2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12367365 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Feghouli gibi masraflı , sorunlu, verim alamayacağın oyuncu en güzel Fener'e yakışır. Manchester,Chealsea gibi takımların yöneticileri aptal sanırım bu oyuncudan uzak duruyorlar.
çok sorunlu olduğunu düşünmüyorum o seviyede olmadığı için almıyorlar o 3'lüden alınacak adam odur.

Çevrimdışı cursedofdragon

Geçen yıl Milosevic için EPL'den 3 milyon £ teklif var demiştim. Şimdi de Bournemouth istiyormuş.

satalım ne duruyoruz :D

Çevrimiçi Necmi

O değil alıp satıyoz da seneye 7 yerlinin 18'de olması lazım.

Dur sayalım.
Tolga - Olcay- Cenk - Tolgay - Oğuzhan - Necip - Kerim

Tamam bu 7'si kalsın doldurun iyi yabancılarla takımı devam :D Geldi mi Pokemon?
ya bunlardan biri sakatlanırsa :alala:
artık kulübeye sen gidip oturursun :naughty:

Çevrimdışı Deniz

Töre
Boyko
Milosevic

Söylenen fiyatlara satılsın büyük başarı olur.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı panic13

ya bunlardan biri sakatlanırsa :alala:
artık kulübeye sen gidip oturursun :naughty:

süreyya abi oturur :)
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

feguli pahali oyuncu bir, parasini verip getirirsek istanbulda sapitir o, kuzey afrikali futbolculari ben hic guvenmiyorum uzak dursun.

yallah ya kafir.

Çevrimdışı murat baltacı

Aminu'da ne görülüyor bilmiyorum.Adamın tek artısı aşırı hızlı oluşu.
hızı ve kondisyonu iyi kanat değilde üçüncü forvet olarak uygun bonservisle alınabilir bizim için en önemlisi elimizdeki hucum oyuncularından farklı olması hocada bu yüzden istiyo sanırım bazı maçlarda oyun işlemez farklı bi oyuncu oyuna alıp farklı bi oyun denersin oumar bu tarz bi oyuncu yeri gelir çift forvette kullanırsın yeri gelir kanada alır öne geçtiğin maçlarda kontra oyuncusu yada topu alıp götürecek kalenden uzaklaştıracak oyuncu olarak kullanırsın. yaşı 21 gelişime açık bence youla ve emenikeyle kıyaslarsak top tekniği daha iyi çalım ve şut özelliği var süpriz oyuncu olarak denenebilir.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Necmi

Gökhan Töre'yi geçen seneki formsuz haliyle değerlendirmemek lazım. (ki o haliyle 6 gol, 7 asist yapmış)

Elbette güzel teklife satılabilir, ona itirazım yok ancak formda bir Töre seneye tekrardan takımın bir numaralı silahı olur, özellikle Şampiyonlar Ligi'nde. Elimizdeki değerleri bu kadar kolay harcamamalıyız. Şenol Güneş de birkaç gündür katıldığı programlarda seneye özellikle Töre'nin üzerine düşeceğinin sinyallerini veriyor zaten.

Takımın ön tarafıyla oynamaya hiç gerek yok, Pektemek'in yerine yapılacak 3. forvet transferi yeterli.
:upto: eminmisin?

Onur Küçük

• Ziyaretçi

çok sorunlu olduğunu düşünmüyorum o seviyede olmadığı için almıyorlar o 3'lüden alınacak adam odur.
Ama çok sorunlu bir oyuncu. İkinci Fernandes vakası .

Çevrimdışı Kalyoncu

Herkes yabancı oyuncu istiyo ama yerli kalitesini korumalıyız bu çok önemli.bide gökhan töre imzaladıda haberimmi yok benim hocayı dinlediğimde hep kalacağından bahsediyor basın sürekli satıyo :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

gokhani sampiyonlar liginde oynatmadan satmak-gokhan kendi gitmek istemiyorsa- sacmalik olur.
satilabilecek oyuncu kerimdir kanattan.
gokhani iyice bir cilalayip, parlatmak lazim, ustelik arasin ne verecegi belli degil. gokhani satip arasla kerimle devam etmeye calisirsak devre bitmeden bir bakariz puan farki olmus liderle.

stoper konusunda marcelo, alexis kalmali. tosic zaten joker yedek, rodolfonun ne verecegi belli degil. oraya bir turk bir yabanci lazim. Alexisi ya da marceloyu gonderirsek iki adam oraya yetmez. 5.5 oyuncu olmali stoper rotasyonunda. onliber-stoper oynayabilen olur, stoper-beck oynayabilen olur.

gokhan tore konusu devamli kasiniyor, ama bize paradan cok onumuzdeki sezonun sampiyonluk kupasi lazim. gokhan toreyi hergun satabilirsiniz ama kupa koca yilin sonunda bir gun veriliyor. iyi bir gokhan tek basina cok mac alir. satilmasi hata olur.

iki tane yabanci stoper buyuk ihtimal almaz yonetim bir tane orta karar bir oyuncu alir yanina serdar azizi zorlar.
cok onemli bir transfer donemi bizim icin.
paradan cok sampiyonluk onemli
kimse de robben falan beklemesin 3,5 bir oyuncuya veriyoruz o da gomez. kalanlar 1,7 tepe ha robben oynayacaksa 1,7m euroya hosgelir.

Gökhan Töre'yi geçen seneki formsuz haliyle değerlendirmemek lazım. (ki o haliyle 6 gol, 7 asist yapmış)

Elbette güzel teklife satılabilir, ona itirazım yok ancak formda bir Töre seneye tekrardan takımın bir numaralı silahı olur, özellikle Şampiyonlar Ligi'nde. Elimizdeki değerleri bu kadar kolay harcamamalıyız. Şenol Güneş de birkaç gündür katıldığı programlarda seneye özellikle Töre'nin üzerine düşeceğinin sinyallerini veriyor zaten.

Takımın ön tarafıyla oynamaya hiç gerek yok, Pektemek'in yerine yapılacak 3. forvet transferi yeterli.

ne zaman olucak bu töre geçen sene aynı şeyi dedik son maçlarda hiç oynamadı sattı seneye olur dedik bu sene hiç oynamadı ortalıkta yine yoktu yine seneye oynar diyoruz böyle diye diye sonunda arkasından küfür ederek yolluyacaz.

Para ediyorken 16 milyon € + %15 bir sonraki satıştan pay koy sat en mantıklısı bu.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı rico_paşa

yav dünyada bizden başka taraftar gurubu yoktur ki töreyi satıp robben ribery isteyen.Bu adamlar malmı  Madem robben daha mantıklı 15 bonservis + yıllık 3-4 m. euro ( vergiler dahil yıllık) masraf edeceklerine gökhana ,robeni neden almıyolar yav bu saaten sonra ribery robben alırsak oturun aglayın eski günlere dönüyoruz diye robben iyi oyuncu ama biz başka bir yolda ilerlemeyi hedef koymadık mı? geldigimiz nokta +30-32 adamlara yıllık 5-6 m. euro maaş vermekmi neden bizde gelişen yıldız statusune cıkan oğuzhan gökhan gibi adamlara sallayıp robben gelecekmiş diye cıldırıyoruz ben istemiyorum böyle transferi yararlı olacaksada istemiyorum sen robbenin 1 yıllık maaşına takım kurmuşşun ve bu takımla ligi domine edip şampiyon olmuşşun ayrıyetten oyuncularının piyasa degeri 5 e 10 a katlanmış  sen hala zlatan gelsin robben gitsin simao orta açsın guti celme taksın bırakın bu işleri degiştirin bu kafayı.Gördük bu sene rvp yi naniyi.

ALOOOOO BORÇ OLMUŞ 1.4 milyar tl bi sendelersek bidaha kalkamayız kendinize gelin burası türkiye zaten gomezin bonuslarla yıllıgı 4-5 m.euro 2. bir +5 m.euro bizim maaş dengesini dümdüz eder geçer 4 yıldır iyi bir plan var bu plana sadık kalıp gelecegi kurtarmalı potansiyele yatırım yapmalıyız.

:ok: :ok:
Beşiktaş'a adanmış hayatlar

Herkes yabancı oyuncu istiyo ama yerli kalitesini korumalıyız bu çok önemli.bide gökhan töre imzaladıda haberimmi yok benim hocayı dinlediğimde hep kalacağından bahsediyor basın sürekli satıyo :)

dün söylediği farklı hocanın yarın ne olacağını bilemem diyor westham şimdi istemiyor zaten töre'yi sene başı sezon ortası ve şimdi yine istiyor aynı şekilde alt madrid'te istedi eninde sonunda gidecek bu oyuncu para koparmalıyız.

Ayrıca bu haberleri yapan bizim basın değil yabancı basın.

Çevrimdışı mylife1903

bu ismail konusu gerçekten sıktı artık on sayfadır senin ismail muhabbetini okuyorum
herkesi bloke ediyorsun @mylife1903
ne yapayim @Necmi abi adam besiktasin borclardan sonraki en buyuk problemi, fikrimi mi yazmayayim.
pozisyon pozisyon yaziyorum ayrica. Alexisi, tolgayi, marceloyu yazmiyorum, sadece ismaili yaziyorum. kalanlardan umudum var cunku 7 senedir gordugumuz bildigimiz adami yazsam ne olur yazmasam ne olur.
yazmasam bizim basin gibi olur, ismaili yilin kadrosuna alirlar, onumuzdeki sene butun rakipler soldan yuklenir.

Çevrimdışı OrhanAker

Pazarlık var büyük ihtimal ateş olmayan yerden duman çıkmaz haliyle bizimki fiyat artırma politikası :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mayıs 2016, 16:02:31
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
İsmail i biz beğenmesekte herkes sezon karmasına koymuş.

Demekki bizde bir hata var yada bir şeyleri göremiyoruz.

Olcay'a da haksızlık yapıyoruz gibime geliyor. oda topsuz oyunla baya alan boşaltıyor esasında.

Göremeyen onlar maalesef biz değiliz İsmail konusunda.

Olcay'a zaten 3 senedir haksızlık yapılıyor hep yapılacak o da işini yapıp onu anlayanları mutlu etmeye devam edecek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

gokhani sampiyonlar liginde oynatmadan satmak-gokhan kendi gitmek istemiyorsa- sacmalik olur.
satilabilecek oyuncu kerimdir kanattan.
gokhani iyice bir cilalayip, parlatmak lazim, ustelik arasin ne verecegi belli degil. gokhani satip arasla kerimle devam etmeye calisirsak devre bitmeden bir bakariz puan farki olmus liderle.

stoper konusunda marcelo, alexis kalmali. tosic zaten joker yedek, rodolfonun ne verecegi belli degil. oraya bir turk bir yabanci lazim. Alexisi ya da marceloyu gonderirsek iki adam oraya yetmez. 5.5 oyuncu olmali stoper rotasyonunda. onliber-stoper oynayabilen olur, stoper-beck oynayabilen olur.

gokhan tore konusu devamli kasiniyor, ama bize paradan cok onumuzdeki sezonun sampiyonluk kupasi lazim. gokhan toreyi hergun satabilirsiniz ama kupa koca yilin sonunda bir gun veriliyor. iyi bir gokhan tek basina cok mac alir. satilmasi hata olur.

iki tane yabanci stoper buyuk ihtimal almaz yonetim bir tane orta karar bir oyuncu alir yanina serdar azizi zorlar.
cok onemli bir transfer donemi bizim icin.
paradan cok sampiyonluk onemli
kimse de robben falan beklemesin 3,5 bir oyuncuya veriyoruz o da gomez. kalanlar 1,7 tepe ha robben oynayacaksa 1,7m euroya hosgelir.
bak bu yazımı sakla en kötü aras olsun Törenin 3-4 katı daha fazla katkı verecektir.
Törenin tek katkısı istanbulun barlarına olur. Bu sene olduğu gibi
ya onu geçtim benim bile Beşiktaşa katkım ondan fazla olur.

Çevrimdışı atalay

Kerem Demirbay, gelecek sezon Beşiktaş forması giyebilir.

Çevrimiçi Necmi

ne yapayim @Necmi abi adam besiktasin borclardan sonraki en buyuk problemi, fikrimi mi yazmayayim.
pozisyon pozisyon yaziyorum ayrica. Alexisi, tolgayi, marceloyu yazmiyorum, sadece ismaili yaziyorum. kalanlardan umudum var cunku 7 senedir gordugumuz bildigimiz adami yazsam ne olur yazmasam ne olur.
yazmasam bizim basin gibi olur, ismaili yilin kadrosuna alirlar, onumuzdeki sene butun rakipler soldan yuklenir.
yazda bir kere yazsanda biz anlarız o kadar salak değiliz :bandit:

Çevrimdışı Kalyoncu

dün söylediği farklı hocanın yarın ne olacağını bilemem diyor westham şimdi istemiyor zaten töre'yi sene başı sezon ortası ve şimdi yine istiyor aynı şekilde alt madrid'te istedi eninde sonunda gidecek bu oyuncu para koparmalıyız.

Ayrıca bu haberleri yapan bizim basın değil yabancı basın.
İngiliz medyasının yanında bizim fotomaç melek kalır :) satılacaksa 15 e razıyım ben hemen gönderilsin ama bu oyuncuları gönderip yerine İsmaili tolgayı yerli rotasyonuna sokarsak işimiz çok zor.yerlilerimizi satıp yabancı alıyoruz kimse işin burasında değil o gelsin bu gelsin demekle meşgul

bak bu yazımı sakla en kötü aras olsun Törenin 3-4 katı daha fazla katkı verecektir.
Törenin tek katkısı istanbulun barlarına olur. Bu sene olduğu gibi
ya onu geçtim benim bile Beşiktaşa katkım ondan fazla olur.

bu söze bir Necmi deyişiyle cevap vereyim... "Nah olur"

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kerem Demirbay, gelecek sezon Beşiktaş forması giyebilir.
iyi olur mu ?

Çevrimiçi Necmi

Göremeyen onlar maalesef biz değiliz İsmail konusunda.

Olcay'a zaten 3 senedir haksızlık yapılıyor hep yapılacak o da işini yapıp onu anlayanları mutlu etmeye devam edecek.
görememek değilde renkliler işte yerine adam alınmasın diye uğraşıyor
beck ide kötülüyorlarki onuda ber taraf edelim o kanattan gelemiyor kimse
şimdi iyi bir sol bek ve stoperleri alırsak nasıl gol atacaklar bize zaten leblebi gibi atıyoruz birde yemezsek
nasıl olacak bu iş

Etiketler: