Önümüzdeki 5 senede 4-5 şampiyonluk düşünceleri yerleşmiş hemen hemen herkesin içine, ortam da hiç olmadığı kadar müsait aslında ama ben bu kadar iyimser bakamıyorum maalesef.
İnşallah yanılırım.
Tolga'nın sözleşmesinde +1 opsiyonu zaten devreye girdi ve önümüzdeki sene zaten bizde. Buna rağmen , maazallah elimizden kapan olur diye herhalde , 3 yıllık sözleşme imzalıyoruz.
İsmail'in menajeriyle pazarlıklar yapıyoruz, Oğuzhan'ın Sosa'nın aldığı paraya ikna etmek için...
Sezona Veli birkaç haftaya dönecek, Tolgay ikinci yarıda hazır olacak diyerek Atiba'yı sadece Necip'le yedekleyip başladık. Şükürler olsun Atiba insan üstü performans gösterdi de her maçta oynayabildi. N'Doye - Gomez olayı ilahi bir armağanmış, Erdal Bey'in açıklamalarından anlaşılan. Devre arası aylarca kaleci arayıp Tolga'yı bile kesemeyen Boyko'yu getirdik. Bu senenin önemi bu kadar ortadayken defansa yaptığımız takviyeler Marcelo ve Alexis
Yıllardır aynı hataları yapıyoruz, "bizim evladımız" kontenjanından hiçbir katkı sağlayamayan topçuları senelerce takımda tutuyoruz.
Ucuz olsun diye aynı bölgelere sürekli vasat transferler yapıp sonucunda daha fazla para harcayarak verim alamıyoruz.
Mali durumun, FFP kıskacının farkındayım, o yüzden bu transfer döneminde tek beklentim kullanabileceğimiz bütün parayı hiç acımadan tartışılmayacak bir kaleci ve sol beke yatırmak. En az bir üst düzey stoper , sağ bek ve Atiba'yla rekabet edebilecek birisi daha lazım ama ben hepsini bir arada halledebileceğimizi düşünmediğim için sol bek ve kaleciye fitim. Avrupada bir ilerleme kaydedemeyiz ama şampiyonlukta yine en iddialı biz oluruz.
Önceki senelere göre transferde çok daha iyi bir noktadayız, bunu rahatlıkla söyleyebilirim. Demek istediğim, öyle ligi 4 - 5 sene domine edebilmek için kadro yapılanmasını, transferdeki başarı oranını çok daha yukarıya çıkartmamız gerekiyor. Benim beklentim bu kadar yüksek değil sadece, umarım yanılırım.