etmemiz lazım. serdar eren vs gibi adamlar bize guç katmaz.

Etiketler: