2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12365768 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Gökhan dan bu sene daha umutluydum ama sonlara doğru yine bekleneni veremedi. Şenol hocanın knuşmalarindan da anlaşilacagi üzere pek çalişmiyor ve en iyi benim havasinda. 15 m € ya hiç düşünülmeden satılmalı.

sonlara doğrumu :alala:
adam hiç yoktu. :D

Çevrimdışı firewater

Serdar Aziz e 2milyon çalışır. geçen sene fener son atımını attı artık öyle sen 5 veriyorsan bende 7 veririm oyuncuyada 3 veririm devri kapandı.

haaa Aziz delisi yaparmı yapar inşallah yapar  :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı 38life

Aminu ancak yedek kanat, 3.cu forvet olur.

Tore giderse oyuna cok katki yapabilecek kanat lazim. Ghezzal ilac olur.
:D

Çevrimdışı MEHMET BEŞİKTAŞK

sonlara doğrumu :alala:
adam hiç yoktu. :D
Öyle deme abi en az 20 pound  eder :ebebe:
BİR DERDİM VAR BİN DERMANA DEĞİŞMEM...

Çevrimdışı murat baltacı

Atiba tek şartla satılır 10 milyon euro teklif gelir yerinede lassana diarra + voleso ile anlaşılır güzel bi uğurlama yapılır karaoğlana :)
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı OrhanAker

Dünya'dan haberleri yok..
Şuan en bilinçli taraftar bizde..
Bunlar düşerse tam düşecekler gibi geliyor bana..

Çevrimdışı Bishamon

Aminu'da ne görülüyor bilmiyorum.Adamın tek artısı aşırı hızlı oluşu.

Çevrimdışı Ensar

Dünya'dan haberleri yok..
sırf böyle devam etmeleri için daha da batmaları için , dünyadan habersiz aldıkları cezayı bile doğru dürüst bilmemeleri TV'lerde yorumcuları tarafından kandırılmaları çok hoşuma gidiyor :D onlar hala tv de yok o 20 yok şu 30 milyon euro demeye devam etsinler

kısaca uykuya devam
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı murat baltacı

Töre satılırsa q7,olcay,aras,kerim kanatları şampiyonlar liginde yeterli olmaz kerim kiralanıp ben arfa,feghouli kalitesinde bi oyuncu almalıyız. q7 yaşlanıyo arasında ne vereceği belli değil olcayla kerime güvenilip yola çıkılmaz hatta fener naniyi yüksek fiyata çine satarsa bizde q7 yi pazarlamalıyız.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

çok para ister :D
seneye alalım böyle bir adam bu sene kombineler bitti zaten  :biggrinking:

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı mylife1903

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Atiba tek şartla satılır 10 milyon euro teklif gelir yerinede lassana diarra + voleso ile anlaşılır güzel bi uğurlama yapılır karaoğlana :)
Büyük takımların sembol isimleri vardır paha biçilemez. Atiba da bence bu kategoriye aday oyunculardan. Alex Ferguson yeri geldi Beckham'ı yeri geldi Ronaldo'yu sattı ama Giggs,Scholes gibi isimlere hiç dokunmadı . Sembol isimleri satmayarak kulübün büyüklüğünü de ispatladı.
Atiba sembol olmaya aday örnek alınacak futbolcularımızdan. Bir sıkıntı olmazsa 2-3 sene daha üst düzey performans verir . Yalnız gelecek sene rotasyona sokacak biçimde orta sahaya takviye gerekecek.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

samedov daha sosa tipinde bir oyuncu, cok iyi oyuncudur, liderdir, derbilerde kopek gibi oynar ama turkiyede uyum saglayamaz.
o yüzden feghouli daha iyi olur

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2016, 01:26:34 atalay ]

Çevrimdışı murat baltacı

bizim Anadolu takımlarında kim gelişmiş ki kerim gelişsin. ne öğrenecek Anadolu takımlarında?
Bana göre kerimin sorunu öğrenmeyle değil sürekli oynamamasıyla alakalı öğrenecek olsa Şenol hocadan daha iyi öğretici bulamaz bi programda rıdvan dilmen kerim için çok yetenekli sürekli oynayarak eksik yönlerini giderebilir demişti banada mantıklı geliyo bi oyuncuya şöyle yap böyle yap diyerek söylediklerini yaptıramazsın her zaman ama oynarken ve mutluyken daha sonra eksiklerini gösterip her geçen hafta gelişmesini sağlayabilirsin.
BeŞiKtAşK

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Feghouli gibi masraflı , sorunlu, verim alamayacağın oyuncu en güzel Fener'e yakışır. Manchester,Chealsea gibi takımların yöneticileri aptal sanırım bu oyuncudan uzak duruyorlar.

Çevrimdışı MEHMET BEŞİKTAŞK

Şuan en bilinçli taraftar bizde..
Bunlar düşerse tam düşecekler gibi geliyor bana..
Bu fırsat tepilmez akıllı hareketle 5 yıl ambargo  :money:
BİR DERDİM VAR BİN DERMANA DEĞİŞMEM...

Çevrimdışı Ensar

Bana göre kerimin sorunu öğrenmeyle değil sürekli oynamamasıyla alakalı öğrenecek olsa Şenol hocadan daha iyi öğretici bulamaz bi programda rıdvan dilmen kerim için çok yetenekli sürekli oynayarak eksik yönlerini giderebilir demişti banada mantıklı geliyo bi oyuncuya şöyle yap böyle yap diyerek söylediklerini yaptıramazsın her zaman ama oynarken ve mutluyken daha sonra eksiklerini gösterip her geçen hafta gelişmesini sağlayabilirsin.
kerimin öğrenecek çok şeyi olduğunu düşünsem de hadi sizin dediğiniz gibi varsayalım , gitmesi gereken yer belcıka hollanda felan olmalı bence
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi Mehmet57

Töre kadroda kalsa bile hoca ofansa oyuncu istiyor. Töre giderse iki tane alinmali.

Avdijaj + Ghezzal.

Bukadar yuklu bonservis bedelleri girecekse umarim Gokhan Gonul hatasina dusmeyiz, kulubu ile sozlesme imzalar. Aradigimiz sag bek komsuda, adi Omar. Elabdellaoui.

Çevrimdışı Ogün

Ne kadar güzel bir gün.

Çevrimdışı murat baltacı

kerimin öğrenecek çok şeyi olduğunu düşünsem de hadi sizin dediğiniz gibi varsayalım , gitmesi gereken yer belcıka hollanda felan olmalı bence
evet öyle bi seçenekte olabilir benim düşüncem bonservis ödedik iki üç senedir maaş ödüyoruz 2-3 milyona satıp zarara girmeyelim yaşı genç bi iki sene kiralayıp bide öyle deneyelim gelişirse süper oyuncu olur gelişmezse zaten 2-3 milyona yine satarız.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı mylife1903

feguli pahali oyuncu bir, parasini verip getirirsek istanbulda sapitir o, kuzey afrikali futbolculari ben hic guvenmiyorum uzak dursun.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Gökhan Töre'yi geçen seneki formsuz haliyle değerlendirmemek lazım. (ki o haliyle 6 gol, 7 asist yapmış)

Elbette güzel teklife satılabilir, ona itirazım yok ancak formda bir Töre seneye tekrardan takımın bir numaralı silahı olur, özellikle Şampiyonlar Ligi'nde. Elimizdeki değerleri bu kadar kolay harcamamalıyız. Şenol Güneş de birkaç gündür katıldığı programlarda seneye özellikle Töre'nin üzerine düşeceğinin sinyallerini veriyor zaten.

Takımın ön tarafıyla oynamaya hiç gerek yok, Pektemek'in yerine yapılacak 3. forvet transferi yeterli.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Etiketler: