2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12349635 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı nusretaslanturk

Hala açıklamadılar şu Metin Albayrak'ın bahsettiği yabancıyı..lig bitti la

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Hala açıklamadılar şu Metin Albayrak'ın bahsettiği yabancıyı..lig bitti la
Mevkisi belli mi ?

Çevrimdışı tangaz

alınabilecek en temiz stoper ikilisi agger ve manoel olacaktır bence agger skrteldan daha temiz iş olur, bana kalsa agger skrtel yaparım ama hoca hız die tutturduğu için agger manoel diyorum. rodolfo ve marceloda yedekleri olur... pedro miloş ve alexis üçlüsü total 3-4 arası bedelle elden çıkarılsın :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Deniz

Boykoyla yarın masaya oturulup el sıkışılıp anlaşılmalı.+3m€ verene boyko gönderilmeli.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Ospina'dan daha iyi kaleci bence.
Ospinanın Eline su dökemez  :bandit: :icool:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı 38life

Ek olarak Tr pasaportlu Volkan Babacan dışında Tolgaya tercih edilebilecek bir kaleci yok.

Yok artık...

Çevrimiçi murat

Bence savunma yapan oyuncularda hızdan daha önce duracağı yeri bilmek ve zamanlama aranmalı.skertel bu tanımla tam örtüşüyor.

Çevrimdışı nusretaslanturk

costil'e yürüyoruz madem

ayak dibine düşen toplarda top 5 e girer
yan topları iyidir-sık sık ortaları ve paralel pasları çıkıp alır,alırken hata yaptığını görmedim hiç
temel eğitiminde sıkıntı olmayan iyi bir kaleci boyko gibi hayal kırıklığına uğratmaz vereceği bellidir
ama kimse nouer beklemesin baş altı kaleci çünkü

Çevrimdışı tangaz

Yok artık...

türk kaleciler konuşuluyordu sinan bolat vbvb ismi geçince yazılmıştı o yorum
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali Güneş

Manoel olmaz sakatmış adam

Alper Öcal ‏@alperocal 25 dk.25 dakika önce
Manoel at gibi stoperdir de Nisan'da sağ dizindeki kıkırdak ve eklem sakatlığından ameliyat oldu. 3 ay daha yok. Yazan, öneren kafa buluyor.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Siz tolga'yı izlediniz mi merak ettimde

Örnek olarak vermiştim.. Şu listeden yedek kalmayı sorun etmeyen maaşı az illaki futbolcu vardır.. Sadece Tff ye 1m veririz artık 2 yabancı kaleciden dolayı

Up up up
yokmu sizcede tolgadan iyi kaleci bu listede

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Costil'e yürüyeceğimize keşke ruffier'e yürüsek o ospinadan kesin iyi :)

Çevrimiçi murat

türk kaleciler konuşuluyordu sinan bolat vbvb ismi geçince yazılmıştı o yorum
Yönetimin bolat ile görüştüğüde bir gerçek.bolatın gelmesi için hem boyko hem tolganın gitmesi gerektiği için ihtimal vermiyorum.muhtemelen paxarlıkta elini güçlendirmek için yapılmıştır.tolgayla 1 milyon civarına bitirirler işi diye düşünüyorum.

Çevrimdışı tangaz

vazgeçtim bu manoel falan uymaz 2 gün sonra sidnei gibi birşey olur en güzeli tertemiz avrupalı arkadaşlar olur IQ sorunu olmaz agger, skrtel,kamil,pepe bu arkadaşlardan ikisini al sonra gomezle birlikte üçlü imza töreni düzenle

Çevrimdışı canergiray77

Benoit Costil ️️️️instagram da Beşiktaş'ı takip etmiş

http://www.instagram.com/bencostil/?hl=tr
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimiçi murat

Up up up
yokmu sizcede tolgadan iyi kaleci bu listede
Mandanda

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

En kötü karcemarkas alalım antepten .. Sözleşmesi bitti .. 800 bine gelir yedek kalecilik yapar.. Tolgadan iyi bence

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Mandanda
Mandanda as kaleci olur.. Mandanda harici yedek kaleci olarak tolgadan iyi illaki vardır.. Neden tolgayı tutalımki.. Daha ucuza çogu gelir

Çevrimiçi murat

Goygoçea da iyi kaleciydi :D

Çevrimdışı 38life

Stad tek kelime ile inanilmaz , inanilmaz Ses çıkıyor :icool:

Yalniz Mac gunu olmadigi icin Acayip kacak giris ( Cift turnike) var hic kontrol etmiyorlar

Ben biletimi okuttuktan sonra arkamdan biri passoligini koydu cihaza ve benim arkamdan girdi stada cift turnike yaptı..

Bunu herhangi bir maçta sakın yaptırtma. O kaçak girenle birlikte seni de dışarı atarlar. Yaşanmış bir çok örneği var.

Çevrimdışı Zafer55

En kötü karcemarkas alalım antepten .. Sözleşmesi bitti .. 800 bine gelir yedek kalecilik yapar.. Tolgadan iyi bence

Tolgadan iyi ise neden yedek kalecilik yapsın  :alala:

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Benoit Costil ️️️️instagram da Beşiktaş'ı takip etmiş

http://www.instagram.com/bencostil/?hl=tr
Son begendiklerine bak.. Beşiktaşla alakalı bişe var.. Ben adama yürüyom valla instagramdan gel gardaş die.. Boyko gibi çıkmaz umarım

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Tolgadan iyi ise neden yedek kalecilik yapsın  :alala:
Sen bizim önceki muhabbeti bilmiyorsun.. Ben diyorumki tolgada gitsin boykoda.. Bi yabancı kaleci alalım sağlam yedek olarakta tolga kalmasın derdindeyiz.. Kaliteli yedek arıyoztolgadan iyi ve ucuz

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Etiketler: