2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12338232 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Savaş

Takımın kimyasıyla oynamaya gerek yok. Atibaymış Oğuzhanmış geçin bunları. Gidecek adamlar veya gitmesi gereken adamlar belli. Kim bunlar?

Serdar - Alexis - İsmail - Veli - Mustafa - Belki Tolga.

Bunların haricinde takım ile oynamaya gerek yok. Ha derseniz ki para getirecek ve gitmesi sıkıntı yaratmayacak adamlar kimler?

Gökhan Töre : Bence çoktan gitti. 12-13 milyon bi bütçe getirecektir.

Quaresma : Evet seviyor takımı, seviliyor da fakat amacını gerçekleştirdi, şampiyonluğa katkı verdi. 32 yaşına geldi ve son sözleşmelerine geldi. Çin'den güzel bi teklif alırsa gider. 8-10 milyon getirse şahane. Abartma demeyin Çinliler sever böyle show adamlarını. Quaresma tam onlara göre verebilirler bu rakamı.

Boyko : Belki sürpriz olacak ama bu adam bu sene gidebilir. Oynamasa da hala geçen seneki performansının ekmeğini yiyor. Piyasası var. Menajeri de fena bunun. 3-5 milyon getirse yeteli.

Bu 3 adam ortalama 25 milyon euro para getirebilir. 8 de harcama limitimiz var 33 milyon euro.

Al bonservissiz Gökhan Gönül ve Mehmet Topal ve Caner Erkin'i geri kalan 33 milyon euro ile eksiklerini hayli hayli tamamla. belki 2 değil 4 sene koy ambargoyu.

4 sene sonra zaten bu jenerasyon sona gelecek ki 4 senede yapacağın mali gelişme ile ondan sonrasını da alır götürürsün zaten.

Belki bakkal hesabı oldu, belki basit ve hayalperest gelebilir ama olmaması için hiçbir sebep yok.
[ Son Düzenleme: 21 Mayıs 2016, 12:12:01 Savaş ]

Çevrimdışı cursedofdragon

atiba için 10 milyon € veren çıkmazsa satılmasın 3-5 milyon € için değmez.

Quaresma için de 10 milyon € veriyorsa çin takımları olur versinler bi zahmet deli gibi para harcıyorlar.

Çevrimdışı canergiray77

yooo saka yapmıyorum abi , bir sonraki mesajimda bahsettim , senol hoca ile birlikte pek tabi olabilir , oğuzhan gibi celimsiz adam kendini geliştirip 8 olduysa tolgay hayli hayli olur bence :)
şuanda kulüpte atibanın yerine geçecek kişiyi göremiyorum evet tolgay'ı beğeniyorum çokta severim ama bi atiba olacak kişi takımda yok bence :D
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Ergin1903

Atiba'nin yeri öyle kolay kolay dolmaz.  Astronomik bir rakam gelmedigi sürece bu sene için Atiba'nin satılması hata olur.

Çevrimdışı Berat

Atiba'nin yeri öyle kolay kolay dolmaz.  Astronomik bir rakam gelmedigi sürece bu sene için Atiba'nin satılması hata olur.

Aynen katılıyorum.

Çevrimdışı Ensar

şuanda kulüpte atibanın yerine geçecek kişiyi göremiyorum evet tolgay'ı beğeniyorum çokta severim ama bi atiba olacak kişi takımda yok bence :D
tamam senin özelinde  herkese soruyorum ati hangi özelliklere sahip neyi iyi yapiyor :D

ben atibaya hayranim bu arada yanlış anlasilmasin :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Arkadaşlar herkes tolga'yı yazıyor ancak tolga gitmez neden ?

Yedekte bir tane yerli kaleci bulunmak zorunda.

Bizim ligimizde yerli kalecilerden kim var onur recep kıvrak var o da düşüşte tolga'dan bir farkı yok,Volkan demirel var o ayı'ya da gerek yok fenerli zaten o.Tolga'dan iyi diyebileceğimiz volkan babacan var ancak adam milli takımın kalecisi ve sürekli takımında oynuyor adama gel sen yedek kalecimiz olucaksın denmez.

Alacağımız yerli kaleci yedek kalmayı kabul etmez çoğu aynı şekilde harun var mesala oda sürekli oynuyor.

Tolga'nın gelmiş 33 yaşına yedek kalmayı dert etmez yabancı 1 kaleci alıcaz o 1.ci kalecimiz olucak tolga 2.ci kaleci günay 3.cü kaleci 4.cü kalecide genç bir kaleci alıcaz bu kaleci mevzunu daha uzatmanın manası yok.

Boyko ilede olmayacağını gördük.

Steve Mandanda (Ospina,Adler,Costil,Zieler...)
Tolga Zengin
Günay Güvenç
Veysel Sapan

Çevrimdışı canergiray77

tamam senin özelinde  herkese soruyorum ati hangi özelliklere sahip neyi iyi yapiyor :D

adam neyi kötü yapıyorki tam bir gladyatör adam ya bende çok severim ama atiba giderse ortasaha çöküyor konya maçına bakmanı rica ederim ilk 45 dk izledim sadece elektrik kesintisi yüzünden ortasahamız çabuk geçiliyordu
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

orta sahadan atiba'yı çıkartınca takım ne hale geliyor son konya maçında gördün mü ensar ? :)

Necip,tolgay,oğuzhan ne kadar olursa olsun atiba'sız orta saha olmuyor :)

Çevrimdışı Ensar

adam neyi kötü yapıyorki tam bir gladyatör adam ya bende çok severim ama atiba giderse ortasaha çöküyor konya maçına bakmanı rica ederim ilk 45 dk izledim sadece elektrik kesintisi yüzünden ortasahamız çabuk geçiliyordu
canım kardeşim atinin bi yere gittiği yok teklif dahi edilemez söz konusu olamaz :D ben diyorum ki atiba nin da rotasyona ihtiyacı var ve bunun için transfere gerek yok tolgay onun yerine oynar seneye de bayrağı teslim alır.

mesela sen bana de ati çok iyi pas dağıtıyor , bende diyeceğim tolgay çok daha iyi veya kötü :D ati için sayacağınız bütün özellikler de tolgay en az onun kadar iyi :D

Çevrimdışı Çağatay

ben de onu diyorum işte biz alalım bizden de EPL.ye gitsin  :D

Abi bende diyorum ki ingiltereye istanbul aktarmalı gitmez direk uçar :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Ensar

orta sahadan atiba'yı çıkartınca takım ne hale geliyor son konya maçında gördün mü ensar ? :)

Necip,tolgay,oğuzhan ne kadar olursa olsun atiba'sız orta saha olmuyor :)
gerçekten tolgayli orta sahayı konya maçıyla mi değerlendiriyorsun ? ciddi misin ?

gerçekten tolgayli orta sahayı konya maçıyla mi değerlendiriyorsun ? ciddi misin ?
ciddiyim :)

Ne zaman orta sahadan atibayı çıkarsak sıradanlaşıyoruz klasik bir anadolu takımı orta sahası oluyor tamam veli,tolgay,necip kim oynarsa oynasın :)

Atiba'nın yanında kim oynarsa messileşiyor tolgay oynadı messileşti oğuzhan oynadı messileşti veli oynadı messileşti :)

ama hepsinde atiba vardı atibasız bir orta saha olmaz :)

Çevrimdışı Ensar

ciddiyim :)

Ne zaman orta sahadan atibayı çıkarsak sıradanlaşıyoruz klasik bir anadolu takımı orta sahası oluyor tamam veli,tolgay,necip kim oynarsa oynasın :)

Atiba'nın yanında kim oynarsa messileşiyor tolgay oynadı messileşti oğuzhan oynadı messileşti veli oynadı messileşti :)

ama hepsinde atiba vardı atibasız bir orta saha olmaz :)
tamam kardeşim öyle olsun :)

Çevrimdışı Bishamon

Bu arada Atibaya teklif geldi haberleri nerede ki ? Aradım bulamadım  :alala:

tamam kardeşim öyle olsun :)

öyle olsun değil öyle zaten bütün maçları izleyince farkediyorsun :)

Rakip takım boşuna mı atiba'yı kitlemeye çalışıyor :)

Çevrimdışı Ensar

öyle olsun değil öyle zaten bütün maçları izleyince farkediyorsun :)

Rakip takım boşuna mı atiba'yı kitlemeye çalışıyor :)
ya var ya lafı öyle bi çekiyorsun ki başka yerlere vallaha yoruldum :D ya atiba nin oyununu reddeden inkar eden küçümseyen mi var :D tolgay Şenol hoca ile birlikte atibadan bayrağı alabilir daha da iyi olabilir zamanla diyorum dellendirme beni :D

Çevrimdışı İhsan

Takımın kimyasıyla oynamaya gerek yok. Atibaymış Oğuzhanmış geçin bunları. Gidecek adamlar veya gitmesi gereken adamlar belli. Kim bunlar?

Serdar - Alexis - İsmail - Veli - Mustafa - Belki Tolga.

Bunların haricinde takım ile oynamaya gerek yok. Ha derseniz ki para getirecek ve gitmesi sıkıntı yaratmayacak adamlar kimler?

Gökhan Töre : Bence çoktan gitti. 12-13 milyon bi bütçe getirecektir.

Quaresma : Evet seviyor takımı, seviliyor da fakat amacını gerçekleştirdi, şampiyonluğa katkı verdi. 32 yaşına geldi ve son sözleşmelerine geldi. Çin'den güzel bi teklif alırsa gider. 8-10 milyon getirse şahane. Abartma demeyin Çinliler sever böyle show adamlarını. Quaresma tam onlara göre verebilirler bu rakamı.

Boyko : Belki sürpriz olacak ama bu adam bu sene gidebilir. Oynamasa da hala geçen seneki performansının ekmeğini yiyor. Piyasası var. Menajeri de fena bunun. 3-5 milyon getirse yeteli.

Bu 3 adam ortalama 25 milyon euro para getirebilir. 8 de harcama limitimiz var 33 milyon euro.

Al bonservissiz Gökhan Gönül ve Mehmet Topal ve Caner Erkin'i geri kalan 33 milyon euro ile eksiklerini hayli hayli tamamla. belki 2 değil 4 sene koy ambargoyu.

4 sene sonra zaten bu jenerasyon sona gelecek ki 4 senede yapacağın mali gelişme ile ondan sonrasını da alır götürürsün zaten.

Belki bakkal hesabı oldu, belki basit ve hayalperest gelebilir ama olmaması için hiçbir sebep yok.

İsmail ve Tolga nereye gidiyor??

Önce bir daha iyilerini bulup bir sene oynatmak lazım. ondan sonra gönderirsin. Yeni süper kalecide Boyko gibi çıkarsa ne olacak?
Tosiç ve Mottayı kesen İsmail milli takıma seçilmedi mi? Ondan daha iyisini alacak paramız var mı? Birini alsak bile önce gelip Tosiç ve İsmail ile rekabete girip kazanmalı.

Atiba nın yedeği olarak Veli'de kalmalı.

Diğerleri gitmeli.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Savaş

Benim şahsen hayalimde alınması gereken adamları da yazayım da içimde kalmasın :D

Kaleci : Adler (2-3 m. euro)
Sağ bek : Gökhan Gönül (Free)
Defans : Pokemon (3-4 m. euro)
Sol bek : Kolarov (5-6 m. euro)
Göbek : Mehmet Topal (Free)
Gökhan Töre satılırsa : Arjen Robben (10 m. euro)

Total 20 - 22 m. euro ki bu para Gökhan'dan gelecek olan ve harcama limitimizle yeterli gibi.
Belki maaş skalası yükselebilir fakat gidecek olan adamlar ile dengelenir diye düşünüyorum.

Kadromu da yazayım eksik kalmasın.

Adler

Gökhan G.  Skertel  Rhodolfo  Kolarov

Atiba        Oğuzhan

Robben           Sosa             Quaresma

Gomez

Çevrimdışı cisse557

Yıllardır Alex'in yeri dolmadı Melo gitti Gs perişan oldu nereye gönderiyorsunuz Atiba'yı kurban olayım :D 7-8 verseler de gitmesin. Sosa, Oğuzhan, Atiba dışında herkes gidebilir. Bu üçü kilit.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

tok satıcıyı oynasak bizde para çok ŞL oynuycaz ihtiyacımız var oradan zaten deli para gelecek vbvb desek 9'a çıkmazlar mı? bir de oradaki ürün satışlarından pay versinler bize bonus olarak  :icool:
Abi bence şansımızı fazla zorlamayalım 8'e bu iş huzur içinde çözülsün :)

Çevrimdışı Berat

Abi bence şansımızı fazla zorlamayalım 8'e bu iş huzur içinde çözülsün :)

8 versinler yanına Pektemek de gitsin :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yıllardır Alex'in yeri dolmadı Melo gitti Gs perişan oldu nereye gönderiyorsunuz Atiba'yı kurban olayım :D 7-8 verseler de gitmesin. Sosa, Oğuzhan, Atiba dışında herkes gidebilir. Bu üçü kilit.
Bazı arkadaşlar menajerlik oyununda sanıyorlar :) satacaksan veli, q17 yi falan sat

Çevrimdışı SLYKRT

Benim şahsen hayalimde alınması gereken adamları da yazayım da içimde kalmasın :D

Kaleci : Adler (2-3 m. euro)
Sağ bek : Gökhan Gönül (Free)
Defans : Pokemon (3-4 m. euro)
Sol bek : Kolarov (5-6 m. euro)
Göbek : Mehmet Topal (Free)
Gökhan Töre satılırsa : Arjen Robben (10 m. euro)

Total 20 - 22 m. euro ki bu para Gökhan'dan gelecek olan ve harcama limitimizle yeterli gibi.
Belki maaş skalası yükselebilir fakat gidecek olan adamlar ile dengelenir diye düşünüyorum.

Kadromu da yazayım eksik kalmasın.

Adler

Gökhan G.  Skertel  Rhodolfo  Kolarov

Atiba        Oğuzhan

Robben           Sosa             Quaresma

Gomez
Hısım akrabağından arab şeyhi felanmı var savaş  :lol: Bu ne eli bolluk bu ne para saçmalar.
Beşiktaş daha gazinoda tabak kırıp peçete atan tabakadan, dolar euro saçmaya geçemedik  :evillol:
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı cisse557

Bazı arkadaşlar menajerlik oyununda sanıyorlar :) satacaksan veli, q17 yi falan sat
Istedigin yerden adam sat ama ortaya elleşme. Bizi biz yapan orta alan. Sosa, Oğuzhan ya da Atiba'dan birisi sakatlansaydı baya zorlanırdık ama Töre aylarca yokken bile aramadık. Elzemse elzemin kralı :D

Etiketler: