2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12396827 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Gecen sene okadar cok on libero pesinden kosup bu sene SL'e giderken almazlarsa buyuk hata yapar yonetim. Kaleci, stopper, sagbek, solbek, on libero ve ofansif oyuncu derken 6 oyuncudan bahsediyoruz. Gercekci gelmesede, kiralik, free, opsiyonlu derken olabilecek bir senaryo. Ozellikle Veli'den bu saatten sonra hayir gelmeyecegini (ki, Veli'den Senol hocanin sisteminde zaten hayir gelmez) goz onunde bulundurursak.
Vallahi ideali 8 yolcu
Mustafa, ismail, veli, kerim, boyko, serdar, pedro ve milosevic
Yabanci stoper, yerli stoper, sag bek yedegi, sol bek, orta sahaya turk, forvete genc pirpir ve kaleci
Butun para stopere
Yerli stoper takas
Yerli orta saha takas
Kaleci kiralik
Sag bek free
Sol bek free
Forvete pirpir takas

Çevrimdışı mylife1903

Saka mi yapiyorsun ? Ikinci gol bariz kaleci hatasi . Direk kenarina kaleci oyuncu yerlestiriyorsa o sekilde atlamaz oraya. Atlamasa Ismail gogsuyle indiriyor topu. O pozisyonda iso yerine caner , babacan yerine tolgayi koy su an tum forum kayniyordu tolga diye. Ikinci olarak da bugun Caner i seyrettikten sonra Ismaile agiz acilmaz. Canerin 70 dakikada yaopmadigi hucum katkisini 20 dakikada yapti. Ayrica Canerin kanat diger milli maclardaki gibi otobandi.
Cizgide gogusle top mu indirilir yahu, vurursun gider, ismail dalgin, vucudu sahada beyni istanbulda, konstrasyon, hucum katkisi derken adamlar icinden gecti ismailin yahu
Hucuma katkisi 7 sezonda 2 gol 2 asist adamin, hucuma hic cikmasin

Çevrimdışı mylife1903

Skrtel - Rhodolfo'da olur. Ben, Scofield - Haywire benzetmesi için söyledim. Jesus; çabuk, seri, manevralı, sol ayaklı... Kağıt üzerinde iyi duruyor, saha içi(?) Bu oyunculardan Agger ve Rhodolfo dışında hiçbiri savunmaya akıl katmaz.
@atalay marcelo-rakitsky rodolfo- rakitsky icin ne dusunuyorsun?

Çevrimdışı mylife1903

büyüklük degil abi ben sonuna kadar bizimle kalsın burda emekli olsun istiyorum hoca da öyle demişti daha önce ama bu akşam hedefleri arasında trabzon saydı o kafamı karıştırdı
Trabzona teknik direktor olmaz senol gunes, baskan olur bizden sonra

Çevrimdışı mylife1903

@atalay  Rhodolfo diyorsunuzda ben onun gelecek sene sağlıklı dönebileceğine ihtimal vermiyorum
ona güvenip yola çıkmak ne derece doğru önümüzdeki sene çok daha çetin geçecek bence
Rodolfo konusunda sikinti olabilir. Saglikli donse bile, senol gunesin dediklerinden anladigimiz pedro ve milosevic yolcu
Elde kaliyor rodolfo ve alexis, marcelo da kesin alinir. 3 stoper var, oraya bir tane elit stoper lazim, bir tane de turk oyuncu, arti joker yedek tosic. Yeterli olur. Bence marcelo ve alexisi gonderip maceraya girmeye gerek yok adamlar yarim sezondur burada alismaya baslamislardir. Tosic zaten yedek kulubesi icin faydali iki mevkiyi yedekliyor adam.
Mustafa- yalcin takasi olsa aslinda, o cocugun gonlunu almamiz lazim :lol:

Çevrimdışı Savaş

Yerli olarak Oğulcan Çağlayan'ı çok istiyorum. Potansiyeli yüksek bu adamın ve daha 20 yaşında. Geçen sene adı anılmıştı bizimle. Takas ve bi miktar paraya hallolur bu iş.

Gel de Holosko'yu arama! :D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Yerli olarak Oğulcan Çağlayan'ı çok istiyorum. Potansiyeli yüksek bu adamın ve daha 20 yaşında. Geçen sene adı anılmıştı bizimle. Takas ve bi miktar paraya hallolur bu iş.

Gel de Holosko'yu arama! :D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ya sorma @Savaş bu transfer donemlerinde holoskonun yoklugunu hissediyoruz, artik bir miktarimiz var ama holoskomuz yok
Simdilerde moda pektemek arti bir miktar olacak herhalde

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Gümüş
Te allam sinan gumus, o turk degil yahu belki sonradar cozerler, her ismi soyismi turkce olani milli takima yazsaydik, tolgay oynardi dun ilk 11.
Bu gsliler mal, sonra bize satasirlar, yok abartirmisiz bilmem ne, yahu besiktasli oyunculari benim kadar gomen var mi, herifler bu semihi atletikoya falan satma hayalleri kuruyorlardi.
Yabanci bir hoca olsa milli takimin basinda, gsden oyuncu almaz kadroya.
Sinandan da birsey olmaz, iki uc mac 11 oynasin, oyle atip atip gidemez, vura vura ogretirler turkiye liginde, semih tam facia astana macinda surungen gibiydi yerde, oyle futbolcu mu olur

Çevrimdışı mylife1903

Lokodan denisov vardi, unutuldu mu acaba, alsak o adami rahat rahat oynar bizde, sozlesmesi de bitiyor yanlis hatirlamiyorsam, lig bitti rusyada, icmeye baslamistir onlar hemen bir beyaz kagit ve dolma kalem

Çevrimdışı yigitcan1903

Avrupa şampiyonasından önce transfer beklentim yok

Tolgayla yeni sözleşme yapmasınlar,İsmail ve Pektemek'in biletini kessinler yeter bu dönemde
Marcelo'yu da istemiyorum,opsiyon kullanılmasın

Çevrimdışı Ensar

bunu sürekli söylüyoruzda burda renklilerin oyuncularına hayranlık bir türlü bitmiyor
caner Türkiyede fener ve gs dışında başka takımda oynayamaz çünkü hakemler ona asla
gösterdikleri müsammahayı göstermeyecekler saldırgan ve çirkin oyun tarzı bitincede bütün bomboşluğu ortaya çıkacak
italyaya gitsin burda söylüyorum kadroya bile giremeyecek onu orda kırmızı kart manyağı yaparlar.
GG ye gelince adamın sezon boyunca eh işte iyi oynadı diyebileceğimiz maç sayısı 5-6 yı geçmez
kötü bir oyuncu değil ama artık bitik fener imzalamamakta boşuna nazlanmıyor ucuza olursa imzalar
iyi bir yedek olarak sahaya sürer ama artık birinci sağ beki olarak düşünmüyor peki biz neden düşünelim
rakibimiz artık işe yaramaz dediği oyuncu için biz neden kurtarıcı gözüyle bakıyoruz.
Topalıda gördünüzmü peki özellikle isteyen arkadaşlara söylüyorum adam on metre karede oynuyor
benim tanıdığım Şenol Hoca bu oyuncuların üçünüde istemez Topalı kesin istemez
yaz be abi eline sağlık
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı SLYKRT

Sivasın şu zor döneminde atıfı alıp kanat forvet olayını çözebiliriz.Hem pas oyununa yatkım hemde bireysel yetenek ve son vuruş becerisi var.Defans içinde mustafa pektemek yalçın ayhan takasının ciddi ciddi düşünülmesi şart.Hem yerli rotasyonu hemde ligi tanıyan ve olgun bir kişilik.Bir adette winner ve kaliteli bir stoperle bu seneyi götürürüz.(Marcelo,rhodolfo,tosic,Yalçın,........?).Sol bek ve kaleci şart oğlu şart.Sağ kanat içinde hücumcu bir bek lazım.Oyunun sıkıştığı anlarda takımı rahatlata bilecek.
NOT:Dün şunu bir kez daha anladım ne kadar beğenmesekte bir olcay her takımda bulunmalı.Olcay girdikten sonra pas organizasyonu ne kadar rahatladı.
Milli takımlada ilgili olarak akrdeşim bu ozan kaç kilodur yaptığı bir iş yok.Bu takımda M. topal stoper oynayamaz orta alan otabana döndü.Defansif ağırlıklı takımın orta sahası bu akdar kolay geçilemez.Derhal defansa bir adam çağırmak lazım.Takımdan ismail,yasin öztekin,semih çıkarılıp  hasan ali kaldırım,sinan gümüş ve yalçın ayhan takviye edilmelidir.
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı aoguzd

Sivasın şu zor döneminde atıfı alıp kanat forvet olayını çözebiliriz.Hem pas oyununa yatkım hemde bireysel yetenek ve son vuruş becerisi var.Defans içinde mustafa pektemek yalçın ayhan takasının ciddi ciddi düşünülmesi şart.Hem yerli rotasyonu hemde ligi tanıyan ve olgun bir kişilik.Bir adette winner ve kaliteli bir stoperle bu seneyi götürürüz.(Marcelo,rhodolfo,tosic,Yalçın,........?).Sol bek ve kaleci şart oğlu şart.Sağ kanat içinde hücumcu bir bek lazım.Oyunun sıkıştığı anlarda takımı rahatlata bilecek.
NOT:Dün şunu bir kez daha anladım ne kadar beğenmesekte bir olcay her takımda bulunmalı.Olcay girdikten sonra pas organizasyonu ne kadar rahatladı.
Milli takımlada ilgili olarak akrdeşim bu ozan kaç kilodur yaptığı bir iş yok.Bu takımda M. topal stoper oynayamaz orta alan otabana döndü.Defansif ağırlıklı takımın orta sahası bu akdar kolay geçilemez.Derhal defansa bir adam çağırmak lazım.Takımdan ismail,yasin öztekin,semih çıkarılıp  hasan ali kaldırım,sinan gümüş ve yalçın ayhan takviye edilmelidir.

kulübümüz tarafından yalçın ayhan'a çok kötü muamele yapıldı, aklıma geldikçe üzülüyorum. istesek de gelmez artık.

http://www.milliyet.com.tr/yalcin-ayhan-besiktas-tan-zulum-basaksehir-2243122-skorerhaber/
[ Son Düzenleme: 23 Mayıs 2016, 09:55:41 aoguzd ]

Çevrimdışı Ensar

bu arada Allah zapata dan razı olsun adam bizi reddetti :D

Çevrimdışı yigitcan1903

kulübümüz tarafından yalçın ayhan'a çok kötü muamele yapıldı, aklıma geldikçe üzülüyorum. istesek de gelmez artık.

http://www.milliyet.com.tr/yalcin-ayhan-besiktas-tan-zulum-basaksehir-2243122-skorerhaber/
İstemiyorum hala,gelmesin

Çevrimdışı yigitcan1903

Demba haberi vardı bu arada dönse ne dersiniz kiralık  :D
Not: Evet duygusal bakıyorum

Çevrimdışı Ensar

htspor iğrenç derece de karalama bir haber yapmış. allah belanızı versin.

Çevrimdışı yigitcan1903

Fena koymuş şenol güneş,daha çok koyacak ama beklesinler

Çevrimdışı Ensar

Fena koymuş şenol güneş,daha çok koyacak ama beklesinler
çok acı çekiyorlar

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ne yapmışlar şenol hoca saglam giydiriyo :D

Çevrimdışı Ensar

ne yapmışlar şenol hoca saglam giydiriyo :D
sene başından kapmlardan beri yok şunu kovdu yok buna bağırdı , quaresma günayı osmanlı tokadı ile yere serdi vs

Çevrimiçi Koa_lAA

bu htspor un sahibi olan turgay ciner (kasımpaşa nın sahibi... dernek değil yani adam satın aldı k.paşayı..) bi ara üyeliği silinecekti.. öyle bir muhabbet vardı.. ihsan kalkavan, ciner, mansimov falan.. hepsinin üyelikleri silinecekti.. ne oldu o muhabbet... hala kulüp üyesimi bu arkadaşlar..

Çevrimiçi Koa_lAA

bu arada birde başımıza zarrab, para aklama falan filan çıktı ya neyse... idda sadece o yüzden konuşulcak konu değil... bakacaz görecez..

Çevrimdışı tangaz

bu arada birde başımıza zarrab, para aklama falan filan çıktı ya neyse... idda sadece o yüzden konuşulcak konu değil... bakacaz görecez..

ama buraya taşıyıp konuşup pirim vermiş oluyoruz hiç gerek yok bu eyyamcılara değil mi sevgili dostum, sütte leke var biz de yok  :ok:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Etiketler: