o madde tam olarak şöyle gelişmiş bildiğim kadarıyla, normalde biz 2 yıllık kiralıyoruz 3 tarafta (bjk,fio,mario) buna ok. diyor, son anda marionun babası terörü bahane edip taş koyuyor 2 yıl kiralamaya ve 1 sene olsun sene sonu tazminatsız fesih hakkı olsun diyor. burada sıkıntı başlıyor fio ve bjk 30 nisanda uzlaşıyor gomez de buna ses çıkarmıyor ama görünen o ki içten içe siz dilediğiniz tarihi yazın benim planım sene sonu hatta gidebilirsem şampiyona sonrası transfere bakarım gibisinden içten içe planlar yapıyor...
gomezin saha içi ve dışı verdiği katkılara kimse bir şey demiyor ziyadesi ile de kabul ve takdir ediyoruz ama duygusal olmakdan da alıkoyamıyoruz..
iyide bir sene olsun dedikten sonra tazminatsız fesih hakkı diye bir şeymi olur zaten bir sene
dolduğunda sözleşme bitmiş olur.
Benim bildiğim 2+1 imzalanıyor ama bir yılın sonunda gomez isterse bunu bozabiliyor birde biz istersek bozabiliyoruz
fiorentinanın bunda söz hakkı yok. yıl sonunda gomez kalmak isterse otomatik +1 dahil geçerli oluyor.
bize gomez gideceğini nisan ayında bildirmek zorundaydı. Sonra kendisi istemiş bunu şampiyonluk sonrasına bırakalım diye
ve süreyi mayıs ayı sonuna kadar uzatmışlar. şimdide süreyi şampiyona sonrasına uzatalım diye istek yapmış
bizimkilerde bunu kabul etmemişler. mayıs sonuna kadar kararını ver demişler.
yani benim anladığım fioda falan değil sorun direk gomezde adamın aklında iyi bir turnuva çıkarıp kendini daha iyi bir
takıma pazarlama sevdası var. O nedenlede işi yokuşa sürüyor. Kulüpde bunu kabul etmiyor mayıs sonu yolumuza bakarız diyor.