2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12342110 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Franco
Milosevic
Alexis

Gidiyor.

Rhodolfo
Marcelo (1.2 milyon € Satın alınıyor)
X
X

2 tane alıyoruz :D
Yedek olarak marcelo rodolfo ve tosiç yeter.. Gerisi yollanmalı

Çevrimdışı Yado

Sezonu bitirip kupayı aldığımıza göre ismail efendiyle ilgili bazı bilgiler vermek istiyorum form yöneticilerinin de izniyle
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı Ensar

Sezonu bitirip kupayı aldığımıza göre ismail efendiyle ilgili bazı bilgiler vermek istiyorum form yöneticilerinin de izniyle
bekliyoruz hadi bakalım
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı cursedofdragon

Yedek olarak marcelo rodolfo ve tosiç yeter.. Gerisi yollanmalı

yönetim marcelo yerine free olarak zapata'yı da düşünüyor olabilir :)

Rhodolfo,zapata görebiliriz 2 transfer bu şekilde olabilir :)

Çevrimdışı tangaz

@sallapati profil fotondaki fuat yamanı tanımayanlar varmış çok değişmiş muş gibi yorumlar okudum büyüklerimizden, oysa ben ilk bakışta onu tanımıştım yanakları azcık doldurdun mu al sana şimdiki fuat yaman  :bandit:

acaba yaşlılık emaresi falan olabilir mi @Hasan Tahsin abi  :D

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Bu arada kaç yıldır sıkıldım 4 2 3 1 den 3 5 2 oynasak birazda :))

Çevrimdışı Bishamon

4-3-3 olsun :D

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı SLYKRT

atiba-sosa-ozzie ve gomez anayasanın ilk 4 maddesi gibidir.. takımda yerleri değiştirilemez.. satılamaz, satılması teklif dahi edilemez. :bandit:
:claps:
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı murat

Bu stoperlerden en az birisi gelecek :)

Skertel
Subotic
Kamil glik
Yaroslav Rakitsky
Juan Jesus
Nicolas N'Koulou
Agger
Pepe
alınacaksa bunlardan biri olmalı.serdar aziz nedir,alexis kalsın tercih ederim serdar azize

Çevrimdışı tangaz

skrtel-agger / skrtel-jesus tandemi yapılıp sola da caneri koyalım kaleci tolga'ya bile ses çıkarmam  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bende sevmiyorum serdar azizi gerek yok o adama

Çevrimdışı sallapati

@sallapati profil fotondaki fuat yamanı tanımayanlar varmış çok değişmiş muş gibi yorumlar okudum büyüklerimizden, oysa ben ilk bakışta onu tanımıştım yanakları azcık doldurdun mu al sana şimdiki fuat yaman  :bandit:

:evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı murat

arkadaşlar sizlerden ricamızdır bu mesaj'ı herkes beşiktaşımızın mail adreslerine mail atması engelliler için destek olun atatürk olimpiyat stadyumundaki gibi engellilerin saha zeminini rahatça görebilmesi için işlemler yapılmasını istiyoruz kulübümüzden sizlerinde bize destek olmasını istiyoruz bu mesajı benin gibi engelli olan yiğit kardeşim yazmıştır kendisine tüm engelliler adına teşekkür ediyorum. Change org'da imzalamasını ve orada ki metini kulubumuze mail atmasını rica ederiz teşekkürler

https://www.change.org/p/beşiktaş-jk-vodafone-arena-da-engelli-rampası-istiyoruz?recruiter=314214591

@canergiray77 bağlantıyı kontrol et.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

skrtel-agger / skrtel-jesus tandemi yapılıp sola da caneri koyalım kaleci tolga'ya bile ses çıkarmam  :bandit:
Ospinayı da aldık mı kaleye uefayı zorlarız alabiliriz de

Çevrimdışı Kemal

Çok oldu öyle be abi... alexis + gol demek + bir miktar da badem olabilir  :D:D:D

Gol demek Başakşehir e gidecek bende basaksehir formasi alacam

Çevrimdışı MUSTAFA_

Serdar Aziz konuşuluyor da bu adamı yerli olması dışında çekiciliği ne  :alala: Açıkçası genç bir stoper alsak daha bile iyi olur. Çünkü Serdar gelince de yedek olacak  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Ospinayı da aldık mı kaleye uefayı zorlarız alabiliriz de

ospina değil Neto :)

Çevrimdışı Kemal

Tolga

Gökhan G.    Serdar A.   Zapata   Esmail

Atiba      Oğuzhan

Q17                           Sosa                    Olcay

Gomez

Çevrimdışı canergiray77

@canergiray77 bağlantıyı kontrol et.
bağlantı doğru abi orayı kopyalayıp yeni sekmeye yapıştırınca oluyor @MURAT
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı murat

kaleye sommer-sirigu olmadı bedava mandanda ,defansa skertel ,bir sol bek ile sezonu açarsak yeterli olur.leiva veya topal a hiç ihtiyaç yok atibanın yedeği olur.

Çevrimdışı Ogün

Serdar Aziz konuşuluyor da bu adamı yerli olması dışında çekiciliği ne  :alala: Açıkçası genç bir stoper alsak daha bile iyi olur. Çünkü Serdar gelince de yedek olacak  :tabe:
Serdar yaşlı değilki 90'lı, 25 yaşında daha.  :lol:

Çevrimdışı Bishamon

Neto tam bir kumbara

Çevrimdışı Hasan Tahsin

:D
 İnan bana 40 lı yaşlar en güzel yıllar. Tadını çıkar  :) @tangaz
Fuat denince Eskişehir kalecisi zalad ın  prekazinin kullanacağı frikik öncesi boşnakça ( Yugoslavca ) kardeş bu köşeye bu köşeye diye bağırması ve o köşeye atılan şutu yemesi gelir. gese 2 - 1 kazanmış ve şampiyon olmuştu. Fuat hoca yıllar sonra ortaya çıkıp ben de o dili biliyordum zalad bunu unuttu demiştir. Peki o günlerde nerelerdeydin be adam zalad denilen mahluk ben baraja söylemiştim diye kendini savunsa da baraj da o dili bilen oyuncu yoktur. Neden ingilizce dememiştir. Neyse sinirlerim zıpladı yine  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Günün Kadrosu  :D             

Adler

Gökhan-Skrtel-Juan Jesus-Caner

Atiba-Oğuzhan

Roben-Sosa-Töre

Gomez

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Serdar yaşlı değilki 90'lı, 25 yaşında daha.  :lol:
25 genç mi  :alala: Oğuzhan bile 23 yaşında  :tabe: Şöyle 20-23 yaş arası genç bulmak lazım  :tabe: Dün liste paylaşmıştım mesala  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Etiketler: