2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12379086 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı nusretaslanturk

Ospina refleksleri çok iyi bir kaleci ayaklarina çok hakim çok iyi ve isabetli maça başlıyor ve bence fark yaratan özelliğe sahip  ZEKİ , hep derim transfer yaparken İQ testide yapacaksın , Atam bile demiş Zeki çevik ahlaklisi evet Ospina Zeki futbolcu tıpkı Gomez ve Ba gibi . Ba da öyleydi Arsenal maç başlangıcı ve lig maçında barajı ziplatip altlarindan frikik golü ; zeki sporcu değilsen yapamazsın bunları .

Şarjı 2 kaldı bu arada herkese hayırlı geceler
reflesks ve ayaklarına hiç birşey söyleyemem..ama cenk'in de reflekslerine hiç bir şey söyleyemezdim :)
ospina-cenk kıyası absürt olur tabi ama, yan toplarda sık sık hata yapan kalecilerin temel eğitiminde sıkıntısı oluyor..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ilhan mansız

Görünüşe göre sene başında Konoyplanka doğru tercih yapmış..
Çağrı, brezilyadaki sağbek kimdi? şu hiç ülke dışına çıkmayan?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2016, 00:16:47
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Çağrı, brezilyadaki sağbek kimdi? şu hiç ülke dışına çıkmayan?

MAYKE!
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yado

Boyko'nun yediği ilk gol - G.birliği kalecisi ramazanın geçen sene yediği gole çok benziyor. hani elini uzatsa kurtarırmıydı bilerek dokunmadı şike var felan denilen gol.

Boyko'dan ümitliydim ama bu adam ya kaleci felan değil yada artık beşiktaşı kafada bitirmiş. son zamanlarda gördüğüm en kötü Kaleci

performansını gösterdi oynadığı maçlarda. Sanki futbola ve topa yabancı gibi. hani halısahaya zorla geçirdiğimiz kilolu arkadaşlar olur ya hah

aynen öle bişe hissettirdi bana malesef

Kaleci arayışı başlasın beyler . adler>mandanda>ospina>costil bla bla bla
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı Ensar

adam kova çıktı resmen daha ne edecek. :D 2 ay şöyle süper kaleci böyle süper kaleci anlattın durdun.  :D :D, şimdi ki önerilerini merakla bekliyorum.
kimi önerirse ondan uzak duruyoruz , güzel taktik :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ahmetx

Sevillanın brezilyalı sağ beki ve leh stoperini beğendim.kamilde leh di değil mi? Lehistandan iyi stope çıkıyor anlaşılan daha önce bunu farketmemiştim.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

adam kova çıktı resmen daha ne edecek. :D 2 ay şöyle süper kaleci böyle süper kaleci anlattın durdun.  :D :D, şimdi ki önerilerini merakla bekliyorum.
Hic riske gerek yok Getirsinler Adler veya Costili tamamdir bu is ha onlar olmadi Manda da olur :lol:

Çevrimdışı cursedofdragon

oo buraya mı taşındık hayırlı olsun :D

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

oo buraya mı taşındık hayırlı olsun :D
Gel gel panayor var gel :D

E konya maçıda bitti, kim bu metin albayrak'ın söylediği yabancı oyuncu..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2016, 00:18:57
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sevillanın brezilyalı sağ beki ve leh stoperini beğendim.kamilde leh di değil mi? Lehistandan iyi stope çıkıyor anlaşılan daha önce bunu farketmemiştim.

Stoper, ön libero ve forvet. Ne kadar düz adam varsa en kalitelisini çıkarırlar. Görev adamı yıldızlar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Hic riske gerek yok Getirsinler Adler veya Costili tamamdir bu is ha onlar olmadi Manda da olur :lol:

bence gerek yok boyko çok iyi kaleci 1 maçlık değerlendirmeyelim :D

kamp yedi mi fıstık gibi olur o :D  :evillol:

Çevrimdışı ahmetx

Boyko balonunun erken patlaması iyi oldu.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı izmirkartali

Kutlamalarda futbolcular anons edilip çağrılırken olacak olan sürpriz bitmiş sükseli bir transfer olabilir. Bu konuda tahminleriniz nedir Kartallar?
İnsanın birkaç tahtası eksikse eksiktir; kolay kolay tamamlayamazsınız...

Çevrimdışı ilhan mansız

bu üç oyuncuyu hemen gündemden çıkaralım.  :lol: ne olur ne olmaz ligi riske atmaya gerek yok.  :ok:

Boyko'nun yediği ilk gol - G.birliği kalecisi ramazanın geçen sene yediği gole çok benziyor. hani elini uzatsa kurtarırmıydı bilerek dokunmadı şike var felan denilen gol.

Boyko'dan ümitliydim ama bu adam ya kaleci felan değil yada artık beşiktaşı kafada bitirmiş. son zamanlarda gördüğüm en kötü Kaleci

performansını gösterdi oynadığı maçlarda. Sanki futbola ve topa yabancı gibi. hani halısahaya zorla geçirdiğimiz kilolu arkadaşlar olur ya hah

aynen öle bişe hissettirdi bana malesef

Kaleci arayışı başlasın beyler . adler>mandanda>ospina>costil bla bla bla

1.ci sıraya mandanda'yı yazmalıyız free çünkü o olmazsa adler o olmazsa costil o olmazsa ospina :)

Kutlamalarda futbolcular anons edilip çağrılırken olacak olan sürpriz bitmiş sükseli bir transfer olabilir. Bu konuda tahminleriniz nedir Kartallar?
yok ya bir sezon emek vermiş adamlar o emeğin sonucunun kutlamasını yaparken öyle birşey yapmazlar sanırım

Çevrimdışı ahmetx

Stoper, ön libero ve forvet. Ne kadar düz adam varsa en kalitelisini çıkarırlar. Görev adamı yıldızlar.
almanların reklam almamış halleri diyorsun.

Çevrimdışı Ensar

yok artık abi :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı genki1914

hahahah :D :D noldu be hani Uefa nın yılın kalecisiydi şöyleydi böyleydi her boykoyu eleştirene yazıyordun demek ki neymiiş yılın kalecisi falan filan faso fisoymuş takım performansında o adamda gizli işsiz gibi çaktırmadı
Guti14

Çevrimdışı ilhan mansız

MAYKE!
oluru var mı? hücumcu sağ bek olarak alalım.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Ospina mı costil mi mandanda mı adler mi ??

[ Son Düzenleme: 19 Mayıs 2016, 00:25:22 Uğur Uğurlu ]

Etiketler: