2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12343793 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Necmi

forvet mi @Necmi abi  :alala: :alala:
pardon kafamda forvet dönüyor :o_o:
en rahat bölge en sıkıntılı yer olmaya aday o nedenle ben o tarafa odaklanmış durumdayım

Çevrimdışı murat

Abi sende mi :)
bu sezon yeterince kanser etti yaptı hatalara küfür edip sağı solu yumruklamaktansa izlemem oynadığı maçları.

ayrıca ismail hiç forvet olmadı 10 numaradan devşirme solbek solaçıktır kendisi. kariyeri boyunca da amatör dahil 5 gol attığı sezon yoktur ! nasıl parlak forvet adayı bu ?

sol açık sağ açık forvet demek zaten.yanlış bir kanı var forvet ve santrafor farklı şeylerdir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mayıs 2016, 17:05:52
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Gaziantepte sol açık olarak oynatılıyordu başta yanlış hatırlamıyorsam Çağrı. İskenderun'dan transfer edilirken 10 numara olarak transfer edilmiş olabilir belki onu bilemem.

Altyapı orjini 10 numara evet. Daha sonra 6-7 maç sol açık oynuyor ve sol beke evriliyor.

Ki o zaman gerçekten yetenekli bir oyuncuydu. Ancak yetenek ile oyun aklı çok farklı şeyler tabi ki.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

juan jesus bu videoda sol bek oynadığı anlarda var :)

Bu oyuncuyu alabilirsek yaşıda genç yanınada pepe'yi koyarsak müthiş olur :)

Rhodolfo,pepe,marcelo,juan jesus 4 brezilyalı :)

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Bi kadromu sabitleyemedim :))

Gomez/cenk

Sosa/frei    Ozi/tolgay   Töre/aras

Topal      Atiba

Caner/tosiç  Juan/marce  glik/rodol  GG/beck

Boyko/günay

sol açık sağ açık forvet demek zaten.yanlış bir kanı var forvet ve santrafor farklı şeylerdir.

2 çeşidi var

orta saha sağ
orta saha sol

sol kanat
sağ kanat

Çevrimdışı murat

juan jesus bu videoda sol bek oynadığı anlarda var :)

Bu oyuncuyu alabilirsek yaşıda genç yanınada pepe'yi koyarsak müthiş olur :)

Rhodolfo,pepe,marcelo,juan jesus 4 brezilyalı :)

4 brezilyalı çok fazla.gerçi elimizdeki brezilyalıların disiplin sorunu yok ama..birde pepe brezilyalımı?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mayıs 2016, 17:08:32
  • Beşiktaş / Bodrum

O bizdeki saçmalıklardan ötürü maalesef.

Striker, bitirici, vuruşçu demek normalde. Santrafor kim nasıl lugata kattı merak konusu.

Santra dediği şey burada muhtemelen Center yani orta alan for da forvet yani ileri anlamında. Merkezden ileri gibi saçma bir anlam yüklemişler.

Bknz. İngilizceyi öyle böyle katletmememek ( Chicken translate'in Allah'ı )
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yado

Aslında bu anlattıklarım Türkiyenin Türk futbolunun kanayan yarası . Belki biz burada çözemeyiz bu durumu ama belki bir yol açarız çözüm için.

Türk takımlarının içler acısı hali ortada , Uefadan darbe üstüne darbe yiyorlar .

Aslında bu iş sadece beşiktaş işi de değil. Fenerbahçe ozan tufana 8 milyonu nasıl verir ? Mehmet topuza , tabataya , hayroviçlere verilen paraları ne çabuk unuttuk?

Şuan ki beşiktaş yönetimini bu yüzden takdir ediyorum. adamlar dur diyor bu işe ! Başkanın bir sözü var bu klübün parasının 7 yetimin hakkı var nasıl çar çur ederim diyor. Allah başımızdan eksik etmesi fikret ormanı ve onun gibi adamları , İsmaillere tabatalara bilmem kimlere bu paraları verenlerinde 2 dünyada elim yakalarında hakkımı helal etmiyorum.
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı Berat

4 brezilyalı çok fazla.gerçi elimizdeki brezilyalıların disiplin sorunu yok ama..birde pepe brezilyalımı?

Portekizli

Çevrimdışı murat

2 çeşidi var

orta saha sağ
orta saha sol

sol kanat
sağ kanat

çok fazla açmaya gerek yok.sadece forveteen iyi örnek podolski santrafora gomez.ismaildende forvet olmazdı.orta yok gol yok.düzgün şut çekemiyor.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mayıs 2016, 17:10:39
  • Beşiktaş / Bodrum
Portekizli

Brezilyalı Pepe. Sonradan Portekizlilerden.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu yaz sona bırakmayalım lütfen. Zaten Avrupa Şampiyonası var. Oyuncuların değeri katlanabilir 1 maçta.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Berat

Brezilyalı Pepe. Sonradan Portekizlilerden.

Sürekli Portekiz milli takımında izlediğimiz için aklıma direkt bu geliyor.

Çevrimdışı murat

O bizdeki saçmalıklardan ötürü maalesef.

Striker, bitirici, vuruşçu demek normalde. Santrafor kim nasıl lugata kattı merak konusu.

Santra dediği şey burada muhtemelen Center yani orta alan for da forvet yani ileri anlamında. Merkezden ileri gibi saçma bir anlam yüklemişler.

Bknz. İngilizceyi öyle böyle katletmememek ( Chicken translate'in Allah'ı )
ozaman fm tabirleriyle konuşsak daha iyi olur.asında oradaki tanımlamalar en güzeli.sweper dmc dml winger amc mc oyuncuyu anlatmak için daha net tanımlar.şimdi mesela q7 veya törede aynı bölgede oynuyor ama forvet değil.

melez abi brazilyada doğmuş uyruğu portekizli ama farketmez :)

Ben pepe'yi lider vasıflı olduğu için istiyorum biraz da çirkef tam yokedici .

Pepe, Juan Jesus sürekli oynar rhodolfo ve marcelo yedekleri olur kötü olmaz bence abi takımda 2 tane brazilyalı var şuan rhodolfo'da tam görev adamı marcelo'da görev adamı bir yanlışları olmadı.

Jose Mourinho'nun biz sözü var abi stoperler aynı dili konuşuyorsa aynı ülkenin vatandaşı olursa birşey oluyormuş işte :D akllıma gelmedi.

bence aynı ülke vatandaşı olduğu zaman daha iyi uyum sağlıyorlar rhodolfo ve marcelo 2 si aynı anda çok göremedik ama tam uyumlu gözüküyordu defansımız sakatlık baş verdi bence rhodolfo sakatlanmasa rhodolfo ve marcelo baya güzel olurdu 2'sininde hava hakimeyeti iyi 2'sinin de ayağı orta seviyede :)

Çevrimdışı murat

şu çirkef oyuncu merakınıda anlamıyorum.bizim takımda beklediğimiz etkiyi yapmayacağı gibi takımıda bozar.bu çirkef oyuncular sadece saha içindedeğil saha dışındada çirkef oluyor.bakmayın aslında saha dışında melek gibi söylemlere.

Çevrimdışı Berat

şu çirkef oyuncu merakınıda anlamıyorum.bizim takımda beklediğimiz etkiyi yapmayacağı gibi takımıda bozar.bu çirkef oyuncular sadece saha içindedeğil saha dışındada çirkef oluyor.bakmayın aslında saha dışında melek gibi söylemlere.

Caner de farklı bir örnek buna bence.

Çevrimiçi Kartal Ç

Ligi 8. sırada bitiren liverpoolun lig ve avrupadaki 53 maçta 63 gol yemesini dikkate alınca Skertel ile ilgili kafamda soru işaretleri oluşuyor.
Bu sezon liverpoolu hiç izlemediğim için pek bir bilgim yok. Bu kadar golün çoğunlukla stoper ikilisinin (yada defans hattının) kötü performansı yüzünden mi yendiği, yoksa takımın komple kötü olup defansın anca bu kadarına mı mani olamadığını bilmiyorum. 
Liverpoolu bu sezon takip edip bilgilendirebilecek olan varsa sevinirim.

ligin en az faul yapan takımıyız gelene geç diyoruz bu yönden iyi değil abi ligde ki her takım değerlendiremiyor diyelim ancak şampiyonlar liginde affetmezler çirkeflik olarak hemen kötü algılanıyor rakip takımın forvetini çaktırmadan yiyip bitiriyor mesala pepe.Bunu ligimizden alves yapıyor rakip takımın forvetini korkutuyor maçın içinde sert bir faul yapıyor rakip takımın forveti birdaha alvesle 2 li mücadeleye girmek istemiyor gibi.

Çevrimdışı zekotha

Gomez/Cenk/Emre Mor

Ben Arfa/Olcay    Sosa/Avdijaj   Quaresma/Aminu

Oğuzhan/Tolgay     Atiba/Montolivo

Caner/Tosiç  Subotic/Marcelo  Glik/Rhodolfo  GG/Beck

Costil/Tolga

Çevrimdışı Berat

Gomez/Cenk/Emre Mor

Costil/Tolga

Kadro mühendisliğinin sonu yok bugün.

Çevrimdışı Necmi

Abi sende mi :)
bu sezon yeterince kanser etti yaptı hatalara küfür edip sağı solu yumruklamaktansa izlemem oynadığı maçları.

ayrıca ismail hiç forvet olmadı 10 numaradan devşirme solbek solaçıktır kendisi. kariyeri boyunca da amatör dahil 5 gol attığı sezon yoktur ! nasıl parlak forvet adayı bu ?

sol bek yazacağıma forvet yazmışım bu sezon benide kanser etti ama bu geçmişte alınmasını yanlış yapmıyor.
çok gençti ve üzülmezin yerini doldurabilecek bir oyuncuydu tam bir hücum bekti öndede oynatma şansı vardı.
o dönemlerde bu tip oyuncular için o paralar normaldi Athan akmana bak topuza bak bunlar şimdinin bakış açısıyla
bir milyon etmez ama o zamanlar bayağı değerliydi sen bu günün performansıyla ne zamanı değerlendiriyorsun
en büyük hata bu tam tersi de olabilirdi gencecik bir çocuk alıyorsun birde yd döneminde elindeki oyuncuyu
geliştirecek hiç bir adım atmıyordun o dönem sorgulanacaksa bu ismailin özelinde yapılmaz. ismail geldiğinde geleceği
olan bir oyuncuydu herkesin ümidi vardı sakatlandığında bile herkes ismailin iyileşip dönmesini bekliyordu.
şimdi konuşmak kolay kimseyi yerden yere vurmadan oturup bazı şeyleri tartmak lazım şu anda milli takım kadrosundaki
iki bekten birinden bahsediyoruz. Kaldıki Beşiktaş futbolcusu düşmanı Fatih terimin çağırdığı bir bekten bahsediyoruz.
Bizim için yeterli görmeyebilirsiniz tabiki takımımız için en iyisini isteyeceğiz ama bu ismailin şu anda Türkiyenin en iyi 2-3 beki içinde olduğu gerçeğini değiştirmez. Kadronda yerli bek olarak caneri alabiliyorsanki ben beğenmiyorum ismaili tutarsın çünkü yerine koyabileceğin
başka bir oyuncu yok. Bir çok arkadaş ilk onbire yabancıları yazıyor sonra kalkıp yedeğede yabancı yazıyor.
öyle bir lüks yokki. serdar gidiyor ve törede gitme ihtimali olan bir oyuncu 18 ine 7 tane türk koy ondan sonra ismaili istemiyorum tolgayı istemiyorum de
aslında buda yetmiyor türk oyuncularından birini sakat verdiğinde kulübeye alacağın ikinci bir türk oyuncu yok
şu an kadromuza girebilecek oğuzhan tolgay olcay kerim Tolga ismail cenk var en az bunların yanına 3-4 kaliteli isim
takviyesi gerekiyor yerli mesela yerli stoperimiz yok olmak zorunda Aziz bu nedenle değerli oluyor. beklerdede yerli olmak zorunda
GG de burda değer kazanıyor. Bizde hayati önem taşıyan bölge stoper ve kalecidir bunlar mutlaka kaliteli olarak alınmalı
zaten iyi isimler gelirse ben ismailli bir kadroya razı olurum. birde sol bek alıp bu bütçeyle stoper ve kaleci kalitesini düşürmektense
bunları yüksek tutalım GG olursa becki her zaman sola çekme şansımızda var olaylara isterik tipinde ergen tavrıyla yaklaşmak yerine gerçekci olmak gerekiyor.
3 oyuncuyla seneye gene şampiyon oluruz şl hayali kurmayalım boşuna ordaki en sağlıklı sonuç 3. olup uefaya kalmaktır.
bu kadro hiç bir tarafıyla şl de yükselmek için yeterli değil önümüzde buz gibi sevilla örneği var her sene uefayı alıp ama şl de başarı gösteremeyen bir takım
gerçekci olmak gerekiyor. Merdiven basamak basamak tırmanılır.

Çevrimdışı SLYKRT

Gomez/Cenk/Emre Mor

Costil/Tolga
2012-2013 kadrosu
----------------Cenk------------------

hilbert---sivok---toraman---ismail

----------Necip------oğuzhan-----

Olcay------fernandes-------M.pektemek-

--------------Almeida-------------------
Nereden nere geldik  :halay:
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı murat

satmadan alamadığımız gibi birde aşmamamız gereken bir maaş bütçesi var.bonservissiz dahi olsa messi+ronaldoyu alma şansımız yok.11+11 aynı ayarda as ve yedek kadro yapmamız pek mümkün olacak gibi değil.bir tarafı sağlam yaparken bir tarafı idare eder durumda bırakmak birazda bu yüzden.

Etiketler: