2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12380520 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ahmetx

abi o sıkıntı değil sıkıntı harun sürekli bursada oynuyor gelip burda sürekli yedek kalmayı kabul edermi ?

Tolga eder yaşı gereği yedek kalmayı sıkıntı yapmaz.

Bende isterim yerli kalecimiz harun olsun.

yahu adamı Beşiktaş istiyor , Konya değil . :)
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

bu forumda boyko,boyko diye gece gündüz kampanya yapıp  boyko aşağı boyko yukarı diyip  günlerce kafamızı ambalaj yapan arkadaşlar soruyorum , biz bu sene boykoyla şampiyon olurmuyduk?
Bıkmıştım Boyko lobisinden .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tolga

bence adını hiç duymadığımız isimlerle karşılaşırsak şaşırmayalım.
Gerçi bizim transfer süreçlerimizde bir anda ismi hiç geçmeyen isimler de ortaya çıkabiliyor tabi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

kimsenin sana zorla kabul ettirmek gibi derdi yokki istediğin kadar burda yüklen yerden yere vur ismaille sözleşme imzalanacak
Tolga ilede imzalanacak imzalanmalıda
bu ismailin bizim onbirimizde yeri olduğu için değil ama kim ne derse desin bulabileceğimiz en iyi yedek sol bek
tolgada elimizde olacak en iyi yedek kalecidir. Ben kulübede oturan günay yerine kulübede oturan Tolgayı tercih
ederim. bir takım onbir kişiden kurulmuyor ama herkes onbir odaklı konuşuyor real barça manu bayern olursak o zaman yedeklerimizide
a kalite düşünürüz ama şu anda böyle bir şeyi ne bütce olarak karşılayabiliriz nede mantalite olarak.
sağ bekimizde sol bekimizde yedeksiz zaten buralara oyuncu alınacak bizim öyle mevkilere duble oyuncu alacak durumumuzda yok
iki bek iki stoper bir kaleci birde orta saha alınması lazım ve elde 8 M var birazda bu şekilde düşünün
şampiyonlar liginde gruptan çıkmak önemli ama bundan daha önemli olan bir şey var gruptan çıkabilmek için
önce o gruba girebilecek durumda olman gerekiyor FFP ye uyamadığımız için men alırsak o zaman ne demek
istediğimi anlarsınız ne yani ceza aldık olay bittimi sanıyorsunuz koydukları kurallara uyamayalım bakalım başımıza ne gelir.
Herkes bir havalarda bu kadro zaten Türkiyede şampiyon kadro duruma bakılırsa takviye yapmasak bile gene şampiyon olabilme ihtimali en yüksek takım
biziz bir iki takviyeyle ligi domine eder bu takım ama daha ötesinin hayalini kurmak için çok erken bu FFP kıskaçıyla olmaz
o iş önce kurtulmamız gereken bu. Biraz gerçekci olalım. Sürekli al alın bizi götüreceği yer şu anda gs nin olduğu yerdir.
yok istediğinizde matah olsa anlayacağım ismail var elinde caneri istiyorsun beck var elinde GG yi istiyorsun
adam bu sene hücümcu bek ya bir gol bir asistle oynamış 22 maç beckden fazlası bir gol
3 yıl kontrat istiyor 1 750 den 1 de imza parası ve yaşı 31 sezon başladıktan 4 ay sonra 32 olacak
hadi idareten bir yıl olsa alınır ama 3 yıl kardeşim bu adamı almak demek işte o zaman Beşiktaşa kötülük yapmak demektir.
zamanındada gs geçti bu yollardan  şu an kadrosu çöplerle dolu kendiside avrupada yok senin bu gün beğenmediğin
gönderelim dediğin oyuncuları bile alacak durumları yok ama serbest bırak hepsinin üstüne atlar.
Bana zaten kimse zorla kabul ettiremez Beşiktaş'ın değil ilk 11'inde kadrosunun hiçbir tarafında bulunmayı hak etmeyen bir oyuncuyu . İsmail,Ahmet veya Mehmet adı fark etmez , İsmail mentalitesinde hiçbir futbolcudan yedekte olmaz . İsmail'in geçmiş 7 yılda yaptıkları yedek olarak gelecekte yapacaklarının da teminatıdır. İsmail gibi mental olarak zayıf profesyonelikten futbolcular ilk 11'de olmazsa yedek kalırlarsa performansları dibe vurur , kulüplerine zarar verir.  Bir yedek olarak İsmail'den beklentiniz olup da hayal kırıklığına uğramayın sonrasında.
Alınması gereken sol bekin tarifini yaptım . Atiba'nın sol bek olanı. Caner'in  bu tarife uymadığı açık. Coentrao tarzı oyuncular da uymuyor . Sadece sol bek babında değil genel olarak FFP'i de göz önüne alarak yorum yapmaya özen gösteriyorum . Sol beke Coentrao, sağ açığa Robben , santrafora Falcao alınsın diyenlerden değilim . Populizmle değil doğru kadro mühendisliğiyle bu takım hedeflerine ulaşır. Bu manada Gökhan Gönül transferini de bizim yararımıza olacak bir transfer olarak ele alıyorum . Bu oyuncu Fener'de liderlik görevi üstlenen oyunculardan .Bir organa benzetecek olursa Fener'de takımın beyin rolü üstlenen oyuncu . Giderse Fener'de yaratacağı tahribat büyük olacak. Beşiktaş'a gelmesi bu tahribatı artıracak. GG Beşiktaş'a gelirken as oyuncu olarak değil rotasyon oyuncusu olarak gelecek . Beck ile rekabete girecek , diken üstünde olacak ,rahat rahat takılamayacak. Beck ile rotasyona girmesi sol bek pozisyonunda Beck'in alternatif olarak ele alınabilmesi gibi başka bir seçenek de ortaya koyacak . Kalitesi çok üst seviyede olmasa da yeterli seviyede olan bir Türk sağ bek alıyorsun , bu Türk bek sana takımda alternatif yaratıyor . Kadro mühendisliği olarak doğru iş olur . Kaleci Tolga Zengin ile yedek kaleci olarak sözleşme imzalanmasını ise kaleci yedek olarak 1 milyon avronun altında ücret alacaksa kalecinin geçmişte yaptıkları , yeterliğinden değil FFP yükümlülüklerimizden dolayı doğru bir karar olacak.

Çevrimdışı Efe

bu forumda boyko,boyko diye gece gündüz kampanya yapıp  boyko aşağı boyko yukarı diyip  günlerce kafamızı ambalaj yapan arkadaşlar soruyorum , biz bu sene boykoyla şampiyon olurmuyduk?
iyi çıksaydı tabiki olurduk hatta daha önce olurduk adam alışamadı maalesef kötü transfer o zaman için değil hatta ben sevinmiştim artık kalaede kaleci var demiştik burda bir çok kişi tolga o geldikten sonra performansını arttırdı bi kaç maç çok iyide oydadı son maçlar sapıttı şampiyonluk bu şekilde geldi aslında boyko gelmeseydi tolga yine bizi kanser edebilirdi 2.yarının ilk maçlarında en azından ordan kurtardık olumlu bakarsak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cursedofdragon

yahu adamı Beşiktaş istiyor , Konya değil . :)

tamam alalım o zamanda kaç para isterler :)

ayrıca şenol hoca tolga'yı bırakar mı :)

Çevrimdışı Tolga

alexıs gideceek bencede ama alınacak stoper sayısı bence 1 2 olmaz sola ve sağada alacakları için rodolfo marcelo tosic ve skertel 4 lüsü iyi iş çıkarır
Rhodolfo'nun nasıl döneceğini kestirmek zor o yüzden bir tane daha stoper alınsa güzel olur.

Aslında hem stoper hem ön libero oynayabilen bir oyuncu alınsa iki bölgeyi de halletmiş olurduk.
[ Son Düzenleme: 24 Mayıs 2016, 13:13:41 Tolga ]

Çevrimdışı OrhanAker

Rhodolfo'nun nasıl döneceğini kestirmek zor o yüzden bir tane stoper alınsa güzel olur.

Aslında hem stoper hem ön libero oynayabilen bir oyuncu alınsa iki bölgeyi de halletmiş olurduk.
Topal :bandit:

Çevrimdışı Efe

Rhodolfo'nun nasıl döneceğini kestirmek zor o yüzden bir tane stoper alınsa güzel olur.

aynen ben çok iyi bir stoper alacaklarını düşünüyorum skertel olmalı ilgileniliyorda alınsın defansın gücü 99 a çıkar :D sonra kaleci ve bek transferleri olacak transfer sezonu sonuna doğru para kalırsa bi stoper daha alınır belki
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

tamam alalım o zamanda kaç para isterler :)

ayrıca şenol hoca tolga'yı bırakar mı :)
Şenol hoca bırakmaz Tolgayı

Çevrimdışı rico_paşa

kesinlikle alınmalı diye bir şeymi var adam Bursanın oyuncusu bu bile alınmaması için bir neden
8 M kapak açtılar sen almaya kalk 6 ya başkasına verirler 8 e sana vermezler genede
onlarla girdiğimiz her transfer muhabbetinde adamlar bizimle dalga geçiyor küçük akıllarınca
bıkmadınızmı adamların malzemesi olmaya yada fiyat arttırma aracı olarak kullanmalarına
bunlarla uğraşmaya değecek bir oyuncu değil

Kesinlikle alınmalı kısmından kasıt Serdar Aziz inde gelmek istemesinden dolayı. Yönetim zorlamalı bu konuyu. Bursa bu sene mecbur satacak Hamza hocanın da bu yönde açıklaması oldu. Ben şahsen bursa yı sıradan bir Anadolu kulübü olarak görüyorum sizin için ezeli rakipse bilemem.
Beşiktaş'a adanmış hayatlar

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Tolga

Kesinlikle alınmalı kısmından kasıt Serdar Aziz inde gelmek istemesinden dolayı. Yönetim zorlamalı bu konuyu. Bursa bu sene mecbur satacak Hamza hocanın da bu yönde açıklaması oldu. Ben şahsen bursa yı sıradan bir Anadolu kulübü olarak görüyorum sizin için ezeli rakipse bilemem.
Bursa, 8 m euro istiyor Serdar Aziz için.

Bursa bize oyuncu da satmıyor boşuna vakit kaybı olur. Zaten öyle pazarlık yapılacak bir oyuncu değil.

Çevrimdışı Zafer55

kesinlikle çok anlamsız ve gereksiz transferdi tamamen panikle yapıldı.
bu tamamen Şenol hocanın Tosiç i okuyamamasından kaynaklandı.

Abi, Yanlış anlamadıysam Hoca dün telegolde alexis için hem stoperde hem beklerde kullanabileceğimiz  bir opsiyon olarak aldık.Ama rodolfo sakatlanıp ersan gidince iyi ki de almışız dedik. Dedi.Yani panikle alelacele alınmış biri değil de elimizde defansta zenginlik olsun diye alınmış..

Çevrimdışı OrhanAker

O adam Neustadter :bandit:
O adam bize yar olmaz :bandit:  :D

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

o adam gary medel  :evillol:

Çevrimdışı 38life

Beşiktaş taraftarı olarak elimizdeki değerleri harcamakta üstümüze yok...

Çevrimdışı Tolga

O adam bize yar olmaz :bandit:  :D

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Olsun ben yazayım yine de :evillol:

o adam gary medel  :evillol:
Başka yere yazma :kop:

Çevrimdışı Bishamon

Serdar Aziz için verilecek maksimum para 3M Eurodur

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Olsun ben yazayım yine de :evillol:
Başka yere yazma :kop:
neden tolga boyu kısa diye oynamaz mı diyorsun  :biggrinking:

Çevrimdışı Ensar

Harun nedir ya , harunun günay dan üstün bi özelliği mi var
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Tolga

neden tolga boyu kısa diye oynamaz mı diyorsun  :biggrinking:
Hayır alamayız diye söylüyorum :D

Çevrimdışı sozkul

Arkadaşlar, şimdi Aspor da yorumcular, Beşiktaş sattığı futbolcunun bonservisinin yüzde 20 sini kullanabiliyor dedi, doğru mu? Ben sattığımız kadar alabiliyoruz diye biliyordum.

Çevrimdışı cursedofdragon

Abi, Yanlış anlamadıysam Hoca dün telegolde alexis için hem stoperde hem beklerde kullanabileceğimiz  bir opsiyon olarak aldık.Ama rodolfo sakatlanıp ersan gidince iyi ki de almışız dedik. Dedi.Yani panikle alelacele alınmış biri değil de elimizde defansta zenginlik olsun diye alınmış..

tamam bunu dedi ancak elimizde başka stoper kalmıyacaktı eğer almasaydık yani tek marcelo kalıcaktı o anlamda dedi.

Bu demek değil ki alexis'ten memnun alexis'ten memnun olsa marcelo'nun yanında necip,tosic'i oynatmaz alexis yolcu :)

Çevrimdışı Tolga

Arkadaşlar, şimdi Aspor da yorumcular, Beşiktaş sattığı futbolcunun bonservisinin yüzde 20 sini kullanabiliyor dedi, doğru mu? Ben sattığımız kadar alabiliyoruz diye biliyordum.
Abi onların birşey bildiği yok.

Şimdi Gürcan Bilgiç diyor ki Gomez 6 m euro alıyor diyor yahu bilmiyorsan bari sus :kop:

Etiketler: