2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12346800 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cisse557

Şenol Güneş 19:00 da asporda dediler 10 dakika geçti hala reklam uyuz oluyorum arkadaş ya.

Çevrimdışı Tolga

Şenol Güneş 19:00 da asporda dediler 10 dakika geçti hala reklam uyuz oluyorum arkadaş ya.
Başlıyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı 38life

20 gün içinde bir kaç transfer açıklanır bence. Hızlı bir transfer dönemi olabilir.

Çevrimdışı mylife1903

Sol açıktı . Sonradan sol beke evrildi Güvenç Kurtar zamanında takımda sol bek olmayınca, sol açık olarak verimsiz olduğu da görülünce .
En ileriden en geriye geldi iste simdi de saha disina cikmasi lazim. Top toplayici olmaz, rakibe topu cabuk verir, kontraya cikarken bizim takima gec verir topu

Çevrimdışı ilhan mansız

sosa için çinliler 15 milyon euro teklif etmiş. bizimkiler 20 istiyormuş. doğru mudur?

Çevrimdışı tangaz

20 gün içinde bir kaç transfer açıklanır bence. Hızlı bir transfer dönemi olabilir.

olmaz biz çingene pazarlıgını seweriz
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Panjandrum

Tolga ve Ismail ile sozlesme yenilenecegini ogrendigimden beri transfer sezonunu takip etmeyi biraktim. Gs Avrupa'da iki yil yok, keza Fb de maddi olarak bitip Avrupa'dan men cezasinin esigine gelmis. Senin yaptigin hareketlere bak. Gelecek sene lig sampiyonlugundan ve sampiyonlar liginde en kotu 3.lukten eminim fakat su iki sozlesme uzatma hamlesiyle feda sonrasi yeniden yapilanmanin sonuna gelindigi anlasiliyor. Fener'den de bitik Gokhan Gonul veya cirkef Caner alindi mi Demiroren donemine kesin donus yapmis olacagiz. Sonra tv programlarinda anlatsin baskan yetimin hakkini yedirmem diye. Ismail ve Tolga'ya verilen her kurus benim icin yetim hakkidir. Biri soyunma odasinda koybasi diye tezahurat yapilinca zip zip ziplar. Oteki kamyonla hatasina ragmen Akhisar macinda yedigi golleri pismis kelle gibi siritarak anlatir. Bu mudur bize yakisan futbolcular? Yetenegin Olcay, Necip, Serdar gibi kisitli olabilir ama sahada elinden geleni yaparsin buna lafimiz yok ama bu ikili saha disinda da benim tahammul sinirlarimi asmis vaziyette.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Şampiyonlar Ligi logosu sadece Şampiyonlar Ligi maçlarında formanın kol kısmına konuyor.

Bu yıl formada Türkiye bayrağı da olacak.
Ben buna karsiyim her zaman da söylüyorum bizim Armammiz zaten Turk bayragini temsil ediyor Armamizin icinde var , Ayriyeten koymamiza gerek yok

Renkliler koysun Turk bayrağını , Birinin armasinda Maydanoz var digerininkinde hic bisey yok Avusturya lisesinin logosu var :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

sosa için çinliler 15 milyon euro teklif etmiş. bizimkiler 20 istiyormuş. doğru mudur?

sosa ve Q ikilisine 30 versinler satalım  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi murat

yerini doldurduktan sonra 15 milyon güzel para.bu kadar büyük paralar bizim forumcuların dengesini bozar :D

Çevrimdışı Tolga

Ben buna karsiyim her zaman da söylüyorum bizim Armammiz zaten Turk bayragini temsil ediyor Armamizin icinde var , Ayriyeten koymamiza gerek yok

Renkliler koysun Turk bayrağını , Birinin armasinda Maydanoz var digerininkinde hic bisey yok Avusturya lisesinin logosu var :bandit:
TFF böyle bir kural getirdi kaç senedir de bu böyle :)

Çevrimdışı 38life

olmaz biz çingene pazarlıgını seweriz

Euro 2016 sebebiyle böyle olabilir ama.

Çevrimdışı mylife1903

Ohhhh ne guzel demissin @Yunus Emre Dökmeci ayni seyi ben de yazmistim bir zaman once, gerek yok turk bayragina, koyulmasin. Yanlis hatirlamiyorsam 101. Yilda yoktu bayrak.

Çevrimdışı 38life

Barcelona Arda'yı kaça satar acaba?  :bandit:

Çevrimdışı ilhan mansız

yerini doldurduktan sonra 15 milyon güzel para.bu kadar büyük paralar bizim forumcuların dengesini bozar :D
valla bu transfer dönemi çok hızlı başladı :D :D. alınacak oyuncu sayısı kurtlar vadisinde öldürülen kişi sayısını geçebilir. hayırlısı bakalım.

Çevrimdışı Tolga

Ohhhh ne guzel demissin @Yunus Emre Dökmeci ayni seyi ben de yazmistim bir zaman once, gerek yok turk bayragina, koyulmasin. Yanlis hatirlamiyorsam 101. Yilda yoktu bayrak.
Abi 101. yıl dediğin 2004 yılı oluyor :D

İstesekte istemesekte formaya konacak çünkü uzun zamandır bu böyle.

Çevrimdışı mylife1903

Abi 101. yıl dediğin 2004 yılı oluyor :D

İstesekte istemesekte formaya konacak çünkü uzun zamandır bu böyle.
@Tolga bu bayrak meselesi ozaman da vardi, ayrica kupayi alanda bayrak koyuyor formaya.
Simdi nasil soylesem, ibrahim altinsayin girisimleri ile formaya bayrak kullanilmamisti, diye hatirliyorum, belirtiyorum, kulislerde soyleniyor gibi yumusak gecisle bitireyim

Çevrimdışı Tolga

@Tolga bu bayrak meselesi ozaman da vardi, ayrica kupayi alanda bayrak koyuyor formaya.
Simdi nasil soylesem, ibrahim altinsayin girisimleri ile formaya bayrak kullanilmamisti, diye hatirliyorum, belirtiyorum, kulislerde soyleniyor gibi yumusak gecisle bitireyim
O zaman var mıydı o kural hatırlamıyorum ama son 7-8 senedir bu uygulama var.

Çevrimdışı mylife1903

O zaman var mıydı o kural hatırlamıyorum ama son 7-8 senedir bu uygulama var.
Olmaz olur mu eski formalari gozden gecir bizim, nerede turk bayragi varsa ya sampiyonuzdur ya da kupa bizimdir. 101. Yil haric.

Çevrimdışı Renton

Hoca cucak ve babele sıcak bakmadigini soyledi
See you in another life,brother.

Çevrimdışı brkntcnr

Şenol Hocam A sporda.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Hoca cucak ve babele sıcak bakmadigini soyledi
Cucak ve babel mi hangi okuz ilgileniyormus bunlarla, attan inip essege binecek degiliz, ismailden inip porsche olmasa da en azindan bir jaguara binmemiz lazim.

Çevrimdışı mylife1903

Fotolari koyalim bu bayrak olayiyla ilgili
Chealse maci

Eskilerden bir mac

Bu da fbye gelsin sergenden

Çevrimdışı Renton

Cucak ve babel mi hangi okuz ilgileniyormus bunlarla, attan inip essege binecek degiliz, ismailden inip porsche olmasa da en azindan bir jaguara binmemiz lazim.
Bu senenin basinda burada yirtti millet kendini ya ondan yazdim herkes cucak cucak geziyordu taraftar icin q7 getiriyorlar laflari donuyordu ondan paylastim
See you in another life,brother.

Çevrimdışı cessolupus

hay Allahım ya tolgaya övgüler yagdırıyolar cıldırıacam

Etiketler: