Buyursunlar İsmail ile sözleşme imzalasınlar . İsmail , Anderlecht'e falan gitmez. Ne bizim kulüpteki kayrılma kollanma düzenini orada bulabilir ne de burada kazandığı paranın yanına yaklaşabilir. Gitti diyelim dayanamaz ,yarım en fazla 1 sezon sonra yurda geri dönüş yapar.
Mental, alt yapı olarak yetersiz Pektemek,İsmail tarzı futbolcular yedek olarak da takıma fayda sağlamaz. Neye kime inat edilerek, ne ispat edilmeye çalışarak, hangi maksatla böyle futbolcularla sözleşme yapılır anlamıyorum. 2 x 2'nin 5 olduğunu ispatlamaya çalışmak gibidir İsmail gibi futbolculardan fayda ummak Beşiktaş gibi hedefleri olan bir takımda.
Ooo ismail anderlet oy oy belcikada ismaili hali sahaya cagirmazlar yahu saka mi bu, bak hali sahada adam eksik olsa, kaleye gecirmezler besiktasin sol bekini.
Ne cakal bir menecermis bu ya sampiyonluk yolunda kulibe gitmeler, primli falan teklifler sunmalar, iyiki yonetici degilim haydari alip dalardim ben bu menecere, bir daha da kulupten iceri sokmazdim.
Yahu ismail kim, bugun besiktas biraksa takim bulamaz kendine. Adamin meneceri var. yahu gokhan tore, oguzhan, tolgay falan olursun alamanyalarda piyasan olur, bul bir menecer, hedefin olur yurtdisinda takim arar menecer falan , ismail tipi, pektemek tipi oyuncularin meneceri olsa ben yonetici olsam mnenecerine 5 kurus komisyon odemem, besiktasin cocugu denilen necip icin de dediklerim gecerli, soz konusu besiktas ise gidecek bos kagida basacaksin parmagini.