2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12395859 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mayıs 2016, 12:51:38
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bunlar paylaştığı fotolar güncel :)
Altında yazanlar kendi yorumu

Ayrıca altta fenerli birisi Beşiktaş a git çok iyi bir hocaları var demiş :)

Olmuş sanırım iş :D

Yalnız adamlar yaşıyor..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mayıs 2016, 12:52:40
  • Beşiktaş / Bodrum
http://www.transfermarkt.com.tr/marko-pjaca/profil/spieler/205940

@Çağrı marko pjaca mı advivaj mı? seçimin ne olurdu???

Zor sordun @tangaz  Pjaca olurdu o bunun bir tık üstü çünkü ve biraz daha yatkın bizim sisteme.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Orhan

Yasakli link e gore Gomez kalmak istiyormus. Umarim dogru haberdir

Çevrimdışı cursedofdragon

Yasakli link e gore Gomez kalmak istiyormus. Umarim dogru haberdir

pek yalan haber yapmıyorlar onların sıkıntısı Beşiktaş'ı küçük düşürecek haberleri paylaşmak :)

Çevrimdışı FARUK

Olmuş sanırım iş :D

Yalnız adamlar yaşıyor..
Dün Şenol hoca bahsetti forvete 3. Olarak ve aynı zamanda kanatta da değerlendirebileceğimiz bir oyuncu olabilir demişti
Hoca genelde varsayım hayali şeyler söylemiyor
Aklında olanı söylüyor veya geçmişten örnek veriyor hep

Çevrimdışı Orhan

pek yalan haber yapmıyorlar onların sıkıntısı Beşiktaş'ı küçük düşürecek haberleri paylaşmak :)
O zaman hayirli olsun diyelim :friendship:

Çevrimdışı Tolga

İç sahada 46-47 puan toplayabiliriz :bandit:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tangaz

Zor sordun @tangaz  Pjaca olurdu o bunun bir tık üstü çünkü ve biraz daha yatkın bizim sisteme.

pjaca çok potansiyelli bence perisici geçecektir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mayıs 2016, 12:57:24
  • Beşiktaş / Bodrum
kime benzetirsin bu oyuncuyu :D

Coutinho sanırım düşününce.

Çok çabuk oyuncu dribling yeteneği ve hızı üst düzey. Ancak oyun aklının gelişmesi gerek olmuş oyuncu almıyoruz olacak oyuncu alıyoruz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çok çabuk oyuncu dribling yeteneği ve hızı üst düzey. Ancak oyun aklının gelişmesi gerek olmuş oyuncu almıyoruz olacak oyuncu alıyoruz.

Yani maşallah değil inşallah :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mayıs 2016, 12:58:35
  • Beşiktaş / Bodrum
pjaca çok potansiyelli bence perisici geçecektir.

Zaten yeni Perisic diyor Hırvatlar. Ancak Perisic de böyleydi ilk çıktığında sonra başaltı oyuncu olarak kaldı.

Pjaca'nın yolu da Liverpool veya Arsenal'e düşer.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mayıs 2016, 12:59:40
  • Beşiktaş / Bodrum
Dün Şenol hoca bahsetti forvete 3. Olarak ve aynı zamanda kanatta da değerlendirebileceğimiz bir oyuncu olabilir demişti
Hoca genelde varsayım hayali şeyler söylemiyor
Aklında olanı söylüyor veya geçmişten örnek veriyor hep

Evet Advijaj'ı işaret etti aslında.

Advijaj aynı zamanda Januzaj'a da çok benziyor. Şenol Güneş'in elinin nasıl değeceği çok önemli.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Bu advijajın asist gol sayısı fena değil.. Ama başkanın dediği 2-3 transferden biri değildir umarım.. Sosa giderse ozinin yedeği olabilir.. Sol kanatıda var.. Bedavaya alınırsa güzel olur.. Az yabancımız var zaten  .. Ama eğlenmeyi seviyo gibi.. Nasıl zaptedilir bilmiyorum.. Dağıtırsa burada şaşmam.. Sözleşmeyi çok yıllıklı yapmadan faydalı bi transfer olabilir.. ama hertürlü ÖNLİBERO şart!!!

Çevrimdışı mylife1903

ben seneye 47-48-49-51, bu 4 puandan birini iç sahada yazacağımızı ön görüyorum  :bandit:
yok abi onumuzdeki sezon senol gunes yahut yonetim sapitmazsa, taraftar da kendine ceki duzen verirse 51 puan yapariz iceride sonradan yavas yavas dusmeye baslar muhim olan iceride yenilmemek bence derbileri kazanip 1-2 mac beraberlik cikartsak bana yeter.
onumuzdeki sezon 51 puan cok muhim, takim deplasmanlari iyi oynuyor aslinda bilic zamani daha da iyi oynuyorduk deplasmanlari, 79-81 puan aliriz onumuzdeki sezon.
bu sezon gs, fb falan vodafone arenada bizi zorlayamaz, kendi evlerinde ise hakem falan kazaniyor herifler, deplasmanlarda cok puan kaybediyorlar. bu sene cok onemli.
17de 17 yapalim bir sikinti olmasin

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mayıs 2016, 13:00:36
  • Beşiktaş / Bodrum
Gomez bugün açıklayacaktı kararını demek kalmak istiyorum demiş.

O kadar bira ile boğaz keyfi yapsam ben o gece imzalardım  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mayıs 2016, 13:01:13
  • Beşiktaş / Bodrum
Yalnız biraz sancıya hazırlanın Fiorentina %99 pislik yapacak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mylife1903

ribery gibi herhalde ama o kadar gelisir mi acaba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mayıs 2016, 13:02:37
  • Beşiktaş / Bodrum
Beşiktaş’ın da listesinde olan milli futbolcu, sarı-lacivertlilerden yeni kontrat için ekstra 1 milyon Euro istedi. Fenerbahçeli yöneticiler ise, “Kendi oyuncumuza bonservis mi ödeyeceğiz?” diyerek bu talebi geri çevirdi.
Fenerbahçe ile sözleşmesi önümüzdeki ay sona erecek olan Gökhan Gönül arasındaki görüşmeler henüz sonuç vermezken, milli futbolcu geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla hiçbir kulüple anlaşmadığını duyurmuştu. Gökhan'ın Fenerbahçe ile anlaşma sağlayamamasının altında yatan gerçeğin "İmza parası talebi" olduğu ortaya çıktı. Gökhan'ın yönetimle yaptığı son görüşmede, "Bu benim son transferim olacak. Fenerbahçe'de kalmak istiyorum ama geleceğimi de düşünmek zorundayım. Bu nedenle sizden imza parası talep ediyorum" diyerek kulüpten ekstra 1 milyon Euro istediği öğrenildi. Fenerbahçe yönetimi ise bu talebe sert bir dille karşı çıktı.

ŞARTLARIMIZI SUNDUK

Yöneticiler, Gökhan'a, "Sen bizim oyuncumuzsun. Kendi oyuncumuza bonservis öder gibi imza parası mı ödeyeceğiz? Böyle bir şey kesinlikle olamaz. Biz sana şartlarımızı sunduk. Düşünmen için süre de verdik. Teklifimizi değerlendir ve bize bu konudaki son kararını bildir" dedi. Yönetimin önerilen sözleşme şartlarını değiştirmeyeceği belirtildi.

BEŞİKTAŞ'TAN 7 MİLYON EURO GARANTİ PARA

Gökhan Gönül'ün bu ısrarının sebebinin ise Beşiktaş ile yaptığı iyi niyet anlaşması olduğu öğrenildi. Gökhan'ın Beşiktaş ile 1 milyon Euro imza parası ve yıllık 2 milyon Euro garanti paradan 3 senelik anlaşma sağladığı, Fenerbahçe ile sözleşme imzalamaması halinde Beşiktaş'ın yolunu tutacağı kaydedildi. Siyah-beyazlıların Gökhan'a "Gel burada f. orman hazır" mesajını ilettiği bildirildi. Önceki gün de teknik direktör Şenol Güneş de, "Türkiye'nin en iyi sağ beki' olarak gösterdiği Gökhan'ı istediğini belirtmişti.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ensar

bu Gomez konusunda biz adamı iki senelik kiralamadık mı ? fiorentina ile görüşmeler bonservisini tamamen almak için mi olacak ?
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Tolga

Gomez bugün açıklayacaktı kararını demek kalmak istiyorum demiş.

O kadar bira ile boğaz keyfi yapsam ben o gece imzalardım  :evillol:
Hazır o kadar bira içmişken boş bir kağıda imza attırırız diye düşünüyordum :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

E tabi şampiyon da olunca komşuda pişer bize de düşer demişlerdir :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mayıs 2016, 13:04:12
  • Beşiktaş / Bodrum
ribery gibi herhalde ama o kadar gelisir mi acaba

Yeni tip oyuncular kalın olmuyor Ribery kalın hızlılardan.

Bu oyuncuların en büyük savrunu savruklar. Ağırlık merkezleri yukarıda biraz daha eski tip oyunculara göre. Kerim de aynı sorun yüzünden aşama kaydedemiyor. Töre mesela bu sorunu yok kendi kafasına sıkanlardan.

Açıkçası uzun soluklu olmaz bu iş 2 yıl gelişirse burada zaten 2 yıl sonra iyi paraya gider buradan proje transferi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mylife1903

kulubun tapusunu istemeseler bari, italyanlar akillidir, bedavaya vermezler gomezi, sozlesmeyi bir okuyabilseydik, kiralik kontrati devam edebiliyor mu, etmiyor mu? iki senelik galiba kiralik kontrati bizde, ayni sartlarda devam edebiliyorsak huzur icinde cozulsun bu is

Çevrimdışı tangaz

yok abi onumuzdeki sezon senol gunes yahut yonetim sapitmazsa, taraftar da kendine ceki duzen verirse 51 puan yapariz iceride sonradan yavas yavas dusmeye baslar muhim olan iceride yenilmemek bence derbileri kazanip 1-2 mac beraberlik cikartsak bana yeter.
onumuzdeki sezon 51 puan cok muhim, takim deplasmanlari iyi oynuyor aslinda bilic zamani daha da iyi oynuyorduk deplasmanlari, 79-81 puan aliriz onumuzdeki sezon.
bu sezon gs, fb falan vodafone arenada bizi zorlayamaz, kendi evlerinde ise hakem falan kazaniyor herifler, deplasmanlarda cok puan kaybediyorlar. bu sene cok onemli.
17de 17 yapalim bir sikinti olmasin

sürpriz olmazsa 51 puan gelecektir içeride dışarda 10 galibiyet 4 beraberlik dahi olsa 34 puan eder ve totalde 85 puan yaparız bu bence normal sonuç olacaktır. dışarda 12 galibiyet 5 beraberlik dahi olabilir ve o zaman 92 puanla kırılması imkansız bir rekor yapabiliriz...

Etiketler: