2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12366851 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Serdar için 6 istiyor Bursa bu arada.  :D

Çevrimdışı firewater

Tosiçi okusaydı da 1 stoper gerekiyordu Necmi abi

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tosici allahtan son maçlarda çözdü de elimizde ki stoperide satmaktan kurtulduk  :) :)

Bence stoperde milo ve alexsis i satıp bir tane yabancı bir tanede yerli stoper alınacak. Ben herkesin aksine Yalçının iyi bir stoper olduğunu ve Ersan etkisi yapacağını düşünüyorum (alt yapımızdan yetişen bir oyuncu olduğu için)

Çevrimdışı cursedofdragon

alsınlar münasip bir yerlerine neyse söylemicem biz 6 milyon € 'ya kamil glik'i alırız :D

Çevrimdışı Savaş

Lan hala bursadan adam almaya çalışıyolar delirtcekler beni. İlla alıcaklarsa Emre Taşdemir'i alsınlar sol bek.

Çevrimdışı rico_paşa

3 m + Mustafa pektemek çözülsün bu iş
Beşiktaş'a adanmış hayatlar

Çevrimdışı murat baltacı

Serdar aziz konusunda bu sefer ipler bizim elimizde oyuncu bursayı kafada bitirmiş kulüpte oyuncuyu satıp para kazanma peşinde hem hoca hem şampiyonlar liginden dolayı tercih sebebi olmamız muhakkak talip olup 2.5 milyon euro teklif edip çekilmek lazım. bu sefer fiyat yükseltme gibi tartışma çıkarma gibi şansları yok hem enayi fener yüksek para veremez hemde oyuncu sakatlık sebebiyle gözden düştü ozan tufanda yaptıkları (Hakaret Yasak)₅ unutmadan maksimum vereceğimiz rakamı söyleyip ister sat ister satma demeliyiz.

Zaten iki stoper alacağımız için önemli olan kaliteli lider özellikli olan birinci stoper bizim için glik,nkoulou,skrtel bunlara odaklanmalıyız bursa önerdiğimiz rakama verirse serdar süpriz olur yanında saydığım kaliteli stoperlerden biriyle serdar işimizi görür hoca tanıyo oyuncuyu özelliklerini biliyo oyun sistemimize uygun özellikleri var Şenol hoca gelişime açık olduğu için istiyo bir iki seneye çok iyi stoper olabilir uygun fiyata alınıp denemek lazım 2-3 milyona biterse kazanç olur bize.
BeŞiKtAşK

3 milyon €  sadece para yeter o oyuncu için.

Çevrimiçi Samet Ç

Mümkünse hiç almayalım.

serdar aziz yerine kaan ayhan'ı alalım 21 yaşında daha çok iş yapar :)

http://www.transfermarkt.com.tr/kaan-ayhan/profil/spieler/119031

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Veli'ye WHU ve Everton talipmiş.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı brkntcnr

Boyko - Serdar - Milosevic - Gökhan Töre gitti gibi. Söylenen rakamlara göre  25 milyon € kasamıza giriyor. 8 de Ersanla Atınç' tan kalan hakkımız var. Toplam 33 milyon € harcama şansımız var. Kaleci - 2 stoper 2 bek 1 de kanat alacağız. Kanada Umar Aminu yu, sağ beke  Gökhan ı, stopere de Skrtel i aldık gibi -aman nazar değmesin iş bozulmasın-. Geriye bi stoper bi sol bek bir de kaleci kalıyor. Bu 3 transfere toplam 7-8 milyon para veririz gibi imza parası da dahil olarak. Geriye 3 transfere elimizde süper para kalıyor. Tabii ki fikret başkan gidip hepsini harcamayacaktır ama bi 10 milyon daha harcayacağını düşünüyorum.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şimdi kaleye sirigu'yu yazabilirmiyiz hazır nasılsa fazla oynamıyorda :D

Çevrimdışı Bishamon

Liverpool kafayi yemis oynatmadikleri oyuncuua 6M pound

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı brkntcnr

https://twitter.com/HaberKartali/status/735074358109077504

Yok ebenin...  :D
İmkanı yok bu paralara gelmesinin. Juan Jesus a 7 milyon € istiyor İnter Skrtel e mi 6 milyon £ vereceğiz?

Çevrimdışı zekotha

Quaresma'nın bonservisine çok para verseler de kendisine 5-6 vermedikleri sürece gitmez ki bence gitmeyecek. Kulübü çok seviyor ve paraya doymuş bi macera daha denemez

Çevrimdışı brkntcnr

Kolombiyalı Zapata'nın Beşiktaş'tan 3.5M€ net ücret istemesi üzerine transferi kapandı. (via: @alifuatduatepe )

İşte bu be :D :D

Çevrimdışı DOĞAN

yav dünyada bizden başka taraftar gurubu yoktur ki töreyi satıp robben ribery isteyen.Bu adamlar malmı  Madem robben daha mantıklı 15 bonservis + yıllık 3-4 m. euro ( vergiler dahil yıllık) masraf edeceklerine gökhana ,robeni neden almıyolar yav bu saaten sonra ribery robben alırsak oturun aglayın eski günlere dönüyoruz diye robben iyi oyuncu ama biz başka bir yolda ilerlemeyi hedef koymadık mı? geldigimiz nokta +30-32 adamlara yıllık 5-6 m. euro maaş vermekmi neden bizde gelişen yıldız statusune cıkan oğuzhan gökhan gibi adamlara sallayıp robben gelecekmiş diye cıldırıyoruz ben istemiyorum böyle transferi yararlı olacaksada istemiyorum sen robbenin 1 yıllık maaşına takım kurmuşşun ve bu takımla ligi domine edip şampiyon olmuşşun ayrıyetten oyuncularının piyasa degeri 5 e 10 a katlanmış  sen hala zlatan gelsin robben gitsin simao orta açsın guti celme taksın bırakın bu işleri degiştirin bu kafayı.Gördük bu sene rvp yi naniyi.

ALOOOOO BORÇ OLMUŞ 1.4 milyar tl bi sendelersek bidaha kalkamayız kendinize gelin burası türkiye zaten gomezin bonuslarla yıllıgı 4-5 m.euro 2. bir +5 m.euro bizim maaş dengesini dümdüz eder geçer 4 yıldır iyi bir plan var bu plana sadık kalıp gelecegi kurtarmalı potansiyele yatırım yapmalıyız.

Çevrimdışı worns

Gökhan için 10 mil euro ve üzeri tüm teklifler kabul edilmeli. Bu seviyelerde talibi olmazsa kalsın önümüzdeki sene yeni bir çıkış gelebilir o potansiyeli var ama şampiyon kadronun uzunca süre 11'inde olmayan ve az katkı verebilen bir oyuncusunu 10 mil+'ya satmak oldukça başarılı hamle olur. Böylelikle savunmayı yeniden yapılandırmak için hareket alanımız genişler.

Gökhan'ı satarsak diğer kenar oyuncularımız kalmalı. Hücumda büyük çaplı değişikliklere karşıyım. Quaresma bu sene uyum konusunda aşama katetti. Yedek oturmayı da önümüzdeki senelerde kabullenecektir. Kerim konusunda bahsi geçen sıkıntılara katılıyorum  11 düzeyinde değil. Ama elimizde potansiyelli, aşama katetmeye açık oyuncular da olmalı ve Kerim bence hala böyle bir oyuncu. Ciddi bir bonservis de alamayacağımızı düşünürsek kalıp, Quaresma'yla forma rekabetine girmesini tercih etmeliyiz. Olcay zaten kalır. Ondan bir tık ilerde, yüksek maliyetli olmayan bir yabancı takviyesiyle rotasyon tamamlanır.

Aras'ı saymadım çünkü kadroda yer alacak düzeyde olup olmadığını bilmiyoruz.

Çevrimdışı eaglekartal

şenol hoca bu akşam bir kanala çıkıyormu yarın ntvsporda gördümde bugünde çıksa dinlemeyi seviyorum hocayı belki birkaç tüyo alırız :)

Çevrimdışı Berat

Fikret başgan verir mi 6 milyon pound lütfen  :icool:

Çevrimdışı OrhanAker

https://twitter.com/HaberKartali/status/735074358109077504

Yok ebenin...  :D
Anında soğudum valla :kop:

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cisse557

Bütün herkes Fikret başkanın o paraları vermeyeceğini yazmış. Şu adam sevilmez yaw :)

Etiketler: