2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12406263 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Mayıs 2016, 21:27:19
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
İhtimali çok çok düşük olsa da Jesus Skrtel ikilisini kurabilirsek gerçekten mükemmele yakın geçeriz bu bölgeyi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Orada İsmail'in hatası şu.

Top İsmail'e gelirken İsmail'in biraz daha öne çıkıp topa gelişine vurup uzaklaştırması gerekirdi. Topu kontrol edip uzaklaştırmayı düşünmeyeceksin.

Direk dibinde kalıp topu beklersen kalecinle anlaşmazlığa düşersin sonra da golü kalende görürsün.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sol bek çok elzem ya ismail bizi delirtir böyle giderse sözleşme yapılmazsa ekstra 1 forma daha alacağım

Çevrimdışı onurturan

Şenol hoca inşallah 70 ine kadar Beşiktaşımıza hizmet eder büyük şans bizim için..

Çevrimdışı Türkay

Şenol Hoca Fatih Terimden daha iyi. Şu milli takım Şenol Hocamın elinde olsa off offff
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Şenol hoca inşallah 70 ine kadar Beşiktaşımıza hizmet eder büyük şans bizim için..
Aynen camia ile bütünleşti karakteri cuk oturdu bize...

Çevrimdışı brkntcnr

Şenol Güneş: "Ben, Gökhan Töre bana ne dese yapıyorum. Ancak o benim dediğim her şeyi yapıyor mu, o bir soru işareti."

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Mayıs 2016, 21:31:26
  • Beşiktaş / Bodrum
Şenol Güneş: "Ben, Gökhan Töre bana ne dese yapıyorum. Ancak o benim dediğim her şeyi yapıyor mu, o bir soru işareti."

Dün lafı çaktı. Bana çok şey öğretti bu sene dedi  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Töre bildiğin cins ego tavan :)

Çevrimiçi 38life

caner kötü caner savunma arkasına adam kaçırıyor demi :)

Alın size ismail formsuz caner bile ondan misli misli iyi.

Aylardır bağırıyorum. İsmailden daha iyi olmayan bir bek yok Türkiyede!!!!!

Çevrimdışı brkntcnr

Alan Shearer : Türkiye' nin 9 numarasında kendimi görüyorum.

Çevrimdışı onurturan

Aynen camia ile bütünleşti karakteri cuk oturdu bize...
En çok Mustafa yı seviyorum diyor :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Mayıs 2016, 21:35:06
  • Beşiktaş / Bodrum
Quaresma neden hep beni oyundan alıyorsun demiş hoca istersen kenara gel seni almak zorunda kalmam sonra girersin demiş ve tartışma bitmiş  :kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ensar

Quaresma neden hep beni oyundan alıyorsun demiş hoca istersen kenara gel seni almak zorunda kalmam sonra girersin demiş ve tartışma bitmiş  :kop: :kop:
müthiş adam ya :kop:
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Şenol Güneş'in zekasına hayranım. Jack London'ın kitaplarını okuyormuş, en beğendiğim yazarlardandır.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı mylife1903

Oziyi cikarip Mahmut tekdemiri oyuna almak hangi akla mantiga sigar ??

Ozi çıktıktan sonra elini kolunu sallayarak gelmeye basladi admlar
Buyuk futbol dusunuru ft oyle dedi, itaat edin ulan, koca i parator o adam, daha mi iyi biliyoz

Ben ozzynin yerinde olsam bir daha da gitmem milli takima

Çevrimiçi 38life

Alın İsmail'in yerine yedek sol bek

Tolgahan Çiçek. İsmailden daha kötü oynarsa ben kellemi vermeye hazırım. Yeryüzünde İsmailden daha kötü oynayabilecek futbolcu sayısı sınırlıdır zaten.

http://www.transfermarkt.com.tr/tolgahan-cicek/profil/spieler/279480

Çevrimdışı brkntcnr

Şenol Güneş'in zekasına hayranım. Jack London'ın kitaplarını okuyormuş, en beğendiğim yazarlardandır.
Martin Eden kitabını önerdi dün hocam yarın alacağım  :tabe: :tabe:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Orada İsmail'in hatası şu.

Top İsmail'e gelirken İsmail'in biraz daha öne çıkıp topa gelişine vurup uzaklaştırması gerekirdi. Topu kontrol edip uzaklaştırmayı düşünmeyeceksin.

Direk dibinde kalıp topu beklersen kalecinle anlaşmazlığa düşersin sonra da golü kalende görürsün.
Iste burada Avrupa alt yapisi ile Turkiye alt yapisi arasindaki fark ortaya cikiyor

Dolayisi ile Avrupa altyapisi almis Gurbetci oyuncularla Türkiye de yetisen Oyunculrin farkida..

Avrupa da tek pas ve Topu ayaginda bekletmeden çıkarmak ogretilirken

Bizim alt yapilarimizda topu once kontol edip veya topa basip sonra ayagindan cikarman öğretiliyor..

İşte bizim tamimlarimiz sirf bu mantalite yuzunden yillardir hizli hucum oyunu oynayamadi.. @Tolga
[ Son Düzenleme: 22 Mayıs 2016, 21:44:51 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tolga

Iste burada Avrupa alt yapisi ile Turkiye alt yapisi arasindaki fark ortaya cikiyor

Dolayisi ile Avrupa altyapisi almis Gurbetci oyuncularla Türkiye de yetisen Oyunculrin farkida..

Avrupa da tek pas ve Topu ayaginda bekletmeden çıkarmak ogretilirken

Bizim alt yapilarimizda topu once kontol edip ve topa basip sonra yagindan cikarman öğretiliyor..

İşte bizim tamimlarimiz sirf bu mantalite yuzunden yillardir hizli hucum oyunu oynayamadi.. @Tolga
Zaten bizim alt yapılarda birşey öğretildiğine inanmıyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Aylardır bağırıyorum. İsmailden daha iyi olmayan bir bek yok Türkiyede!!!!!
Canerin savunmasi yok diyenlere de selam olsun buradan :bye:

Rahem.Sterling gibi cok cabuk ve yetenekli bir adama nefes aldirmadi mac eksigi olmasina ragmen..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

İsmaeelll sampiyonlar ligi provası yaptı kalecinin alacağı topa vurdu.Oyun zekası sıfıra yakın.1 milyon euroya imza atıyorsa ikinci bek olarak

kalabilir.Yok beğenmiyorsa güle güle
5 yillik mi o 1 milyon euro, atiba oynuyor o paraya

Çevrimdışı brkntcnr

Şenol Güneş: Kadroda en çok Mustafa'yı seviyorum ben.

Oğuz Çetin: Ama yanınızda.

Şenol Güneş: Yanımda bile değil, tribünde. Sevgi başka.  :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Mayıs 2016, 21:44:02
  • Beşiktaş / Bodrum
Hocanın keyfi baya yerine yıllardır bunu beklemiş çok bariz.

Ancak en önemli özelliği yetinmiyor oluşu. Mükemmele en yakını istiyor. Bu bizim istediğimiz seri şampiyonluklarda en büyük etken.

Tamam yerel rekabet var illa ki yarıştıracaklar ama şu jenerasyon ile 5 yılda en az 3 ortalama 4 kez şampiyon olmamak için hiçbir sebep yok.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ensar

Canerin savunmasi yok diyenlere de selam olsun buradan :bye:

Rahem.Sterling gibi cok cabuk ve yetenekli bir adama nefes aldirmadi mac eksigi olmasina ragmen..
hahaha :D ya aynı maçı mı izledik acaba :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Etiketler: