2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12396756 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mayıs 2016, 13:06:12
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
bu Gomez konusunda biz adamı iki senelik kiralamadık mı ? fiorentina ile görüşmeler bonservisini tamamen almak için mi olacak ?

Şimdi gelişmeler gösteriyor ki 2. yıl kiralık yani birnevi oyuncuyu ücretsiz almak için 20 Nisan'da almamız gerekiyormuş.

O yüzden şuan bonservis isteme hakkı doğdu Fiorentina'ya. Fiorentina şunu diyebilir zaten 10 a satsak 5'i benimdi ver 5 al. Fikret Orman da asla vermek istemeyecektir.

İtalyan kulüpleri para konusunda çok pisler biraz sancılı olur ve elbet bir şeyler koparırlar bizden. Gomez'in iş becermesi oldu bu da.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

bu Gomez konusunda biz adamı iki senelik kiralamadık mı ? fiorentina ile görüşmeler bonservisini tamamen almak için mi olacak ?
Opsiyon Nisan'da uzatılıyormuş galiba o süre geçti tabi.

Şimdi Fiorentina baya uğraştıracaktır bizi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ersoy

Şimdi gelişmeler gösteriyor ki 2. yıl kiralık yani birnevi oyuncuyu ücretsiz almak için 20 Nisan'da almamız gerekiyormuş.

O yüzden şuan bonservis isteme hakkı doğdu Fiorentina'ya. Fiorentina şunu diyebilir zaten 10 a satsak 5'i benimdi ver 5 al. Fikret Orman da asla vermek istemeyecektir.

İtalyan kulüpleri para konusunda çok pisler biraz sancılı olur ve elbet bir şeyler koparırlar bizden. Gomez'in iş becermesi oldu bu da.
Gomez'i de anlamak zor kardeşim fark 6 olmuş sampiyon mu olamıycaz. Şimdi cok rahat bizdeydi.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı tangaz

işte bu nedenle vizyon konusuna kızıyorum ben fio başkanı 15 milyonlardan bahsediyor şu aşamada bize 7den aşağı bırakmaya yanaşmayacaktır bonservisini...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mayıs 2016, 13:10:49
  • Beşiktaş / Bodrum
Gomez'i de anlamak zor kardeşim fark 6 olmuş sampiyon mu olamıycaz. Şimdi cok rahat bizdeydi.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sadece şampiyonluk değil Stat ve sonrasında gördüğü Beşiktaş'ın ihtişamından çok etkilendi.

Sene başı stadımız olsa Gomez çoktan imzalamıştı zaten.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Gomez kalmaya karar versin de Fiorentina işi de bir şekilde çözülür diye düşünüyorum.

Zor olur ki olacaktır ama bir şekilde hallederiz. Yeter ki Gomez kalmak istediğini söylesin.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@panic13  abi bu sene 43 puan aldık seneye 15  1 1 çok olası bence  :icool:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mayıs 2016, 13:13:50
  • Beşiktaş / Bodrum
Gomez kalmaya karar versin de Fiorentina işi de bir şekilde çözülür diye düşünüyorum.

Zor olur ki olacaktır ama bir şekilde hallederiz. Yeter ki Gomez kalmak istediğini söylesin.

Fikret Orman Fiorentina ile pazarlık ederken olacaklar;

https://twitter.com/Samedowski/status/712290256524079104?lang=tr
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mylife1903

sürpriz olmazsa 51 puan gelecektir içeride dışarda 10 galibiyet 4 beraberlik dahi olsa 34 puan eder ve totalde 85 puan yaparız bu bence normal sonuç olacaktır. dışarda 12 galibiyet 5 beraberlik dahi olabilir ve o zaman 92 puanla kırılması imkansız bir rekor yapabiliriz...
denklem cok basit @tangaz aslinda. korkudan titriyorum suan
gidecekler belli hergun yaziyoruz
8 adam, ya sozlesmesi bitiyor ya da faydasi olmadigi halde para aliyor.
ismail, serdar sozlesmesi bitenler
pektemek, veli, pedro, milosevic faydasi olmayanlar
kerim ve boyko satilsa bir zarari olmayacak olanlar
subotic, glik, rakitsky kaca mal olur bilmiyorum ama 10-12 arasi isterler herhalde bonservis gozum kapali veririm bunlardan birine
kaleye kiralik ospina mi olur zieler mi olur artik
gg ve caner alinir free
stoper icin yalcin bir sekil getirirlir gonlu alinip
orta alana musayi alirsin osmanlidan
donis olacak gibi pektemekin yerine, ben umari bitirdiler diye dusunuyordum o da olumlu
aras geliyor
8 etkisiz yerine hem yedek hem rotasyona hem 11 e faydali eleman

ulan su danismanligi baska firmaya yapsam iyi para isterdim, herifler primde verirdi almadigimi bildikleri halde.

Çevrimdışı OrhanAker

Fiorentinaya gomezin bir yıllık maliyeti 10 milyonu bulur bunun altına girmek istemezler.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yeni tip oyuncular kalın olmuyor Ribery kalın hızlılardan.

Bu oyuncuların en büyük savrunu savruklar. Ağırlık merkezleri yukarıda biraz daha eski tip oyunculara göre. Kerim de aynı sorun yüzünden aşama kaydedemiyor. Töre mesela bu sorunu yok kendi kafasına sıkanlardan.

Açıkçası uzun soluklu olmaz bu iş 2 yıl gelişirse burada zaten 2 yıl sonra iyi paraya gider buradan proje transferi.

Savarona :evillol: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı OrhanAker

Fikret Orman Fiorentina ile pazarlık ederken olacaklar;

https://twitter.com/Samedowski/status/712290256524079104?lang=tr
:kop:

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mayıs 2016, 13:16:10
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Opsiyon Nisan'da uzatılıyormuş galiba o süre geçti tabi.

Şimdi Fiorentina baya uğraştıracaktır bizi.
öyle ama gomez dönmek istemez bence o istekli olursa bu iş çözülür

Çevrimdışı mylife1903

Fiorentinaya gomezin bir yıllık maliyeti 10 milyonu bulur bunun altına girmek istemezler.

bu performansini gorunce, alip oynatalim verelim parasini der herifler belki ama bildigim italyada bu sene 3-4 takim biraz kuculecek. ama adam masaya eliyi guclu oturuyor. gomez cok konusuyordu burada simdi gidip firenzede konusmasi lazim. eskisi gibi gelir parami alirim tehdidi de islemez adamlar gel oyna gozunun yagini yiyim der.

Çevrimdışı cursedofdragon

söyledi ya dünyadan bir habersiniz valla :D

Çevrimdışı tangaz

bunun altına girmeyecekler ki en kötü 8-10 arası müşteri rahat bulurlar, bunun yarısı olan %50yi cebe atarlar birde oyuncu maliyetinden kar ederler totalde 15 milyon kara geçerler. ben o %50-50 işinin de kaçan opsiyonla birlikte hiç olmuş olabileceğini düşünüyorum...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Olaya bakın :busted_cop: :busted_cop:

"Özellikle savunma bölgesinde zaaflar yaşadığı belirtilen siyah beyazlılarda gözler stoper transferine çevrildi.

Malum1903’ün edindiği bilgiye göre; Beşiktaş’ın stoper transferindeki en önemli adayının 28 yaşındaki Polonyalı Kamil Glik olduğu öğrenildi.

Torino’lu oyuncu ile her konuda anlaşma sağlayan Beşiktaş Kulübü Yönetimi, İtalyan ekibi ile oyuncunun bonservisi konusunda pazarlıklarını sürdürüyor.

Torino’nun Kamil Glik için 10 Milyon Euro civarında bonservis ücreti istediği belirtildi. Polonyalı oyuncunun Torino ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Öte yandan bir diğer aday olan Liverpool forması giyen 31 yaşındaki Slovak oyuncu Martin Skrtel’in ise yıllık maliyetinin yüksek olması düşündürüyor.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Savaş

Malum site Glik haberini girmiş hemde özelinden kimsenin haberi yok sanırım :D

Buunların özel haberleri doğru çıkıyor içeriden alıyolar muhtemelen bilgiyi. Glik ile anlaşılmış Kulüple pazarlık yapılıyormuş.

Asın bayrakları. :D

Özellikle savunma bölgesinde zaaflar yaşadığı belirtilen siyah beyazlılarda gözler stoper transferine çevrildi.

Beşiktaş’ın stoper transferindeki en önemli adayının 28 yaşındaki Polonyalı Kamil Glik olduğu öğrenildi.

Torino’lu oyuncu ile her konuda anlaşma sağlayan Beşiktaş Kulübü Yönetimi, İtalyan ekibi ile oyuncunun bonservisi konusunda pazarlıklarını sürdürüyor.

Torino’nun Kamil Glik için 10 Milyon Euro civarında bonservis ücreti istediği belirtildi. Polonyalı oyuncunun Torino ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Öte yandan bir diğer aday olan Liverpool forması giyen 31 yaşındaki Slovak oyuncu Martin Skrtel’in ise yıllık maliyetinin yüksek olması düşündürüyor.
[ Son Düzenleme: 23 Mayıs 2016, 13:24:16 Savaş ]

Çevrimdışı Bishamon

Gomez şimdi başka takım istemez beni bırakın ben Beşiktaş'a gidicem derse adamlar çaresiz kabul etmek zorunda kalır ama tabi her şey Gomez'e bağlı.

Çevrimdışı panic13

@panic13  abi bu sene 43 puan aldık seneye 15  1 1 çok olası bence  :icool:

inşallah :)
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı mylife1903

bunun altına girmeyecekler ki en kötü 8-10 arası müşteri rahat bulurlar, bunun yarısı olan %50yi cebe atarlar birde oyuncu maliyetinden kar ederler totalde 15 milyon kara geçerler. ben o %50-50 işinin de kaçan opsiyonla birlikte hiç olmuş olabileceğini düşünüyorum...
aman abi hic girme o topa, ben de ayni sekilde dusunuyorum, uzatmadi herif ve butun hakkimizi kaybettik. okuyan yok mu su sozlesmeyi aramizda.
oku oku anlasilmiyor zaten yok burdan oraya giderse boyle
ordan buraya giderse soyle
sonunda hepsi usaga

Çevrimdışı Ensar

durum böyleyse iyi halt yedi gomez , gomez gibi bir oyuncu için para verilir ama yaptığı şey çok yazık yani
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ahmetx

Nisan ayında Gomezin tamam demesi durumunda Gomezi bedelsiz 1 yıl daha kiralıyacaktık , sonra da bonservisi elinde istediği kulübe gidecekti değil mi , şimdi bonservisiyle alma durumu var ya da bedelli kiralıyacağız yanlış mı bilmiyorum .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Etiketler: