2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12388725 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Bishamon

Diarra neden Rusya'ya gitmişti ?  :alala:

Çevrimdışı TANERCAN

kızgınım gomeze patron onedenle, @TANERCAN da gelip ismail deyine tüylerim diken diken oldu yoksa sevdim ben @TANERCAN kardeşimi :)

:evillol: Eyvallah abicim. Mobil sürüme geçmek için link falan var mı? PC sürümüne geçtim mobile dönemiyorum birde profile yaş giremedim. Forum konularında cahil değilimdir ama Smf yı hiç sevmem.

Bu arada bugün yönetim ile Şenol hoca toplantı yaptı. Akşama transfer ile ilgili haberler gelir. Facede BTD sayfasına.

Çevrimdışı mylife1903

kızgınım gomeze patron onedenle, @TANERCAN da gelip ismail deyine tüylerim diken diken oldu yoksa sevdim ben @TANERCAN kardeşimi :)
Cocuk bir titremistir, lynch potansiyeli var, herkes dolu zaten ben biraz sariyorum ortam yumusasin siye ama firtina oncesi sessizligi birazdan hareketlendirecem burayi

Abi ne diyorum biliyor musun

Bu bizim carvalho var ya onu alsak yanina da fbden cikma bruno alves butun mangiri da sol beke bassak

Çevrimdışı tangaz

Hani Quaresmanın meşhur hareketi vardır rabona...Ünal o hareketin ağa babasını 80 ler sonu 90 lar başı yapardı. Hele unutmuyorum Trabzonsporun bir avrupa maçında yapmıştı 1 hafta okul o hareketle çalkalanmıştı.Quaresmanın olmadığı o yıllarda Ünalla yetiniyordu memleket.

ünaldaki atletik performans o yıllarda kimse de yoktu, ankaragücü kamp tesislerinde yeşilçam şöretleri ile yaşadığı anılarını burada yazsam forumdam atılırım ama neyse girmeyim o konulara  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mayıs 2016, 21:07:27
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Yunan takımları mali olarak tamamen çöktü. İyi futbolcular var koparmak lazım bazılarını.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mylife1903

ünaldaki atletik performans o yıllarda kimse de yoktu, ankaragücü kamp tesislerinde yeşilçam şöretleri ile yaşadığı anılarını burada yazsam forumdam atılırım ama neyse girmeyim o konulara  :evillol:
Izlandaya ne koymustu ama unal, efsanedir, degeri bilinmedi adamin. Fbde oynasaydi simdi ntvspordaydi

Çevrimdışı tangaz

Cocuk bir titremistir, lynch potansiyeli var, herkes dolu zaten ben biraz sariyorum ortam yumusasin siye ama firtina oncesi sessizligi birazdan hareketlendirecem burayi

Abi ne diyorum biliyor musun

Bu bizim carvalho var ya onu alsak yanina da fbden cikma bruno alves butun mangiri da sol beke bassak

@mylife1903  patron ben evcilik oynamak için bekleniyorum. carvalho ve sol bek işi sende görüşürüz sonra. ah şekerbegoviç ahh  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı kyiv

Abooovvvv...Ünal demişiz İngitereye karşı rahat 35 metreden direkten dönen şutundan bahsetmemişiz...Sene 91...

Buyrun:   

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903  patron ben evcilik oynamak için bekleniyorum. carvalho ve sol bek işi sende görüşürüz sonra. ah şekerbegoviç ahh  :bandit:
Gorusuruz abi, kartvizit yapin, son zamanlarda ben cocukla kartvizit yapiyorum, kodaman adamlara verince bir anda sempati olusuyor, damardan sozlesmeye giriyorum sonra, duygu somurusu ile etkileme.

Munch var be abi hatirasi taze

Çevrimdışı cursedofdragon

Kendisi acikladi. Istedigi kulube bonservissiz imza atacabilecekmis. Marsilya ile anlasi oyleymis.

iş görür mü ki :D

Çevrimdışı mylife1903

Abooovvvv...Ünal demişiz İngitereye karşı rahat 35 metreden direkten dönen şutundan bahsetmemişiz...Sene 91...

Buyrun:   
@kyiv kirildim sana cok fena, okuyarak gelmiyorsun az yukarida ingiltereye karsi gole en yaklastigimiz andi, dune kadar, diye yazdim yahu
Haminin frikigi vardi daha da uzaktan

Bir tane de ceza sahasinin icinden gavura vurur gibi vurdugu vardi unalin ama ingiltere macimiydi o tam animsayamadim, direk 4-5 sefer sallanmisti, kiriyordu herif

Çevrimdışı Mehmet57

iş görür mü ki :D

Siler supurur. Kendisi acikladi, Marsiyla ile anlasmasina gore Marsilya Avrupaya gidemedigi icin bonservissiz gidebilecek.

Bu takima liderlik ve deneyim lazim. Lider stopper Skrtel, ortaya da Diarra bizi cok guclendirir.

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

@Efe abi Glik kayıp ikizin olabilir mi ? :)

Çevrimdışı LuceGel

Ben, ki gorusum bellidir, ismail derim. Hatta robben vs ismail gene ismail derim.

Beni zayif yerimden vurdular
:kop: :kop: :kop:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı kyiv

@kyiv kirildim sana cok fena, okuyarak gelmiyorsun az yukarida ingiltereye karsi gole en yaklastigimiz andi, dune kadar, diye yazdim yahu
Haminin frikigi vardi daha da uzaktan

Bir tane de ceza sahasinin icinden gavura vurur gibi vurdugu vardi unalin ama ingiltere macimiydi o tam animsayamadim, direk 4-5 sefer sallanmisti, kiriyordu herif

Kusura bakma bir taraftan kız bir taraftan oğlan hem oyun hem beşiktaşarena olunca  gözden kaçırmışım... :iblush:

Çevrimdışı brkntcnr

Karceyi nedn bu kadar seviyorsun  :alala: Bırak işte Adler gelsin  :D
Ben karceyi sevmiyorum abi Yunus Emre abiyle karıştırdın sen :D Sadece bu kadar iyi defans hattı kurulsa kaleci olarak o seviyelerde maddi olarak o adamlarla yetinir miyiz öğrenmek için sordum. Yoksa benim gönlümdeki isim Zieler

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı cursedofdragon

Ucuz yollu alabileceğimiz kaliteli stoperler var ;

thomas vermaelen 4 milyon € piyasa değeri.
Holger badstuber  3 milyon € piyasa değeri.
Pepe 6 milyon € piyasa değeri.
Manoel piyasa değeri 5,5 milyon €.
Dede piyasa değeri 6 milyon €.

Çevrimdışı mylife1903

Kusura bakma bir taraftan kız bir taraftan oğlan hem oyun hem beşiktaşarena olunca  gözden kaçırmışım... :iblush:
Haha yok ya ne kizmasi, saat farkindan yatirdim ben benimkileri, forumda oturuyorum suan.
Iyi oldu youtube olayi unalin golleri izliyorum simdi, yazik su adama yazik

Çevrimdışı Yado

sol bek
http://www.transfermarkt.com.tr/arthur-masuaku/profil/spieler/181380

daha da önemlisi
http://www.transfermarkt.com.tr/luka-milivojevic/profil/spieler/74300

3-4 yıldan beri sürekli sırp ortasaha oyuncularını pompalıyorlar geleceğin yıldızı diye , ne gelen var nede yıldız olup göklere çıkan
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı Ensar

@Efe abi Glik kayıp ikizin olabilir mi ? :)

daha çok büyük abisi gibi duruyor :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Bishamon

Real Madrid'in as stoperi mi ucuz ?  :alala:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sadece piyasa değerleriyle olmuyor o işte. Oyuncuların takımları açısından ne kadar önemli oldukları, kişisel tercihleri, kendi hedefleri gibi bir çok detay giriyor transferde.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

daha çok büyük abisi gibi duruyor :D

Yalnız bu adamı fazla güneşte bekletmişler. Gözlerini kısmaktan kırışmış :lol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı kyiv

badstuber...lahm....lahm...badstuber...lahm...Badstuber....ahhh ulan...adamların yedeklerine bile fitim.Bayernin top toplayıcı çocuklarını transfer edelim onlar bile bizim takıma çağ atlatır.

Etiketler: