kontratı ne sen okudun ne de ben. bir şeye dayanmıyorum komplo teorisi yazıyorum. şu an da fio başkanının ellerini ovuşturduğunu hepimiz biliyoruz. italyanlar çakaldır satış noktasında menajerine %10 fazla verirler 1 yıl kiralarlar sonra free oyuncunun imza parası şu die rakam belirtilen bir hülleli sözleşme yaparlar onun bu kadarı bizim derler vbvb... bizi by-pass edecek formül çok merak etmeyin.
pekii siz aksini neye dayandırıyorsunuz? daha düne kadar sen dahil hemen herkes biz 2 yıl kiraladık gomez kalıyorum dese kuruş vermeyiz diyordunuz ama şimdi bunu yazan sen dahil herkes fioya bir bedel ödeyeceğiz die başlayan cümleler kuruyorsunuz sayın @Çağrı
ne alaka sözleşme açık iki yıl kiralandı bunu bozabilecekte bir tek gomez
aç bak tff ye adam iki yıl bizde görünüyor öyle bir kontrat olmasa oraya bunu yazabilirlermi.
kontratta defalarca söylendi. Bizde oynamak istemezse gidebileceği tek yer fiorentina
başka bir takıma gittiği takdirde bizden giderse %60 fiorentinadan giderse %50 si bizim.
bir yere gitmezse oynayacağı takım fiorentina kiralama bedeli olarakta fiorentinaya 1000 dolar
ödeme yaptık. bunu birinci ağızdan söylediler. daha kalkıpda şu bu demenin bir mantığı varmı yada
komplo teorisi üretmenin en kötü işte gomez gibi bir oyuncuyu bonservis ödemeden bir yıl oynatmış olduk
tamam bu işden oyuncuyu parlattığımız için fiorentina kazandı bu işden Gomezde kazandı ama bu işden bizde
çok büyük bir kazanç elde ettik adam bize şampiyonlukta en büyük katkıyı yaptı.
Gidersede bize kattıkları için Teşekkür ederiz. Gerçekten çok değerli winner bir oyuncu
kalırsada katkısı büyük olur. Gidersede yolu açık olsun gittiği yerdede başarılı olmasını isterim.