2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12341049 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Beşiktaş Transfer Dedikoduları sayfası bu yaz yapılacak olan transferler için FFP gerekmediğini söyledi, yani oyuncu satmasakta alabileceğiz var mı bilgisi olan nu konu hakkında?
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş Transfer Dedikoduları sayfası bu yaz yapılacak olan transferler için FFP gerekmediğini söyledi, yani oyuncu satmasakta alabileceğiz var mı bilgisi olan nu konu hakkında?
Anlaşma 3 yıllık yapıldı.

Kulüp resmi olarak bunun değiştirildiğine dair bir açıklama yapmadığı müddetçe hala UEFA ile yapmış olduğumuz anlaşma geçerlidir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cursedofdragon

ersandan gelen parayı kullanabiliyoruz onla karıştırmış olabilirler anlaşma devam ediyor :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mayıs 2016, 19:10:29
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Fenerbahçe ile ilgili hiçbir haberi, dedikoduyu burada paylaşmıyoruz arkadaşlar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı b.damatoglu

Anlaşma 3 yıllık yapıldı.

Kulüp resmi olarak bunun değiştirildiğine dair bir açıklama yapmadığı müddetçe hala UEFA ile yapmış olduğumuz anlaşma geçerlidir.
Bence ffp amlaşmayı iptal etmiş olabilir çünkü son 2 ayda dünya gelir elde ettik. Genel bütçede yapılan anlaşmanın fersah fersah ötesine geçtik.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Arena_

Fenerbahçe ile ilgili hiçbir haberi, dedikoduyu burada paylaşmıyoruz arkadaşlar.

Pardon Çağrı abi yanlış yere yazmışım

EssiLor

• Ziyaretçi

Ümraniyede Gözlükçü dükkanımız var
Az önce Cenk Tosunun annesi geldi bizim dükkana nasıl şaşırdım
Telefonla konuşurken duydum Cenk ingiltereye mi uçtu felan diyordu
Sonra bana telefondan Gökhan Törenin resmini gösterdi bu gözlükten varmı sizde dedi
Bende bu Gökhan Töre dedim evet dedi oğlumun arkadaşı olur dedi dedim sizin oğlunuz kim ki dedim
Cenk tosun benim oğlum dedi fena şaşırdım sarı saçlı 40 yaşlarında bi bayan
Türkiye ingiltere maçı için cenk ingiltereye gitmiş öyle dedi
Gelip bizden gözlük alacak birazdan
Gökhan Töre cenk tosunun gözlüğünü almış bu gözlük benim oldu demiş cenke  :evillol: annesi diyor
Cenk e yeni gözlük bakıyormuş gelcek birazdan Meydan Avm de kadın şuan  :evillol:
Dedim cenkle beni tanıştırırmısınız bigün dedim evet gökhanla beraber geliriz dedi cenkde gelir dedi
Tamam dedim  :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mayıs 2016, 19:12:10
  • Beşiktaş / Bodrum
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Bu bizimki

Bu da fenerinki

Çevrimdışı Tolga

Bence ffp amlaşmayı iptal etmiş olabilir çünkü son 2 ayda dünya gelir elde ettik. Genel bütçede yapılan anlaşmanın fersah fersah ötesine geçtik.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Anlaşma fesh edilmiş olsa bile kulüp bir açıklama yapardı sanmıyorum öyle birşey olduğunu.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mrred

3. forvetimizin hiç oynamadan 1.7 milyon euro alıyor oluşu aşırı rahatsız edici. Şu işi çözsünler artık.
Kesinlikle mustafa pektemeke boşuna para veriyoruz bari başka bir kulübe falan kiralansın. Yerine ömer şişmanoğlu gelir.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Koa_lAA

Çevrimdışı cursedofdragon

Kesinlikle mustafa pektemeke boşuna para veriyoruz bari başka bir kulübe falan kiralansın. Yerine ömer şişmanoğlu gelir.

ömer gelemiyor onun sözleşmesi bitince bizlede sözleşmesi bitiyor :)

Çevrimdışı Bishamon

Her ne kadar çok iyi gelir elde etmiş olsak bile zaten bu anlaşmanın bozulmasını istemem.

Ayağımızı yorganına göre uzatmayı öğrendik.

Ceza yedik, avrupaya gidemedik, bu sayede kulübü batırmadan transfer yapmayı öğrendik. FFP bizim lehimize olduğunu düşünüyorum.

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı can1903

Gökhan Gönül hayırlı olsun. Fener para veremez bu saaaten sonra.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Şuan transfer için gelenler gidenler hesaplandıgında 12 m cıvarı sınırımız var ozamn ... Töre+boyko+q7 yi de 25 m civarına satsak 37 m eder .. Çok iyi para.. Düz hesap hesapladım farklı birşeyler oluyosa bilenler açıklayabilir

[ Son Düzenleme: 20 Mayıs 2016, 19:34:01 Uğur Uğurlu ]

Çevrimdışı ilhan mansız

Yahu dunyada tek hibrit cimi olan bizmiyiz :alala:

Dunyanin her yerinde Platform tam ortaya kurulur ki herkes görebilsin

Platform dediğinde boyle uzun koridor olur futbolcu o koridordan taraftarin tezahuratlariyla Cosarak gelir ve yerini alir

Tam fiyaskoydu platform

Bugune kadar hangi stadda boyle cikis tuneli onune kucucuk platform kurulup sampiyonluk kutlanmis
seneye doğru yere koyarlar. yeter ki sen kaleci transferi işine karışma  :D :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mayıs 2016, 19:31:53
  • Beşiktaş / Bodrum
Şuan transfer için gelenler gidenler hesaplandıgında 12 m cıvarı sınırımız var ozamn ... Bilen birileri aydınlatabilir

Şuan 8 milyon harcama hakkımız var.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Eğer Ersan'ın parası sayılırsa 7 + Atınçtan gelen 1 milyon toplam 8 milyon harcama imkanımız var şu an.

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mayıs 2016, 19:34:25
  • Beşiktaş / Bodrum
Gökhan Gönül'ü aldığımızda olacak kaos ve krizi burada çayımı yudumlayıp izleyeceğim :D

Artık bu iş farklı bir boyuta kayar. Mutlaka almalıyız fiyatı abartmadan. Bu kriz varken son darbe olur bu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Acaba avrupadaki futbol severler bizim için şöyle diyor mudur;

'Ya adamların kalesinde geçen sene avrupanın en iyi 5 kalecisi içinde gösterilen adam var oynatmıyorlar, biz alalım bence.'

Eğer diyorsanız lütfen alın.

-Mustafa Kemal Atatürk

İçimde nedense Pektemek'in Başakşehir'e gideceği hissi var..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Berat

Oyunlardaki tabirle fener GG  :evillol:

Çevrimdışı nusretaslanturk

Gökhan Gönül'ü aldığımızda olacak kaos ve krizi burada çayımı yudumlayıp izleyeceğim :D

Artık bu iş farklı bir boyuta kayar. Mutlaka almalıyız fiyatı abartmadan. Bu kriz varken son darbe olur bu.
bunlar ffp'ye takılmışken ellerindeki bütün free oyuncuları almak lazım.. aptallar bu hale geleceğin belliyken neden gökhan ve canere triplenirsin ki  :evillol: :evillol:

Etiketler: