2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12394268 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Zafer55

Euro 2016 başlamasan gomezi tutup agger skrtel gönülü alabilirsek sadece kaleci, sol bek ve ortasaha kalacak.

Bunları gerekirse 1 ay arayalım sorun değil ama şu üçlüyü bir
Halletmek gerek.

Orta saha derken  :alala:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Mayıs 2016, 13:24:00
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Orta saha derken  :alala:

Ortasaha derken ortasaha bildiğimiz Veli'nin yerine gelecek olandan.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı panic13

Selam arkadaşlar,

Öncelikle tekrar FFP kuralımızı hatırlatmak istiyorum kısaca;

1- beşiktaş'ın oyuncu alırken bonservise harcayacağı para, oyuncu satışından kazandığını geçemez.
2- bu bakiye bir sonraki seneye sarkamaz.

yani geçen sene 25 sattık, 12 harcadık. bu sene hiç satmasak da 13 harcarız diyemiyorsun. sene başında sıfırlanıyor.

not: bu arada bizim yönetim akıllıca bir hamle yaptı, ersan'ı ara transfer sezonu bittikten sonra sattı. yani oradan gelen 7 milyon euro'yu bu sene kullanabileceğiz.

2. çözüm ne? bonservisi elinde oyuncuları kapatalım, imza parası verince bonservis sayılmaz. ama bu da sorunları çözmüyor. çünkü alttaki maddeye takılıyorsun:

3- şirketimiz 2016/17 sezonu için azami 10 milyon avro başabaş hesap açığı vermeyi taahhüt etmektedir.

yani transferleri o şekilde yapsan da, sene sonunda dönüp dolaşıp sana giriyor.

10 milyon avro açık verme hedefi tutacak mı peki? 2015/16 sezonunda azami 20 milyon avro başabaş hesap açığı vermeyi taahhüt etmiştik. metin albayrak'ın açıklamasına göre, 13 milyon euro açık vererek kurtardık.
(stad açılışının zamanlamasının ne kadar mühim olduğu da ortaya çıktı bu arada.)

seneye şampiyonlar ligi'nden gelen parayla, 10 milyon euro açık verme taahhütünü tutturmamız mümkün, ama çok ince bir çizgideyiz. çünkü bu sene 25 milyon euro'luk futbolcu satışı yapmıştık, seneye ne kadar yapabileceğimizi kestirmek zor.

kısacası yönetimin transfer konusunda eli biraz bağlı. transfer bütçemiz ersan ve atınç'dan gelen 8 milyon euro'dan ibaret.

Kısa vadede satmayı ve para edeceğini düşündüğümüz 3 oyuncumuz var;

-Boyko
-Töre
-Q17

Bu oyuncuları satabilirsek, ŞL ve diğer gelirleri de düşündüğümüzde bu sene büyük ölçüde başabaş noktasını tutturabiliriz. Yalnız ilk önce Pektemek, Veli, Pedro ve Milo'nun kontratlarından da kurtulmamız gerekiyor. Çünkü oyuncu satışı ihtimal, kontratlar ise realite.

Benim hesabıma göre sadece Boyko satılacak. Diğerlerinin (Q17 ve Töre) elden çıkması benim için sürpriz olacktır. Bir de pedro, veli pektemek'i falan satarsak Oradan da EUR 2-3 milyon doğrultsak elimizde kabaca EUR 10-12 milyonluk bir transfer bütçemiz olacak bonservisler için.

En baştan beri söylüyorum; dediğiniz gibi 4-6 oyuncu gelmeyecek. Burada kendimiz yırtıyoruz, sonra hayal kırıklığına uğrayıp yönetime, taraftara sallıyoruz. Bu olmasın. En fazla 3+1 düşerse kaleci alınacak. Çünkü sadece free oyuncuları almak veya düşük bonservis vermek yetmiyor, maaş ve futbol kulübü giderleri de FFP hesabına dahil.

- Gökhan Gönül geldi diye varsayıyorum,
- Dedikodulardan anladığımız kadarı ile Skertel'da geldi.
- Bir tanede orta saha gelecek diyordum ama sanırım Şenol Hoca Tolgay'dan faydalanmak istiyor. O nedenle sol bek transferi yapılacaktır. Ben olsam sol bek transferi yapmazdım. Beck'i sol beke at (hoffenheim'da sol bek oynayıp, tekrar milli takım havuzuna girmişliği var), İso'yu onunla yedekle. GG sağ bek. Bek rotasyonu %70 çözülmüş olur. Bir sene sonra gerçek bir sol bek alırsın.
- Bana göre en önemli pozisyon kaleci. Kaleci mutlaka ama mutlaka çözülmek durumundadır. Tolga ile seneyi çıkaramayız. Tolga'nın %100 kurtardı dediğimiz tek bir tane maçı bile yok. Bazı maçlarda kritik kurtarışları var. Kaybettirdiği ise hesaplanamaz. Takımın iki kangreni Tolga ve ismail. Maça gidenler zaten bunu daha iyi anlayacaktır. Bazı arkadaşlar burun kıvırıyor ama Karcemaskas şu an itibarı ile Tolga'dan en az 2 gömlek iyi bir kaleci. Ve bence yan topları falan Tolga'dan çok daha iyi. Hazır sözleşmesi bitmişken mutlaka çökülmeli. Mutlaka kadroya katmamız lazım eğer Adler, Ospina, Kostil falan olmayacaksa.

Gökhan Gönül'ün bitmesine istinaden, beklentim şu şekilde arka alan için;

YENİ KALECİ
                              (TOLGA)

BECK     RHODOLFO     SKERTEL     G GONUL
(ISO)     (TOSIC)         (MARCELO)  (CIKARSA BECK BURAYA GEÇER)

Bu arada Gökhan Gönül transferi kötü değil. GG orta/iyi kalitede bir bek ve zaten o kalite bir bek almaya kalksak yine EUR 2-3 milyon bonservis EUR 1,5 civarı maaş vermemiz gerekebilir. Aynı hesap maliyet açısından.

Bir de şapkadan bir sol bek transferi çıkarsa benim için uygundur. Öncelikli hedefimiz ŞL'yi 3. bitirip ligi şampiyon bitirmek olmalı. ŞL'de gruptan çıkarız falan çok uçuk hedefler. Haa çıkarsak eyvallah ama planlama ona göre yapılamaz.

Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Metin albayrak nereye konuşmuş? Kaç transfer yapacagız dedi

Çevrimdışı cursedofdragon

nereden bu haber ?

Beşiktaş Transfer dedikodular sayfasından whatsapp'tan yazışma mesajlarını paylaştı :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Mayıs 2016, 13:27:05
  • Beşiktaş / Bodrum
Selam arkadaşlar,

Öncelikle tekrar FFP kuralımızı hatırlatmak istiyorum kısaca;

1- beşiktaş'ın oyuncu alırken bonservise harcayacağı para, oyuncu satışından kazandığını geçemez.
2- bu bakiye bir sonraki seneye sarkamaz.

yani geçen sene 25 sattık, 12 harcadık. bu sene hiç satmasak da 13 harcarız diyemiyorsun. sene başında sıfırlanıyor.

not: bu arada bizim yönetim akıllıca bir hamle yaptı, ersan'ı ara transfer sezonu bittikten sonra sattı. yani oradan gelen 7 milyon euro'yu bu sene kullanabileceğiz.

2. çözüm ne? bonservisi elinde oyuncuları kapatalım, imza parası verince bonservis sayılmaz. ama bu da sorunları çözmüyor. çünkü alttaki maddeye takılıyorsun:

3- şirketimiz 2016/17 sezonu için azami 10 milyon avro başabaş hesap açığı vermeyi taahhüt etmektedir.

yani transferleri o şekilde yapsan da, sene sonunda dönüp dolaşıp sana giriyor.

10 milyon avro açık verme hedefi tutacak mı peki? 2015/16 sezonunda azami 20 milyon avro başabaş hesap açığı vermeyi taahhüt etmiştik. metin albayrak'ın açıklamasına göre, 13 milyon euro açık vererek kurtardık.
(stad açılışının zamanlamasının ne kadar mühim olduğu da ortaya çıktı bu arada.)

seneye şampiyonlar ligi'nden gelen parayla, 10 milyon euro açık verme taahhütünü tutturmamız mümkün, ama çok ince bir çizgideyiz. çünkü bu sene 25 milyon euro'luk futbolcu satışı yapmıştık, seneye ne kadar yapabileceğimizi kestirmek zor.

kısacası yönetimin transfer konusunda eli biraz bağlı. transfer bütçemiz ersan ve atınç'dan gelen 8 milyon euro'dan ibaret.

Kısa vadede satmayı ve para edeceğini düşündüğümüz 3 oyuncumuz var;

-Boyko
-Töre
-Q17

Bu oyuncuları satabilirsek, ŞL ve diğer gelirleri de düşündüğümüzde bu sene büyük ölçüde başabaş noktasını tutturabiliriz. Yalnız ilk önce Pektemek, Veli, Pedro ve Milo'nun kontratlarından da kurtulmamız gerekiyor. Çünkü oyuncu satışı ihtimal, kontratlar ise realite.

Benim hesabıma göre sadece Boyko satılacak. Diğerlerinin (Q17 ve Töre) elden çıkması benim için sürpriz olacktır. Bir de pedro, veli pektemek'i falan satarsak Oradan da EUR 2-3 milyon doğrultsak elimizde kabaca EUR 10-12 milyonluk bir transfer bütçemiz olacak bonservisler için.

En baştan beri söylüyorum; dediğiniz gibi 4-6 oyuncu gelmeyecek. Burada kendimiz yırtıyoruz, sonra hayal kırıklığına uğrayıp yönetime, taraftara sallıyoruz. Bu olmasın. En fazla 3+1 düşerse kaleci alınacak. Çünkü sadece free oyuncuları almak veya düşük bonservis vermek yetmiyor, maaş ve futbol kulübü giderleri de FFP hesabına dahil.

- Gökhan Gönül geldi diye varsayıyorum,
- Dedikodulardan anladığımız kadarı ile Skertel'da geldi.
- Bir tanede orta saha gelecek diyordum ama sanırım Şenol Hoca Tolgay'dan faydalanmak istiyor. O nedenle sol bek transferi yapılacaktır. Ben olsam sol bek transferi yapmazdım. Beck'i sol beke at (hoffenheim'da sol bek oynayıp, tekrar milli takım havuzuna girmişliği var), İso'yu onunla yedekle. GG sağ bek. Bek rotasyonu %70 çözülmüş olur. Bir sene sonra gerçek bir sol bek alırsın.
- Bana göre en önemli pozisyon kaleci. Kaleci mutlaka ama mutlaka çözülmek durumundadır. Tolga ile seneyi çıkaramayız. Tolga'nın %100 kurtardı dediğimiz tek bir tane maçı bile yok. Bazı maçlarda kritik kurtarışları var. Kaybettirdiği ise hesaplanamaz. Takımın iki kangreni Tolga ve ismail. Maça gidenler zaten bunu daha iyi anlayacaktır. Bazı arkadaşlar burun kıvırıyor ama Karcemaskas şu an itibarı ile Tolga'dan en az 2 gömlek iyi bir kaleci. Ve bence yan topları falan Tolga'dan çok daha iyi. Hazır sözleşmesi bitmişken mutlaka çökülmeli. Mutlaka kadroya katmamız lazım eğer Adler, Ospina, Kostil falan olmayacaksa.

Gökhan Gönül'ün bitmesine istinaden, beklentim şu şekilde arka alan için;

YENİ KALECİ
                              (TOLGA)

BECK     RHODOLFO     SKERTEL     G GONUL
(ISO)     (TOSIC)         (MARCELO)  (CIKARSA BECK BURAYA GEÇER)

Bu arada Gökhan Gönül transferi kötü değil. GG orta/iyi kalitede bir bek ve zaten o kalite bir bek almaya kalksak yine EUR 2-3 milyon bonservis EUR 1,5 civarı maaş vermemiz gerekebilir. Aynı hesap maliyet açısından.

Bir de şapkadan bir sol bek transferi çıkarsa benim için uygundur. Öncelikli hedefimiz ŞL'yi 3. bitirip ligi şampiyon bitirmek olmalı. ŞL'de gruptan çıkarız falan çok uçuk hedefler. Haa çıkarsak eyvallah ama planlama ona göre yapılamaz.

Eline emeğine sağlık. Beck'i sola atıp Gönül'ü sağda kullanma kısmına bende sıcak bakıyorum.

Lakin benden bahsetmemişsin bu kez kırıldım. Üzdün :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu ismi ilk defa duydum. İsmine bakılırsa Türk asıllı Almanda değil.

alman türk değil :)

Çevrimdışı beşiktaşk

emre mor hakkında bir çok konu dönüyor ama bilgi 1. ağızdan olmak üzere menajeriyle konuşma fırsatım oldu burda bahsedemiyeceğim çok şey var. çünkü çok konuştuk . muzzi özcan menajeridir. Söylediği rakamı beşiktaş vermez. Menajerde biraz ketum o rakamın altına düşmem diyor. Yani sadece beşiktaş yok ilgilenen bir çok büyük yabancı kulüpler var. Menajerin bursa maçında türkiye'ye geldiği doğrudur schuster'in solundaki(fotoğrafa göre) muzzi özcan'dır. Yani emre mor'un menajeri.
[ Son Düzenleme: 22 Mayıs 2016, 13:34:15 beşiktaşk ]

Çevrimdışı panic13

Eline emeğine sağlık. Beck'i sola atıp Gönül'ü sağda kullanma kısmına bende sıcak bakıyorum.

Lakin benden bahsetmemişsin bu kez kırıldım. Üzdün :D

Qral yapmayacaksın, qral olacaksın :D LOL LOL LOL

Ya bahsedecektim karcemaskas kısmında ama şöhretimden faydalanmanı istemedim :D :D @Çağrı

Çevrimdışı Yado

iyi kaleci olması iyi yetiştirici olacağı anlamımı taşır :alala:
Belki iyi yetiştirici olabilir ama bunun deneme yeri Beşiktaş a takımı değildir.
diğeride bizde henüz o pozisyon boş değil daha bu gün Şenol Hoca söyledi
yani sambada gitmedi sadece kontratı doldu geçen senede dolmuştu gidiyorum dedi
yönetim tuttu Hocada bugün ben ondan çok memnunum dedi yönetimle tekrar anlaşır
yada uymaz gider arada para sorunu olabilir dedi. Yani şenol güneş geçer oyu vermiş
gerisi yönetimle sambadanın anlaşmasına bağlı gidersede yerine bu işi bilen bir profesyonel gelir.
ne olduğu belli olmayan Rüştü değil.

Abi önemli tecrübe ve kariyer olduğunu söledim sadece . Teknik kadro içerisinde sambade rolü yada yan rollerde başlangıç yapabilir gayet tabi . Sonuç olarak Türk futboundan 1 Rüştü Rençber geçti .
 Tabi ki teknik ekipte  başrol alacak tecrübesi yok şuan ama faydalı olabilir Şenol hocada isterse ve en önemlisi Rüştü digitürk'ten aldığı paranın  çok daha azına razı olursa
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı Kemal

Agger olayı direk ağızdan istiyoruz dediği için yorum yapıyorum gerçekleşirse Beşiktaş tarihinin unutulmayan stoperi olur Ragnar gibi herif ve cok duygusal tam bizim tribunlerle bütünleşir , bu sene fb ile çok andilar inşallah biz almazsak onlarda almaz .

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Mayıs 2016, 13:36:43
  • Beşiktaş / Bodrum
Beşiktaş ‘feda’ dedi, ‘cefa’ dedi, sonunda şampiyon oldu. Belli paralarla-prensiplerle güzel işler yaptılar. Doğru bildiği yolda devam eder, ‘ayağına sıkmazsa’ 4 yıl daha F.Bahçe ile G.Saray nal toplar.
Beşiktaş önce 'feda' dedi, paraları kıstı, sonra musluğu kıstı. Sonra 'cefa' dedi, Türkiye'nin dört bir yanında maç yaptı.
Aziz Yıldırım'a gitti Fikret Orman, 'Sizin sahanızda oynayabilir miyiz?' dedi. Aziz Yıldırım'ın cevabı enteresan!
'Sen önce bir Galatasaray'a git, onlar 'evet' derse ben de stadı vereceğim' dedi. Fikret Orman bunun üzerine Galatasaray'a gitti. Lise mezunlarından kurulu olan Galatasaray Yönetimi 'hayır' cevabını verdi. Yani Fikret Orman iki taraftan da ret aldı. Galatasaray vermeyince, Fenerbahçe de vermedi sahasını. Konya'da Ankara'da oynadılar, Olimpiyat Stadı'nda oynadılar, Başakşehir'de oynadılar. Bu karşı tarafla olan mücadeleleri...
Bir de kulübün içinde liderlik yarışı vardı. Ahmet Nur Çebi ve ekibi ile...
Ayrıca bir de Mete Vardar sorunu...
Yani tabiri caizse Çarşı da karışıktı.
Siyah-beyazlılar hem şampiyonluk mücadelesi verdiler rakipleriyle, hem de içerde bir liderlik kavgası... Sonunda liderlik savaşı da Fikret Orman'ın lehine bitti, Beşiktaş da şampiyon oldu.

Yeni bir dönemi başlattı

Aslında Beşiktaş'ın bu seneki şampiyonluğunun arkasında yatan olay şu...

Kulüp içi çekişmeleri her takımda olabilir.

Ama Beşiktaş belli paralarla belli prensiplerle öyle güzel işler yaptı ki;

Fikret Orman'ın söylediği bir cümlede olduğu gibi 'Herkesin bir düşündüğü bildiği vardır ama bir de Allah'ın bildiği vardır...' Sonucunda belli bir yere geldiler.
Aslında Beşiktaş'ın bilerek veya bilmeyerek bu seneki başarısı, Türk futbolundaki bir dönemin bitişi, bir dönemin başlangıcıdır. Yani milattan önce, milattan sonra diyebilirsiniz.
Burada bir dakika duralım...
Eğer Beşiktaş sistemini değiştirmez, şirazesini şaşırmazsa; bu bildiği doğru yolda devam ederse önümüzdeki 4 yılda bu Fenerbahçe ile bu Galatasaray nal toplarlar ve bu Beşiktaş çok büyük işler yapar.
Buradaki büyük tehlike Beşiktaş'ın içindeki grupların birbirlerine silah sıkması olur.
Yani ayaklarına...

Işıklar sönünce

Kupa töreni yapılıyor, muhabbetler iyi. Kakara, kikiri. Sonunda bir anda ışıklar sönüyor. Beşiktaş'a kupasını Federasyon Başkanı Yıldırım Demirören veriyor. Peki neden ışıklar sönüyor? Yıldırım Demirören ışıklarda gözükmeyip, tepki çekmesin diye. Peki niye tepki çekecek? Onu da bana sormayın, Yıldırım Demirören'e sorun...

Erman Toroğlu/Fotomaç
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Metin albayrak: hem agger hem skrtel'le ilgileniyoruz ikisinden birisini alacağız demiş.. yaw ikisinide alın 6-7 yıl birlikte oynadı bu adamlar..
Hadi ins ya ama Ikisini birden alalim 3 sene arkamiza yaslanip rahat rahat seyredelim maçları

Marcelonun opsiyonunu kullanmayiz ikisini alirsak , Rotasyon icin Tosic -Rhodolfo yeter
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Mayıs 2016, 13:37:36
  • Beşiktaş / Bodrum
Qral yapmayacaksın, qral olacaksın :D LOL LOL LOL

Ya bahsedecektim karcemaskas kısmında ama şöhretimden faydalanmanı istemedim :D :D @Çağrı

Oral diye okudum başta dedim ne oluyoruz çok mu samimi olduk tövbe tövbe bir yüzümü yıkayayım  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Metin albayrak: hem agger hem skrtel'le ilgileniyoruz ikisinden birisini alacağız demiş.. yaw ikisinide alın 6-7 yıl birlikte oynadı bu adamlar..
Agger-Skrtl ikilisine herkes hemfikir ve memnun olur sanirim :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yado

Yanlis bakiyorsun olaya. Kalecinin once yedigine sonra cikardigina bakacaksin. Kaldi ki illa ki kurtaris yapacak oradaki adam, Ismail'in actigi bazi ortalara bakip Ismail iyi adam demeye benziyor bu. Tolga yetersiz bir kaleci, dengesiz mental eksigi var. Turkiye'de sampiyonlugu olan takimlar arasinda en zayif kaleci bizde, ligde kac takimin as kalecisinden iyi kalecimiz var diyebiliyoruz? Benim sorunum Tolga'nin gol yemesi degil isterse net pozisyonlarda hic kurtaramasin ama en olmadik zamanda abuk sabuk goller yiyip, topu sahadaki on arkadasi yerine 20 metre onundeki rakip futbolcuya atip takimin moralini sifirlamasi. Arkanda Tolga varken rahat oynayamazsin, yaninda Ismail gibi adam varken de rahat oynayamazsin takimin sirazesini bozuyorlar. Ara sira iyi performans gosteriyorlar diye buna musamaha gosterilmez, her zaman 10/10 oynamasin ama bir standardi olmali futbolcunun o da mental yetenkler ve alt yapiyla alakali. Ne Tolga'da ne Ismail'de bu yok. Sorun orada.
Tamam hadi çıkardıklarına bakalım Beşiktaşın 34 hafta özetini izlediğimizde en az 5 maç yüzdeyüz 3-4 top çıkarıp maçın dönmesini engelleyen adam olmuş tolga . Bende çok eleştiriyordum tolgayı ama adamı dikkatli izlediğimde mahalle baskısı altında olduğumu fark ettim. Tolga , Rüştü'den sonra beşiktaşa gelen en iyi kalecidir kanımca !

Yanlış anlaşılmasın lütfen burada Tolga Süper Über , Tolgadan başkası yalan demiyorum ben ! Kabul çok kötü goller yiyip takıma zarar verdi ama kalecilerin kaderidir adam ilk yarı neredeyse hatasız oynadı döndü 1 maçta kendini bitirdi kalecilik bukadar nankör bi meslek ! Tolganın Adı nolito , feber  nebilim gianlugi felan olsa herkez tapardı ama adı tolga Vurun abalıya

Bir Paragrafta İsmaille Tolgayı karşılaştırmana açmak istedim . Sen resmen murat 131 ile Kia sportage i birbirine karıştırmışsın yapma
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Mayıs 2016, 13:39:51
  • Beşiktaş / Bodrum
Bild am Sonntag'a konuşan Gomez, siyah-beyazlı ekipte geçirdiği başarılı sezonun ardından Avrupa Şampiyonası için kendisini hazır hissettiğini, hedefinin kupa olduğunu söyledi.

Şampiyonluk yaşadığı Beşiktaş'ta kalıp kalmayacağı konusunda kesin kararını vermediğini belirterek, "Burada kalmayı kesinlikle düşünebilirim. Görüşmeler yeni başlıyor. Bu görüşmelerin ardından ne olacağı netleşecek" dedi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ensar

Hadi ins ya ama Ikisini birden alalim 3 sene arkamiza yaslanip rahat rahat seyredelim maçları

Marcelonun opsiyonunu kullanmayiz ikisini alirsak , Rotasyon icin Tosic -Rhodolfo yeter
marcelo için dün Şenol hoca hem olumlu hem olumsuz olduğunu söyledi. yani marcelo kesin kalıyor diye birşey yok. eğer hedeflediğimiz hamleleri yapabilirsek marcelo alınmayacak
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı worns

Şenol hocanın dün katıldığı programı izleyebileceğim bir yer var mı?

Çevrimdışı panic13

Oral diye okudum başta dedim ne oluyoruz çok mu samimi olduk tövbe tövbe bir yüzümü yıkayayım  :D

ABV 1 dakikadır aralıksız gülüyorum :D :D :D :D :D :D :D :D

Aman diyim... Aman diyim... :D :D :D :D :D :D

Çevrimdışı Kemal

Ben başından beri Aynısını söylüyorum agger skrtel yapmak bu kadar kolay duruyorken macera aramaya gerek yok uyum sorunu olmayacak ötesi var mı.

Şunu yapsınlar sana köfte ekmek değil rakı balık . 113 yıllık tarihte böyle stoper tandemi yok Beşiktaşın . Arkalarinada Mandanda yada Costili koy hatta Costil çok daha iyi gider , cl de çeyrek final yazarım takıma direk kim gelirse gelsin

Çevrimdışı Karabay

bende öyle okudum valla :D

Çevrimdışı Ensar

Tamam hadi çıkardıklarına bakalım Beşiktaşın 34 hafta özetini izlediğimizde en az 5 maç yüzdeyüz 3-4 top çıkarıp maçın dönmesini engelleyen adam olmuş tolga . Bende çok eleştiriyordum tolgayı ama adamı dikkatli izlediğimde mahalle baskısı altında olduğumu fark ettim. Tolga , Rüştü'den sonra beşiktaşa gelen en iyi kalecidir kanımca !

Yanlış anlaşılmasın lütfen burada Tolga Süper Über , Tolgadan başkası yalan demiyorum ben ! Kabul çok kötü goller yiyip takıma zarar verdi ama kalecilerin kaderidir adam ilk yarı neredeyse hatasız oynadı döndü 1 maçta kendini bitirdi kalecilik bukadar nankör bi meslek ! Tolganın Adı nolito , feber  nebilim gianlugi felan olsa herkez tapardı ama adı tolga Vurun abalıya

Bir Paragrafta İsmaille Tolgayı karşılaştırmana açmak istedim . Sen resmen murat 131 ile Kia sportage i birbirine karıştırmışsın yapma
ya adam iki kere uefa dan etti akhisar maçında Allah yardım etmese orda da ligi verecekti daha neyi konuşuyoruz abiler
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Zafer55

Ortasaha derken ortasaha bildiğimiz Veli'nin yerine gelecek olandan.

:) yok orasını anladım da.Öyle bir çalışma olduğu hakkında bişey okumamıştım.Yada kaçırmışım.

Çevrimdışı Eray

Şenol hocanın dün katıldığı programı izleyebileceğim bir yer var mı?

Etiketler: