2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12391457 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Acilen çökmemiz lazım, en kötü ihtimalle çok iyi bir yedek olur.

Mobilden yazıyorum, yazım hataları için kusura bakmayın.

1.ci kalecimiz yabancı olucaksa 2.ci kalecimiz yerli olmak zorunda.

Çevrimdışı tangaz

Töre giderse bu parayı verebiliriz.

töre gitmeden de 6-8 arası para verebiliriz. zaten şuan 8imiz var onu veririz.

boyko giderse kaleci parasını o öder
gg gelirse 0 bonservis sorun kalmıyor demektir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı aoguzd

Yalnız biraz sancıya hazırlanın Fiorentina %99 pislik yapacak.

http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=30&kisiID=1823725

@Çağrı , gomez'in kiralık sözleşmesi iki yıllık zaten 31 mayıs 2017'de bitiyor. bonservisi şimdi almak istersek para isteyebilirler tamam ama gomez kiralık sözleşmesinin 1 sene daha devam etmesini isteyip önümüzdeki yıl free olarak yeniden bize veya başka bir kulübe imza atamaz mı? yani bu yaz transfer döneminde gomez için herhangi bir bedel ödememiz gerekmeyecek diye anladım ben olayı.

Çevrimdışı 38life

Bu arada Donis Avdijaj Veli Kavlak'ın misafiri olarak gelmişti. Transfer listesinde yok diye biliyorum.

Çevrimdışı Bishamon

iyide amacı para ise gider istediği yere ama futboldan beklentisi varsa
Beşiktaşta bulduğunu başka bir takımda bulabileceğini sanmıyorum.
Juvede öyle matah bir takım değil italya takımlarının hiç birinde bizde bulduklarını bulabileceğini
sanmam. Bizim verebileceklerimizden daha fazlasını verebilecek takımlar "sadece maddi değil manevi olarakta"
zaten onu almazlar sadece ingilterede aradığını bulabilir ama oda ingilterede oynayamaz
zaten bunu bildiği için ibresi bizden yana döndü ama hala aklında turnuva ve soru işaretleri var
bizim burda elimiz kuvvetli giderse yeri dolar eskiden olsa paniklerdik ama dikkat edersen taraftarda çok rahat
yönetimde rahat herkes dengeli konuşuyor.

Juve matah bir takım değil mi ? Adamlar Mario Gomez'e bakmazlar bile ellerinde dünyanın en potansiyelli iki forveti var

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Aynen öyle. Güney Amerikalı bir oyuncunun karakterine güvenmek ile ne olduğunu bildiğimiz Alman'a güvenmek aynı şey değil.

Tamam vazgeçilmez değil ama anlamsız bir kibirle çok kolay gözden çıkarılıyor. Bedel öderiz. Henüz dinamikleri değiştirmedik başlangıcını yaptık. Asıl darbeyi vuracağımız sezon bu sezon.
Evet durum bu. Herkes önümüzdeki sezon Fener'in teslim bayrağını çekeceğini sanıyor fakat tam tersi MHK,PFDK,Lig Tv'si bilimum ne kadar lobisi varsa kullanacak şiddetli direnç gösterecek. Önümüzdeki sezon şampiyonluk geldiğinde işte Fener o zaman karşı koyamayacağını anlayacak teslim bayrağını çekecek .
Güney Amerikalı Falcao ile Alman Mario Gomez'i  aynı kefeye koyarsanız hata edersiniz . Falcao daha fazla soru işaretini üzerinde barındıran bir isim .Şenol Hoca'nın da Falcao ismine sıcak baktığını da sanmıyorum.

Çevrimdışı Ersoy

Yalnız biraz sancıya hazırlanın Fiorentina %99 pislik yapacak.

Bende diyorum niye işler iyi gidiyor sancısız transfer dönemi mi olur ? :evillol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mayıs 2016, 14:58:42
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
kontratı ne sen okudun ne de ben. bir şeye dayanmıyorum komplo teorisi yazıyorum. şu an da fio başkanının ellerini ovuşturduğunu hepimiz biliyoruz. italyanlar çakaldır satış noktasında menajerine %10 fazla verirler 1 yıl kiralarlar sonra free oyuncunun imza parası şu die rakam belirtilen bir hülleli sözleşme yaparlar onun bu kadarı bizim derler vbvb... bizi by-pass edecek formül çok merak etmeyin.

pekii siz aksini neye dayandırıyorsunuz? daha düne kadar sen dahil hemen herkes biz 2 yıl kiraladık gomez kalıyorum dese kuruş vermeyiz diyordunuz ama şimdi bunu yazan sen dahil herkes fioya bir bedel ödeyeceğiz die başlayan cümleler kuruyorsunuz sayın @Çağrı

Şuan en son ihtiyacımız olan şey komplo teorisi bence :D

Bizim Gomez ile anlaşmamız 2 yıl da değil 2+1 yıllık. Gomez ile olan anlaşmamızda hala problem yok.  Ancak 1000 euro olam sembolik opsiyonu kullanma süremizin 30 Nisan olduğunu kimse bilmiyordu.

Burada ana noktanın Gomez olduğunu unutuyorsun. Gomez isterse satılabilir başka bir takıma adam kalmak istiyorum derse menajerine %90 bile verseler Fiorentina'nın yapabileceği hiçbir şey yok.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı yigitcan1903

iyide amacı para ise gider istediği yere ama futboldan beklentisi varsa
Beşiktaşta bulduğunu başka bir takımda bulabileceğini sanmıyorum.
Juvede öyle matah bir takım değil italya takımlarının hiç birinde bizde bulduklarını bulabileceğini
sanmam. Bizim verebileceklerimizden daha fazlasını verebilecek takımlar "sadece maddi değil manevi olarakta"
zaten onu almazlar sadece ingilterede aradığını bulabilir ama oda ingilterede oynayamaz
zaten bunu bildiği için ibresi bizden yana döndü ama hala aklında turnuva ve soru işaretleri var
bizim burda elimiz kuvvetli giderse yeri dolar eskiden olsa paniklerdik ama dikkat edersen taraftarda çok rahat
yönetimde rahat herkes dengeli konuşuyor.
Turnuvadan sonra iyi bir teklif alırım var kafasında,ben de alacağını düşünüyorum
Bizimkiler de bekleyecektir gomezin durumunu,ondan gelebilecek parayla yapmayı düşünürler transferi
O da uzayabilir fio sattı satmadı fiyat artırdı vs

Çevrimdışı 38life

Oscar Cordoba haberleri dolanıyor.

Çevrimdışı Tolga

Sol bek lazım 2. stoper lazım hatta ön libero da lazım :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmetx

Acilen çökmemiz lazım, en kötü ihtimalle çok iyi bir yedek olur.

Mobilden yazıyorum, yazım hataları için kusura bakmayın.

ondan daha iyisi var boşta , Karcemaskas bunun yedeği bile değil.

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı cursedofdragon

zydrunas karcemarskas

bu sezon kurtarışları :)

Çevrimiçi Koa_lAA

ya bu kulüpler ve ben oturup konuşacaz dediği fio nun gomezi satma ihtimaline karşılık olmasın...

yani fio ya beni satmayın ben beşiktaş ta kalacam diyim kiralık sözleşme devam etmiş olmasın...

tff yoksa niye 2017 sonuna kadar kiralık olarak yazsın sözleşme olmadan..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mayıs 2016, 15:02:53
  • Beşiktaş / Bodrum
http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=30&kisiID=1823725

@Çağrı , gomez'in kiralık sözleşmesi iki yıllık zaten 31 mayıs 2017'de bitiyor. bonservisi şimdi almak istersek para isteyebilirler tamam ama gomez kiralık sözleşmesinin 1 sene daha devam etmesini isteyip önümüzdeki yıl free olarak yeniden bize veya başka bir kulübe imza atamaz mı? yani bu yaz transfer döneminde gomez için herhangi bir bedel ödememiz gerekmeyecek diye anladım ben olayı.

İş zaten bu noktada karışık kimse burasını tam bilmiyor.

Lisansın 2 yıllık olması 1+1 anlaşmadan ötürü. Ama o +1 için bedel 100 euroymuş söylenene göre 30 Nisan'da. Şimdi çıkıp adamın ben o 1 yıl için 5 milyon euro istiyorum deme hakkı varsa doğrudan bonservisini alıp uzun soluklu atacağız demektir.

Zaten Gomez 1 yıllık imzalamaz artık. Geleceğini garanti altına alacak 4 yıllık sözleşme isteyecektir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mayıs 2016, 15:04:07
  • Beşiktaş / Bodrum

Töre gitmeden o 8'i verirsek başka hiç hamle yapamama durumuyla karşı karşıya kalabiliriz bu riski alırlar mı sence?

Daha bunun sol beki ortasahası var.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı 38life

Transferde izlenmesi gereken yol: Önce free olan kaliteli futbolcular kovalanmalı ve bir an önce bitirilmeye çalışılmalı. Ardından hangi bölgelere free oyuncu alındıysa kalan bölgelere bonservisli futbolcular için pazarlığa başlanmalı. Önce bonservisli transfer yaparsak sorun yaşayabiliriz. Çünkü hiçbir free oyuncuyu alamama ihtimalimiz var. sona kalan mevkiiler sıkıntıya girebilir, sonra yine gelsin dandik transferler...

Çevrimdışı tangaz

Bu arada 30/04 opsiyonu olmasa idi hiç gelmeyecekti. bizimkiler adamı ikna etmek için "gel, beğenmezsen istediğin zaman geri dön"  şeklinde teklif yaptığı için Gomez'e o madde koyuldu.

Kaldı ki gomez'in yaptığı katkı sadece rakamlar değil, müthiş bir şekilde karakter katıyor takıma. bu kadar hafife almayın. Winner olmak, karakter aşılamak rakamların ötesinde birşey.

o madde tam olarak şöyle gelişmiş bildiğim kadarıyla, normalde biz 2 yıllık kiralıyoruz 3 tarafta (bjk,fio,mario) buna ok. diyor, son anda marionun babası terörü bahane edip taş koyuyor 2 yıl kiralamaya ve 1 sene olsun sene sonu tazminatsız fesih hakkı olsun diyor. burada sıkıntı başlıyor fio ve bjk 30 nisanda uzlaşıyor gomez de buna ses çıkarmıyor ama görünen o ki içten içe siz dilediğiniz tarihi yazın benim planım sene sonu hatta gidebilirsem şampiyona sonrası transfere bakarım gibisinden içten içe planlar yapıyor...

gomezin saha içi ve dışı verdiği katkılara kimse bir şey demiyor ziyadesi ile de kabul ve takdir ediyoruz ama duygusal olmakdan da alıkoyamıyoruz..
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mayıs 2016, 15:05:36
  • Beşiktaş / Bodrum

sanmam.

Burası hiç olmamış :D

Sistem olarak tamam da şuan Gomez orayı değil Juve Gomez'i tercih etmez :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

kontratı ne sen okudun ne de ben. bir şeye dayanmıyorum komplo teorisi yazıyorum. şu an da fio başkanının ellerini ovuşturduğunu hepimiz biliyoruz. italyanlar çakaldır satış noktasında menajerine %10 fazla verirler 1 yıl kiralarlar sonra free oyuncunun imza parası şu die rakam belirtilen bir hülleli sözleşme yaparlar onun bu kadarı bizim derler vbvb... bizi by-pass edecek formül çok merak etmeyin.

pekii siz aksini neye dayandırıyorsunuz? daha düne kadar sen dahil hemen herkes biz 2 yıl kiraladık gomez kalıyorum dese kuruş vermeyiz diyordunuz ama şimdi bunu yazan sen dahil herkes fioya bir bedel ödeyeceğiz die başlayan cümleler kuruyorsunuz sayın @Çağrı
ne alaka sözleşme açık iki yıl kiralandı bunu bozabilecekte bir tek gomez
aç bak tff ye adam iki yıl bizde görünüyor öyle bir kontrat olmasa oraya bunu yazabilirlermi.
kontratta defalarca söylendi. Bizde oynamak istemezse gidebileceği tek yer fiorentina
başka bir takıma gittiği takdirde bizden giderse %60 fiorentinadan giderse %50 si bizim.
bir yere gitmezse oynayacağı takım fiorentina kiralama bedeli olarakta fiorentinaya 1000 dolar
ödeme yaptık. bunu birinci ağızdan söylediler. daha kalkıpda şu bu demenin bir mantığı varmı yada
komplo teorisi üretmenin en kötü işte gomez gibi bir oyuncuyu bonservis ödemeden bir yıl oynatmış olduk
tamam bu işden oyuncuyu parlattığımız için fiorentina kazandı bu işden Gomezde kazandı ama bu işden bizde
çok büyük bir kazanç elde ettik adam bize şampiyonlukta en büyük katkıyı yaptı.
Gidersede bize kattıkları için Teşekkür ederiz. Gerçekten çok değerli winner bir oyuncu
kalırsada katkısı büyük olur. Gidersede yolu açık olsun gittiği yerdede başarılı olmasını isterim.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

İyi takım her sene forvetini değiştirmez, Geçen sene Gomez kiralık bu sene Falcao sonraki sene ne yapacağız? Çağrı'nın dediği gibi üstüne koyarak gitmeliyiz tekrardan yap boz tahtasına çevirerek değil. Gomez bir kumardı ama alınabilecek bir kumardı ve tuttu, Falcao'nun bu etkiyi verebileceği meçhul, son üç sezonda attığı toplam gol sayısı 18. Bu sezon 27 maç sakatmış..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ersoy

Glik gelsin falan diyoruz da bence o baya zor piyasası var adamın.Bonservis ücretide yüksek.Skrtel'e ağırlık verip bitirelim bence.Tabi ki bende isterim Glik'i ama zor.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı tangaz

Töre gitmeden o 8'i verirsek başka hiç hamle yapamama durumuyla karşı karşıya kalabiliriz bu riski alırlar mı sence?

Daha bunun sol beki ortasahası var.

bence mümkün, frei, Q gibi satılabilecekler düşünülebilir ya da bonservisi elinde oyuncular seçilerek neden olmasın. boyko satılır ospina kiralanır ya da mandanda free alınır boykodan gelecek para dediğin mevkilere aktarılır vbvb...

Çevrimiçi Necmi

Burası hiç olmamış :D

Sistem olarak tamam da şuan Gomez orayı değil Juve Gomez'i tercih etmez :D
juve benim ikinci takımım @Çağrı oldum olası sevmişimdir.
ama italyan futbolunun bence artık büyük bir değeri kalmadı avrupa seviyesinde çok düştüler
bence artık lig olarakta bizden çok yukarlarda değiller

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mayıs 2016, 15:10:53
  • Beşiktaş / Bodrum
İyi takım her sene forvetini değiştirmez, Geçen sene Gomez kiralık bu sene Falcao sonraki sene ne yapacağız? Çağrı'nın dediği gibi üstüne koyarak gitmeliyiz tekrardan yap boz tahtasına çevirerek değil. Gomez bir kumardı ama alınabilecek bir kumardı ve tuttu, Falcao'nun bu etkiyi verebileceği meçhul, son üç sezonda attığı toplam gol sayısı 18. Bu sezon 27 maç sakatmış..

Kasık sakatlığı. Yırttı büyük ihtimalle kronik bir durum yok. Falcao da çok iyi oyuncu ona da sözüm yok tam bir canavar eğer tutarsa 50 atsa nasıl attı demezsin.

Ama bu sene bunlar olmamalı seninle uyum sağlayan adamı bulmuşsun. Artık Sosa Oğuzhan gözü kapalı biliyor nereye gideceğini. Zaten eksik 5 bölgen var onları kuracakken bir de forvet çıkarmak olmaz.

Gerekirse bonservis de ödenir benim gözümde yüksek olmadığı sürece. Falcao'ya ödeyeceğime Gomez'e öderim 3-4 milyon o da kabahatini bilir daha da fazla katkı verir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Etiketler: