2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12359831 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Kartal Ç

Öncelikle oyuncularımıza teknik kadromuza çalışanlarımıza ve yönetimimize şampiyonluk için binlerce kez teşekkür etmek istiyorum. Gelelim meşhur transfer dönemine.

Her sene olduğu gibi mevcut kadro yapımızın haftada 2 maçı kaldıramadığını bu sene çok net gördük. 2 maçlı haftalarda takım çok zorlandı hatta puan kaybetti.
Ne zamanki tek kulvara düştük o zaman takım vites arttırdı. Bunun en büyük sebebi pek çok mevkideki as-yedek oyuncu yapımızın verimsiz olmasıydı.
Gomez-Cenk gibi 2 lileri arttırıp takımın 2 maçlı haftalardaki performansını yükseltmemiz gerekli.

Mevcut kale+defans yapısı Ş.liginde bizi kevgire çevirir, avr.liginde de bu senenin benzerini yaşarız.
Bu yüzden Yönetimin FFP çerçevesinde 2017 hedefini net olarak ortaya koyması lazım. (mümkünse Gomezin sözlerini de dikkate alarak :D)

a. Ş.liginde hedef ne? Gs taktiğiyle ayakbastı parasını alayım fb nasılsa elemede takılır o parayı da alırım. 4er4er yerim ama bi şekilde kapağı uefaya atar ordan gittiği yere kadar giderim mi?
 Yoksa ş.ligi performansıyla 2 yıl avrupaya gidememenin yarattığı puan kaybı nedeniyle düştüğümüz 4.torbadan kurtulmak mı?

b. Avrupada gs taktiğine ek olarak, tr kupasını sallayıp, lig şampiyonluğuna yüklenip biran önce 3. Yıldızı takmak mı? ( ki bence uefayla olan ffp anlaşması bitene kadar en makul hedef)

c. Avrupayı ve Tr kupasını sallayıp etliye sütlüye hiç dokunmadan kadroya 2-3 takviyeyle sadece lige ve 3. yıldıza oynamak mı?

Euro 2016 nedeniyle transfer işi bu sezon daha zor. Hem fiyatlar artacak hem de oyuncular yorgun gelecek. Kamp yapmayan oyuncuların sene içinde performans sorunları yaşaması da cabası.

Transfer isteniyorsa Haziran 2016 itibariyle kadroda 30 küsür oyuncu olacak. FFP için zaten operasyon gerekli. Kadro 25 lere düşmeli. Avrupaya gençler hariç bu sene 23 oyuncu yazabileceğiz.(geçen sene 22 idi)
*TFF Yabancı kuralında yabancı kaleciler 2 kontenjan sayılıyor.

1.   *Denys Boyko (2020)   Talihsiz maçlar oynadı Euro16 sonrası satılabilir. Yerine Sirigu, Adler, Mandanda vs. yada yerli isteniyorsa kiralık veli + tosic+ pektemek + para -> v.babacan
2.   Tolga Zengin (2017)   Yedek
3.   Veysel Sapan (2019)   Yedek

4.   Pedro Franco (2018) FFP ve Transfer bütçesi için 3e 5 e bakmadan satılmalı. Yerine 1. Sınıf Sağlam Yabancı Stoper
5.   Alexis   (2018)   Aşı tutmadı FFP için satılık yada kiralık. Yerine Hızlı Yabancı Stoper – Avrupa maçlarında sırıtmayacak.
6.   Marcelo (2016)   Ş ligi için yetersiz. Lig için yeterli. Yedek.
7.   Rhodolfo (2018) Ş.ligi için yetersiz. Lig için yeterli. Yedek (ama nasıl döneceği şüpheli)
8.   Dusko Tosic (2017) Formu yükselmişken ve talibi varken FFP ve transfer bütçesi için satılmalı. Yerine Yerli statüsünde oynayabilecek lige yeterli stoper (gurbetçi vs.). Yedek
9.   Andreas Beck (2018)   sarı alaman
10.   Serdar Kurtulus   (2016)   teşekkür edilmeli. Beke 2. Yabancı lüks olur. Yerli olarak en iyi tercih G.Gönül gibi.
11.   Ismail Köybasi   (2016)   teşekkür edilmeli ancak büyük ihtimal sözleşme yenilenecek.
12.   Yabancı sol bek – Avrupa maçlarında sırıtmayacak. Orta açabilir olsun lütfen  :D Tosici bek olarak görmüyorum stoperde beke göre çok daha iyi.

13.   Necip Uysal (2019) Sorunsuz yedek.
14.   Atiba Hutchinson (2017)  Adamın dibi.
15.   Veli Kavlak (2019) Sakatlık çok yıprattı kendini bulması için 1 sene kiralık gitmeli yada FFP bütçesi için teşekkür edilmeli. Yerine Atibayı dinlendirebilecek performansta ortasaha   
16.   Oguzhan Özyakup (2018)   maestro
17.   Tolgay Arslan   (2018)   Sakatlık sonrası tam dönemedi. Kamp geçirince düzelecektir.
18.   Olcay Sahan   (2018) koşan adam
19.   Aras Özbiliz (2020)    Bu sene cins tdirektörü nedeniyle fazla şans bulamadı oyun ritmi için bir sene daha kiralanmalı. Seneye hazır gelmeli. Yerine Olcaya alternatif kanat oyuncusu   
20.   Kerim Frei (2018) Talipleri varken FFP için satılabilir. Yerine Emre Mor olabilirse yerli olarak iyi olur.
21.   José Sosa (2018) asist kralı
22.   Gökhan Töre (2019)    Bonservisli transfer yapmak istiyorsak FFP nedeniyle Euro16 sonrası satılmalı. Yerine hayaller Robben ama gerçekler kim bilir kim.
23.   Ricardo Quaresma (2017) Sözleşmesinin son yılı olacak. 1 yıl daha uzatılmalı yada ancak çok iyi bir teklif gelirse FFP için satılabilir.

24.   Cenk Tosun   (2019) mükemmel yedek
25.   Mario Gómez   (2017) cha cha
26.   Hamza Küçükköylü (2018) Genç kontenjanı

27.   Günay Güvenc (2017)   Gelişmesi için sürekli oynayacağı bir takıma kiralık verilmeli.
28.   Alexander Milosevic (2018) Diz bağı koptu. Euro16yı kaçırdı. Elde kaldı. Bir umut FFP için kiralık/satılık.
29.   Mustafa Pektemek (2019) kiralık yada teşekkür edilmeli

30.   Ümit Karaal (2017)   kiralık
31.   Sinan Kurumus   (2017)   kiralık
32.   Furkan Yaman   (2017)   kiralık
33.   Berat Cetinkaya (2016)   güle güle

Uzun oldu, özellikle telefondan bakan arkadaşlar kusura bakmasın.

Çevrimdışı Tolga

Hayior Tff kendi bir kural koyarak 6 ay kuralini yok sayiyor. Yani sozlesmesi bitene kadar gorusemiyorsun. Bu nedenle CENK Tosunla  sezon sonunu beklemeden imzalarken 500 bin euro para vermistik ekstradan.
Öyle saçma kural mı olur. UEFA'nın her ülkede geçerli olan bu kuralını biz nasıl değiştirebiliyoruz tuhaf.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mylife1903

daraldim yaa, lig bitti bir rahatladim soyle aksam birami acip, cerezimle beraber kutlamalari bir izleyecegim. youtubedan ridvanin goruntuleri var erman hoca var osmanli maci sonrasi hala izleyemedigim.
2-3 gundur cok mesgulum okuya okuya geliyorum, mesajlar cok azaldi forumda.

hep diyorsunuz ya yonetim de burayi takip ediyor, diye
insallah takip etmiyordur yahu forum kullanilici biraz sakinlesti, atalim su olu topragini ustumuzdenm, biz sampiyon takimiz.

yonetimin siki denetlenmesi lazim bu transfer sezonlarinda. gidip sacma sacma paralar vermesinler bos adamlara

tolga kalsin 500bin euro
ismail kalsin 100bin euro arti akbil
mustafa pektemek iyilestirme yapilsin sozlesmesinde yillik gomez kadar kazansin
velinin indirime gitmesi lazim kalmak istiyorsa

Çevrimdışı Tolga

Eğer gerçekten böyle birşey varsa UEFA'ya şikayet edilmesi lazım.

Her yerde bu kural geçerliyken bizim ülkemizde nasıl geçerli olmuyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

Hocam gelmeyebilir ancak tff kurallarina gore sozlesmesi devam eden oyuncuyla kulubunden izin almadan transfer gorusmesi yapamiyorsun ve sozlesmesi 31.05.2016 da bitiyor. Kisacasi sozlesme imzalanmis bile olsa , haziran olmadan gorusme ve imzalar yalanlanir. Yoksa ceza yersin.
tff kuralı diye bir şey yok kardeşim bosman kurallarına göre sözleşmesinin bitimine 6 ay kala
oyuncu istediği kulüple görüşebilir. bunun için kulübünden izin almak zorunda değil. İmzada atabilir tıpkı cenkin bize imza attığı gibi.
bunuda federasyona resmen bildirebilirsin. @ozgursum

Çevrimdışı 38life

Gökhan Gönülle anlaşalı haftalar oldu aslında yeni bir gelişme yok. Gökhan kulübüyle son gorusmeyi yapacak ve herşey netlesecek

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ensar

niye bu kutlama biletleri satilmadi ben bu isi anlamadim
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı nusretaslanturk

şampiyonluk kutlaması için stat hazırlanıyor ama benim aklım çimlerde :) hepiniz böyle misiniz? :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

şampiyonluk kutlaması için stat hazırlanıyor ama benim aklım çimlerde :) hepiniz böyle misiniz? :D

Branda sermişler bişeyler yansıtılacaktı sanırım. Pek kullanılmayacak bence çim.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı worns

Umarım şampiyonluk kutlaması yarısı boş stadda yapılmaz. Hiç hoş bir görüntü olmayacak.

Çevrimdışı D-MAN

bu kadro yeterlidir çok fazla transfer yaparak arkadaşlığı bozmamak gerekir ama sol bek için ismail yerine birini bende isterim caner gibi aşırı gereksiz hırslı ve çirkef bir oyuncuyu takımımızda görmek istemiyorum

volkan babacan (günay)

van der wiel (serdar)       aytaç sulu (rhodolfo)     marcelo (tosic)    ismail (tosic)

atiba (veli)             oğuzhan (necip)

aras (kerim)                  sosa (tolgay)               töre (olcay)

gomez (cenk)

Çevrimdışı canergiray77

Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı SLYKRT

Beşiktaş tv bir kez daha kutlamak istiyorum bu yayınlar çok kolay değil helal olsun.
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Bishamon

Kombine yerleri bloke edip maç fiyatına bilet satarlarsa tabi dolmaz

ahh Ulan Töre.. adam akıllı oynasa şu çocuk romanya'nın doğusunda ondan formayı alacak hiçbir adam yok.

Çevrimdışı Ensar

Kombine yerleri bloke edip maç fiyatına bilet satarlarsa tabi dolmaz
ayıp ayıp , son mac 160a oynandi orda , 60 tl bilet , en pahali yer 300 kusurdu , mac için bilet  iki dk da bitiyor da kutlama için niye bitmiyor beles mi olacakti allah allah

ayıp ayıp , son mac 160a oynandi orda , 60 tl bilet , en pahali yer 300 kusurdu , mac için bilet  iki dk da bitiyor da kutlama için niye bitmiyor beles mi olacakti allah allah
Dolar bişey olmazda artık kombineliler bu kadar horlanmamalı..korkum seneye ş.liginde kombineliler bilet alacak olayı falan çıkmaz umarım

Çevrimdışı D-MAN

BJK TV'nin hd olmasını çok isterdim AYRICA Ali Ece,Güntekin Onay,Metin Tekin gibi bilindik Beşiktaşlı yorumcular da kanala katılarak ve hd yapılarak süper bir Beşiktaş TV olurdu.

Çevrimiçi Necmi

Hayior Tff kendi bir kural koyarak 6 ay kuralini yok sayiyor. Yani sozlesmesi bitene kadar gorusemiyorsun. Bu nedenle CENK Tosunla  sezon sonunu beklemeden imzalarken 500 bin euro para vermistik ekstradan.
yok kardeşim biz cenkde direk bosman kuralını uyguladık.
ekstra bir para vermişsekde bunu tamamen kendi insiyatifimizle yapmışızdır.
TFF uluslararası kurallara uymakla mükellef. CAS a direk bağlıyız. O nedenle
tff nin bu konuda hiç bir yaptırımı yada cezası olamaz. böyle bir kural türk oyuncular için geçerli oluyorsa bu
GG için geçerliyse Caner içinde aynı kural geçerli çıksın tff interle imzalayamaz desin bakalım diyebiliyormu
yabancı takımla imzalayacak türk takımıyla imzalayamayacak bir kere hukuken imkansız böyle bir şey
ayrımcılığı doğurur. Bosman kuralı yaptırımı olan bir kural

Çevrimdışı Ensar

BJK TV'nin hd olmasını çok isterdim AYRICA Ali Ece,Güntekin Onay,Metin Tekin gibi bilindik Beşiktaşlı yorumcular da kanala katılarak ve hd yapılarak süper bir Beşiktaş TV olurdu.
hd yayın önümüzde ki sezon olacakmis insallah

Çevrimdışı Hasan Tahsin

niye bu kutlama biletleri satilmadi ben bu isi anlamadim
@Necmi  gibi , @mylife1903  gibi , ben gibi gençler evde bira ve çerezimizle seyretmek istiyoruz da ondan @Ensar 
Bizim yaş ortalamamız da bizler gibi fazla genç olunca , E bir de yönetim ( Helal Olsun ) 3 lü kombine çıkarınca, taraftar kartal yuvalarına akın edince normaldir. Ben yine de son anda da olsa dolacak diyorum. Şu anda herkes bilet bulabileceğini düşünüyor
Tek Büyük Beşiktaş

kartal yuvasını yağmalıyorlar gene :)

Çevrimdışı D-MAN

hd yayın önümüzde ki sezon olacakmis insallah

müthiş

Çevrimdışı Ensar

@Necmi  gibi , @mylife1903  gibi , ben gibi gençler evde bira ve çerezimizle seyretmek istiyoruz da ondan @Ensar 
Bizim yaş ortalamamız da bizler gibi fazla genç olunca , E bir de yönetim ( Helal Olsun ) 3 lü kombine çıkarınca, taraftar kartal yuvalarına akın edince normaldir. Ben yine de son anda da olsa dolacak diyorum. Şu anda herkes bilet bulabileceğini düşünüyor
evet sizin gibi gençler yüzünden olabilir abi , ya gerekirse biletsiz alir ama bos görüntüye izin vermez yönetim ama bitmemiş olmasi  kötü

Etiketler: