2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12384785 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı onurturan

Romagnoli ve Rugani ile Italyanlar onlerindeki 10 yilin stopperlerini buldular bile. Biz hala Serdar Aziz, Ahmet Calik diyelim.

Seviye farki hala okadar yuksek ki.
italya ile stoper mevkiinde seviye farki hep oldu ve olacaktir.. onlarin en onemli ozellikleri ..

Çevrimdışı Efe

zapata der kacirim kesin alinmali bugun harika oynadi iyi oyuncu rodolfo zapata 2 lisi marceloya beraber iyi is yapar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bu arada formalar konusunda adidas baya degisiklige gitmis bizim formalarada farkli olacak bu sezon beyaz formadan cok umutluyum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı AigleBordeaux

bu arada formalar konusunda adidas baya degisiklige gitmis bizim formalarada farkli olacak bu sezon beyaz formadan cok umutluyum
efsane forma , beyaz ince siyah cizgili ve bordo forma degilmi?
[ Son Düzenleme: 22 Mayıs 2016, 00:57:09 AigleBordeaux ]
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Geçen senenin siyah forması efsaneydi bu sezonki formalar çubuklu dışında güzel değildi bence görsellik güzel olursa forma satışlarımız rekor düzeye ulaşabilir...

Çevrimdışı murat baltacı

Ne oldu simdi? Anlasmisiz falan gazetelere gore Zapata ve Skrtel ile.

Emre Mor'da guzel olur.
skrtel tamam zapata gereksiz olur acele etmeden skrtel in yanına iyi bi oyuncu bulunup sağlam bi tandem kurulabilir.

Emre çok güzel yatırım stili kerime benziyo yüksek bi potansiyeli var Şenol hocanın elinde uçar bu çocuk. töre satılır kerimde sürekli oynayacağı bi takıma kiralanır ben arfa alınırsa q7 de satılabilir arfa,aras,olcay,emre kanatları yeterli olur. Bu sene herkez ozi ve cenki konuştu seneyede aras,tolgay,emre mor konuşulur.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

Herşey iyi güzel stoperler falan konuşuluyoda caner erkin haberleri ne zaman çıkacak stoper mevki kadar sıkıntı sol bek uygun fiyata caneri alıp kafamızı rahatlatsak diğer mevkilere odaklansak süper olur bu konuda hiç haber çıkmaması canımı sıkıyo fener uefa kısıtlamasından sonra caneri tekrar geri alırsa üzülürüm.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı tayfun_bjk

Ersan'dan iyi olmayan Serdar Aziz stopere dusunulmemeli, zaten Ersan'dan gelen parayi da Bursa ister o zaman ne diye Ersan'i satip dokuz dogurduk defanssiz kaldik sezon ortasinda?

Zapata ve Skrtel ikisi de ust duzey adamlar. Oynatilmadigi Milan'da Juventus gibi bir takima karsi oyununa bakarak degerlendirmek olmaz. Kaliteli futbolcu kalitelidir, Gomez gibi. Gecen sene burada da Gomez'e kamyon, tank deniyordu bir iki sezon duzgun oynayamadi diye Fiorentina'da, simdi kimse laf edemiyor. Zapata da gelirse catir catir oynatir onu Senol Hoca.
:claps: :claps:

Çevrimdışı worns

İsmi geçen Aytaç Sulu'yu bu sene izledim. Bizde işe yarayabilecek bir stoper değil. Rotasyon için de gereksiz olur keza elde oyuncumuz var.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Zapata tamamlayıcı stoper olarakta mı olmaz?

Belki de Milan'ı kafasında bitirdiği için böyle oynamıştır bilemem..

İzleyen arkadaşlardan baya olumsuz yorum geldi, büyük kumar olacağa benziyor eğer alınırsa.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Kemal

Kurt Zouma bağ koparmişti belki İngilizler kiralarlar hiç denenmedi aslında bizde baş kurt olur o :)

Çevrimdışı tayfun_bjk

bursa serdar azizi fenere versin 8m euroya gerçi onlarında kayıt dışı parası kalmadı (kriterlere uygun kayıtlı harcama yapmalılar artık) . buradan şu sonuçta çıkar; fenere gelen yaptırımlara en çok üzülenlerden birisi bursa başkanıdır herhalde.. abiler ablalar ben bursadan topçunun kralıda olsa almayalım derim ozan tufanı koyun tüccarı gibi pazarlamadılarmı? azizse aziz biz artık bursaya bi tl bile vermeyelim bi zahmet karakterli takım karakterli strateji ile kurulur .

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Bir taş gibi stoper alıp, yanına adam almasak kiralasak daha mantıklı olabilir.

Oyuncu satmazsak eğer elimizdeki para belli çünkü..

-Mustafa Kemal Atatürk

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı can1903

Zapata risktir gelmemeli. Jesus kovalamalıyız.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kemal

Bu Boykoyu kim alacak bende hep onu düşünüyorum

Çevrimdışı Çağatay

Romagnoli ve Rugani ile Italyanlar onlerindeki 10 yilin stopperlerini buldular bile. Biz hala Serdar Aziz, Ahmet Calik diyelim.

Seviye farki hala okadar yuksek ki.

kaleyede donnarumma geliyor 15 senede o oynar
Hope for the Best, Plan for the Worst

Emre Mor gelirse yeni sezonda Cenk Tosun'u ilk 11de kanatta görebiliriz..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı ozgursum

Emre Mor gelirse yeni sezonda Cenk Tosun'u ilk 11de kanatta görebiliriz..
Cenk Tosun kanat oynayamiyor , Emre Mor gelirse zaten direk rotasyona sokulmaz daha 18 yasinda ilerisi icin alinir. Kupada ve ligde birkac macta anca sure alir ilk sene.

Çevrimdışı tayfun_bjk

artık duygusal olmanın çok anlamı yok bizlere ama tolga medyada biraz popüler oldu biraz olsun kendisini ifade edebildi diye burada görüyorum ki tolgaya ciddi anlamda sempati ve tolerans oluşmuş. Bu kötü birşey değil elbette forumdaki dostlarımın temiz kalbinden geçen bir ruzgar belki ama bu ruzgar sampiyonlar ligi bir puan yeten moskova macından sonra tolganın yumurtladığı topla  husranla sonuclanırsa bunu tolga kardesimizde bizde kaldıramayız. hatalar elbette olur futbolda ama bu krediyi tolga değilde mandanda, sirigu kullanabilecek belki. kaleci sorunu en büyük sorun hala. tolga en kotu zamanda cıkar panter olur tamam ama 2 sene uefadan elenirken aldıgı eleştirileri unutmamak lazım..

Çevrimdışı Yado

Hepsine katiliyorum. Tolga'ya katilamiyorum. Iki sene ust uste UEFA'dan Tolga yuzunden elendik.

Tolga'nın kurtardığı maçların puan hesabını yapsan kardeşim canı saolsun her insan hata yapar dersin. Önemli olan hata yapmamak değil önemli işini iyi yapmaya çalışmak . Tolga hata yaptı mı evet ama Benden Kocaman bir helali var Gomez 26 gol attıysa Tolga'da 26 gol çıkarmıştır. ( Ayrıca Gomez 2 Penaltı kaçırdı , Tolga 2 Penaltı kurtardı gereksiz ama bilgi bilgidir dimi ;))
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı Yado

Herhangi sol bek, deme sakin al sana ismail, der bu yonetim.
İsmail'in gitmeyeceğine okdar inandırdıkiler ki abi :) Hani kanser etmicek bi alternatif transfer edilirse herhangi biri olur demek istedim  :s20:
İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

Cenk Tosun kanat oynayamiyor , Emre Mor gelirse zaten direk rotasyona sokulmaz daha 18 yasinda ilerisi icin alinir. Kupada ve ligde birkac macta anca sure alir ilk sene.

Cenk Tosun antepte hep kanat oynadı, çokta güzel oynuyor.

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Yado

Rustu kaleci antrenoru olarak getirebilir aslinda iyide olur

Taffarel gibi efsane bir kaleci Gs de kaleci antrenoru , Musleranin bu performansında ciddi pay sahibi oldugunu düşünüyorum..

Taffarel nasil Ki Gs ve Brezilyada efsane bir kaleciyse , Rustude Turkiyede efsane bir kaleciydi..

Aslında Bugün Şenol Hoca'nın 2002 kadrosundaki oyuncularına antrenör , yönetici olarak daha çok şans vermemiz lazım falan derken direk aklıma Rüştü geldi. Sambade kim ya Rüştü varken ?

Olursa Takıma çok yararı dokunur bence . Dünya 3.sü , Avrupa 3.'sü ve Barcelona var adamın kariyerinde ayrıca Fb ve Beşiktaş ile lig  T.R.    kupası var adamın . Büyük TECRÜBE.
 iyi bir kaleci transferi kadar önemli bir hamle olur Keşke değerlendirseler hazır o pozisyonda takımda açık varken !
İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

Etiketler: