2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12387976 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Gökhan G. - Skrtel , Mandanda / Costil / Adler ,  İlk etapta beni rahatlatır  3 transfer diger bölgeler transfer dönemi sonuna kadar bakılır.

Çevrimdışı cursedofdragon

Güzel hayal

mandanda,gökhan,caner,topal,feghouili free.

Töre'den gelen para ile skertel,kamil glik.

Ersandan gelen para ile donis,fabio ceontrao ?

Daha para bile arttırız nesi hayal de bakayım bana ?

Bide boyko'yu satıcaz ondan gelen parayı unutmuşum.

Çevrimdışı yigitcan1903

Freelerin hepsine imza parası veririz yalnız

Çevrimiçi Necmi

ortada 2+1 falan die bir şey yok herşey ortada benim yazdıklarımı kelimesi kelimesine torunoğulları tv.de açıkladı. 2 yıllık kiralama işini gomezin babası bozunca 2.yılı için satınalma maddesi ve bedeli konulmalı ki hukuka uysun diyen fionun avukatları de 1000euro rakamı ilave edilip sözleşme öyle yapılıyor. 1 yılın sonunda cayma hakkı bjk ve gomezde fionun o hakkı yok onda haklısın. gelinen noktada gomez diyorki 30 nisan tarihi floransa ve bjk arasındaydı benlik değidli. sonuç 1= teşekkürler gomez şampiyonlıkdaki katkıların için, sonuç 2= ahh ulan gomez yazık ettin milyon eurolarımıza...
bence çok anlamsız bir polamik oldu torunoğullarının ne dediğini tercüme etmeye uğraşmam
bunu kasmamda TFF de 2017 sonuna kadar bizde kiralık görünüyor buda iki yıllık kiralık anlaşması olduğunu
gösterir durum bu kadar basit o anlaşma olmadan tff 2 yıllık yazamaz. hala bir yıllık diye konuşmanın hiç bir mantığı yok
kiralık anlaşmamız iki yıllık zaten bir yıllık olsa bizim onunla artık bağımız kalmamıştı beklemeninde manası yoktu
bizim şu anda istediğimiz kiralığı normal kontrata döndürüp seneye satıp para kazanmak italyanları tamamen devreden çıkarmak
yani tamamen duygusal kiralık olarak bir sene daha bizde devam ederse işte önümüzdeki sene kuş kafesden kaçar.
biz bu sene kontrat istiyoruz ama önce gomezin bizde kalma kararı vermesi gerekiyor. Tabi oda iyileştirme isteyecek
filorentinaylada aramızda elbette alt maddeler vardır.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mayıs 2016, 16:07:13
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Adler / Gönül / Skrtel / Agger / Veloso
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Freelerin hepsine imza parası veririz yalnız

verelim farketmez o fair finansal zımbırtsına takılmıyor sonuçta :D

Çevrimdışı tangaz

Steve Mandanda
Tolga Zengin
Günay Güvenç
Veysel Sapan

Gökhan Gönül
Andreas Beck

Kamil Glik
Martin Skertel
Rhodolfo
Marcelo
Tosic

Fabio Coentrao
Caner Erkin

Atiba Hutchinson
Tolgay Arslan
Mehmet Topal
Necip Uysal

Oğuzhan Özyakup
Jose Sosa

Sofiane Feghouli
Aras Özbiliz

Ricardo Quaresma
Olcay Şahan

Mario Gomez
Cenk Tosun
Donis Avdijaj

Franco,milosevic,alexis,ismail,serdar,veli,töre,kerim,pektemek

yolcu :)

bu kadro imkansız ötesi olaya sadece bonservis gözüyle bakıyorsunuz, bu listedeki oyunculara ödenecek maaşlarla takımın maliyeti acaip artar +- bilançosunda ffp ye takılır ve ceza yeriz...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Tolga

Adler / Gönül / Skrtel / Agger / Veloso
Sol bek nerede :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mayıs 2016, 16:08:41
  • Beşiktaş / Bodrum

Yazın sonuna kadar arasınlar gerekirse :D

Bulamazlarsa Eren'i alıp İsmail'i göndersinler Beck'i sol bek oynatalım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı yigitcan1903

Takılıyor diye biliyorum

Çevrimiçi Necmi

hepsi hayal :alala:

bu kadro imkansız ötesi olaya sadece bonservis gözüyle bakıyorsunuz, bu listedeki oyunculara ödenecek maaşlarla takımın maliyeti acaip artar +- bilançosunda ffp ye takılır ve ceza yeriz...

bizim fair finansal zımbırtısında son seneye giriyoruz abi biraz araştıralım geçen gün paylaşıldı burda kar zarar olayı takımın maaş bütçesi zaten düşükte bizim.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bunlar gelsin de sol beksiz çıkalım maçlara  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Zaten Rhodolfo'yu sezon başı planlamasına dahil etmiyorum. Kağıt üzerinde olası değerlendirme için yazıyorum.

Rakitsky epey iyi olur da, EURO 2016 sonrası çift haneli rakamları rahatlıkla görebilir.
Su raketciyi alsak boyko arti bir miktara manyak transfer olur, 2 sene sonra direk italya ligi yapar burdan, kesin italya yapacak zaten bence ama bir stop yapsin istanbulda.

Çevrimdışı tangaz

bence çok anlamsız bir polamik oldu torunoğullarının ne dediğini tercüme etmeye uğraşmam
bunu kasmamda TFF de 2017 sonuna kadar bizde kiralık görünüyor buda iki yıllık kiralık anlaşması olduğunu
gösterir durum bu kadar basit o anlaşma olmadan tff 2 yıllık yazamaz. hala bir yıllık diye konuşmanın hiç bir mantığı yok
kiralık anlaşmamız iki yıllık zaten bir yıllık olsa bizim onunla artık bağımız kalmamıştı beklemeninde manası yoktu
bizim şu anda istediğimiz kiralığı normal kontrata döndürüp seneye satıp para kazanmak italyanları tamamen devreden çıkarmak
yani tamamen duygusal kiralık olarak bir sene daha bizde devam ederse işte önümüzdeki sene kuş kafesden kaçar.
biz bu sene kontrat istiyoruz ama önce gomezin bizde kalma kararı vermesi gerekiyor. Tabi oda iyileştirme isteyecek
filorentinaylada aramızda elbette alt maddeler vardır.

1+1 olursada tff.den 2 yıllık lisans alabiliyorsun az evvel  @Çağrı da 3+1 yıllıksa tff.den 4 yıllık lisans alabiliyorsun die bilgi paylaşmıştı  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Takılıyor diye biliyorum

takılmıyor diye biliyorum bende :)

Çevrimdışı Tolga

Yazın sonuna kadar arasınlar gerekirse :D

Bulamazlarsa Eren'i alıp İsmail'i göndersinler Beck'i sol bek oynatalım.
Bunlar gelsin de sol beksiz çıkalım maçlara  :ebebe:
Sonunda İsmail'e kalmayalım da :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mylife1903

ulan oynadığım fm de bile donis avdijaj'ı Beşiktaş kiralamış bir sene
adam burada bile 25 gol atmış  :evillol:
Cok pis atletiko madrid kokuyor o cocuk, simone atlar buna bence

Çevrimdışı tangaz

bizim fair finansal zımbırtısında son seneye giriyoruz abi biraz araştıralım geçen gün paylaşıldı burda kar zarar olayı takımın maaş bütçesi zaten düşükte bizim.

futbol gelirlerinin belli yüzdesini takıma harcayabiliyorsun ve ... zarar edebiliyorsun gibi şeyler var ama unutulmamalı ki bizim halen temlikli gelirlerimiz var, o yüzden takımın maaş skalasını yukarı çekmemiz sıkıntılı olabilir.

Çevrimdışı Bishamon

Donis'i unutun adamın serbest kalma bonservisi 50M Euro.

Çevrimdışı mylife1903

Yahu olsun olsun da Bursa alsın onları bu sene :D

27 yaşındayım Cordoba dışında kaleci göremedim şu kalede bırak bir kez paraya kıyıp marka kaleci alsınlar.
Yahu cordoba disinda biraz aumann biraz engin gorduk biz, en kaleciye benzeri bakoydu, cok sey kaybetmediniz. Kale hep sikintiydi bizde. Soyle marka bir kalecimiz olmadi. Ulan fb cok balli bu konuda, schumacher, engin, rustu, ayi herifler 100milyon euro tasarruf etti

Çevrimdışı ozgursum

FFP sadece bonservisini kisitlamiyor , oyunculara verecegin toplam parayi da kisitliyor , 1 sezon icerisinde max. edebilecegin zarar miktarini da kisitliyor. Kisacasi sadece ise bonservis olarak bakarsaniz olaylara sig yaklasmis oluruz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mayıs 2016, 16:14:57
  • Beşiktaş / Bodrum
takılmıyor diye biliyorum bende :)

Takılıyor ama bonservise değil başabaş kuralına.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mayıs 2016, 16:16:25
  • Beşiktaş / Bodrum
Yahu cordoba disinda biraz aumann biraz engin gorduk biz, en kaleciye benzeri bakoydu, cok sey kaybetmediniz. Kale hep sikintiydi bizde. Soyle marka bir kalecimiz olmadi. Ulan fb cok balli bu konuda, schumacher, engin, rustu, ayi herifler 100milyon euro tasarruf etti

Fener ballı hadi Galatasaray? Hep mi nokta atışı yapılır.

Simovic, Taffarel, Mondragon, Muslera. Bir ara Hayrettin vardı Allah'tan nazarlık.

Bunlar tesadüf değil önem veriyorlar bu mevkiye. Bu kez nokta atışı yapmazsak gerçekten  yazıklar olsun artık mazereti olmaz bunun.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

geçen sene 20 m€ yı tutturmak zorundaydık Bu sene 10 M€ eksiye düşebiliriz
yani o zımbırtıya dibine kadar takılırız. olay sadece bonserviz vermek değil maaş dengesinide sağlamamız gerekiyor
gelirinin yüzde bilmem kaçını ancak oyuncuya maaş olarak verebiliyorsun birde öyle bir engel var
verdiğin her imza parasıda bu maaş dengesine eksi katkıda bulunuyor.
yoksa insanlar salak değil oyuncuyla anlaş bonservisini imza parası olarak ver oyuncu kendini boşa çıkartsın
burda bonservis vermenin bir anlamıda kalmıyor. her oyuncuyu alırsın.
bizim zaten maaş dengemiz sınırı aşıyordu bunu zor dengeye soktuk bu saatten sonra harcanacak her imza parası bu maaş dengesini bozacaktır.

Etiketler: