2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12390307 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı worns

Watford Juan Jesus ile ilgileniyormuş.

Biz bu adamı alamayız, piyasası var hala epey bonservis isterler.

En makul olan Skrtel ve stoper-ön libero Neustadter'i ki kendisi free şu an galiba almak.

Çevrimdışı worns

Hadi inş. Dediğin gibi olsun 3.5 m euro bonservis iyi olur maaşı da yüksek

Veli 1 mil euro'da olsa satılmalı zaten. Ne kendine gelebilecek gibi görünüyor ne de yapısı gereği bizim sistemde iş yapabilir.

Çevrimdışı Tolga

merhabalar ..
ilk mesajımda hayalimdeki kadroyu yazıyım ben de  :)

costil(tolga)

gg(beck) - skrtel(rhodolfo) - marcelo(tosiç) - ismail hariç herhangi biri (ismail hariç herhangi biri)

atiba(sane) - ozzy(tolgay)

robben(frei) - sosa(aras) - q7(olcay)

gomez(cenk)

ayrıca necip ömer şişmanoglu ve veli kadroda tutulsun.

sol beke aklıma aly cissokho geldi ama ha gayret sakat eleman. cissokho ile birlikte newcastledaki genç fransız haidara alınırsa form durumuna göre dönuşumlu riske girilebilir. haidara da sakat geçirdi uzun bi dönem :D

bence marcelo fena adam degil. rhodolfonun saglık durumuna göre rotasyon olabilir.

kaleye alınabilecek en iyi adam zieler aslında. çok begendigim bir kaleci. ama piyasası var almanyada. guzel paraya okuturlar muhtemelen. costilde biraz klasik fransız kaleci fevriligi var. ama kumaş olarak adı geçenler arasında en iyilerinden.

robben benim gelmiş geçmiş en sevdigim oyuncu (bjkde oynamamış) olabilir. bence imkansız degil. yaşlandıkça futbola olan açlıgı artan bir tip. şampiyonlar ligi kartımızı kullanırsak biraz da paraya kıyarak alınabilir. imkansız degil.

ben gomezin kalacagını duşunuyorum. ola ki kalmazsa; hali hazırda cenk gibi bi forvetimiz varken falcao riskine girilebilir. 3-4 yıl önce cavani ile birlikte en begendigim forvetti. aklıma bize karşı oynadıgı maçlar gelince ligde neler yapar hayal bile edemiyorum :)

cumleten herkese selamlar. umarım guzel bir transfer sezonu olur.

:hosgeldin
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı scarfright

Hatasi ile olanlar belli benim sinirimi bozan adam sanki cumhurbaskaninin oglu dolayli hatalarda kimse buna laf soylemiyor
Mesela ben hep gs macina taktim
Gunayi astik, becki kestik o pozisyonda
Olan aslinda hepten baska bisi, ismail butun takim kornerde gol icin yuklenirken seken topu 25m sisiremiyor ceza sahasina, gelen topu gsli wesleynin oldugu yere atiyor, gunay cikiyor iskaliyor. Yahu aksiyon tamam orda ama o top oraya nasil geldi bir sor.
Fb macinda yedigimkz ikinci golde, nani topu goruyor basiyor gaza naninaninaninai kosuyor bizimki bu naninin ruzgarini gorunce kafasini ceviriyor adam gazlamiz 2sn ping atiyor sonra basliyor aheste aheste kosmaya. Yahu sol beksin adamin sag acigi orda yapisacaksin, yakin oynayacaksin, cekip indireceksin dakika 90 neredeyse
Akhisar macinda geri pasini atan bu bombayi bulan alexis ve tolga. Direkten donen topta tolga topu kisa vuruyor geri pasini yapan gene bu, ayni macta ayni geri pasi yapilir mi hic? Besiktasin tarihi degisti bir geri pasiyla, halilagic vermisti, kaleye dogru geri pasi yapilir mi yanu, cordoba mi var kalede, auta dogru vurursun topu, futbolun 1 numarali kanunu, ya kaleci kalp krizinden olse ki kalede tolga var o an caarrt diye sakatlanabilir.
Ehhh ismael
ismailin oynadığı rastgele 3-4 maçı izledim ve sadece ismaili izledim. adamın 1 yararlı 8 zararlı hareketi var. ersanı marceloyu alexisi olcayı adam resmen hepsini bozuyor. inanmayan açsın izlesin 3-4 maç. ya anlamadığım bu adamı kimse görmüyo mu bi de milli takıma alınıyor.ya adam resmen son yetenek bükücü, herkesin yeteneğini sıfırlayabiliyor :evillol: :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

ismailin oynadığı rastgele 3-4 maçı izledim ve sadece ismaili izledim. adamın 1 yararlı 8 zararlı hareketi var. ersanı marceloyu alexisi olcayı adam resmen hepsini bozuyor. inanmayan açsın izlesin 3-4 maç. ya anlamadığım bu adamı kimse görmüyo mu bi de milli takıma alınıyor.ya adam resmen son yetenek bükücü, herkesin yeteneğini sıfırlayabiliyor :evillol: :evillol:
Su 3-3 luk kasimpasa macina bir bakayim geleyim hele, 0-2 lik akhisar maciyla beraber. Neler donmus oralarda unutuyoruz insanlik hali

Çevrimdışı b.damatoglu

İsmail ajan provokatör gibi adam. Hep bi başkası hatalı oluyor fakat İsmail hep sahnede. Hep kenarda iki pas önde 1 m yanda hep sahnede. Fakat 1 defa da pişmanlık içeren surat ifadesi, kendine kızma hırs yok. Hep olaylarda ama çok enteresan. Bu açıdan bakınca futbol tarihinde 2. Bir İsmail yok. Unique

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı b.damatoglu

Bir arkadaş İsmailin video kolajını yapsa keşke

Çevrimdışı scarfright

İsmail ajan provokatör gibi adam. Hep bi başkası hatalı oluyor fakat İsmail hep sahnede. Hep kenarda iki pas önde 1 m yanda hep sahnede. Fakat 1 defa da pişmanlık içeren surat ifadesi, kendine kızma hırs yok. Hep olaylarda ama çok enteresan. Bu açıdan bakınca futbol tarihinde 2. Bir İsmail yok. Unique

yok vallahi yok:) çok iyi tespit yapmışsın, adam her pozisyonda izleyici olarak yakınlarda bulunuyor. ya bi koşsa hamle filan yapsa tamam diyecem ama izliyor öyle paşam:)

Çevrimdışı Ersoy

Herkes bir İsmail olamaz zaten.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Savaş

O kadar dram toplu intihara neden olur. Bi anda o kadar yükleme fazla gelitr aman diyim.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Kasimpasa macina baktim simdi 3-3 luk adam penalti yapmis, cucu vermemis, yahu penalti, cucu inanilmaz yani acayip bir lobisi var ismail beyin. Kayseri macinda da hatirliyorum ben bir penaltisi ona da bakacam simdi ilk yaridaki. Arkadan itiyor adami, komik, tuhaaffff

Çevrimdışı brkntcnr

Bi anket yapmak istiyorum Gg - Skrtel - Jesus - Caner dörtlüsü kursak kalede Karce ye razı olur musunuz olmaz mısınız?

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Kayseri macinin videosu guzel bir kolaj aslinda ilk yaridaki mac. 1-2
Gene penalti yapmis, bulent yildirim verememis, lobici bu tam besiktas penaltisi. Ismail degil beck olsa kesin penalti ve kirmizi kart, tuhafff
Ayrica yedigimiz golde super 2 m ofsayti bozuyor donup yardimci hakeme bakiyor. Super, loko macinda da ofsayti bozdu gol yedik kritik dakikada ama elenmemizin ihalesi portekizde tolgaya kaldi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bi anket yapmak istiyorum Gg - Skrtel - Jesus - Caner dörtlüsü kursak kalede Karce ye razı olur musunuz olmaz mısınız?

Karceyi nedn bu kadar seviyorsun  :alala: Bırak işte Adler gelsin  :D

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Kalede gunay bile olumlu hatta tolga, boyko da olumlu. Ama gg gelse bile becki zor keser bence

Çevrimiçi murat

Skertel için ağır cibi tanımlamaları ciddiye almamak gerek.adam duracağı yeri iyi biliyor o yüzden hızlı olmasına gerek yok.en azından ben seyrettiğim maçlarda hız açığı olduğunu hissetmedim.dinazorlardan örnek verebiliriz ot yiyenler cüsseli ve ağır et yiyenler ufak ve hızlı.skertel solbek ve kaleci transferi iyi olursa ot yer ama ismail ve tolga ile oynayacaksak et yiyen dinazora ihtiyaç var.

CL , TR Kupası ve TR Ligi de var sakat oluyor ceza oluyor bizim elde 5 stoper olmalı paraya kıyılmalı artı o bölgeye ,Daniel AGGGER- Martin SKRTEL- Luiz RHODOLFO- Marcelo- Serdar AZİZ lu 5 li tamamdır.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kalede gunay bile olumlu hatta tolga, boyko da olumlu. Ama gg gelse bile becki zor keser bence
abi gg becki kesemez ısrarla neden isteniliyor anlamıyorum savunması çok iyi değil ilerde de eskisi kadar etkili değil yaşı da 32 nerdeyse :)

Çevrimdışı mylife1903

abi gg becki kesemez ısrarla neden isteniliyor anlamıyorum savunması çok iyi değil ilerde de eskisi kadar etkili değil yaşı da 32 nerdeyse :)
Serdar yuzunden, serdar iyi cocuk, cok seviyorum cok sempatik cok uyumlu, problemsiz bir besiktas topcusunda olmasi gereken hersey var yetenek yok

Serdardan az biraz fazla paraya gg ben gonlume tas basarim. Yoksa beck super transfer bence ve gg hayatta kesemez becki ama serdardan iyi herif iste.

Çevrimdışı kyiv

Engin İpekoğlu
Jaroslaw Bako
Metin Akçevre
Zafer Öğer
Şener Kurtulmuş
Raimond Aumann
Fevzi Tuncay
Hakan Çalışkan
İke Shorunmu
Peter Kjaer
Thomas Mhyre
Oscar Cordoba
Göksel Gencer
Ramazan Kurşunlu
Murat Şahin
Vedran Runje
Rüştü Reçber
Hakan Arıkan
Allen Mcgregor
Tolga Zengin
Cenk Gönen
Denis Boyko
Günay Güvenç

say say bitmiyor.Arada atladıklarım da olabilir.Son 25 yıldaki kalecilerimiz. İyi bir futbol takımında kale gibi bir pozisyonda bu kadar sirkülasyon olmaz olmamalı. Ayrıca yapılan tercihlerinde kötü olduğunu kabul etmemiz lazım. Artık kale sorununa uzun soluklu ve akılcı bir çözüm üretmemiz lazım. Bu sene de kalede sorun yaşanırsa Şenol Hoca kalibresindeki bir hocaya  hiç yakışmayacak.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mayıs 2016, 20:30:47
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Tolgay da gidiyordu anlaşmıştı değil mi? Şu twitter ergenini paylaşmayın diye bu yüzden diyoruz.

Adam Şampiyonlar Liginde oynayacağım Beşiktaş ile çok mutluyum diye açıklama yapmış.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Savaş

İçimden bi his ilk torbadan kim gelirse gelsin içeride 3 de 3 yapacaz diyo Şampiyonlar liginde.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Bishamon

Messi vs İsmail ?

Çevrimdışı tangaz

@tangaz

91 doğumluyum

bu benim kişisel merakım değil forum kuralı profiline yazman gerekiyor @TANERCAN
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Engin İpekoğlu
Jaroslaw Bako
Metin Akçevre
Zafer Öğer
Şener Kurtulmuş
Raimond Aumann
Fevzi Tuncay
Hakan Çalışkan
İke Shorunmu
Peter Kjaer
Thomas Mhyre
Oscar Cordoba
Göksel Gencer
Ramazan Kurşunlu
Murat Şahin
Vedran Runje
Rüştü Reçber
Hakan Arıkan
Allen Mcgregor
Tolga Zengin
Cenk Gönen
Denis Boyko
Günay Güvenç

say say bitmiyor.Arada atladıklarım da olabilir.Son 25 yıldaki kalecilerimiz. İyi bir futbol takımında kale gibi bir pozisyonda bu kadar sirkülasyon olmaz olmamalı. Ayrıca yapılan tercihlerinde kötü olduğunu kabul etmemiz lazım. Artık kale sorununa uzun soluklu ve akılcı bir çözüm üretmemiz lazım. Bu sene de kalede sorun yaşanırsa Şenol Hoca kalibresindeki bir hocaya  hiç yakışmayacak.
Neredeyse hepsini hatiliyorum, neredeyse hepisini canli canli kanli kanli hatirliyorum.
Hepsiyle anilarim var ulan ceyrek asir gecmis.
Sener kurtulmus araya kaynamasin auxerre maci kahramanidir kansere seviye atlatan maclardan biridir. Hic unutmam rakinin yanina salgam suyuna basladigim mactir.
shrorumnu gol yiyince gulerek selfie ceken bir kardesimizdi

Ulan ne cektik be kalecilerden, adam gibi bir kaleci bulamadik yillardir. Cordobayi sike yapti diye gaza gelip gonderdik, rustuyu erkenden yolladik hala oturturduk kulubede.

Genc bir cocuk alsinlar saglam ilerisi yedigimizden fazlasini atabiliyorken oraya 7-8 sene oynayacak birini alalim

Etiketler: