2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12388808 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

muhtemelen albayrakın belirttiği adam zapata geçen günde tahminimin bu yönde olduğunu belirtmiştim. bence sonsuza dek beklediği yerde bekletilsin. sadece 1,2 m opsiyonla (ki pazarlıkla düşecektir) alınabilecek marcelodan daha fazlasını veremez. maaş olarak da fazlasını ister.

Listemizdeki stoperler. Olma olasılığı sırasıyla:

Skrtel >> Subotic >> Glik >> Vermaalen >> Nkoulou >> Pepe

Zapata'yı saymıyorum o zaten hazır.

Çevrimdışı tangaz

genel toplamda 14 tane yabancı hakkımız var yanılmıyorsam :)

Boyko
marcelo
franco
milosevic
tosic
alexis
beck
rhodolfo
atiba
sosa
Quaresma
Gomez

12 tane oyuncu var bunların içinden franco,milosevic gidip yerlerine yabancı alabiliriz.1 sol bek yabancı 1 sağ bek yabancı 14 :)

listeye bakınca atiba sosa gomez dışındakiler gereksiz duruyor rodolfo marcelo tosiç eh işte beck-up olabilirler onun dışındakileri kaldır at...israf israf
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı 38life

Bu arada İnter Roma'nın sol bek'ini alıyormuş diye birşey duydum. Caner'in inter işi yatarsa çökmek lazım. Türk oyuncuya ihtiyaç var.

Çevrimdışı OrhanAker

Şahsi ve mümkün olan en iyi niyetli değerlendirmem

Boyko: Kiralanabilir,aldığımız fiyatın üstüne satılabilir (Yeni kaleci şartıyla)
Tolga: Kesinlikle sözleşme uzatılmasın,Boyko ayrılırsa 1 sene daha durabilir (Yeni kaleci şartıyla)
Günay: Yedek olarak kalabilir
İsmail: Gönderilmeli
Marcelo: Takımına dönmeli
Milosevic: Satılmalı
Pedro: Satılmalı
Serdar: Gönderilmeli
Tosic: 1 sene daha kalabilir yedek düşünülerek
Alexis: İspanya alt sıra takımlarına satılabilir
Beck: Yedek sağ bek olabilir
Rhodolfo: Dönüşüne göre değerlendirilir
Necip : Ne desem kalacak
Veli : Alıcısı çıkarsa satılabilir,sezon başı kampında değerlendirilmeli
Oğuzhan :Kalmalı
Olcay: İyi teklif gelirse satılabilir
Atiba: Kalmalı
Kerim : Kalmalı
Gökhan: Değerini bulduğu an satılmalı,bulmazsa 1 yıl daha beklenebilir
Sosa: Kalmalı
Tolgay : Kalmalı
Quaresma: İyi teklif gelirse satılabilir
Mustafa:  :duman:
Cenk: Kalmalı
Gomez: Bence gidecek yerine en az Cenk kadar iyi santrafor lazım
Mustafa :duman:
:D

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Şenol Hoca'nın istediğini düşünüyorum ama dediğim gibi Bursa'nın malum sebeplerden ötürü bize oyuncu satmama gibi bir geleneği olduğu için bunu yönetimle paylaşmamış olabilir.

Hem öyle hem de Şampiyonlar Ligi seviyesini kaldıramaz Serdar. Yedek olarak gelse bir yedek için o paralar verilmez.

Çevrimdışı Tolga

Bu arada İnter Roma'nın sol bek'ini alıyormuş diye birşey duydum. Caner'in inter işi yatarsa çökmek lazım. Türk oyuncuya ihtiyaç var.
Nagatomo'yu alsak ya bizde :eyes
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tangaz

Listemizdeki stoperler. Olma olasılığı sırasıyla:

Skrtel >> Subotic >> Glik >> Vermaalen >> Nkoulou >> Pepe

Zapata'yı saymıyorum o zaten hazır.

vermaalen hariç güzel isimler bence. listeden seçeceklerim ise sakat değilse subotiç ve nkoulou olur birbirlerini çok tamamlarlar hız konusunda hiç sorun kalmaz. (pepeyi olabilir görmediğim için değerlendirmedim)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Tolga

Hem öyle hem de Şampiyonlar Ligi seviyesini kaldıramaz Serdar. Yedek olarak gelse bir yedek için o paralar verilmez.
Zaten alınmaması da gerekiyor gereksiz bir transfer olur.

Çevrimdışı tuncaboylu

Şu suralar adı geçen zapatayla olmaz.. Marcelodan farkı yok adamın .. İnş ucuza kaçılmaz .. Genç yetenek falan olmaz...

Zapata burun kıvrılacak bir adam değil, hatta bence 2003'teki Zago etkisi bile yaratabilir.

İtalya'da Udinese ve Milan gibi takımlarda 10 sezon forma giyen stoper Beşiktaş'ta iş yapar.

Çevrimdışı Tolga

Zapata burun kıvrılacak bir adam değil, hatta bence 2003'teki Zago etkisi bile yaratabilir.

İtalya'da Udinese ve Milan gibi takımlarda 10 sezon forma giyen stoper Beşiktaş'ta iş yapar.

Ben de Zapata'nın fazla eleştirildiğini düşünüyorum. Yanında çok iyi bir stoper olursa tamamlayıcı rol üstlenebilir.

Çevrimdışı 38life

Bi ara konuşuluyordu öyle birşey ama şuan hedefler arasında var mı bilmiyorum. Bu sene 22 maç oynamış interde.

Çevrimdışı 38life

vermaalen hariç güzel isimler bence. listeden seçeceklerim ise sakat değilse subotiç ve nkoulou olur birbirlerini çok tamamlarlar hız konusunda hiç sorun kalmaz. (pepeyi olabilir görmediğim için değerlendirmedim)

Hepsi çok zor transferler. En oluru olanlar Skrtel ile Subotic. Tabi Erdal başgan'a belli olmaz  :D

Çevrimdışı 38life

Bu arada stopere sadece 1 transfer düşünülüyor sanırım.

Çevrimdışı tangaz

Bu arada stopere sadece 1 transfer düşünülüyor sanırım.

rodolfonun durumuna göre kamp sonrası 2.ciyi alacaklardır startta 1 tane klas stoper alınır kamp sonrası sezon başlarken ucuz biri alınır ya da kiralanır.

Çevrimdışı LuceGel

Serdar Aziz'i Şenol Hoca istiyor ama Bursa onu ucuza vermez o yüzden de o transferin olma ihtimali yok. :)
5 M istiyorlar Şenol hocanın Serdar aziz takıntısını bir türlü anlayamadım
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Bishamon

Tum transfer butcesini iki sol beke mi harcayalim ? :D

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı Tolga

caner-fabio coentrao  :ishock:
1 tanesini alsak yeter :D
5 M istiyorlar Şenol hocanın Serdar aziz takıntısını bir türlü anlayamadım
Ben de anlayamıyorum.

1 tanesini alsak yeter :DBen de anlayamıyorum.

biri free :D

Çevrimdışı murat baltacı

Yönetim transfer dönemi başlamadan yol yapmaya başladı iki üç transfer yapacakmışız kadromuz iyiymiş falan gerçekten böyle düşünülüyorsa kendimizi kandırıyoruz demektir avrupadada bir adım yol alamayız. Sezon başı orta saha almayan kaleci almayan devre arası adam gibi stoper almadan stoperini satan yönetim sezon içinde çektiğimiz sıkıntıları unutup yine ucuza kaçarsa hayal kırıklığı olur.

fenerin başında vitor değilde düzgün bi hoca olsa bu sene bile şampiyonluk sıkıntıydı kırılma maçlarında hep bireysel hatalar yaptık  normal bi sezonda biz kasımpaşada kaybedip fener öne geçmişken alır götürürdü ligi. yenildiğimiz berabere kaldığımız tüm maçlarda beck,rodolfo,ersan,tolga,marcelo,alexis,ismail,necip,tosiç gibi kalitesi düşük oyuncular hata yaptılar seneye şampiyonlukta ciddi bir rakibimiz olursa cezayı keserler çünkü renklileri hakemler kolluyo son maçlarda bile gençlerin golünü iptal edip penaltısını vermediler osmanlı bize çelme taksa son haftaya kalacaktı iş şampiyon olduk diye kimse kurcalamadı gs maçında iki penaltıyla aldılar maçı Şenol hoca geçen seneki hataya düşerde yönetime istediği oyuncuları adırmazsa yine kramplar geçiririz son maçlarda gol yemeyelim diye dua eder olduk maçlarda bunlar unutulmasın.

iki üç transfer değil 5-6 tane kaliteli oyuncu lazım bize sezon başı veli gelecek dediler gelmez dedik gelsede katkı vermez dedik atiba insan üstü oynadı,bari devre arası orta saha alalım dedik tolgay geliyo dediler gördük nasıl geldiğini fener maçında mbia gibi orta sahamız olsa maçı bile alabilirdik atiba yalnız kaldı,tolga yı kescek sağlam kaleci dedik tolga ya yedek aldılar akhisar gibi kritik maçta yine bizi yanıltmadı şampiyonluktan oluyoduk az daha,kaliteli stoper dedik aldıkları oyuncular döküldü tosiç yama olmasa daha çok başımız ağrırdı. yönetimde,hocada taraftarda eksikleri biliyor kendimizi kandırmayalım gerekli hamleler yapılsın avrupada kupa alalım.
[ Son Düzenleme: 18 Mayıs 2016, 15:28:46 murat baltacı ]
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Mayıs 2016, 15:24:55
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Uzattı sözleşmeyi :D

Ben bu işi anlamadım. Nagatomo kalıyor, Caner üstüne daha ne sol beki bakıyorlar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Mayıs 2016, 15:25:48
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bence bir son dakika golü ile Caner'i bitirmeliyiz..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Uzattı sözleşmeyi :D

Ben bu işi anlamadım. Nagatomo kalıyor, Caner üstüne daha ne sol beki bakıyorlar.
Uzatmış evet ama Inter, bedavaya gitmesin diye uzatmış olabilir :evillol:

biri free :D
İsmail'i unutuyorsun :D

Çevrimdışı Bishamon

Caneri zaten yedek olarak aliyorlar

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Uzatmış evet ama Inter, bedavaya gitmesin diye uzatmış olabilir :evillol:
İsmail'i unutuyorsun :D

sözleşmesi bitiyor :D

Etiketler: