2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12365252 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

şampiyonluk kutlaması için stat hazırlanıyor ama benim aklım çimlerde :) hepiniz böyle misiniz? :D
çimler 3 güne kadar kapıtalarak koruna biliyor. Bir sıkıntı olmaz 20 tona kadar vinç bile üstüne çıkabiliyormuş

Çevrimdışı D-MAN

KLÜBÜN RESMİ SİTESİNDEN AÇIKLAMA

''Beşiktaşlı ressam, karikatürist, spor tarihçisi Vala Somalı’nın vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Somalı’nın cenazesi, 21 Mayıs Cumartesi günü Teşvikiye Camii’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Topkapı Mezarlığı’na defnedilecektir.

Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve Camiamıza başşağlığı dileriz.''

ALLAH RAHMET EYLESİN

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı eaglekartal

8 de başlayacak kutlamalar ligtv2 deymiş.açıkmı şifrelimi olacak

Çevrimdışı Anıl

Gökhan anlaşıldı ki oldu olacak.

1.7 milyon euro yıllıkta bir sorun yok ederi budur. Bizim yerliler kadar alacak sıkıntı olmaz takım içinde.

1.5 milyon imza parası da 3 yıla bölünecek. Şuan sağ bek alsak en az ödeyeceğimiz bonservis bu olacaktı zaten burada da sorun yok.

Tek kafamı kurcalayan sakatlıkları. 2 yıldır Gönül bildiğimiz Gönül değil. Eğer güzel bir final yaparsa bu paralara çok iyi transfer olur, sakatlıklarla boğuşursa Beck'e iyi bir yedek olur.
Ve sihirli cümle geldi :kop: :kop:

Çevrimdışı MUSTAFA_

8 de başlayacak kutlamalar ligtv2 deymiş.açıkmı şifrelimi olacak
BJK tv ortak yayın. Sadece spikerler farklı olacakmış  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

niye bu kutlama biletleri satilmadi ben bu isi anlamadim
İnsanlar kutlama için para ödemezler. Adı üstünde kutlama başkan aşırıya kaçtı bu kez. Yok paralı yapacaksan da makul bir fiyat belirle mesela 50 TL'ye kale arkasında lig maçı izliyorsan kutlama için de 25 TL yap.

Çevrimdışı sallapati

Beyler tolga da boyko da gonderilmeli.. Ekside yazan arkadasa katiliyorum.. 1 tane as kalecimiz olmali.. Gunay da yedegi olur...

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

ayıp ayıp , son mac 160a oynandi orda , 60 tl bilet , en pahali yer 300 kusurdu , mac için bilet  iki dk da bitiyor da kutlama için niye bitmiyor beles mi olacakti allah allah
maç için gidersin çünkü orda amaç takıma destek olmak.
ama bu laylayloma gidecek olan eğlenmek isteyen gençler olur
bu fiyatlarda onlara ağır gelir. Fiyat politikasını belirlerken bazı şeylere dikkat
etmek gerekiyor. Konu para değilki bizim maç ekibinden kimse gitmiyor ve
bu arkadaşlar o paraları verebilecek insanlar ama gitmeyi tercih etmediler.
Bizim için osmanlı maçını kazandığımız an şampiyonluk bitmiştir. Orda sevindik
şampiyonluk coşkusunuda yaşadık. Artık ötesi benim için anlam ifade etmiyor.
Genç arkadaşlar için bunun bir anlamı vardır illaki ama bu fiyatlarda onlara hitap etmiyor.
Benim için tv başına geçip renklilerin hasetlerini izlemek çok daha keyifli şu anda :D @Ensar

Çevrimdışı sallapati

Meniskus olan kisi 1 gun yatmali deniyordu.. Necip kutlamaya katilmasa bence daha iyi...

Çevrimdışı Tolga

Her ne kadar sezonun büyük bir bölümünü statsız oynamış olsakta ;

İç sahada oynadığımız maçlarda 43 puan toplarken, deplasman maçlarında 36 puan toplamışız.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şu fotoğraf çok güzel :)

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı MUSTAFA_

Meniskus olan kisi 1 gun yatmali deniyordu.. Necip kutlamaya katilmasa bence daha iyi...

Katılacak ve hakkı da. Ufak bir operasyon zaten. Bence sorun olsa doktor izin vermezdi.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı nusretaslanturk

1 gün ayaga kalkmaması lazım 3-4 ay çeker yoksa,amaç yatmak değil üzerine basmamak bir gün boyunca,koltuk değneği falan kullanabilir
[ Son Düzenleme: 19 Mayıs 2016, 16:06:11 nusretaslanturk ]

Çevrimdışı can1903

Gökhan'a twitterda paylaşımının altında ana bacı giriyolar. Kalmaz bence Gökhan. Ayıp yav.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Necmi

Beyler tolga da boyko da gonderilmeli.. Ekside yazan arkadasa katiliyorum.. 1 tane as kalecimiz olmali.. Gunay da yedegi olur...

Günaymı kulübende günay otururkenmi şl maçı oynayacaksın :o_o:
gs maçında o hatayı yaptıktan sonra tv ye çıkıp bu yanlış değil gene olsa gene yaparım
dediği an Beşiktaş ile ilgili geleceğine nokta koymuştur. Beşiktaş oyuncusu elbette hata yapacaktır
ama bu hatayıda çıkıp savunmayacaktır. Hatalarından ders alıp bir daha yapmayacağına
kendini adapte edebilen büyük takım kalecisi olur.
İstediğinizi söyleyin bir tane yerli kalecimiz olmak zorunda ve bu isimde Tolga başka bir alternatifi
yok Babacanı falan alabiliyorsan işte o zaman Tolgayı gönderirsin Beşiktaşın kulübesinde oturacak kalecinin
minimum bunların seviyesinde olması gerekiyor.

Çevrimdışı canergiray77

licktv ek bi para talep etmez herhalde yayınlayacağı için üyeler öyle birşey olursa katliam olur herkes müşteri hizmetlerine sitem etsin kendi takımımızın şampiyonluğunu izleyemeceksek neye yarar bu iş
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gökhan'a twitterda paylaşımının altında ana bacı giriyolar. Kalmaz bence Gökhan. Ayıp yav.
Hani ben niye göremiyorum  :alala:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Günaymı kulübende günay otururkenmi şl maçı oynayacaksın :o_o:
gs maçında o hatayı yaptıktan sonra tv ye çıkıp bu yanlış değil gene olsa gene yaparım
dediği an Beşiktaş ile ilgili geleceğine nokta koymuştur. Beşiktaş oyuncusu elbette hata yapacaktır
ama bu hatayıda çıkıp savunmayacaktır. Hatalarından ders alıp bir daha yapmayacağına
kendini adapte edebilen büyük takım kalecisi olur.
İstediğinizi söyleyin bir tane yerli kalecimiz olmak zorunda ve bu isimde Tolga başka bir alternatifi
yok Babacanı falan alabiliyorsan işte o zaman Tolgayı gönderirsin Beşiktaşın kulübesinde oturacak kalecinin
minimum bunların seviyesinde olması gerekiyor.
aslında çok da büyük bir hata değil ama, oraya kadar çıkmışken, yok beck'in kafası kırılmış,bacağı kopmuş,gözü çıkmaş düşünmeyeceksin..

Hani ben niye göremiyorum  :alala:
Bütün yorumları okudum bende görmedim

Çevrimdışı ekrembaser

Bütün yorumları okudum bende görmedim
Gökhan gönülün sayfası töre değil

Çevrimiçi Samet Ç

fenerli değil mi bu adam
Fenerli. Haberi ilk yapanda bu adam.
[ Son Düzenleme: 19 Mayıs 2016, 16:19:32 Samet Ç ]

Gökhan gönülün sayfası töre değil