2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12336499 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

orhan yıldırımın bugünkü yazısında mustafa pektemek için sezon başında lokomotif 7 gs 5 verdi yönetimin tereddütleri ve oyuncunun gitmek istememesi nedeniyle o iş olmadı die bir cümle var...  :o_o:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Bishamon

GS nereye 5M veriyor  :lol:

Çevrimdışı Ensar

İşte Cenk Tosun’un sözleri;

‘İşin sırrı Güneş’

“Geçen yıl Demba Ba’nın arkasında kaldığımda hata yaptım. Slaven Bilic beni oynatmayınca hatalı davranıp yarışı bıraktım. Kafam karma karışık oldu. Bilic de çok haksızlıklar yaptı. Şenol hoca ile birlikte görüşüm değişti. Kafam rahatladı. En büyük desteği, hocam Şenol Güneş ve Mario Gomez’den aldım. İşte işin sırrı burada.”

‘Onunla çok iyi anlaşıyoruz’

“Ben Mario gibi bir futbolcuyla rekabet ortamı bulduğum için çok mutluyum. Onunla çok iyi anlaşıyoruz. Onun takımda olması ikimiz, özellikle de benim için performans artırıcı oldu. Her idmanda kendimi daha fazla geliştirmeye çalıştım. Gomez, futbol kariyerimde kendime idol olarak seçtiğim yıldızlar arasında yer alıyordu. Ama eğer o Beşiktaş’ta olmasaydı arkadaşlarımın desteğiyle bu takımda en az onun kadar gol atabilirdim, buna inanıyorum.”

‘Herkesin payı var’

“Süper Lig şampiyonluğu öyle kolay iş değil. Bu, hocamızın da dediği gibi kişilere bağlı değil. Tesisler, arkadaşlık, teknik ekip, yönetim, personel, taraftar desteği, medya ile seviyeli ilişkiler... Herkesin payı var. Fenerbahçe’ye de teşekkür ediyoruz. Yarışı bırakmadılar.’

‘Final oynamak sürpriz değil’

“Şimdi önümüzde Avrupa Şampiyonası var. Final oynamamız sürpriz olmaz. Hedefimiz bu. 2008’de Almanya’ya yarı finalde elenmiştik. Bu kez finali Gomez’e karşı oynamayı çok isterim. Yunanistan şampiyon oldu. Biz neden olmayalım.”

‘İletişim üst düzeyde’

“Takımda ben, Olcay, Veli, Tolgay, Günay ve Gökhan Almanca’yı ana dilimiz gibi konuşabiliyoruz. Gomez ve Beck de Alman. Diğer yabancılar ile de iletişimde sıkıntı yok. İngilizce, Almanca, Türkçe bir şekilde iletişim kuruyoruz. Futbolun dili bir. Bu durum da çok önemli.”

‘Mario Gomez kalmaktan yana’

“Mario, burada devam etmek istiyor. İstanbul’u, takımı, yemekleri, buradaki yaşamı seviyor. Alman Milli Takımı’na yeniden dönmeyi Beşiktaş’a borçlu. Bize söylediği kalmaktan yana. Ancak bonservisi, diğer ayrıntıları ne durumda bilmiyorum. Sonuçta Almanya’nın santrforu... Teklif almıştır. Bunlar normal. Ben ve bir çok arkadaşım da alıyor.”

‘Avrupa neden olmasın’

“Beşiktaş ile şampiyonluk yaşadım. Daha bitmedi. Avrupa’da kupa kaldırmak, en azından final oynamak istiyorum. Elbette Avrupa’nın önemli takımlarında forma giymek isterim. Burada misyonumu henüz tamamlamadım.”

sporx
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tangaz

GS nereye 5M veriyor  :lol:

geçen sene başından bahsediliyor. bu gs çilek milek karadut ayağına kimlere neler verdi.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

[ Son Düzenleme: 21 Mayıs 2016, 11:18:38 tangaz ]

Çevrimdışı Ensar

karce zu antalya diyorlar

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Ensar

Çevrimdışı tangaz

ben beğenmedim bu çocuğu ya :)

boşver onu benim önerdiğim sol forvetlere bak sen hırvat olanı al şimdi 2 sene sonra 3 katına satarsın satamazsan gel aradaki farkı ben cebimden ödeyeyim  :D

Çevrimdışı BelekKartaLı

Bence Hannover96 nın kalecisi Ron-Robert Zieler alınmalı efsane olur
Sana Söz Büyük Başkan.Şampiyon Olamasakta Hep Şerefli Kalacağız..!!!

Çevrimdışı Çağatay

boşver onu benim önerdiğim sol forvetlere bak sen hırvat olanı al şimdi 2 sene sonra 3 katına satarsın satamazsan gel aradaki farkı ben cebimden ödeyeyim  :D

senin o hırvat epl ye gider abi boşver onu o hayal

bu gerçek  :evillol:
http://www.transfermarkt.com.tr/hirving-lozano/profil/spieler/316889
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Ensar

sen diyorsan tamam bakmaya gerek yok abi hemen havale çıkarayım ben :D

Çevrimdışı tangaz

senin o hırvat epl ye gider abi boşver onu o hayal

bu gerçek  :evillol:
http://www.transfermarkt.com.tr/hirving-lozano/profil/spieler/316889

ben de onu diyorum işte biz alalım bizden de EPL.ye gitsin  :D

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Sat sat satttt :))

Çevrimdışı tangaz

sen diyorsan tamam bakmaya gerek yok abi hemen havale çıkarayım ben :D

seni gidi senii, paranın kokusunu taaa nereden alıyorsun :evillol:

Çevrimdışı Ensar

Çevrimdışı Ensar

seni gidi senii, paranın kokusunu taaa nereden alıyorsun :evillol:
başkandan öğreniyoruz işte bir şeyler :D

Çevrimdışı tangaz

Sat sat satttt :))

tok satıcıyı oynasak bizde para çok ŞL oynuycaz ihtiyacımız var oradan zaten deli para gelecek vbvb desek 9'a çıkmazlar mı? bir de oradaki ürün satışlarından pay versinler bize bonus olarak  :icool:

Çevrimdışı İhsan

ben tolgay'ın atiba yerinde çok iyi olacağını düşünüyorum

+daha sert defansif olarak
+pasları çok daha iyi
+hücumda çok daha iyi
+oyunu daha iyi kuruyor

@Ensar şaka mı yaptın ?
Eğer şaka değilse Atibanın yerine Tolgay ornarsa bence facia olur.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı cursedofdragon

ben beğenmedim bu çocuğu ya :)

sen atiba yerine tolgay yazan insansın normal beğenmemen :D

Çevrimdışı Ensar

@Ensar şaka mı yaptın ?
Eğer şaka değilse Atibanın yerine Tolgay ornarsa bence facia olur.
yooo saka yapmıyorum abi , bir sonraki mesajimda bahsettim , senol hoca ile birlikte pek tabi olabilir , oğuzhan gibi celimsiz adam kendini geliştirip 8 olduysa tolgay hayli hayli olur bence :)

Çevrimdışı Ensar

sen atiba yerine tolgay yazan insansın normal beğenmemen :D
hadi len ordan :D

Çevrimdışı Ergin1903

7 veren 10 da verebilir. 10 veriliyorsa hemen satilmali.

Çevrimdışı Kemal

Takima hic zarar vermeden gonderebilicek oyuncular var, once onlari halletmemiz lazim
Benim gorusum bunlar su sekilde
Tolga, ismail, pektemek, veli, kerim, pedro
Bunlarin yerine caner, gg, topal yapilsin kalede boyko-gunay bence yeterli bile olabilir, parayi da stopere basarsin. Parayi kaleciye basma olayi da gercekci. Tolgo, boyko gidici, kaleye transfer. Iyi bir solbek defansi toparlar.

Solbek en onemlisi bu seneki transferlerin
Sonra stoper
Yedek sag bek
Boykonun durumuna gore kaleci gibi gider liste

Yazdiklarimizin hepsinin tek ve en onemli sarti gomezin kalmasi, bu unutlmasin
Gomez giderse butun para forvete basilir, biz sol bekte ismaili izleriz.

Yav adam dün canlı yayında anlaştık bjk diyim dedi ( tolga ) ve Anç nin ismail ve Tolga ile anlaştık diye beyanı var hala tolga ve İsmail gitsin diosunuz :)  gerçekçi olalım derim

Çevrimdışı Berat

Etiketler: