2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12404266 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Berat

Beşiktaş da transfer hiçbir zaman bitmez  :D

Pıt pıt pıt :lol:

Çevrimiçi emre_1978

Önümüzdeki 5 senede 4-5 şampiyonluk düşünceleri yerleşmiş hemen hemen herkesin içine, ortam da hiç olmadığı kadar müsait aslında ama ben bu kadar iyimser bakamıyorum maalesef.
İnşallah yanılırım.

Tolga'nın sözleşmesinde +1 opsiyonu zaten devreye girdi ve önümüzdeki sene zaten bizde. Buna rağmen , maazallah elimizden kapan olur diye herhalde , 3 yıllık sözleşme imzalıyoruz.
İsmail'in menajeriyle pazarlıklar yapıyoruz, Oğuzhan'ın Sosa'nın aldığı paraya ikna etmek için...

Sezona Veli birkaç haftaya dönecek, Tolgay ikinci yarıda hazır olacak diyerek Atiba'yı sadece Necip'le yedekleyip başladık. Şükürler olsun Atiba insan üstü performans gösterdi de her maçta oynayabildi. N'Doye - Gomez olayı ilahi bir armağanmış, Erdal Bey'in açıklamalarından anlaşılan. Devre arası aylarca kaleci arayıp Tolga'yı bile kesemeyen Boyko'yu getirdik. Bu senenin önemi bu kadar ortadayken defansa yaptığımız takviyeler Marcelo ve Alexis

Yıllardır aynı hataları yapıyoruz, "bizim evladımız" kontenjanından hiçbir katkı sağlayamayan topçuları senelerce takımda tutuyoruz.
Ucuz olsun diye aynı bölgelere sürekli vasat transferler yapıp sonucunda daha fazla para harcayarak verim alamıyoruz.

Mali durumun, FFP kıskacının farkındayım, o yüzden bu transfer döneminde tek beklentim kullanabileceğimiz bütün parayı hiç acımadan tartışılmayacak bir kaleci ve sol beke yatırmak. En az bir üst düzey stoper , sağ bek ve Atiba'yla rekabet edebilecek birisi daha lazım ama ben hepsini bir arada halledebileceğimizi düşünmediğim için sol bek ve kaleciye fitim. Avrupada bir ilerleme kaydedemeyiz ama şampiyonlukta yine en iddialı biz oluruz.

Önceki senelere göre transferde çok daha iyi bir noktadayız, bunu rahatlıkla söyleyebilirim. Demek istediğim, öyle ligi 4 - 5 sene domine edebilmek için kadro yapılanmasını, transferdeki başarı oranını çok daha yukarıya çıkartmamız gerekiyor. Benim beklentim bu kadar yüksek değil sadece, umarım yanılırım.

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Sizce Tamer Tuna Beşiktaş td için yeterli mi ? Şimdi değil 2-3 sene sonra Şenol Hoca emeklilik kararı aldıktan sonra mesela

Çevrimdışı cursedofdragon

Manuel Fernandes mi ? Jose Sosa mı ?

Hadi bakalım :D

Çevrimdışı Berat

Sizce Tamer Tuna Beşiktaş td için yeterli mi ? Şimdi değil 2-3 sene sonra Şenol Hoca emeklilik kararı aldıktan sonra mesela

Daha dur şimdiden emekli etme hocayı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Geldiğinde düşünürüz  :tabe: Şimdiden onu da dert edersek hayat çekilmez olur  :tabe: Ama benim adayım Ersun Yanal  :D

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Tolga

Geldiğinde düşünürüz  :tabe: Şimdiden onu da dert edersek hayat çekilmez olur  :tabe: Ama benim adayım Ersun Yanal  :D
Şenol Hoca'dan sonra benim de adayım Ersun Yanal.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Mayıs 2016, 16:17:09
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

70'ine kadar çalıştırır hoca.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Mayıs 2016, 16:19:21
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Şenol Hoca'dan sonra benim de adayım Ersun Yanal.

Benim de aynı şekilde.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cisse557

Bu imza parasını kim çıkardı yahu eskiden böyle bir olay yoktu. Uefa FFP ayağına milleti kısıtlıyor şuna da bir el atsınlar. Yıllık aldıkları maaş neye yetmiyor.

Çevrimdışı murat baltacı

Henüz transfer sezonu yeni başladı bu eleştiri şuan çok yersiz.

Ve yaşını profiline girer misin @murat baltacı
Şampiyon olduk diye bazı şeyler unutulmasın diye yazıyorum kadro kurarken defans Allaha emanet diye makara yapıyoduk kendi aramızda bunu bile bile tek stoper almak daha doğrusu bitane kaliteli bitane idare edecek stoper almak hata olur fener defans oynamasına rağmen tek kajer yeterli olmadı biz hucum oynuyoruz her stoper bizde defans yapamaz belli özellikleri olmalı o özelliklerde kaliteli oyuncuda bulunur.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı nusretaslanturk

Benim de aynı şekilde.
bu oyun karakteriyle devam edeceksek bence de ersun yanal..
keşke alt yapı da kopyalasa A takımın oyununu..

Çevrimdışı Kemal

Agger'in bonservisi yok. Free..

Niye almıyoruz o zaman :)

Çevrimdışı nusretaslanturk

fenere çakallık olsun diye, kıvrandırıyoz  :evillol:

Fotomaçta bi başlık gördüm bugün
''Kartal, Fenerin parasına göz dikti''
[ Son Düzenleme: 22 Mayıs 2016, 16:39:17 nusretaslanturk ]

Çevrimdışı Kemal

Agger işte cl fln takacak bir adam değil keşke cl de oynamak istese , geçen sene bir kaç oyuncuyu cl yüzünden kaybettik

Çevrimdışı Efe

agger skertel bu adamlar ust duzey savunma hangisi boştaysa alsinlar 1 taneyi 2 si olursa bonus olur
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cursedofdragon

lick tv serdar aziz,skertel ve zapata isimlerini yazmış.

Çevrimdışı Kemal

Hepsine 2'şer milyon imza parasından aslında o savunma 13 milyona kuruluyor :D

13 e kursunlar,  8 bütçe var    veli / Delgado / Franco / Milosevic   bu 4 futbolcudan 5 m euro gelir , pektemekte Free basaksehir olur biter , ismail serdar ile birlikte   7 futbolcu maaşı azalacak ayrıca yeni açacağın 5 futbolcu maaşı için

Çevrimdışı Berat

Serdar ile harcayacağımız zaman ve para yerine Glik,Skrtel,Jesus veya Manoela'ya yönelsek daha iyi.

Çevrimdışı Kemal

Dedigim olacak işte serdar aziz zapata , inşallah bari serdar skrtel olur .

Çevrimdışı Kemal

Transfer dönemi ne zaman aciliyor

Çevrimdışı Zafer55

Bu imza parasını kim çıkardı yahu eskiden böyle bir olay yoktu. Uefa FFP ayağına milleti kısıtlıyor şuna da bir el atsınlar. Yıllık aldıkları maaş neye yetmiyor.
Bossman muhabbetine,
Başlık parası kalktı.
Yüz Görümlüğü geldi. :)

Çevrimdışı Efe

Transfer dönemi ne zaman aciliyor
harbi ne zaman resmi olarak aciliyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Paletli Vinç

son şampiyonluğumuzda kutlamaları sezon açılışına kadar bırakmamıştık nerdeyse şimdi hemen şampiyonlar ligi kadrosu kurmaya başladık seneyenin planları falan :ok: :claps:

Etiketler: