2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12343601 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı OrhanAker

Bayadır yazıyorum ama tekrar yazıyım potansiyeli olan yerlilere yuklenmeliyiz rakiplerin yapılanmasına izin verilmemeli.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Berat

gese eğer çok sıkıntıda kalırda oyuncuları satmaya başlarsa, ne Sneijder ne Poldi, sadece Sinan Gümüş'ü bizde görmeyi çok isterim.

Poldi bizim sisteme iyi uyar sola  :D

Çevrimdışı nusretaslanturk

Bu sene şampiyon olmak demek Fener'i bitirmek demek dedik ya hep.

Bugünleri gördük çok mutluyum.
bu akılla giderlerle gün yüzü görmezler, maaş dengeleri çok uçuk + 10 yıllık sponsorluk gelirini şimdiden yediler, yandex balon çıktı vs vs, öok kötü durumlara düşecekler gibi, başlarında aziz kalırsa iyice batarlar bence, değerli oyunculara ucuz sözleşmeler imzalatacak karakter yapısını sahip değil çünkü, patron zihniyetiyle doğmuş öyle ölecek..

Çevrimdışı cisse557

Ben neye göre istiyorsunuz tam anlamıyorum yalnız.

3. kaleci olması için mi?

Tolga kaldı. Günay kalacak. Boyko giderse üst düzey kaleci bekliyoruz. Karce nereye?
Bir takımın 2 tane 11 oynamayı bekleyecek kalecisi olmamalı. Tolga bu takımdan gitmediği sürece kaleye sağlam kaleci alınacağını düşünmedigim için en azından Boyko'yu satıp eli yüzü düzgün bir kalecimiz olur diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mayıs 2016, 19:57:49
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
5 senede 4 kere şampiyon  olucaz bu da burda dursun.

Aynısını bekliyorum. 3 yıl üst üste. 1 yıl ara. Son 2 yıl üst üste ben de 5 şampiyonluk bekliyorum. Sonra bu jenerasyon bitecek zaten.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Seneye de şampiyon olursak 5 te 5 de sen ona. Lig tv federasyon falan da kurtaramaz onları. Gerisine bakarız artık

Abi düşünsene fenerden önce 4.yıldızı alıyoruz :lol:

20 yıl dillere pelesenk olurlar, bu hikaye babadan oğula anlatılır :lol:
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Seneye de şampiyon olursak 5 te 5 de sen ona. Lig tv federasyon falan da kurtaramaz onları. Gerisine bakarız artık

Lig TV'yi yabancılar aldı ve yurtdışına pazarlama planları var. Artık öyle açık açık Fener'i destekleyemezler, daha adaletli bir lig izleriz diye düşünüyorum.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mayıs 2016, 19:58:36
  • Beşiktaş / Bodrum
Bir takımın 2 tane 11 oynamayı bekleyecek kalecisi olmamalı. Tolga bu takımdan gitmediği sürece kaleye sağlam kaleci alınacağını düşünmedigim için en azından Boyko'yu satıp eli yüzü düzgün bir kalecimiz olur diye düşünüyorum.

İşte Boyko giderse Karce değil mutlaka çok iyi bir kaleci alınmalı bence. Yoksa yine Tolga oynar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cisse557

bende varım :D eğer daha iyisi olmuyorsa gözüm kapalı alır koyarım kaleye
Oh oh yok mu arttıran :D

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Poldi bizim sisteme iyi uyar sola  :D

Haklısın dostum katılıyorum :)

Ama Sinan'a ayrı bi sempatim var çok beğeniyorum gerçekten.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Abi düşünsene fenerden önce 4.yıldızı alıyoruz :lol:

20 yıl dillere pelesenk olurlar, bu hikaye babadan oğula anlatılır :lol:
Düşüncene sağlık  :lol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı can1903

Topal FB ile imzalar. GG bize gelir. Inter krizde Caner işi olmaz.

Yüklenelim Caner'e..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Ensar

Oh oh yok mu arttıran :D
en azından para vermemiş oluruz , boyko parasına iyi bi sol bek alalım kale de karce oynasın :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Berat

Biz bir üst üste şampiyon olmayı başaralım ilk önce algı, medya vs. ne varsa bütün düzenleri yıkalım gerisi de gelecek  :bandit:

Aynısını bekliyorum. 3 yıl üst üste. 1 yıl ara. Son 2 yıl üst üste ben de 5 şampiyonluk bekliyorum. Sonra bu jenerasyon bitecek zaten.
gene kendini toplayınca gs alır bizden şampiyonluğu, bu civcivler alamaz

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Lig TV'yi yabancılar aldı ve yurtdışına pazarlama planları var. Artık öyle açık açık Fener'i destekleyemezler, daha adaletli bir lig izleriz diye düşünüyorum.
Geçen senelerde son maçlarda çekişme olduğu için sürekli 3 aylık , 2 aylık hatta aylık kampanyalar yaptılar. Bu sene hiç kampanyaya rastlamadım. Biz böyle açık ara önde gidersek sarışınlar decoderleri iade eder ya da yenisini almaz. O yüzden lig tv her zaman sırtımızdaki kamburdur
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mayıs 2016, 20:04:49
  • Beşiktaş / Bodrum
gene kendini toplayınca gs alır bizden şampiyonluğu, bu civcivler alamaz

O bir arayı onlara verdim. Fener çok uzun yıllar şampiyon olamayacak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Bu futbolu oynamaya devam edersek BEİN Sports'un bize çok faydası olabilir.. ama pazarlamak istiyorlarsa ligi, o saha zeminlerini bi düzeltmeleri lazım önce

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mayıs 2016, 20:05:40
  • Beşiktaş / Bodrum
Sezon açılsın borçta 100-150 arası düşme açıklayacağız o zaman iyice gövde gösterisi olacak sadece bekle Beşiktaşlı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cisse557

İşte Boyko giderse Karce değil mutlaka çok iyi bir kaleci alınmalı bence. Yoksa yine Tolga oynar.
Ya Boyko gitmez ise? Sanırım hersey Boyko'ya bağlı. Boyko gitmezse Tolga'yı gönderip Karce'ye yönelelim. Boyko giderse iyi kaleci kovalayalim ama Karce dursun bi kenarda. Ligi tanıması avantaj.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mayıs 2016, 20:07:35
  • Beşiktaş / Bodrum
Ya Boyko gitmez ise? Sanırım hersey Boyko'ya bağlı. Boyko gitmezse Tolga'yı gönderip Karce'ye yönelelim. Boyko giderse iyi kaleci kovalayalim ama Karce dursun bi kenarda. Ligi tanıması avantaj.

Boyko her türlü gidecektir. Gitmezse seneye de Tolga oynar. Ama gidecektir. Costil büyük ihtimal kalecimiz olacak yeni sezonda.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sezon açılsın borçta 100-150 arası düşme açıklayacağız o zaman iyice gövde gösterisi olacak sadece bekle Beşiktaşlı.
Senin dediklerini arkadaşlarıma söylüyorum yaklaşık 2 senedir. Sadece gülüyorlardı. Şu an aradım sadece ağlıyorlar

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

bu ffp konusunda yeni yayın ihalesi yüksek meblağlar ile yapılırsa fenerin ffp antlaşması umduğumuz etkiyi yapmaz :busted_cop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Oh be yalnız değilmişim.
Ben 2 senedir Bas bas bağırıyorum burada Karcemarskas diye :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben 2 senedir Bas bas bağırıyorum burada Karcemarskas diye :bandit:
Yunus Emre bir transfer dönemini sensiz geçirsek acaba kimler gelir diye düşünüp üzülüyorum bazen

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Etiketler: