2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12391732 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı panic13

o madde tam olarak şöyle gelişmiş bildiğim kadarıyla, normalde biz 2 yıllık kiralıyoruz 3 tarafta (bjk,fio,mario) buna ok. diyor, son anda marionun babası terörü bahane edip taş koyuyor 2 yıl kiralamaya ve 1 sene olsun sene sonu tazminatsız fesih hakkı olsun diyor. burada sıkıntı başlıyor fio ve bjk 30 nisanda uzlaşıyor gomez de buna ses çıkarmıyor ama görünen o ki içten içe siz dilediğiniz tarihi yazın benim planım sene sonu hatta gidebilirsem şampiyona sonrası transfere bakarım gibisinden içten içe planlar yapıyor...

gomezin saha içi ve dışı verdiği katkılara kimse bir şey demiyor ziyadesi ile de kabul ve takdir ediyoruz ama duygusal olmakdan da alıkoyamıyoruz..

aynen anlattığın gibi oldu, torunoğulları canlı yayında anlattı bu şekilde.

transfere bak ya... Muhteşem Yüzyıl entrikalarını geçti (Küfür Yasak)₆ yerinde :D Kellesini almasınlar rahmetli veziriazam damat pargalı ibrahim paşamız gibi ;)
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı kartal190321

http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=30&kisiID=1823725

@Çağrı , gomez'in kiralık sözleşmesi iki yıllık zaten 31 mayıs 2017'de bitiyor. bonservisi şimdi almak istersek para isteyebilirler tamam ama gomez kiralık sözleşmesinin 1 sene daha devam etmesini isteyip önümüzdeki yıl free olarak yeniden bize veya başka bir kulübe imza atamaz mı? yani bu yaz transfer döneminde gomez için herhangi bir bedel ödememiz gerekmeyecek diye anladım ben olayı.
mantık bu zaten kimse anlamak istemiyor bunu.gomez isterse kalmayı fiorentina bişey diyemez zaten 2 yıllık kiralamış 1000 euro satın alma opsiyonuydu devre dışı kalan bu..gomez memnun kalırsa  1+1 devreye girecek federasyonda bitiş tarihini 31,05,2017 vermiş zaten iş gomezde bitiyor şuan.fiorentinanın ekstra para isteme durumu yok anlaşılan bu.
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mayıs 2016, 15:12:12
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
juve benim ikinci takımım @Çağrı oldum olası sevmişimdir.
ama italyan futbolunun bence artık büyük bir değeri kalmadı avrupa seviyesinde çok düştüler
bence artık lig olarakta bizden çok yukarlarda değiller

@Necmi abi yatırımlar başlıyor 4 kulüp el değiştirdi çok büyük paralara. İtalya Ligi hala çok çok önünde Türk liginin oynanan futbol hoş olmasa da.

İtalyan takımıyla Türk takımının yapacağı 10 maçtan 7-8'ini İtalyanlar kazanır.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kasık sakatlığı. Yırttı büyük ihtimalle kronik bir durum yok. Falcao da çok iyi oyuncu ona da sözüm yok tam bir canavar eğer tutarsa 50 atsa nasıl attı demezsin.

Ama bu sene bunlar olmamalı seninle uyum sağlayan adamı bulmuşsun. Artık Sosa Oğuzhan gözü kapalı biliyor nereye gideceğini. Zaten eksik 5 bölgen var onları kuracakken bir de forvet çıkarmak olmaz.

Gerekirse bonservis de ödenir benim gözümde yüksek olmadığı sürece. Falcao'ya ödeyeceğime Gomez'e öderim 3-4 milyon o da kabahatini bilir daha da fazla katkı verir.
4-5 milyon euro para değil Gomez için. Falcao'nun yıllık ücreti bildiğim kadarıyla çok fahiş.. Hemen hemen aynı miktara gelecek.
Şimdi baktım haftalık maaşı 140.000 sterlinmiş.
[ Son Düzenleme: 23 Mayıs 2016, 15:15:37 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mayıs 2016, 15:14:18
  • Beşiktaş / Bodrum
4-5 milyon euro para değil Gomez için. Falcao'nun yıllık ücreti bildiğim kadarıyla çok fahiş.. Hemen hemen aynı miktara gelecek.

Burada en az 5'e oynatacaksın gelirse daha altına oynamaz. Ve bedava gelmez Falcao bu adamın 2 yıl kiralandı 2 yılda 18 milyon euro aldı kiralardan Monaco.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ensar

mantık bu zaten kimse anlamak istemiyor bunu.gomez isterse kalmayı fiorentina bişey diyemez zaten 2 yıllık kiralamış 1000 euro satın alma opsiyonuydu devre dışı kalan bu..gomez memnun kalırsa  1+1 devreye girecek federasyonda bitiş tarihini 31,05,2017 vermiş zaten iş gomezde bitiyor şuan.fiorentinanın ekstra para isteme durumu yok anlaşılan bu.
eğer böyleyse biz ne diye fiorentina ile uğraşıyoruz ki gomez ile kiralık devam ederiz sene sonu gidecekse gitsin kalacaksa imzalar ki 31 32 yaşına gelmiş gomez çok üst düzey bir transfer yapamaz bizde kalır
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tangaz

ne alaka sözleşme açık iki yıl kiralandı bunu bozabilecekte bir tek gomez
aç bak tff ye adam iki yıl bizde görünüyor öyle bir kontrat olmasa oraya bunu yazabilirlermi.
kontratta defalarca söylendi. Bizde oynamak istemezse gidebileceği tek yer fiorentina
başka bir takıma gittiği takdirde bizden giderse %60 fiorentinadan giderse %50 si bizim.
bir yere gitmezse oynayacağı takım fiorentina kiralama bedeli olarakta fiorentinaya 1000 dolar
ödeme yaptık. bunu birinci ağızdan söylediler. daha kalkıpda şu bu demenin bir mantığı varmı yada
komplo teorisi üretmenin en kötü işte gomez gibi bir oyuncuyu bonservis ödemeden bir yıl oynatmış olduk
tamam bu işden oyuncuyu parlattığımız için fiorentina kazandı bu işden Gomezde kazandı ama bu işden bizde
çok büyük bir kazanç elde ettik adam bize şampiyonlukta en büyük katkıyı yaptı.
Gidersede bize kattıkları için Teşekkür ederiz. Gerçekten çok değerli winner bir oyuncu
kalırsada katkısı büyük olur. Gidersede yolu açık olsun gittiği yerdede başarılı olmasını isterim.

tff.de öyle görünmesi opsiyonlu halin belirtilmesi nedeniyledir. 30 nisanda o olay bitmiştir.
tff.de okuduğumuz herşeye inanacakmıyız? aynı tff.ye göre bizim stadın kapasitesi 41.903 die yazmıyormuydu???
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Bishamon

Juventus geçen sene ŞL finaline çıktı bu sene de Bayern ile erkenden karşılaştıkları için elendiler.

Şu an karşılaşsak hangi sıradaki İtalya takımını yenebiliriz ?

Juve Napoli Roma hepsi bizim defansı yok eder orta sahalarındaki adamlar size açısından bizimkilerden bir kaç gömlek üstün.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mayıs 2016, 15:17:30
  • Beşiktaş / Bodrum
tff.de öyle görünmesi opsiyonlu halin belirtilmesi nedeniyledir. 30 nisanda o olay bitmiştir.
tff.de okuduğumuz herşeye inanacakmıyız? aynı tff.ye göre bizim stadın kapasitesi 41.903 die yazmıyormuydu???

Evet 2 yıl gözükmesi opsiyondan ötürü.

Şuan bonservisini al bir oyuncunun 3+1 sözleşme yap 4 yıllık lisans yapabilirsin.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

bence mümkün, frei, Q gibi satılabilecekler düşünülebilir ya da bonservisi elinde oyuncular seçilerek neden olmasın. boyko satılır ospina kiralanır ya da mandanda free alınır boykodan gelecek para dediğin mevkilere aktarılır vbvb...
zaten hata bu değilmi bonservisi elinde oyuncular kapının önünde bizi alın diye bekliyorlarmış gibi
bir durum oluşturuyorsunuz ospinayı kiralamak için yanıp tutuşuyorlar herhalde arsenal adamı vermiyor az peşinde koşmadık
mandanda gibi bir kalecinin kapısında kaç kulüp vardır şu anda bunları alabilmek için bonservis ödemesen bile ona yakın imza parası ödersin.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mayıs 2016, 15:18:24
  • Beşiktaş / Bodrum

Yıllık Monaco'dan 15 milyon euro alıyor diye biliyorum vergisiz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tuncaboylu

Katılıyorum, Falcao'yla falan uğraşacağımıza 3-4 milyon euro bonservis verip Gmez'i tutmalıyız.

Fiorentina çok da yokuşa sürerse genç bir santrafor alıp, Cenk'le devam ederiz.

Çevrimdışı Tolga

Aynen eline 15 m euro geçiyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tangaz

zaten hata bu değilmi bonservisi elinde oyuncular kapının önünde bizi alın diye bekliyorlarmış gibi
bir durum oluşturuyorsunuz ospinayı kiralamak için yanıp tutuşuyorlar herhalde arsenal adamı vermiyor az peşinde koşmadık
mandanda gibi bir kalecinin kapısında kaç kulüp vardır şu anda bunları alabilmek için bonservis ödemesen bile ona yakın imza parası ödersin.

mesele imza parası ödemek değil ki ödeyelim zaten, bu sayede uefanın sattığın kadar bonservis ödeyebilirsin maddesini aşmış oluyorsun...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı yigitcan1903

Aynen eline 15 m euro geçiyor.
Yol yemek içinde mi  :D

Çevrimdışı panic13

Yol yemek içinde mi  :D

sigortasını ssk'dan gösteriyorlarmış :d :D @yigitcan1903

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

15 mi?

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı yigitcan1903

sigortasını ssk'dan gösteriyorlarmış :d :D @yigitcan1903
Şimdi 87'de girmiş olsa askerliği de saydırsa bize en son ne olur

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mayıs 2016, 15:24:17
  • Beşiktaş / Bodrum
O yüzden hiç kibirli durmaya gerek yok. Emin olun inada binerse küfür ede ede olsa da bonservis ödeyeceğiz biraz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu arada şöyle bir zorluk var transfer konusunda. Töre satılacaksa Euro2016'dan önce mi satılacak sonra mı?

Değeri artması için sonra satılması mantıklı. Ama o zaman da alabileceğimiz oyuncuları alamayabiliriz düşününce. :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı panic13

Şimdi 87'de girmiş olsa askerliği de saydırsa bize en son ne olur

emekli sandığı, bağkur ve sigortadan borcu yoktur yazısı ile muhtarlıktan ikametgah ilmuhabiri alıp en yakın SSK müdürlüğüne gitmesi lazım. Gerçi tabandan ödendiği için en az 650-700 tl bağlanır aylığı :)

Çevrimiçi Necmi

o madde tam olarak şöyle gelişmiş bildiğim kadarıyla, normalde biz 2 yıllık kiralıyoruz 3 tarafta (bjk,fio,mario) buna ok. diyor, son anda marionun babası terörü bahane edip taş koyuyor 2 yıl kiralamaya ve 1 sene olsun sene sonu tazminatsız fesih hakkı olsun diyor. burada sıkıntı başlıyor fio ve bjk 30 nisanda uzlaşıyor gomez de buna ses çıkarmıyor ama görünen o ki içten içe siz dilediğiniz tarihi yazın benim planım sene sonu hatta gidebilirsem şampiyona sonrası transfere bakarım gibisinden içten içe planlar yapıyor...

gomezin saha içi ve dışı verdiği katkılara kimse bir şey demiyor ziyadesi ile de kabul ve takdir ediyoruz ama duygusal olmakdan da alıkoyamıyoruz..
iyide bir sene olsun dedikten sonra tazminatsız fesih hakkı diye bir şeymi olur zaten bir sene
dolduğunda sözleşme bitmiş olur.
Benim bildiğim 2+1 imzalanıyor ama bir yılın sonunda gomez isterse bunu bozabiliyor birde biz istersek bozabiliyoruz
fiorentinanın bunda söz hakkı yok. yıl sonunda gomez kalmak isterse otomatik +1 dahil geçerli oluyor.
bize gomez gideceğini nisan ayında bildirmek zorundaydı. Sonra kendisi istemiş bunu şampiyonluk sonrasına bırakalım diye
ve süreyi mayıs ayı sonuna kadar uzatmışlar. şimdide süreyi şampiyona sonrasına uzatalım diye istek yapmış
bizimkilerde bunu kabul etmemişler. mayıs sonuna kadar kararını ver demişler.
yani benim anladığım fioda falan değil sorun direk gomezde adamın aklında iyi bir turnuva çıkarıp kendini daha iyi bir
takıma pazarlama sevdası var. O nedenlede işi yokuşa sürüyor. Kulüpde bunu kabul etmiyor mayıs sonu yolumuza bakarız diyor.

Çevrimdışı Tolga

Bu arada şöyle bir zorluk var transfer konusunda. Töre satılacaksa Euro2016'dan önce mi satılacak sonra mı?

Değeri artması için sonra satılması mantıklı. Ama o zaman da alabileceğimiz oyuncuları alamayabiliriz düşününce. :alala:
İşte bunlara bir an önce karar vermek lazım.

Gomez'e de şampiyonadan önce imza attırmak lazım.

Çevrimdışı yigitcan1903

emekli sandığı, bağkur ve sigortadan borcu yoktur yazısı ile muhtarlıktan ikametgah ilmuhabiri alıp en yakın SSK müdürlüğüne gitmesi lazım. Gerçi tabandan ödendiği için en az 650-700 tl bağlanır aylığı :)
Headshot yicekmişim gibi hissediyorum daha uzatmıyorum  :D

Etiketler: