2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12346661 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı onder23

Eyvahlar olsun Şenol hoca tolga benim 1. Kalecim diyor

SM-P550 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Hoca 10 dakikadır Tolga güzellemesi yapıyor.

Çevrimdışı 38life

Ama yine de transfere açık olduğunu da belirtti. "İyi bir kaleci bulursak" dedi

Çevrimdışı Alper1903

Daha iyisini alırlarsa tolga'yı keserim diyor açıklamalarının alt anlamlarında.

Çevrimdışı Eray

Boyko giderse yerine iyi bir kaleci alınacak bu belli oldu...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

aynen toprağı seviyor  :D

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Buyursunlar İsmail ile sözleşme imzalasınlar . İsmail , Anderlecht'e falan gitmez. Ne bizim kulüpteki  kayrılma kollanma düzenini orada bulabilir ne de burada kazandığı paranın yanına yaklaşabilir. Gitti diyelim dayanamaz ,yarım en fazla 1 sezon sonra yurda geri dönüş yapar.
Mental, alt yapı olarak yetersiz Pektemek,İsmail tarzı futbolcular yedek olarak da takıma fayda sağlamaz. Neye kime inat edilerek, ne ispat edilmeye çalışarak, hangi maksatla böyle futbolcularla sözleşme yapılır anlamıyorum. 2 x 2'nin 5 olduğunu ispatlamaya çalışmak gibidir İsmail gibi futbolculardan fayda ummak Beşiktaş gibi hedefleri olan bir takımda.

Eline saglik. Hangi akla hizmet Pektemek'le o sozlesme imzalandi anlamis degilim. Bu adami kimse de almaz o maasi varken. Bedava gonderirsek belki. Ismail'i salin gitsin, Sampiyonlar Ligi'nde rezil olur geliriz. Takimda SL seviyesini kaldiramayacak pek cok adam var (Tolga, Olcay, stoperler basta olmak uzere) fakat Ismail kendi basina bir karadelik. Sabri ile herkes dalga geciyor, Sabri Ismail'in yaninda Cafu gibi kalir bek olarak, en azindan 6-7 asisti var her sene. Bizde senede 2-3 asistten fazlasini yapamayan Ismail'e kol kanat geriliyor, gitsin nere gidiyorsa ya. Birakin bakalim Anderlecht alacakmis, nereye aliyor Anderlecht Ismail'i. Yemesinler bizi.

Serdar Aziz lafi da geciyor, Serdar'in Ersan'dan fazlasi yok eksigi var. Ederi en fazla 3 milyon euro. Fazlasini istiyorsa Bursa hayrini gorsun, belki Valencia ona da 12 milyon euro veriyordur.  :lol:

Bu senenin basinda burada yirtti millet kendini ya ondan yazdim herkes cucak cucak geziyordu taraftar icin q7 getiriyorlar laflari donuyordu ondan paylastim

Dszudzsak icin o muhabbetler donuyordu, ben abartildigi kadar olmadigini Quaresma'nin daha faydali olacagini ta sene basinda soyledim. Quaresma da takima en cok katki veren oyunculardan birisi oldu, ustelik obur elemanin yari maliyetine geldi. Ayni sey Ozan Tufan icin de gecerli. Kariyerinde Bursa ayarinda takimlar disinda oynamamis bir adam bir senede 15 gol 15 asist yapmamissa o paralari etmez. Etmedigi de net goruluyor iste.

Çevrimiçi murat

şenol güneş boykoyu beğenmiyor kesin bilgi.@Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı Türkay

Töre Mahrez'den daha iyi dedi hocam.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ilhan mansız

Acaba Yunus Emre Boykoyu beğeniyor mu?  :D :D

Çevrimiçi murat

Acaba Yunus Emre Boykoyu beğeniyor mu?  :D :D
çok beğeniyor.ukraynada ayı kovalıyormuş boyko:D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Töre Mahrez'den daha iyi dedi hocam.
hocam güzel konuşuyor töre çok üst düzey potansiyel şuan %40 larında

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

şenol hoca kısaca diyor ki : boykoyu satacağız  :busted_cop:

Çevrimdışı onder23

Mustafa ya devre arası teklif var dedi hala geçerli mi o teklif

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Anıl

Dszudzsak icin o muhabbetler donuyordu, ben abartildigi kadar olmadigini Quaresma'nin daha faydali olacagini ta sene basinda soyledim. Quaresma da takima en cok katki veren oyunculardan birisi oldu, ustelik obur elemanin yari maliyetine geldi. Ayni sey Ozan Tufan icin de gecerli. Kariyerinde Bursa ayarinda takimlar disinda oynamamis bir adam bir senede 15 gol 15 asist yapmamissa o paralari etmez. Etmedigi de net goruluyor iste.
Böyle bir şey yok

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

İyide Senol hoca bunu ilk defa söylemiyor ki neden bu kadar şaşırdiniz :alala:

Ayni sozu Sene basinda da soyledi , Devre arası Boyko transfer edildiğinde de soyledi

Sene basi sirf Tolganin morali bozulmasin diye kaleci aldirmadi , Valdes ve Mandanda ile her konuda anlaşmıştık halbuki :) Hatta Valdes havaalanından döndü Hicanin son dakika VETOSU ile

Devre arasida aldirmayacakti da Yonetim taraftar tepkisi nedeni ile Kaleci aldi hoca oyuzden sesini cikarmadi..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Böyle bir şey yok

Var. Bursa bu adam icin 1.6 milyon bonservis 1.7 milyon maas verdi. Bize gelecegi donem 3-3.5 milyon eurolar konusuluyordu maas icin.

Kendi transferi degil cunku , yönetim tarnsferi , Tolgaya olan Taraftar tepkisi nedeni ile Yonetim tarafından yapilmis bir transfer..

Dikkat edin Marcelo da en az Alexis kadar hata yapmasina ragmen hatta Alexisten daha fazla hata yapmasina ragmen Marceloyu hic kesti mi Senol Hoca?? Kesmedi cunku kendi tarnsferi..
[ Son Düzenleme: 21 Mayıs 2016, 20:30:08 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mayıs 2016, 20:27:27
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Var. Bursa bu adam icin 1.6 milyon bonservis 1.7 milyon maas verdi. Bize gelecegi donem 3-3.5 milyon eurolar konusuluyordu maas icin.

Yanlış bilgi. Quaresma transferini normal göstermek için atılan yalan haberden ibaretti. 5 milyon bonservis 3 milyon maaş haberi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ergin1903

Senol hocanin bu konuşmasndan bile anlaşiliyor ki gökhan gercekten sıkıntılı.

[ Son Düzenleme: 21 Mayıs 2016, 20:35:06 Ergin1903 ]

İyide Senol hoca bunu ilk defa söylemiyor ki neden bu kadar şaşırdiniz :alala:

Ayni sozu Sene basinda da soyledi , Devre arası Boyko transfer edildiğinde de soyledi

Sene basi sirf Tolganin morali bozulmasin diye kaleci aldirmadi , Valdes ve Mandanda ile her konuda anlaşmıştık halbuki :) Hatta Valdes havaalanından döndü Hicanin son dakika VETOSU ile

Devre arasida aldirmayacakti da Yonetim taraftar tepkisi nedeni ile Kaleci aldi hoca oyuzden sesini cikarmadi..
Göremeyenler olur bu sayfaya da koyayim bunu dursun burada :busted_cop:

Çevrimiçi murat

Kendi transferi degil cunku , yönetim tarnsferi , Tolgaya olan Taraftar tepkisi nedeni ile Yonetim tarafından yapilmis bir transfer..

Dikkat edin Marcelo da en az Alexis kadar hata yapmasina ragmen hatta Alexisten daha fazla hata yapmasina ragmen Marceloyu hic kesti mi Senol Hoca?? Kesmedi cunku kendi tarnsferi..
yunus bence beğenmemesinin tek nedeni var o da senin dediğin değil.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mayıs 2016, 20:33:07
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Wyscout'tan futbolcuları izliyormuş hoca.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı EagleForce

Sampiyonluk gelince olumsuzluklar unutuldu. Butun stad her mac tepki gostermedikce Tolga ve Ismail oynamaya devam eder. Gerci 3-4'er yillik sozlesmeye imza attiktan sonra seneye tepki gostersen nolacak? CL'de iyi oynadigimiz bir maci Tolga'nin ya da Ismail'in hatasiyla kaybetme olasiligimiz cok yuksek. Ozelikle Tolga 2 kere yapti bu isi. Ayni hatayi 3. kere yapamaya ne denir bilmiyorum.

Etiketler: