2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12343752 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı nusretaslanturk

Boyko her türlü gidecektir. Gitmezse seneye de Tolga oynar. Ama gidecektir. Costil büyük ihtimal kalecimiz olacak yeni sezonda.
doku uyuşursa 6-7 yıl rahat ederiz
belki daha fazla, Cordoba geldiğinde 32 yaşındaydı

Çevrimdışı Berat

Beni de babam aradı şimdi UEFA sonunda beklediğin kararı vermiş dedi  :lol:

Çevrimdışı Ogün

Bu yayın ihalesi ne zaman olacak?

Fener'in ilgilendiği her oyuncuya salça olup fiyat yükseltmek lazım

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gerek yok zaten satmadan alamıyorlar

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cisse557

Boyko her türlü gidecektir. Gitmezse seneye de Tolga oynar. Ama gidecektir. Costil büyük ihtimal kalecimiz olacak yeni sezonda.
Costil gelecekse Tolga da gitsin Boyko da. Yedek kaleciye 1 milyon vermek israf olur. Günay yedek kaleci olsun. Zaten yedek kaleci nadir maçlarda oynuyor. Bütçeye 1 milyonluk yer açmış oluruz.

Çevrimdışı Ogün

:kop: Aynen.

Çevrimdışı cisse557

Ben 2 senedir Bas bas bağırıyorum burada Karcemarskas diye :bandit:
Yalan yok gördüm istediğini şahidim o konuda :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mayıs 2016, 20:14:50
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Senin dediklerini arkadaşlarıma söylüyorum yaklaşık 2 senedir. Sadece gülüyorlardı. Şu an aradım sadece ağlıyorlar

Yeni başlıyoruz bunlar fragman :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mayıs 2016, 20:15:28
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
bu ffp konusunda yeni yayın ihalesi yüksek meblağlar ile yapılırsa fenerin ffp antlaşması umduğumuz etkiyi yapmaz :busted_cop:

Farketmiyor ki. Satmadan alamazsın maddesi geldi isterse 100 milyon daha girsin kulübe şuan alamıyor artık..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı LuceGel

Karce fark yaratacak kaleci olmaz ben istemem.Ffp işinde kadro yapılanması açılan yeni stadımızla 2 yıl üstüste şampiyonluk bekliyorum doğrusu ağlamalarını seyretmek çok zevkli olacak. :super:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı cursedofdragon

bu costil'i kaça alırız biz  :alala:

Costil gelecekse Tolga da gitsin Boyko da. Yedek kaleciye 1 milyon vermek israf olur. Günay yedek kaleci olsun. Zaten yedek kaleci nadir maçlarda oynuyor. Bütçeye 1 milyonluk yer açmış oluruz.
olur mu öyle şey, çapraz bag, yan bag,kemik kırıkları,, bu tür sakatlıklar varken öyle amatörce iş yapılmaz

Çevrimdışı Berat

bu costil'i kaça alırız biz  :alala:
sözleşmesinin bitmesine 1 yıl var, boykoyu satarsak, sattığımız fiyatın daha altında alırız

Çevrimdışı cisse557

olur mu öyle şey, çapraz bag, yan bag,kemik kırıkları,, bu tür sakatlıklar varken öyle amatörce iş yapılmaz
Niye yapılmasın ki? Bu sene bu kumarı orta sahada oynadık biz. Yıllardır Volkan ve Muslera kalede. Ekstrem bir olay olmadığı sürece 1 kaleci sezonu götürür. FFP konusunda risk alınacaksa burası daha risksiz.

sözleşmesinin bitmesine 1 yıl var, boykoyu satarsak, sattığımız fiyatın daha altında alırız

boyko zu everton 5 milyon € ?
costil zu beşiktaş 3.5 milyon € ?

çok mu oldu :D

Çevrimdışı Ensar

şimdi şöyle kritik bir sorum var , biz uefa ile yaptığımız anlaşma gereği bu sezon en fazla 20 milyon zarar açıklama sözü verdik 13 14 milyon euro olacak demişti metin albayrak. önümüzde ki sezon 10 milyon zarar hakkımız var. soru şu , biz önümüzde ki sene stad gelirleri dahil edildiğinde bu kurala uyabilecek durumda miyiz ? yeni transferlere maaş verirken ne kadar titiz davranmaliyiz ?
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tangaz

Farketmiyor ki. Satmadan alamazsın maddesi geldi isterse 100 milyon daha girsin kulübe şuan alamıyor artık..

satarlar satma konusunda kötü değiller ki,  şike ortamında emenike, niang, santos, lugano, dia, şimdi sow, emenike falan sattılar baya salih denen çöpü deli paraya kiraladılar...

elbetteki sıkıntı yaşarlar mevcut maaşları dahi yeni getirmek isteyecekleri oyuncuların bahanesi olur hem gelirken hem sezon içinde 3 katım alıyor o oynasın derler...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cisse557

Bir de Tolga ile Günay'ın farkı yok ki ikisi de kötü :D

Çevrimdışı Tolga

Çok kritik bir zamanda şampiyon olduk.

Bütün avantaj bizim elimize geçti ve Fb'yi ateşe attık.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

boyko zu everton 5 milyon € ?
costil zu beşiktaş 3.5 milyon € ?

çok mu oldu :D
oyuncu gelmek isterse her türlü alırız, çünkü rennes gibi klüpler ne kadar maaş verebilir ki adama 500 bin'e falan oynuyordur o adam.. o yüzden de ister gelmeyi

Çevrimdışı tangaz

fransızlar costili 6dan aşağı bırakmazlar... bir sürü epl takımı bu rakamı verebilir...  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Berat

Artık Costil ve defans hattı transferlerini duymak daha bir heyecanlı hale dönüştü.

fransızlar costili 6dan aşağı bırakmazlar... bir sürü epl takımı bu rakamı verebilir...  :bandit:

6 milyon € handanovic'i alırız biz abi naptın sen :D

Etiketler: