2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12406169 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Goldeki pozisyonda oradan ara pasını düşünecek ve o pası atacak ligde iki oyuncu var. İkisine de sahibiz.
Olcayda düşünür belki ama ayağı yetmez :)

Çevrimdışı Berat

Olcayda düşünür belki ama ayağı yetmez :)

Olcay koşuyla yaratır o pası  :)

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2016, 01:26:11 atalay ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

25 milyon £, sonraki satıştan %25 pay karşılığında neden olmasın.
Biraz abartı olmadı mı :)

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2016, 01:26:21 atalay ]

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Önümüzdeki 5 senede 4-5 şampiyonluk düşünceleri yerleşmiş hemen hemen herkesin içine, ortam da hiç olmadığı kadar müsait aslında ama ben bu kadar iyimser bakamıyorum maalesef.
İnşallah yanılırım.

Tolga'nın sözleşmesinde +1 opsiyonu zaten devreye girdi ve önümüzdeki sene zaten bizde. Buna rağmen , maazallah elimizden kapan olur diye herhalde , 3 yıllık sözleşme imzalıyoruz.
İsmail'in menajeriyle pazarlıklar yapıyoruz, Oğuzhan'ın Sosa'nın aldığı paraya ikna etmek için...

Sezona Veli birkaç haftaya dönecek, Tolgay ikinci yarıda hazır olacak diyerek Atiba'yı sadece Necip'le yedekleyip başladık. Şükürler olsun Atiba insan üstü performans gösterdi de her maçta oynayabildi. N'Doye - Gomez olayı ilahi bir armağanmış, Erdal Bey'in açıklamalarından anlaşılan. Devre arası aylarca kaleci arayıp Tolga'yı bile kesemeyen Boyko'yu getirdik. Bu senenin önemi bu kadar ortadayken defansa yaptığımız takviyeler Marcelo ve Alexis

Yıllardır aynı hataları yapıyoruz, "bizim evladımız" kontenjanından hiçbir katkı sağlayamayan topçuları senelerce takımda tutuyoruz.
Ucuz olsun diye aynı bölgelere sürekli vasat transferler yapıp sonucunda daha fazla para harcayarak verim alamıyoruz.

Mali durumun, FFP kıskacının farkındayım, o yüzden bu transfer döneminde tek beklentim kullanabileceğimiz bütün parayı hiç acımadan tartışılmayacak bir kaleci ve sol beke yatırmak. En az bir üst düzey stoper , sağ bek ve Atiba'yla rekabet edebilecek birisi daha lazım ama ben hepsini bir arada halledebileceğimizi düşünmediğim için sol bek ve kaleciye fitim. Avrupada bir ilerleme kaydedemeyiz ama şampiyonlukta yine en iddialı biz oluruz.

Önceki senelere göre transferde çok daha iyi bir noktadayız, bunu rahatlıkla söyleyebilirim. Demek istediğim, öyle ligi 4 - 5 sene domine edebilmek için kadro yapılanmasını, transferdeki başarı oranını çok daha yukarıya çıkartmamız gerekiyor. Benim beklentim bu kadar yüksek değil sadece, umarım yanılırım.

Imza atarim. Ne evladi ya? Sanki 1920'lerdeyiz adamlar mactan sonra zeytin ekmek yiyip, spor olsun diye oynamaktalar. Ismail'in su an aldigi ucretin yarisina oynayacak ne adamlar bulunur. Ayni seyler Tolga icin de gecerli, Pektemek icin de. Adam aldigi maasin hakkini veremiyorsa ya azina razi olacak ya da yol alacak bu kadar basit. Bunun salya sumuk evlat, taraftar duygusal muhabbetlerine hic gelemem valla. Sanki butun ulke Rosalinda izleyen mahalle karilarindan kurulu, sirf futbolda degil her seyde bir duygusallik bir nostalji bir huzun ne bu ya?

Gitsin, Ismail ve Tolga sayesinde sampiyon olmadik biz. Su takimin ileri ucundan bir oyuncu ya da Atiba'yi cikar sampiyonluk elden giderdi. Fakat Tolga ve Ismail'in yerine kim olsa yine sonuc degismeyecekti. Oyunculara bulunmaz hint kumasi muamelesi yapmaktan vazgecmemiz lazim. Ha, ayrica benim icin bir Besiktas'in cocugu evladi muhabbeti olacaksa bu BJK degerleriyle yetismis ve bunu ispatlamis Atinc olur, begenmediginiz Necip olur. Ismail'de pek bir Besiktasli karakteri goremedik henuz.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Alin size Topal :akuma:

Kazma duz oyuncu diyince kızıyorsunuz
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tolga

Alin size Topal :akuma:

Kazma duz oyuncu diyince kızıyorsunuz
Stoperde oynadığını da unutuyorsun.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Oziyi cikarip Mahmut tekdemiri oyuna almak hangi akla mantiga sigar ??

Ozi çıktıktan sonra elini kolunu sallayarak gelmeye basladi admlar

Maca da bakiyorum bu arada, Cenk bu takimin 1. forvetidir. Bu artik tartisilmaz. Ayrica Ozan'in bu takimda yeri yok.

Bu arada Ingiltere milli takimi bitmis. Nereden nereye, Beckham, Shearer, Gascoigne, Owen, Scholes gibi adamlardan bu kadroya. Fakat Fatih Terim gene abuk sabuk oyuncu tercihleri yapiyor. Ismail'in girisi de hemen kendini belli etti bu arada solumuzdan yardira yardira gelmeye basladilar. :kop:

Stoperde oynadığını da unutuyorsun.
Orta sahada da ayni yan.pas geri pas baska hicbi cacik yok adamda , ayrica el bombasi

Maca da bakiyorum bu arada, Cenk bu takimin 1. forvetidir. Bu artik tartisilmaz. Ayrica Ozan'in bu takimda yeri yok.

Bu arada Ingiltere milli takimi bitmis. Nereden nereye, Beckham, Shearer, Gascoigne, Owen, Scholes gibi adamlardan bu kadroya. Fakat Fatih Terim gene abuk sabuk oyuncu tercihleri yapiyor. Ismail'in girisi de hemen kendini belli etti bu arada solumuzdan yardira yardira gelmeye basladilar. :kop:
Vay arkadaş Bende niye sagdan yaldir yaldir geliyor adamlar diyorum :ebebe: :ebebe:

Ismailin girdigini tamamen unutmuşum :bandit:

Çevrimdışı Tolga

Orta sahada da ayni yan.pas geri pas baska hicbi cacik yok adamda , ayrica el bombasi
Topal el bombasıysa artık söyleyecek sözüm yok :D

Çevrimdışı atalay

Oğuzhan, temas oyunlarında yetersiz. Temposunu yükseltmesi lazım. O zaman eşsiz bir oyuncuya dönüşecek.

Her an kirmizi gorebilecek bir oyuncu :bandit:

Ulan Ismail oyunda oldugun nasil belli oluyor butun pozisyonlari sag taraftan veriyoruz

Mac boyunca vermedigimiz pozisyonu ismail oyuna girdikten sonra 10 dakika icinde verdik

Oğuzhan, temas oyunlarında yetersiz. Temposunu yükseltmesi lazım. O zaman eşsiz bir oyuncuya dönüşecek.

Fizik yapmasi lazim, yasi genc. Sahaya bakinca GG ile birlikte en tifil oyuncu.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tolga stoper oynamaz ya ne alaka, orta sahada oynamalı orta saha zayıf selçuk, ozan, oğuzhan olmaz

Yediğimiz Gole bak ya yok boyle bisey

Ismaiiiiiiiiijllllllllll :s20: :s20: :akuma:

Çevrimdışı Ensar

Oğuzhan vücut yaparsa bütün kivrakligi gider. oğuzhan güçlendi sadece biraz daha güçlenmesi lazım
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Tolga

Tolga stoper oynamaz ya ne alaka, orta sahada oynamalı orta saha zayıf selçuk, ozan, oğuzhan olmaz
Topal stoper oynarsa tabi defoları ortaya çıkar.

Adam yokmuş gibi kaç maçtır stoper bölgesinde deniyor.

Bu arada Sakar Sakir golu yedirdi. Orada hadi ilk pozisyonda dustun, topa ayagi uzatip iskalamak nedir uzaklastirayim derken.

Çevrimdışı Ensar

neymar messi çok mu fizikli mesela
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Fatih terim israrla ayni hatayi goz gore gore yapiyor

Ne zaman Ozi ciksa dağılıyoruz bunu goruyor gördüğü halde yine oyundan alıyor nasil bir kafa bu ya :alala:

Çevrimdışı kyiv

İsmail her yerde İsmail. Seneye neye göre İsmail ile devam?

Etiketler: