Tolga ve Ismail ile sozlesme yenilenecegini ogrendigimden beri transfer sezonunu takip etmeyi biraktim. Gs Avrupa'da iki yil yok, keza Fb de maddi olarak bitip Avrupa'dan men cezasinin esigine gelmis. Senin yaptigin hareketlere bak. Gelecek sene lig sampiyonlugundan ve sampiyonlar liginde en kotu 3.lukten eminim fakat su iki sozlesme uzatma hamlesiyle feda sonrasi yeniden yapilanmanin sonuna gelindigi anlasiliyor. Fener'den de bitik Gokhan Gonul veya cirkef Caner alindi mi Demiroren donemine kesin donus yapmis olacagiz. Sonra tv programlarinda anlatsin baskan yetimin hakkini yedirmem diye. Ismail ve Tolga'ya verilen her kurus benim icin yetim hakkidir. Biri soyunma odasinda koybasi diye tezahurat yapilinca zip zip ziplar. Oteki kamyonla hatasina ragmen Akhisar macinda yedigi golleri pismis kelle gibi siritarak anlatir. Bu mudur bize yakisan futbolcular? Yetenegin Olcay, Necip, Serdar gibi kisitli olabilir ama sahada elinden geleni yaparsin buna lafimiz yok ama bu ikili saha disinda da benim tahammul sinirlarimi asmis vaziyette.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi