2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12387790 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kuntz

Abi varsa iddaya girecek delikanlı girerim !! Beşiktaşın yediği gollerin en az yarısında ismailin direk yada dolaylı hatası var . Dün 1 2 maçın özetini izledim garibim alexis ismailin açığını kapatacam diye bi sol beke bi sol stopere koşuyor sonuç gol .  İsmailde sol açıktan mıy mıy geliyor o sıra da ortada bile yok .

Aynen Yado. O kadar çok kaybediyor ki yerini stoperleri dağıtıyor. Deminde söyledim. Kaybettiğimiz Kasımpaşa maçını da izle bak tekrar. Rakip için şapkadan tavşan çıkarıyor resmen. Her şeyden önce İsmail sorununun çözülmesi lazım yoksa şu adam iyi stoperdi bizde niye olmadı bu adam şöyle kesiciydi oturmadı yorumları alır başını yürür. Defansı düzeltmek istiyorsak ilk iş İsmail'e neşter atmak. Benim düşüncem bu.

Çevrimiçi Necmi

+1 gelirse seneye ayrılacağını biliyor çünkü 1-2 yıl daha kalmanın peşinde :D
zaten artı birdede oturup anlaşmak zorundalar onunda otomatik sürmesi
diye bir şey söz konusu değildir. sözleşmen biter artı biri kulüp işletmek isterse seninle bir yıllık uzatır istemezse gidersin
opsiyon bunun içindir. diğelim 4+1 var dört yıl dolduğunda senin sözleşmen bitmiş
oluyor kulüp seninle masaya oturmazsa gidersin ama derseki senin bir yıllık opsiyonunu kullanacağım yok diyemezsin

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

ne oldu boykonun pabucunu damamı attın.
devre arası Beşiktaşı nasıl yaktığını görüyorsun değilmi :bandit:
Yok ben dama atmadım Hoca atti oda gitmek istiyor oynayamadigi icin :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kuntz

Ospina

Hala getiremedin şu adamı :D Elini çabuk tut biraz Mehmet :D

@tangaz

İmkan olsa Alaba Marcelo oynasa da yok işte. Sağlam kaleci ve defans ile İsmail bence alternatif olur her zaman. Ha 1 milyon euroya oynarsa tabi. Tamam bende sevmiyorum öyle ama para varda daha iyisini mi almıyoruz. Caner denen ismin bu kulübün karakterine yakışmayacağını düşünüyorum. Fenerbahçeden Gökhan (istemiyorum) Mehmet Topal oynayabilir sadece.
Bende tam tersi Topali istemiyorum mac boyu yan pas geri pas baska hic bisey yok adamda birde kirmizi karta cok yakin bir oyuncu , Ben Veliyi sevmiyordum sirf bu yuzden simdi basimiza bide Topali cikardilar :akuma:

Çevrimdışı TANERCAN

Arabistan liginde oynayan bir futbolcu dikkatimi çekti. Henüz 21 yaşında ve forvet. Santrafor değil gibi forvetin sağ sol her kısmında oynayabilir sanırım. Adı Abdulrahman Al Ghamdi. 49 numara giyiyor.

Salah style

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Hala getiremedin şu adamı :D Elini çabuk tut biraz Mehmet :D
Bu sefer gelecek abi :)

Çevrimdışı mylife1903

Hayalimdeki 11

Kaleci mayer
Ingiltere krali-baeckinbayer-rahmetli baskan kenedi-ismail
Nadya komanaci-bricit bardo-fenerbahceli cemil
Tacsiz kral pele-mustafa pektemek-ucan kafaci amigo orhan

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mayıs 2016, 18:47:03
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
zaten artı birdede oturup anlaşmak zorundalar onunda otomatik sürmesi
diye bir şey söz konusu değildir. sözleşmen biter artı biri kulüp işletmek isterse seninle bir yıllık uzatır istemezse gidersin
opsiyon bunun içindir. diğelim 4+1 var dört yıl dolduğunda senin sözleşmen bitmiş
oluyor kulüp seninle masaya oturmazsa gidersin ama derseki senin bir yıllık opsiyonunu kullanacağım yok diyemezsin

Tamam @Necmi abi işte oturup +1 yaparlar normalde ama yapmayacaklar fazlası olacak :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı MUSTAFA_

Mario  UEFA kupasını alalım  :D

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

ayı bizim nerden milli hayvanımız oluyor
artık milli takımdada değil  :alala:
sen rusyada kalmaktan iyice ruslaşmışsın @mylife1903
Kastamonu da bol miktarda var ya abi ondan bahsediyor olabilir :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Transfer dönemi başlar başlamaz birkaç transfer olsa keşke veliye 2.5 milyon pound teklif var haberi inşallah gerçektir :)

Bu sefer gelecek abi :)

Gelmeyecek Costil veya Adleri alicaz :bandit:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yok ben dama atmadım Hoca atti oda gitmek istiyor oynayamadigi icin :bandit:

Hocanın lafı var kadroyu ben kurmam  oyuncu kurar diye , Boyko yuda hoca göndermedi kendisi gönderdi ben Tolganın 4-5 cm uzunudur demiştim ama Tolga kadar bile değilmiş ne yazıkki..

Steve Mandanda Falan süper olur Costil , Adler , Ospina Bence 4 ünden 1 i gelsin fantazi aramaya gerek yok.

Transfer dönemi başlar başlamaz birkaç transfer olsa keşke veliye 2.5 milyon pound teklif var haberi inşallah gerçektir :)

Zil takip oynarım yillardir takimda en sevmedigim adam bide bu kadar para veren olursa o parayi veren adamin elini operim :bandit:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gelmeyecek Costil veya Adleri alicaz :bandit:
Olur onlarda olur boykoyu sevmedim o gitsin de :)

Hocanın lafı var kadroyu ben kurmam  oyuncu kurar diye , Boyko yuda hoca göndermedi kendisi gönderdi ben Tolganın 4-5 cm uzunudur demiştim ama Tolga kadar bile değilmiş ne yazıkki..

Steve Mandanda Falan süper olur Costil , Adler , Ospina Bence 4 ünden 1 i gelsin fantazi aramaya gerek yok.
Opsina haric saydigin diger 3 kaleciden birini istiyorum bende
[ Son Düzenleme: 23 Mayıs 2016, 18:55:11 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Zil takip oynarım yillardir takimda en sevmedigim adam bide bu kadar para veren olursa o parayi veren adamin elini operim :bandit:
Bende gitmesi iyi olur ama pek gerçekçi  gelmedi

Bende gitmesi iyi olur ama pek gerçekçi  gelmedi

Bilic istiyo diolar cok severdi kendisini vazgecilmeziydi , Hem Ab pasaportuda oldugu icin transferde engel de yok olma olasiligi yuksek bence

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bilic istiyo diolar cok severdi kendisini vazgecilmeziydi , Hem Ab pasaportuda oldugu icin transferde engel de yok olma olasiligi yuksek bence
Hadi inş. Dediğin gibi olsun 3.5 m euro bonservis iyi olur maaşı da yüksek

Hadi inş. Dediğin gibi olsun 3.5 m euro bonservis iyi olur maaşı da yüksek

İyi bir Veli Kontra atak futbolu oynayan her Epl takiminda is yapar Bilic te bu yuzden istiyor zaten , Ha adamin Ab pasaportu olmasa elimizde kalirdi orasi ayri konu ama o Ab pasaportu oldugu surece istedigin ulkeye satarsin :tabe:

Çevrimdışı MrtBlgc

Benim anladigim kerim frei yolcu, hoca toreyi daha iyi cilalayip parlatip birine sokacak gibi izlenim birakti bende.
Zaten takima zarar vermeden satilabilecek adam kerim. Gokhan ve quaresmayi satarsak mesela kanatta 11 oyuncusu olamamis bir kerim ve olcay ile oynariz aras hala soru isareti

O da mantıklı bir seçenek aslında çünkü Kerim Frei'ın çok fazla geliştiğini düşünmüyorum. Yine ilk geldiği dönemdeki gibi 2 3 kişinin arasına girme alışkanlığından bu sene de vazgeçmedi. Töre için şunu diyebilirim, takımda kalıp aynı istikrarsızlığa devam edecekse piyasası varken satılması daha uygun. Ligin ikinci yarısında yoktu takımda. Benim demek istediğim bu oyunculardan bir tanesi satılacaksa yerine gelecek oyuncunun Türk olması önemli. Takımdaşlığı yaratan aslında Türk oyuncular çünkü.

Çevrimdışı mylife1903

Pektemeki de alsin yaninda bonus olarak. Pasaport problemi var ama evlendiririz pektemeki bir malezyali bulacakti @tangaz bir tane de avrupali buluruz, bir tane de rus bulurum ben 4 kadin 4 pasport, mustafa beyle 80gunde devri alem keyfi

Çevrimdışı Bishamon

Watford Juan Jesus ile ilgileniyormuş.

Etiketler: