2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12401696 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Eğer bu doğruysa mükemmel hamle.

kimin yerine geldi ki :alala:

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Pektemek gol demekin yerine geldi  muhtemelen

Çevrimdışı SLYKRT

Ben gruptan çıkıp elenmeyi yeğlerim 2.turda
Kaç tur geçiyorsun ancak o maddiyatı puanı topluyorsun uel'de
Oda düşünülebilirde bilmiyorum içimden bir his bu takım uefa kupasını kazanabilir diyor.Artık uefa kupası bizim için ulaşılamaycak bir hedef değil.Ayrıca şuda var kura şansı yanımızda olur şampiyonlar liginde çeyerek final oynarız belki daha fazla sükse yaparız oda başka bakış açısı
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Pektemek gol demekin yerine geldi  muhtemelen

Pektemek'in yerine gelmemiştir mevkisi değil çünkü.
Ayrıca daha 19 yaşında olduğu için ileri dönük bir proje de olabilir.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mayıs 2016, 12:34:19
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
doğruysa mi :D abi adam kutlamalara geldi iki üç fotoğraf paylaştı burada konuşuldu felan :D gazete yeni uyanmış bugün haber yapmış :D

O transfer görüşmesi demek değil ki o zaman Perisic'i de alırız :D

Quareeeeesma Quareeeeesma oley oley oley  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ensar

iyi de haber direk adamın İstanbulda paylaştığı fotoğraf ve istanbula gelmesi üzerinden yapılıyor zaten :D :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Pektemek'in yerine gelmemiştir mevkisi değil çünkü.
Ayrıca daha 19 yaşında olduğu için ileri dönük bir proje de olabilir.
Forvette , forvet arkası da oynayabiliyor oyuncu. Yaşı genç , öğrenmeye , gelişime müsait ayrıca. Zaman gösterecek herşeyi elbette :)

Çevrimdışı cursedofdragon

forvet arkası oynuyor adam sosa yolcu o zaman :D

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bizim açık pozisyonumuzda oyuncu bolluğu var .Problem oluşmaz gelecek sene umarım.

Çevrimdışı SLYKRT

@SLYKRT gomez iyi oyuncudur ancak beşiktaşı kullanmayı planlayarak yola çıkmıştır, bu bağlamda adamlığı benim için soru işaretidir.

son cümlene gelecek olursak ben bunu küçüklüğümden beri ifade ederim zaten biz renkliler gibi günlük hedefler peşinde koşmadık hiç, bu sene 6 adama 10 milyon harcamayalım 2 adama 10 milyon harcayalım varsın gene şampiyon olmayalım ama bir sonraki sezon gene aynı planlamayı yapıp temeli sağlam atalım nasılsa ucuz 6 adamla şampiyon olamıyoruz varsın 3 sene sonra şampiyon olalım ama her yıl kaliteli 2 adam alarak ilerleyip 3 sene sonra sağlam güçlü uzun süreli başarı yakalayacak kadrolar kuralım, bunu yaparken de şeffaf olalım yeğlerim.
@tangaz  Abicim bizim ülke olarak kaybettiğimiz nokta burası profesyonelliğe hoş bakmıyoruz adamın buraya gelişide bir plan dahilindeydi ayrılırsada bir plan dahilinde olacak.Adamda duygusallığa yer yok adam tamamen profesyonel.Parayla işi olsa nisan ayında sözleşme imzalardı zaten.
Kadro planlaması konusuna gelirsek zaten genç bir yapı var elimizde.3 yıldır takımın iskeletini oluşturdular ve tab noktaya geldik ama artıkbu genç çocuklara tecrübe ve takım bütünlüğünü sağlaycak nokta atışlar lazım.Bu nokta atışlar hem takımın başarısı için hemde gençlerin gelişimi için.Bu sene gomez olmasa cenk bu seviyelere gelebilirmiydi.Rekabet her zaman güzel birşeydir.Şuanda yakaladığımız jenerasyona tecrübeli ve kaliteli isimler katarak Beşiktaşımızın ismini avrupada duyurmak şart artık
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı panic13

Seneye vodafone arenada en az 40 puanı cebimize koymamız lazım her sene FB'nin yaptığı gibi. Onun üzerine deplasmanda 30 üzerinde alacağımız her puan bizim şampiyonluğumuzu belirler.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mayıs 2016, 12:42:47
  • Beşiktaş / Bodrum
iyi de haber direk adamın İstanbulda paylaştığı fotoğraf ve istanbula gelmesi üzerinden yapılıyor zaten :D :D

Ben de  o yüzden gelmesi transferiyle ilgili haberi doğruysa mükemmel diyorum genç adam :D

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı OrhanAker

Gomez kalmak istediğini söylemiş yönetime.
Yasaklı link özel haber.. :)

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ensar

Ben de  o yüzden gelmesi transferiyle ilgili haberi doğruysa mükemmel diyorum genç adam :D
takip ettiğin bi oyuncu mu abi yorumun ne olur :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mayıs 2016, 12:44:19
  • Beşiktaş / Bodrum
Seneye vodafone arenada en az 40 puanı cebimize koymamız lazım her sene FB'nin yaptığı gibi. Onun üzerine deplasmanda 30 üzerinde alacağımız her puan bizim şampiyonluğumuzu belirler.

40 az bence. Bu sene 43 aldık zaten. En az 45 olmalı. 47 iyi performans olur. 15 galibiyet çıkaramayacaksak burada yuh bize.

Bizim açık pozisyonumuzda oyuncu bolluğu var .Problem oluşmaz gelecek sene umarım.

Gidenler olacaktır. Töre Quaresma ikisi birden gitme durumu var en az biri ayrılacak.

Kerim, Olcay, Aras Advijaj oluyor. Ancak Advijaj aynı zamanda 2. forveti yedekleyeceği için sorun olmaz diye düşünüyorum.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mayıs 2016, 12:45:19
  • Beşiktaş / Bodrum
takip ettiğin bi oyuncu mu abi yorumun ne olur :D

1.5 yıldır. Ziyadesiyle kaliteli ve potansiyelli.

Eğer bu oyuncuyu opsiyonlu alıyorsak Şenol Güneş bunu ilmil gibi işlerse ve arkadaş İstanbul gecelerinde dağıtmazsa ciddi kar yaparız bu transferden 3 sene sonra.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

ben 45+ die düzeltiyorum mesajını sevgili dostum  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Frei satilacak bence,

Çevrimdışı panic13

ben 45+ die düzeltiyorum mesajını sevgili dostum  :icool:

40 az bence. Bu sene 43 aldık zaten. En az 45 olmalı. 47 iyi performans olur. 15 galibiyet çıkaramayacaksak burada yuh bize.

En az 40 dedik zaten :D sizi mi kırcam 43-45 olsun :D

Çevrimdışı OrhanAker

Seneye zor puan kaybederiz şahsen ben rekor bekliyorum.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı FARUK

Bunlar paylaştığı fotolar güncel :)
Altında yazanlar kendi yorumu

Ayrıca altta fenerli birisi Beşiktaş a git çok iyi bir hocaları var demiş :)

Çevrimdışı Ensar

1.5 yıldır. Ziyadesiyle kaliteli ve potansiyelli.

Eğer bu oyuncuyu opsiyonlu alıyorsak Şenol Güneş bunu ilmil gibi işlerse ve arkadaş İstanbul gecelerinde dağıtmazsa ciddi kar yaparız bu transferden 3 sene sonra.
kime benzetirsin bu oyuncuyu :D

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı panic13

fenerin gs.nin uefa ile sözleşmesini bildiğim için söylemiyorum ama uefanın bu ve benzeri yaptırımları bir rakam verip (35den fazla olamaz gibi) bu rakamı geçemez şeklinde değil daha çok futbol gelirlerinin %...sını geçemez gibi oluyor ve yıllık ...milyon euro zarar edebilirsin şeklinde oluyor. fenerin şuan zaten oyuncu maaşları 35in çoook üzerinde bunu diyeceğine direkt men ederdi uefa bence yanlış bir bilgi vermiş olabilirsin...

Yok dediğin doğru, bu işlerden anlayan birinin yazısını oludum nette. O belirtmiş EUR 35,00 i geçmemesi lazım bu şartlarda diye.

Çevrimdışı tangaz

En az 40 dedik zaten :D sizi mi kırcam 43-45 olsun :D

ben seneye 47-48-49-51, bu 4 puandan birini iç sahada yazacağımızı ön görüyorum  :bandit:

Etiketler: