2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12344825 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Bishamon

Ligi 8. sırada bitiren liverpoolun lig ve avrupadaki 53 maçta 63 gol yemesini dikkate alınca Skertel ile ilgili kafamda soru işaretleri oluşuyor.
Bu sezon liverpoolu hiç izlemediğim için pek bir bilgim yok. Bu kadar golün çoğunlukla stoper ikilisinin (yada defans hattının) kötü performansı yüzünden mi yendiği, yoksa takımın komple kötü olup defansın anca bu kadarına mı mani olamadığını bilmiyorum. 
Liverpoolu bu sezon takip edip bilgilendirebilecek olan varsa sevinirim.

Liverpool'da 4.stoper

Çevrimdışı Berat

2012-2013 kadrosu
----------------Cenk------------------

hilbert---sivok---toraman---ismail

----------Necip------oğuzhan-----

Olcay------fernandes-------M.pektemek-

--------------Almeida-------------------
Nereden nere geldik  :halay:

+ Emre Özkan + Mehmet Akyüz + McGregor ve niceleri :D

Çevrimdışı Kemal

Emre mor , frei in kafasını kaldıran modeli :) bizde bu kadar topla oynar calima girerse abileri kesin döver :)

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Şu gidemediğimiz 2 yılı nezamn gececeğiz.. O  2 yıldan hala sıfır puan geliyor

3 yıl varmış daha

[ Son Düzenleme: 21 Mayıs 2016, 18:04:03 Uğur Uğurlu ]

Çevrimdışı Arena_

+ Emre Özkan + Mehmet Akyüz + McGregor ve niceleri :D

Oynamayan Sezer Öztürk'de dahil  :biggrinking:

Çevrimdışı Berat

Oynamayan Sezer Öztürk'de dahil  :biggrinking:

Hatırlatmasaydın iyiydi :D

Çevrimdışı alimm

şu ana kadar transferde ismi geçenlerde en iyi ikili k.glik - j.jesus olur... Zor ihtimal ama olursa da enfes olurrr...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Ersoy

Gelmez ama Glik gelirse super olur be.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Tolga

Serdar Aziz'i istesek bile alamayız çünkü Bursa onu bize vermez. Daha doğrusu ucuza vermez, bizde almayız.

Zaten almayalım da ne gerek var Serdar Aziz ile uğraşmaya.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı b.damatoglu

Serdar Aziz'i istesek bile alamayız çünkü Bursa onu bize vermez. Daha doğrusu ucuza vermez, bizde almayız.

Zaten almayalım da ne gerek var Serdar Aziz ile uğraşmaya.
Bursa 8 istiyor. J jesus için inter 7 istiyor

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

"Sezon bitti Beşiktaş'ı artık seyredemiyoruz." diyenler buyrun Beşiktaş E-Spor maçını seyretmeye:

http://besiktasarena.com/besiktas-jk-branslarimiz/besiktas-e-spor-subesi/725/

https://www.twitch.tv/riotgamesturkish

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

kimi almalıyız sence :)

Çevrimdışı Tolga

8 veren varsa buyursun satsınlar.

Çevrimdışı FARUK

şu ana kadar transferde ismi geçenlerde en iyi ikili k.glik - j.jesus olur... Zor ihtimal ama olursa da enfes olurrr...
Glik le ilgili yabancı sitelerde haber gördüm 2 3 tane 1 hafta önce ve 12-13 m euro civarında rakamlar geçiyordu içinde
Şimdi Glik bizimle anılınca hatırladım eğer bu bonservis ler doğruysa bizim için zor

Çevrimdışı Arena_

Sosa'yı kanada cekip forvet arkasına Zozulya olsa ne harika olurdu

Çevrimdışı alimm

Glik le ilgili yabancı sitelerde haber gördüm 2 3 tane 1 hafta önce ve 12-13 m euro civarında rakamlar geçiyordu içinde
Şimdi Glik bizimle anılınca hatırladım eğer bu bonservis ler doğruysa bizim için zor

Ekonomik olarak zor transfer onu kabul ediyorum... Lakin işte bi ihtimal = umut ;);)
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı mylife1903

Neuer gelse ona da hayır demem fena bir kaleci değil iş görür.

Kanata Neymar diye biri var Brezilyalı daha çok genç geleceğini iyi görüyorum.

Sol beke önerim ise Alaba bence ilerde dünyanın en iyi sol beklerinden biri olabilir senelerce transfer gerekmez.
Evet, evet iste harika liste ayni benim liste gibi
Ingiltere krali, rahtmetli baskan kenedi, tacsiz kral pele, bekinbauyer, kaleci mayer, biricit bardo, nadya komanaci ve fenerli cemil

Yahu ne adamlar yaziliyor, tamam sampiyonuz, sampiyonlar ligi var, taraftar super, ulke bizim ulke, deplasmanlar belli.

Çevrimdışı mylife1903

Buyursunlar İsmail ile sözleşme imzalasınlar . İsmail , Anderlecht'e falan gitmez. Ne bizim kulüpteki  kayrılma kollanma düzenini orada bulabilir ne de burada kazandığı paranın yanına yaklaşabilir. Gitti diyelim dayanamaz ,yarım en fazla 1 sezon sonra yurda geri dönüş yapar.
Mental, alt yapı olarak yetersiz Pektemek,İsmail tarzı futbolcular yedek olarak da takıma fayda sağlamaz. Neye kime inat edilerek, ne ispat edilmeye çalışarak, hangi maksatla böyle futbolcularla sözleşme yapılır anlamıyorum. 2 x 2'nin 5 olduğunu ispatlamaya çalışmak gibidir İsmail gibi futbolculardan fayda ummak Beşiktaş gibi hedefleri olan bir takımda.
Ooo ismail anderlet oy oy belcikada ismaili hali sahaya cagirmazlar yahu saka mi bu, bak hali sahada adam eksik olsa, kaleye gecirmezler besiktasin sol bekini.
Ne cakal bir menecermis bu ya sampiyonluk yolunda kulibe gitmeler, primli falan teklifler sunmalar, iyiki yonetici degilim haydari alip dalardim ben bu menecere, bir daha da kulupten iceri sokmazdim.

Yahu ismail kim, bugun besiktas biraksa takim bulamaz kendine. Adamin meneceri var. yahu gokhan tore, oguzhan, tolgay falan olursun alamanyalarda piyasan olur, bul bir menecer, hedefin olur yurtdisinda takim arar menecer falan , ismail tipi, pektemek tipi oyuncularin meneceri olsa ben yonetici olsam mnenecerine 5 kurus komisyon odemem, besiktasin cocugu denilen necip icin de dediklerim gecerli, soz konusu besiktas ise gidecek bos kagida basacaksin parmagini.

Çevrimdışı LuceGel

:D
 İnan bana 40 lı yaşlar en güzel yıllar. Tadını çıkar  :) @tangaz
Fuat denince Eskişehir kalecisi zalad ın  prekazinin kullanacağı frikik öncesi boşnakça ( Yugoslavca ) kardeş bu köşeye bu köşeye diye bağırması ve o köşeye atılan şutu yemesi gelir. gese 2 - 1 kazanmış ve şampiyon olmuştu. Fuat hoca yıllar sonra ortaya çıkıp ben de o dili biliyordum zalad bunu unuttu demiştir. Peki o günlerde nerelerdeydin be adam zalad denilen mahluk ben baraja söylemiştim diye kendini savunsa da baraj da o dili bilen oyuncu yoktur. Neden ingilizce dememiştir. Neyse sinirlerim zıpladı yine  :)
Abi Eskişehir maçından sonra barajdaki oyunculardan Burhanettin Zaladı köşeyi söylemeke suçlamış kendisinin göçmen olduğunu Yugoslavcayı çok iyi bildiğini zaten söylemişti ama basında fazla ses çıkmadı.İşin garibi biz buna rağmen Zaladı aldık bende hayret etmiştim.Belki Fuatta o dönemde söyledi çünkü basın olayı örtbas etti resmen :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı SLYKRT

Fatih Terim :Oyuncularımızın tranfer konularını bir an önce halletmeleri bizim için önemli.Gereğini söyledik.Umarım sonucu alırlar.
Yani gökhan gönül olayı ffp olayı üzerine sıcakken daha iyi bir şekilde sonuçlana bilir.Hayırlısı
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı mylife1903

Bu stoperlerden en az birisi gelecek :)

Skertel
Subotic
Kamil glik
Yaroslav Rakitsky
Juan Jesus
Nicolas N'Koulou
Agger
Pepe
Tek transferse raketci gelmeli, iki transfer subotic raketci olur ama para yetmez.
En temizi raketciye kasayi basip, sola caneri almak.

Çevrimdışı mylife1903

Bende sevmiyorum serdar azizi gerek yok o adama

Cok kotu stoper bence, daginik, savruk biraz hizli. Dany gelsin daha iyi

Çevrimdışı Tolga

2 çok iyi stoper transferi beklemeyelim. 1 tane çok iyi bir stoper alınır yanına da ortalama bir oyuncu alınır.

Marcelo'nun da bonservisi alınacak gibi. 2 stoper-Rhodolfo-Marcelo-Tosic yani böyle olur diye düşünüyorum.

3 kulvarda iddialı olmak istiyorsak 5 stoperle sezona başlamalıyız. Rahat rotasyon yapabilme açısından bu önemli.

Çevrimdışı mylife1903

:D
 İnan bana 40 lı yaşlar en güzel yıllar. Tadını çıkar  :) @tangaz
Fuat denince Eskişehir kalecisi zalad ın  prekazinin kullanacağı frikik öncesi boşnakça ( Yugoslavca ) kardeş bu köşeye bu köşeye diye bağırması ve o köşeye atılan şutu yemesi gelir. gese 2 - 1 kazanmış ve şampiyon olmuştu. Fuat hoca yıllar sonra ortaya çıkıp ben de o dili biliyordum zalad bunu unuttu demiştir. Peki o günlerde nerelerdeydin be adam zalad denilen mahluk ben baraja söylemiştim diye kendini savunsa da baraj da o dili bilen oyuncu yoktur. Neden ingilizce dememiştir. Neyse sinirlerim zıpladı yine  :)
@Hasan Tahsin abi sen seyide hatirlarsin bu gsliler eskisehirspor kalecisini dove dove gol atip sampiyonlugunu caliyorlar adamlar son macta galiba, babam anlatirdi hep, sonra es-es bunlari cumhurbaskanligi kupasinda yakaliyor 4 tane geciriyorlar bunlara

Etiketler: